Τρέμουν οι σύγχρονοι Νέρωνες!

Δημοσίευση: 13 Αυγούστου 2017, 8:09 μμ

Μόνο τυχαία δεν είναι αυτά που είπε ο Βούτσης (πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής !) για την Πατρίδα, την Οικογένεια και ιδίως για την Ορθοδοξία!

Είναι γνωστό ότι στην εποχή που ζούμε συμβαδίζουν πιασμένοι χέρι-χέρι ο μαρξιστικός διεθνισμός με τον καπιταλιστικό διεθνισμό, προσπαθώντας να εγκαθιδρύσουν την λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου οι εθνικές ταυτότητες και συνειδήσεις πρέπει να πολτοποιηθούν, έτσι ώστε να επιβληθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα εγχώρια παιδάκια του Στάλιν και του Λένιν πλημμυρίζουν από χαρά γιατί η απέναντι πρώην μισητή πλευρά είναι τώρα μαζί τους και έτσι μπορούν να κάνουν πράξη το όνειρό τους. Να δημιουργήσουν, δηλαδή, στην Ελλάδα μια κοινωνία που θα έχει μόνο δυο τάξεις, εκείνη που θα πασχίζει καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί και την δική τους κυβερνητική και οικονομική ελίτ! Σύμπασα η αντιπολίτευση συναινεί σιωπώντας ή με δειλούς βρυχηθμούς μυών! Έτσι, η αλαζονεία τους ξεπέρασε πλέον τα όρια της ύβρεως!

Σημειώνεται ότι για την λείανση της οδού που οδηγεί στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, εκτός των άλλων, γράφτηκαν δύο βιβλία από δύο »δεξαμενές σκέψεις» της παγκόσμιας υπερεθνικής ελίτ: Το πρώτο από έναν Μπρεζίνσκι με τίτλο »Η μεγάλη σκακιέρα», το οποίο διαπραγματεύεται το πως η παγκόσμια αμερικανική ηγεμονία του 20ου αιώνα, θα μετεξελιχθεί κατά τον 21ο αιώνα σε παγκόσμια συλλογική ηγεσία. Το δεύτερο από κάποιον Χάντιγκτον με τίτλο »Η σύγκρουση των πολιτισμών», στο οποίο αναφέρεται ότι στο εξής οι πόλεμοι δεν θα γίνονται για ιδεολογικούς αλλά για θρησκευτικούς λόγους.


Ο »πολύς» Χάντιγκτον σε κάποιο τμήμα του βιβλίου του επιτίθεται με σφοδρότητα κατά την Ορθοδοξίας, η οποία φαίνεται ότι είναι »μεγάλο αγκάθι» στα σχέδιά τους, τσουβαλιάζοντάς την με το Ισλάμ, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι αναφέρει πως η Ορθοδοξία προσδίδει στον Έλληνα »πολεμική ταυτότητα»!

Αυτό είναι λοιπόν που φοβούνται! Η Ορθοδοξία ενδυναμώνει την πολεμική αρετή των Ελλήνων και όλοι αυτοί οι εχθροί της Ελλάδας, που έχουν βάλλει ως στόχο την διάλυσή της, φοβούνται μήπως οι Έλληνες, εμπνεόμενοι και ενδυναμωμένοι από την πίστη τους, αντιδράσουν και πολεμήσουν!

Τρέμουν οι αντίχριστοι και ανθέλληνες! Γιατί ξέρουν πως εδώ, στη χώρα αυτή, που οι ρίζες μας βυθίζονται βαθιά σε χώματα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, οι Έλληνες μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Τρέμουν οι σύγχρονοι Νέρωνες! Αλλά, η φωτιά που έβαλαν και κατακαίει τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη δεν μας αγγίζει!

Σε λίγο θα τρέχουν τ’ ασήμαντά τους σώματα να κρύψουν! Το ξόανα κι οι Λάρητες, οι ψεύτικοι μικροθεοί τους δεν μπορούν να τους γλυτώσουν!

Γιατί έρχεται η Νέμεση! Όχι μόνο από τις Ερινύες, οι οποίες σε αλαζονεία και έγκλημα φυτεύουν θεία μαχαιριά!

Η Πολεμική Αρετή των Ελλήνων και ο Δίκαιος Κριτής θα τους κατατροπώσουν!

 

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης                                                            

Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                                                             

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

 • Left190

  Τελικά κάτι σας βάζουν μέσα στα τσιγάρα εκεί στο ελλάντα ή σας ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς πως το ποσοστό ηλιθίων ξεπερνάει το 90%.

  • kariolis kokoς

   To left αναφερεται στο αριστερος να υποθεσω, για να καταλαβω πως σκεπτεσαι
   Εδω στην Ελλαδα δεν ψεκαζουν εμας αλλα τα αεροπλανα ψεκαζουν για την καταπολεμιση του δακου

  • Εσύ όμως , Lέftασες το 190%

  • Γέρος του Μοριά

   Απ’ότι φαίνεται η ηλιθιότητα είναι προνόμιο σου

   • Κωνσταντίνος Σπέτσες

    ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ

  • Κωνσταντίνος Σπέτσες

   Στη Ελλάδα δεν υπάρχει λαός προδότης και με κάλο στον εγκέφαλο όπως εσεις, το ότι είμαστε ορθόδοξος λαός που θα πολεμήσει για την πίστη του, τη Δημοκρατία και ενάντια στους τυράννους που εσείς προσκυνάτε είναι γεγονός, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, Α Θ Ε Ο Ι και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, «ΑΔΟΥΛΕΦΤΑ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑ και ΑΕΡΓΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ», ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΥΦΛΩΜΈΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΩΧΗΜΈΝΕΣ «ιδέες των», ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΠΌΛΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΌ ΚΑΙ «ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ», ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΙΜΕΘΑ, ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΈΤΥΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ !!!

  • Κωνσταντίνος Σπέτσες

   ΤΕΛΙΚΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΌΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΑΘΕΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, «ΑΔΟΥΛΕΦΤΑ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΕΡΓΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ», ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ «ιδέες των», ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ και «ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ», ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΕΤΥΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΑΛΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΌ ΣΚΟΥΛΙΚΙ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

 • Dimitra Kal

  Δυστυχώς στην Ελλάδα , από τα αρχαία χρόνια , οι προδότες πάντα περίσσευαν ….!!!!!

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Όποιος νομίζει ότι μπορεί ας έλθει, είτε από μέσα ως προδότης είτε από έξω ωσ κατακτητής, εξάλλου κάθε φορά οι ίδιοι πονηροί οι οποίοι νομίζουν ότι εμείς είμαστε ηλίθιοι έρχονται και ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΧΑΝΟΥΝ

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Έτσι ακριβώς!Οι ΕΛΛΗΝΕΣ γεννιούνται και πεθαίνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Είναι γραμμένο στο DNA μας. Δεν πρόκειται να περάσουν εδώ τα ισοπεδωτικά σχέδια της Ν.Τ.Π. Η Ελλάδα έχει νικήσει τους εχθρούς της ακόμη και σε δυσκολότερες καταστάσεις. Όσο έχει Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ψυχή και Χριστό μέσα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!