Στήνεται σκηνικό Αποκάλυψης: Hχούν σειρήνες πολέμου στην Ιαπωνία, άνοιξαν τα καταφύγια στη Χαβάη, ξεκίνησαν δημοσκοπήσεις πολέμου στις ΗΠΑ! (βίντεο)

Δημοσίευση: 9 Αυγούστου 2017, 10:21 μμ

Ανοιξαν και επιθεωρούνται τα καταφύγια στη Χαβάη, ηχούν οι σειρήνες πολέμου στην Ιαπωνία, μαζικές στρατιωτικές προετοιμασίες από ΗΠΑ, Ν.Κορέα, δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ για βομβαρδισμό της Β.Κορέαας και το «κερασάκι στη τούρτα», Ευαγγελικός σύμβουλοςς του Ν.Τραμπ του δίνει το «πράσινο φως» για έναρξη επίθεσης λέγοντας πως «έχει την ευλογία του Κυρίου»!

Πιο αναλυτικά, στην ιαπωνική πόλη Σακάτα, ο πληθυσμός παίρνει την απειλή των βορειοκορεατικών βαλλιστικών πυραύλων πολύ σοβαρά: οι Αρχές ξεκίνησαν ασκήσεις για τον τρόπο αντίδρασης των αμάχων σε περίπτωση που η Πιόνγκγιάνγκ πραγματοποιήσει πυραυλική επίθεση και δη με πυρηνικά.

Δείτε στο βίντεο στο τέλος του κειμένου τις ασκήσεις ετοιμότητας μαθητών αλλά και ενηλίκων στην Σακάτα, στην βορειοδυτική ακτή της Ιαπωνίας. 


Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει «την ευλογία του Κυρίου» να βγάλει από τη μέση τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ισχυρίστηκε σήμερα σε δήλωσή του ο Ευαγγελικός ιερέας μιας εκκλησίας στο Τέξας που αριθμεί χιλιάδες μέλη, εν μέσω της πρωτοφανούς κλιμάκωσης της ρητορικής πολέμου από τον Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Ρόμπερτ Τζέφρες, ένας από τους Ευαγγελικούς συμβούλους του Τραμπ ο οποίος μάλιστα χοροστάτησε και στην τελετή ορκομωσίας του, εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα είναι «ηθικά καλυμμένος» αν θελήσει να… ξεπαστρέψει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

«Όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όσους πράττουν το κακό, η Βίβλος, στην Επιστολή προς Ρωμαίους, είναι απολύτως ξεκάθαρη: Ο Θεός δίνει την ευλογία του σε εκείνους που κυβερνούν να χρησιμοποιούν κάθε απαιτούμενο μέσο – ακόμα και τον πόλεμο – για να σταματούν το κακό. Στην περίπτωση της Βόρειας Κορέας, ο Θεός έχει δώσει την ευλογία του στον Τραμπ να βγάλει από τη μέση τον Κιμ Γιονγκ Ουν».

Εξηγώντας την δήλωσή του σε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ο Τζέφρες επισήμανε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει όταν ο Τραμπ δήλωσε πως θα οι ΗΠΑ θα απαντήσουν με «φωτιά και οργή» σε περαιτέρω απειλές της Βόρειας Κορέας.

«Το κεφάλαιο 13 της Επιστολής προς Ρωμαίους εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει όπως κρίνει αναγκαίο όσους πράττουν το κακό. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης ή της βίαιης τιμωρίας ανθρώπων όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν», επισήμανε ο Τζέφρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί ειρηνιστές Χριστιανοί επικαλούνται το προηγούμενο κεφάλαιο, το 12, που αναφέρει:

«Να μην ανταποδίδετε κακό αντί κακού σε κανέναν. Να προνοείτε για καλά πράγματα ενώπιον όλων των ανθρώπων». Ωστόσο το συγκεκριμένο εδάφιο αφορά γενικά στους χριστιανούς, και όχι στην κυβέρνηση που έχει…άλλες ευθύνες, υπογραμμίζει ο Τζέφρες.

Στο κήρυγμά του το πρωί της ορκομωσίας του Τραμπ, ο Τζέφρες είχε παρομοιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο με τον βιβλικό ηγέτη Νεεμία, που βοήθησε στην ανοικοδόμηση της πόλης της Ιερουσαλήμ.

