Χάσκι ζεσταίνονται, μπαίνουν στο… ψυγείο και αρνούνται να βγουν (βίντεο)

Δημοσίευση: 8 Αυγούστου 2017, 12:37 μμ

Είναι γνωστό πόσο τα χάσκι αγαπούν το κρύο, πώς λοιπόν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού; Τα όμορφα τετράποδα των παρακάτω βίντεο, βρήκαν την λύση. Κάθισαν αναπαυτικά στο ψυγείο και δεν έλεγαν να φύγουν με καμία δύναμη!


Όσο τα αφεντικά τους προσπαθούν να τα πείσουν να φύγουν από το ψυγείο, εκείνα δεν το κουνάνε! Απολαμβάνουν το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν θέλουν με τίποτα να βρεθούν πάλι έξω και να είναι εκτεθειμένα στις υψηλές θερμοκρασίας που τους κάνουν να υποφέρουν. Η ράτσα βέβαια δικαιολογεί την συμπεριφορά τους…

Ο σκύλος ράτσας χάσκι είναι μία από τις πιο γνωστές ράτσες σκύλων και θεωρείται ο κατεξοχήν σκύλος των βόρειων κλιμάτων. Διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά των βόρειων φυλών: διπλό τρίχωμα, ένα μαλακό, απαλό υπόστρωμα πάνω από το δέρμα που καλύπτεται από ένα πιο μακρύ και σκληρό εξωτερικό.

Το απαλό υπόστρωμα παγιδεύει τη θερμότητα του σώματος του σκύλου, όπως αναφέρει το flashnews. gr και το εξωτερικό τρίχωμα δεν αφήνει το νερό να φτάσει στο δέρμα. Η φυλή των Τσάκτσι, που θεωρούνται «δημιουργοί» της φυλής των σημερινών χάσκι, κατοικούσαν στην ανατολική Σιβηρία και χρησιμοποιούσαν τα χάσκι για την μετακίνησή τους.