Κοινωνία

Έκανε χρήση ναρκωτικών στο αυτοκίνητο και το κοριτσάκι της ξεψυχούσε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο New Jersey των ΗΠΑ από την είδηση πως ένα κοριτσάκια μόλις δυο ετών ξεψύχησε όντας εγκλωβισμένο στο ειδικό καθισματάκι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της μητέρας του, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών στη θέση του οδηγού!

«Φαίνεται ότι το παιδί ήταν για πολλές ώρες στο παγιδευμένο στο κάθισμα, ενώ η μητέρα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και ίσως αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας στο κάθισμα», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Σάλεμ.

Όταν η μητέρα, η 39χρονη Deanna Joseph, συνήλθε, διαπίστωσε ότι το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του κάλεσε ασθενοφόρο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδί στο αυτοκίνητο και με τη μηχανή ανοιχτή.

Η ακριβής αιτία θανάτου του προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστη.

Η 39χρονη μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και θα δικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σάλεμ, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Όπως σημειώνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η the sun, η 39χρονη είχε συλληφθεί το 2014, αφού είχε βρεθεί αναίσθητη σε διαμέρισμα ενώ το άλλο παιδί της, ένα αγοράκι έκανε μπάνιο δίπλα της. Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση. Και το 2008, ωστόσο, είχε κατηγορηθεί πως είχε αφήσει τα δυο παιδιά που είχε τότε, ένα 11χρονο και ένα 2χρονο, μόνο στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάει σε ένα πάρκινγκ για να κάνει χρήση ναρκωτικών!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...