«Το πρώτο βήμα για την ανοικοδόμηση ενός έθνους ήταν η οικοδόμηση ενός τείχους, όπως εκείνο της Ιερουσαλήμ, για την προστασία των πολιτών του. Βλέπετε, ο Θεός δεν είναι ενάντια στα τείχη», είχε πει τότε ο ιερέας, προωθώντας την ατζέντα του Τραμπ για το τείχον στα σύνορα με το Μεξικό.

Οι Αμερικανοί ανησυχούν για την κλιμάκωση της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο, από την Βόρεια Κορέα την οποία και θεωρούν πλέον μια πολύ σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης (SSRS) που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Περίπου τα 2/3 όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση (62%) πιστεύουν ότι η απομονωμένη δικτατορία του Κιμ Γιονγκ Ουν αποτελεί πλέον σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ.

Το ποσοστό αυτό, έχει αυξηθεί έναντι ποσοστού 48% τον περασμένο Μάρτιο, ενώ έχει σήμερα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, από την έναρξη διεξαγωγής της δημοσκόπησης το 2000.

Η ανησυχία των Αμερικανών κλιμακώνεται καθώς ποσοστό 77% θεωρούν ότι η Βόρεια Κορέα είναι ικανή να πραγματοποιήσει εκτόξευση πυραύλου, ο οποίος θα μπορούσε να πλήξει την γεωγραφική επικράτεια των ΗΠΑ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά τις δύο δοκιμαστικές εκτοξεύσεις διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα μέσα στον Ιούλιο, ενώ η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε προχθές.

Χθες, δημοσιοποιήθηκε η εκτίμηση των αμερικανικών μυστικών ότι η Βόρεια Κορέα έχει στην διάθεσή της μία πυρηνική κεφαλή μικρού μεγέθους, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε την Πιονγιάνγκ ότι οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν με “φωτιά και οργή,” στην περίπτωση ουσιαστικής απειλής κατά της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας.

Η δημοσκόπηση εντόπισε ότι πριν από τις δηλώσεις αυτές, στον Τραμπ αποδίδονταν περισσότερες αρνητικές παρά θετικές γνώμες, αναφορικά με τους χειρισμούς του στην επίλυση του προβλήματος με την Βόρεια Κορέα.

Το 50% των ερωτηθέντων δεν ενέκρινε τους χειρισμούς του, ενώ το 37% τους σχολίαζε θετικά. Ποσοστό 13% εξέφραζε αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν την Βόρεια Κορέα ως μία πολύ σοβαρή απειλή, καθώς τώρα έχει στάθμιση σοβαρότερης απειλής από το Ιράν (33%) ή την Κίνα (20%), ενώ πλησιάζει το ποσοστό απειλής για την αμερικανική εθνική ασφάλεια που έχει το Ισλαμικό Κράτος (64%).

Το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν αξιολογούν την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει ως κρίση επί τη βάσει του οπλοστασίου που αναπτύσσει η Βόρεια Κορέα.

Το 2003, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των εξαμερών διαπραγματεύσεων με στόχο τον έλεγχο του πυραυλικού και του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας, το 22% των Αμερικανών αξιολογούσαν την κατάσταση, στο επίπεδο της απειλής.

Τις ανησυχίες για την Βόρεια Κορέα και οι απόψεις για την ικανότητά της να πλήξει τις ΗΠΑ, μοιράζονται τόσο Ρεπουμπλικάνοι, όσο και Δημοκρατικοί.

Μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων, ποσοστό 68% αξιολογεί την Βόρεια Κορέα ως πολύ σοβαρή απειλή, ενώ την άποψη αυτή συμμερίζεται και ποσοστό 67% των Δημοκρατικών.

Κοινό ποσοστό 32% από τους υποστηρικτές των δύο κομμάτων προσδίδει χαρακτήρα κρίσης, στα εξοπλιστικά προγράμματα της Βόρειας Κορέας.

Περίπου οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες από το κάθε κόμμα, πιστεύουν ότι η Βόρεια Κορέα είναι ικανή να εξαπολύσει έναν πύραυλο που θα μπορούσε να πλήξει τις ΗΠΑ.

