Κοινωνία

Απίστευτο: Πρόεδρος ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας ζητά παίχτες ...μέσω facebook

Μία απίθανη ιδέα είχε ο πρόεδρος ομάδας της Θράκης, ο οποίος στην προσπάθειά του να στελεχώσει το ρόστερ του αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από γνωστούς και φίλους στο facebook.

Σύμφωνα με το thrakisports, ο πρόεδρος στέλνει μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, ζητώντας βοήθεια στην αναζήτηση πιθανών νέων ταλέντων ή άλλων ερασιτεχνών παικτών, που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα του. Η αιτία μάλιστα που η ομάδα έμεινε χωρίς παίχτες ότι τους παλιούς ποδοσφαιριστές τους... έκλεψαν άλλες ομάδες, προσφέροντάς τους χρήματα.

Στα ατού για τους νέους παίχτες, όπως λέει ο ίδιος ο πρόεδρος, είναι οι καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις με γυμναστήριο, σάουνα κ.λπ.

Κάποια από τα μηνύματα αυτά, ωστόσο, είναι δημόσια, όπως αυτό που εστάλη σε Θρακιώτη καθηγητή, με αποτέλεσμα όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι τους να μπορούν να διαβάσουν τον σχετικό διάλογο και την αγωνιώδη προσπάθεια του προέδρου να βρει παίκτες.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α' Κατηγορία Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θράκης.

Πηγή: thrakisports

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