Κοινωνία

Διακινητές ναρκωτικών συνελήφθησαν σε Σίφνο και Μύκονο

Ξημερώματα αναζητούσαν αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια τους στα μπαρ της Σίφνου ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός, που είχαν μετατρέψει το σπίτι όπου διέμεναν για τις διακοπές σε αποθήκη για χασίς και του συνθετικού ναρκωτικού MDMA ή Ecstacy.

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού που τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του 24χρονου αλλοδαπού μια αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους και εκεί κατασχέθηκαν διαφορές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 96,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και ένας μεταλλικός θρυμματιστής. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Την ίδια «δουλειά» έκανε στα κλαμπ και τα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι είχε στις τσέπες του 21 συσκευασίες με συνολικά 88,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 0,7 του γραμμαρίου κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα»! Όλα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