Η εκτίμηση αυτή για την πυραυλική απειλή που αντιπροσωπεύει η Βόρεια Κορέα, έχει σταδιακά εδραιωθεί από το από το 2009, όταν το 72% των ερωτηθέντων σκέφτονταν ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να πλήξει με πύραυλο τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι αν η Βόρεια Κορέα έχει κάποια αμυντική δυνατότητα να εξαπολύσει πυραυλικό πλήγμα κατά των ΗΠΑ, αυτή την απόκτησε πρόσφατα.

Το CNN δημοσιοποίησε χθες, ότι ειδικοί στους εξοπλισμούς εκτιμούν πλέον ότι η Βόρεια Κορέα παρήγαγε μία μικρών διαστάσεων πυρηνική κεφαλή, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές. Από την άλλη μεριά, εκτιμάται ότι η τεχνολογία αυτή δεν έχει δοκιμαστεί κι ότι η Πιονγιάνγκ δεν έχει την ικανότητα να φορτώσει την πυρηνική αυτή κεφαλή σε διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM).

Η αμερικανική κοινή γνώμη παραμένει μοιρασμένη για το αν οι ΗΠΑ θα πρέπει ν’ αναλάβουν στρατιωτική δράση, αντιδρώντας στις πρόσφατες εκτοξεύσεις (ICBM) που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα.

Συνολικά, το 50% των ερωτηθέντων είναι υπέρ της ανάληψης στρατιωτικής δράσης ως αντίδρασης, στις πυραυλικές εκτοξεύσεις, ενώ ποσοστό 43% είναι αντίθετοι με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Τα 3/4 των Ρεπουμπλικάνων (74%) υποστηρίζουν την χρήση των όπλων, ενώ το ποσοστό αυτό μειώνεται στο 47% μεταξύ των ανεξάρτητων και στο 34% μεταξύ των Δημοκρατικών.

Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει την ανάληψη ουσιαστικού ρόλου από την Κίνα για την επίλυση του προβλήματος στην Κορεατική Χερσόνησο, ενώ οι Αμερικανοί συμφωνούν γενικά με την άποψη αυτή, καθώς το 70% των ερωτηθέντων την υποστηρίζει. Ποσοστό 68% τονίζουν ωστόσο, την ανάληψη σοβαρού ρόλου από τις ΗΠΑ.

Η δημοσκόπηση για λογαριασμό του CNN πραγματοποιήθηκε από την SSRS μέσω τηλεφώνου από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου σε τυχαίο παναμερικανικό δείγμα, με την συμμετοχή 1.018 ενηλίκων.

Το ποσοστό λάθους προσδιορίζεται στις 3,6 μονάδες θετικής ή αρνητικής αξιολόγησης και είναι μεγαλύτερο μεταξύ των υποομάδων που συμμετείχαν.

 • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  XAXAXAXAAXXAAXXA

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  είπα κι εγώ! άργησε ο πόλεμος απόψε…

  • Spyros Spyropoulos

   Στην ωρα του…..τζεντλεμαν!

 • Αντύπα
  • Assurbanibal

   λολ

 • Captain Wanted
 • Spyros Spyropoulos

  ΠΟΛΕΜΟΣ!!! Ολοι στα καταφυγια! Φανταζομαι η Κοκκινοσκουφιτσα εχει ηδη παει………..

  • Captain Wanted

   Καλέ μου φίλε Σπύρο..
   Εγώ περιμένω να δω σε πιο καταφύγιο θα πάει Η ΟΛΓΑΡΑ..
   Εκει θα την πέσω & εγώ..

   • Spyros Spyropoulos

    Σ’αυτο που ειναι κατω απο τον Λυκαβηττο απο Κολωνακι μερια!

    • Captain Wanted

     Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ὁ ὑψωθεὶς ἐν τῷ Σταυρῷ ἑκουσίως,
  τῇ ἐπωνύμῳ σου καινῇ πολιτείᾳ,
  τοὺς οἰκτιρμούς σου δώρησαι,
  Χριστὲ ὁ Θεός.
  Εὔφρανον ἐν τῇ δυνάμει σου,
  τοὺς πιστοὺς Βασιλεῖς ἡμῶν,
  νίκας χορηγῶν αὐτοῖς,
  κατὰ τῶν πολεμίων,
  τὴν συμμαχίαν ἔχοιεν τὴν σήν,
  ὅπλον εἰρήνης ἀήττητον τρόπαιον.

