Πολιτική

Ακόμη ένα μαργαριτάρι από τον Μπαλάφα: "Σωστά δεν ήταν η Ελλάδα στην συνάντηση για το προσφυγικό, αφορούσε όσους έρχονται από την Αφρική"!

Σωστά δεν ήταν η Ελλάδα στην συνάντηση Μέρκελ, Μακρόν, Τζεντιλόνι και Ραχόι για το μεταναστευτικό, υποστήριξε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Μάλιστα, επιχείρησε να τεκμηριώσει την άποψή του, αναφέροντας ότι η συνάντηση αφορούσε το τι γίνεται στην Αφρική και άρα στην Κεντρική και Δυτική Μεσόγειο και όχι στην περιοχή μας.

Ο κύριος Μπαλάφας πάντως, παραδέχθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως καθώς οικοδεσπότης αυτής της συνάντησης ήταν ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας, «είναι βέβαιο πως κάποια ζητήματα που τέθηκαν θα συζητηθούν και κατά την επίσκεψή του εδώ».

Ήταν γνωστή η σύνθεση της συνάντησης και δεν υπήρξε πρόσκληση προς την Ελλάδα, είπε ο υφυπουργός.

Τέλος, ο κύριος Μπαλάφας επισήμανε πως «παρατηρούμε μια αύξηση, των προσφυγικών ροών, ένα "τσίμπημα" προς τα πάνω από την Τουρκία, για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...