Κοινωνία

Εύβοια: Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην αδικοχαμένη έγκυο


Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας με θύμα την Μαρία Παπαϊωάννου, γράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης (08.07.2017) στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο κοιμητήριο Χαλκίδας.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 31χρονη, που διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έφυγε άδικα από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (06.08.2017), όταν ο αρραβωνιαστικός της την παρέσυρε με αυτοκίνητο, στην πυλωτή του σπιτιού τους, στην Έξω Παναγίτσα.

Ο 30χρονος Χαλκιδέος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκε ελέυθερος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαπιστώθηκε πως ο 30χρονος δεν ξέρει να οδηγεί, ενώ δεν διαθέτει και δίπλωμα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν, αλλά και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητό τους, που βρισκόταν μέσα στην πυλωτή, αφού ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος επιχείρησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και τότε έγινε το κακό. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του…

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Αυτό είναι το μοιραίο αυτοκίνητο

Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

https://www.youtube.com/embed/XWUizoKa2Os?feature=oembed

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

 

Eviazoom

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