 • Assurbanibal

  Τι σχέση έχει η επιστολή προς Ρωμαίους με τη μαλθακία που μας δερνει παγκοσμίως? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?

 • Αντύπα

  Αφήστε τα ντόνατς και τα χαμπουργκερ, επιστράτευση τώρα!

 • © Proud to be Greek

  Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει τον Τράμπ να αποφασίσει να βγάλει απο την μέση και τον γλοιώδη Ερντογάν, όπως οι προκάτοχοι του αποφάσισαν να ξεπαστρέψουν τον Σαντάμ και τον Καντάφι.

  • Assurbanibal

   Κι εγώ το εύχομαι αυτό.

  • #jesuisahmet

   Να οδηγήσει σε σύγκρουση Αμερική και Τουρκία όμως πριν τον βγάλουν από την μέση αλλιώς δεν μας συμφέρει.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    αχμέτη μου,κι αν λείψει ο έρντυ,θά έλθει ένας άλλος στήν θέση του.Δέν θά τελειώσουν μαγικώ τώ τρόπω τά προβλήματά μας.

    • #jesuisahmet

     Σωστό.

    • © Proud to be Greek

     Γι αυτό πρέπει να δούν την τουρκιά, και το ΑΚΡ όπως βλέπουν και έβλεπαν το Μπάαθ —> ξερίζωμα.

 • Assurbanibal

  Ο Θεός είναι μαζί με τον Τράμπ και τις ΗΠΑ. Ο Οξαποδώ είναι μαζί με τον Κιμ.

 • Captain Wanted

  Αν γίνει το Μπαμ
  Την Νότιο Κορέα δεν την βλέπω καλά..
  Θα την πάρει για τα καλά η μπάλα & αυτήν..

  • Assurbanibal

   Και τα ψάρια εκεί στις ακτές δεν τα βλέπω καλά…

   • Αντύπα

    Σούσι τέλος;

    • Assurbanibal

     Τέλος.

     • Αντύπα

   • Captain Wanted

    Πάει η σαμσουνγ..
    Να ζούμε να την θυμόμαστε..

    • Αντύπα

     και η ελτζι

     • Captain Wanted

      Χιουνται ;;
      Τέλος & αυτό.

     • Assurbanibal

      Και η χιουντάι

    • Assurbanibal

     Θα μείνουμε απο ανταλλακτικά…

     • Captain Wanted

      Θα την πέσουμε στην φιλιπς ..

 • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ

 • Assurbanibal

  Πάντως στο θέμα κομμώσεως πάσχουν και οι δύο ηγέτες.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   έχουν όμως καί οι δύο ωραίες γυναίκες καί τούς συγχωρούμε.

   • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

    ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     μιά χαρά είναι η κίμαινα.Σέ μικρότερο μέγεθος καί πιό οικονομικό.

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

      ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      η μελανία είναι γκουρμέ. Η κίμαινα είναι ταβερνάκι στό κύμα.Τό καθένα τήν χάρη του.

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

      ΔΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν συγκρίνουμε -διακρίνουμε.

     • Spyros Spyropoulos

      Εξαλλου,περι γουστου…..κολοκυθοπιτα……χαχαχαχαχα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
     • Assurbanibal

      Αυτή είναι η αδερφή του βρε!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν πειράζει,κι αυτή καλή είναι.

     • Assurbanibal

      Άσε που παίζει να την βαπτίζει γυναίκα του πού και που…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      είσαι πολύ γουρούνι ρέ!

     • Spyros Spyropoulos

      Αν της ριξεις ματια……ο Κιμ θα σου ριξει το κεφαλι……

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      βασικά,πρέπει νά κερδίσεις τήν εμπιστοσύνη του πρώτα.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      και τις δυο να τελειωνουμε

     • Spyros Spyropoulos

      Η Ιβανκα……πως θα την χαρακτηριζες?

     • Assurbanibal

      Ιδανική για ανωμαλίες.

