Πολεμική αεροπορία

Θρήνος στην ΠΑ: Αυτοκτόνησε Υποσμηναγός από την 111 Πτέρυγα Μάχης!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων πενθεί ξανά καθώς υποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου.

Τον άτυχο αξιωματικό εντόπισε ο πατέρας του περί τις 20:15 το απόγευμα το Σαββάτου. Ο υποσμηναγός υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης της της Νέας Αγχιάλου.

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις γίνεται λόγος για αυτοκτονία, καθώς φέρεται να βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ο αξιωματικός είναι μηχανικός της ΠΑ.

Eίναι η δεύτερη αυτοκτονία στις ΕΔ μέσα σε λίγα 24ωρα.

Πριν λίγες ημέρες, 0  45χρονος Ανθυπασπιστής Φ. Κ. που υπηρετούσε στην 96 ΤΥΠΕΘ, έθεσε τέρμα στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το κορδόνι της αρβύλας του, με το οποίο κρεμάστηκε σε μια παλιά πόρτα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alithia.gr ο Ανθυπασπιστής κατάγονταν από την Θεσσαλονίκη και ήταν παντρεμένος στην Ελάτα, όπου και διέμενε.

Το τραγικό είναι ότι στην κατάσταση αυτή τον βρήκε ο 15 χρονος γιός του, κόβοντας το κορδόνι και ειδοποιώντας τους γείτονες, που προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, αλλά όπως διαπίστωσε και γιατρός που έφτασε στο σημείο, το απευκταίο είχε γίνει τουλάχιστον μισή ώρα πριν.

Αν είχε την παραμικρή αμφιβολία η Αστυνομία για την αυτοχειρία του 45χρονου Ανθυπασπιστή του 96 ΤΥΠΕΘ Φ.Κ. αυτή έφυγε αφού φρόντισε πριν αυτοκτονήσει να στείλει μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του, που εκείνη την ώρα απουσίαζε στο μπάνιο, με το εξής κείμενο:

“Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά”.

Η γυναίκα επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στην Ελάτα με τους τρείς γιούς της 15, 11 και 8 χρόνων, όπου πρώτος ο 15χρονος αντίκρισε τον πατέρα του κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας, με το κορδόνι από τα άρβυλα του.

Ο μικρός έκοψε το κορδόνι αλλά ήταν πλέον αργά αφού από την ώρα του μηνύματος είχαν μεσολαβήσει 30 περίπου λεπτά.

Γιατρός που έφτασε στο σημείο στις 7.00 μ.μ. απλά διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...