     • Spyros Spyropoulos

      Συμφωνω……ειναι για αγριες και βιαιες καταστασεις…….ΚΟΛΑΣΗ!!! Ο Αντινοος ειναι μικρος και αμαθος ακομα……

     • Assurbanibal

      Δε νομίζω… άνθρωπος που κλίνει προς το κινεζοκορεάτικο φάινεται αρκετά ψαγμένος…

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

      ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΠΟΝΕΖΕΣ

     • Assurbanibal

      Για λέγε!

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μ΄αυτήν νοιώθεις μιά μεταρσίωση!!!!!

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αχχαχαχα πόσες μεταρσιώσεις νά αντέξει κανείς μαζεμένες;

     • kraser
     • Assurbanibal

      Καλό το σασάκι..

     • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

      ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΟΥ

     • kraser
     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εμενα μ αρεσουν ολες

     • Spyros Spyropoulos

      Καλα……θα δειξει……….

     • Assurbanibal

      Ο κόσμος πάει για πυρηνικό ολοκαύτωμα κι εμείς θα κάνουμε εμφύλιο λόγω διαφωνίας στις γυναίκες… χαχαχαχαχαχαχαχ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν διαφωνούμε,κάνουμε σεμινάριο.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      προσωπικά ούτε δεύτερη ματιά δέν θά τής έριχνα.

     • Assurbanibal

      Ούτε μια κλεφτή 2η ματιά έστω?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ούτε

     • Assurbanibal

      Εγώ θα φορούσα τα ηλίου μου για να μη φάινονται οι ματιές.

     • Spyros Spyropoulos

      Μαλλον το λες επιτηδες επειδη ξερεις την αδυναμια μου……..

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      χάρισμά σου φίλε,δέν είναι τού γούστου μου.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εισαι ποιητης,καθε μερα ανακαλυπτουμε κρυφα ταλεντα

     • Assurbanibal

      Κάτσε ρε φίλε, στον άλλο μπορεί να αρέσουν οι στενές γιατί να του το χαλάσουμε?

     • Spyros Spyropoulos

      Και πιο ευελικτη……

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εμένα μ΄αρέσει πού δειχνει σεμνή.

    • Assurbanibal

     Γούστα είν΄αυτά, γιατί?

  • Αντύπα

   να τους στείλουμε τον Τρίχωνα Σαμαρα!

  • RED OR DEAD
 • καποιος

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ιαπωνία/Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν
  4,939 τρισεκατομμύρια USD (2016)

  Νότια Κορέα/Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν
  1,411 τρισεκατομμύρια USD (2016)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν
  Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
  11,2 τρισεκατομμύρια USD

 • chris makis

  κρίμα.ειχα κλεισει ξενοδοχειο στη χαβαη.
  παιρνω αμεσως να κανω κρατηση στο πλησιεστερο καταφυγιο.

  • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • AthanRules

  Αν γίνει το μπαμ που λένε και οι φίλοι πιο κάτω, τα παρακατω θα γίνει Παγκόσμια Σύρραξη, δηλαδή ο Αρμαγεδδώνας. Σας είπα, ο Καιρός δεν είναι πια Εγγύς, έχει ήδη φτάσει! Συνειδητοποιήστε το.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   …φάγωμεν,πίωμεν,αύριον γάρ αποθνήσκομεν…

 • Ικμάλιος

  Το κορμί σου είχ’ ευθείες
  όταν σε γνώρισα είχε γωνίες
  μετά καμπύλες και απάτη
  σαν γυναίκα στο κρεβάτι.(κιμ Γιόνγκ Ούν)

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑς ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,Η ΡΩΣΙΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?εκεινο το αντιβαλιστικο το αμερικλανικο ουτε τα ντενεκεδια του κιμ δεν ειναι αξιο να ριξει?μας δουλευουν?

  • AthanRules

   Σωστή η παρατήρησή σου, νομίζω αυτό όλο είναι προπαγάνδα ώστε να χτυπηθεί ο βραχίονας της Κίνας και να εμπλακεί αυτή ενεργά εναντίον των ΗΠΑ. Ή τώρα ή ποτέ για τους Αμερικανούς.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    νομιζω οτι χωριο που φαινεται……ο τραμπ ειναι στα νταουν του και θελει τονωση,και την θελουν την β κορεα ουτως ή αλλως

    • AthanRules

     Την Κίνα θέλουν, επιμένω πολύ σε αυτό. Αυτή είναι ο στόχος. Άκου που σου λέω.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι ,βρανε τον συμμαχο της αυτο εγραψα χτες,τι θα κανει η κινα οταν θα σκανε στην γειτονια της?

 • #jesuisahmet

  Αν μας πιάσει το ραδιενεργό νέφος όπως τότε με το Τσερνόμπιλ την βάψαμε.Πάνε οι καλλιέργειες πάνε όλα.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα τρως ριζες

   • #jesuisahmet

    Εμείς τι θα τρώμε είναι το ζήτημα,αυτοί έχουν κάνει τα κουμάντα τους

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   νά το φυσήξουμε όλοι μαζί,νά πάει πρός τήν τουρκιά.

   • #jesuisahmet

    Από εκεί θα μας έρθει

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     εξαρταται

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Θα κλασει ο παγκαλος ο καμενος και ο μπενυ και θα φυγη

   • Αντύπα

    Τουρκία θα σταματήσει το νέφος, το λένε οι προφητείες.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     χχαχααχαααα!!!!!!!!!

  • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   ΩΡΑΙΑ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΘΡΕΦΕΙ

   • #jesuisahmet

    Ναι αμέ κάνεις στήθος

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Και τωρα τρεφεσαι που εισαι μπροστα απο τον υπολογιστη..

  • © Proud to be Greek

   Απο την αλλη ακρη του κόσμου??? Ψιλοχλωμό…………….

  • Assurbanibal

   Να πιούμε ιώδιο αυτή τη φορά!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    θα βαζω στο κρασι να παρει και χρωμα

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  καὶ εἶπεν ὁ Ἰησοῦς·
  εἰς κρῖμα ἐγὼ εἰς τὸν κόσμον τοῦτον ἦλθον,
  ἵνα οἱ μὴ βλέποντες βλέπωσι
  καὶ οἱ βλέποντες τυφλοὶ γένωνται.
  καὶ ἤκουσαν ἐκ τῶν Φαρισαίων ταῦτα οἱ ὄντες μετ᾿ αὐτοῦ,
  καὶ εἶπον αὐτῷ· μὴ καὶ ἡμεῖς τυφλοί ἐσμεν;
  εἶπεν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς·
  εἰ τυφλοὶ ἦτε, οὐκ ἂν εἴχετε ἁμαρτίαν·
  νῦν δὲ λέγετε ὅτι βλέπομεν·
  ἡ οὖν ἁμαρτία ὑμῶν μένει.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Παω να γεμισω την δεξαμενη Αγιασμο

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Οπως ανοιξα το σχολιο μου φανηκε πως διαβασα παω να γ@μ@σω..περιμενα στο τελος να διαβασω καληνυχτα!!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ωραια πραματα!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι γερμανοι πηραν τον χρυσο τους απο την αμερικη..

  Η θα μας παρακαλανε για δανεικα σε λιγο…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Όταν οι χρεοκοπημένοι Γερμανοί υποδέχονταν τον Ωνάση με ελληνικές σημαίες! Εξασφάλισε χρηματοδότηση και κατασκεύασε 30 γιγαντιαία τάνκερς (βίντεο ντοκουμέντο) – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ …
  http://www.mixanitouxronou.gr/otan-i-chreokopimeni-germani-ipodechontan-to...
  21 Ιουν 2015 – Το τάνκερ -τέρας είχε το όνομα της συζύγου του, Τίνας Ωνάση. … για 30 τάνκερ και εξασφάλισε τραπεζική χρηματοδότηση, ώστε να δημιουργηθεί ναυπηγείο, που θα κατασκεύαζε τα γιγαντιαία πλοία

 • Assurbanibal

  Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Λέτε να πέσουν πυρηνικά?

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   δεν νομιζω,το προβλημα ειναι οτι ειναι αμφοτεροι ψυχοπαθεις

  • kraser

   Ποτε μην λες ποτε.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    θ ανοιξει πολεμο η ουσα με τρεις πυρηνικες δυναμεις?

    • kraser

     Το Αμερικλαν παει με το Νατο που εχει και αυτο πυρηνικες δυναμεις.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οι γαλλοι ειναι χστηδες,οι γκερμανοι εχουν αλλα,τα αγγλακια θα τους στηριξουν

     • kraser

      Συμφωνω αλλα δεν παυουν να ειναι και δουλοι.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ειναι ,χμμμμ,ξερω γω?τετοια κατασταση ειναι πρωτογνωρη

   • Assurbanibal

    Τότε να ζήσουμε σα να ΄ναι η τελευταία μας μέρα!

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     νά κάνουμε επίσκεψη στήν μελανία,λές;

     • Assurbanibal

      Της την έπεφτα για την πλάκα μου.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εγώ τό βλέπω πολύ σοβαρά.Από τήν πρώτη στιγμή.Έχει κάτι αυτή η γυναίκα…

     • Assurbanibal

      Το τούτο της ειναι!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      α μπράβο! κι εγώ έψαχνα τήν λέξη…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      φυγαμε ,δεν με νοιαζει η σειρα ,εχω υπομονη

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν κατάλαβες…. ούτε νά τό σκεφτείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Assurbanibal

      Ο Χαράδρας είναι παιδί των πάρτυ, μη τον παρεξηγείς.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οχι ολοι μαζι ,με πιανουν γελια

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τελευταιος ρε παιδι,να φαμε και μεις λιγο κρεας τα γεροντια

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      υπάρχει καί η ιβάνκα.Μόνο μή τό μάθει ο Σπύρος.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αντε βρε ,για παρτυ σας θα βασταω φαναρι!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      έτσι…αδίστακτε!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      θα αλλαξω το παρατσουκλι ,θα το κανω ασυμμετοχος

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αν θές,υπάρχει καί η κίμαινα.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δωστε οτι ναναι στον φτωχο βαρβαρο,ας πουμε την καβα του κιμ και τις παλλακιδες του;-)

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      χάρισμά σου.Αλλά νά ξέρεις,θά φάμε πολλές μέχρι νά φτάσουμε στόν στόχο.Καί δέν εννοώ γυναίκες.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      σφαιρες?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      σφαίρες,μπούφλες,ό,τι νά΄ναι.Νά είσαι ενήμερος.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τιποτα δεν κατακτιεται χωρις αιμα και ιδρωτα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      έτσι! Εβίβα λοιπόν!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μ αρεσεις

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Συμφωνω με τον krazer για αυτο αλλωστε τα εχουν για να τα ριξουν αρα παντα παιζει σαν σεναριο..

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    τα εχουν για φοβο,αλλα ειναι το ιδιο οπως και με τα χημικα-βιολογικα,τελικα ολοι τα ριχνουν

    • ΑΛΕΠΟΥ

     Ετσι.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   όχι τώρα

   • Assurbanibal

    ΟΚ

  • Αντύπα
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    βρωμα!

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ε τώρα! είσαι πολύ εκτός θέματος

   • kraser

    Μαμα μου

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τα φυλανε για τον 4 ΠΠ

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   ΟΥΧΙ

   ΑΛΛΑ

   ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ
   Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ

   ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ
   ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗ ΓΗ

   †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

   ΤΡΕΜΕΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…ΟΠΟΥ ΓΗΣ._

   • Assurbanibal

    Να ΄σαι καλά Βαγγελάρα. Όλοι οι άλλοι έχουν το νου τους στις γυναίκες απ΄ότι βλέπεις…

    • Εὐάγγελος Χ.Ο.

     ΠΥΡ
     ΓΥΝΗ ΚΑΙ
     ΘΑΛΑΤΤΑ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      καί καπαροσαλάτα φίλε

     • Assurbanibal

      Κι ένα φλασκάκι με κρασί.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πολλά

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εδω τα χω ολα μακαρι να σας ειχα παρεα,ειμαι στα τριτα (το ποτηρι μου ειναι κουπα απο τα τζαμπο 750 μλ

     • Assurbanibal

      Κάπαρη που βρήκες?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      την μαζευουμε ανοιξη και την κανουμε τουρσι

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ά,εγώ μόνο σέ κολωνάτα φιλαράκι.Καί θέλω καί λευκό τραπεζομάντηλο.Οπωσδήποτε.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχω και τετοια,εχω προικιο δαντελενιο τραπεζομαντηλο και κολωνατο νεκροκεφαλη,βαρβαρικο,

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όντως βαρβαρικό,αλλά θά κάνω μιά υποχώρηση γιά χάρη σου.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      σ αυτο πινω εγω ,εσενα θα σου βαλω σε κρυσταλλο

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      είσαι φίλος! νά φέρω τό ροκφόρ πού λέγαμε; καί καπνιστό μετσόβου;

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κανονιζουμε εν ευθετω χρονω με παιδια απο δω για τσιμπουσι,θα ενημερωθεις μολις ριξουν οι παλιοι το συρμα,να μην τελειωσει ομως η περιοδος γκιοσας

     • Εὐάγγελος Χ.Ο.

      Χαῖρε

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αντιχαίρε

    • δεν γιναμε ουτε νεοταξιτες, ουτε συριζαοι
     αν δεν τιμησουμε αυτο το δημιουργημα του Θεου, πως θα αποδειξουμε την πιστη μας.

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Κανε το λάθος τραμπ και κανε πολεμο με την Βόρεια κορέα έχουν να κλάψουν αμερικανικές μανούλες και από την αλλη πλευρα φυσικά που δεν λέγετε!

  • Εννεάδες

   Ολα στημενα ενα θεατρο.Χρειαζονται εναν μπαμπουλα.

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Βόρεια κορεα, κινα, Ρωσία εναντίον αμερική σημειώσετε 10-2…

  • Assurbanibal

   Το Αμέρικα τους έχει όλους για πλάκα…

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    σέ μιζώνει τό κοτόπουλο έτσι;

    • paris georgiou

     Είναι θέμα διπλωματίας ,παιζει και το ταξίδι στην Αμερική

     • Assurbanibal

      Μέχρι να πάρουμε βίζα…

     • paris georgiou

      Ε ναι τι να λέμε τωρα

   • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

    Σε 3d ταινίες εννοείτε ρε φίλε

    • Assurbanibal

     Φιλαράκι υπάρχει μυστική τεχνολογία που δεν τη φαντάζεσαι.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχουν πολλα ,και οι ρωσοι εχουν

     • paris georgiou

      Τώρα όπως έγινε όλοι εχουν όλοι γινανε υπερδυναμεις

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καποια δεν τα χουν ολοι

     • paris georgiou

      Οχι βεβαια, αλλά πιο πολλοί τα έχουν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εμεις εχουμε γκλιτσες

     • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

      Φίλε φυσικά και υπαρχεί από τούς αμερικανούς και ρώσους αλλά εδω δεν μιλάμε γιά βόρεια κορέα εδώ μιλάμε γιά την ρωσία για την μεγαλύτερη υπερδύναμη σε πυρηνικά παγκόσμιος! Να προσεχει ο τραμπ στο τέλος μην πάθει σαν των κένεντι!

     • Assurbanibal

      Μιλάμε για τεράστια δύναμη πυρός. Ο Τραμπ είναι ο πιο άσχετος πρόεδρος που είχαν ποτέ. Πιο άσχετος κι απο τον Μπους τζούνιορ που τον έβαλαν κι επιτέθηκε στο Ιράκ χωρίς λόγο.

     • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

      Σωστο σε αυτό που λες με το τραμπ και πάντα η μεγαλη πολεμη απο κατι άσχετοι σαν και αυτων πάνε να τους ξεκεινησουνε… και το ποιο χειροτερο ειναι διαχηριζοντε πυρηνικά! Ειναι βαθιά και σκοτεινά τα κράτη βόθρος σκέτος και στο τέλος την πληρωνη ο απλός λαός

 • paris georgiou

  Ασσουρ αναβαλονται οι διακοπές για Χαβάη

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   αυτοί άνοιξαν τά καταφύγια τώρα,δέν είναι ώρα.

   • paris georgiou

    Γέμισαν τα καταφύγια

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     πρόβα θανάτου κάνουν.

     • paris georgiou

      Ο Ασσουρ λεει οι κρίσεις φτιάχνουν κροισους,να γίνει το ταξίδι

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      οι κρίσεις φτιάχνουν κροίσους,αλλά όχι άκριτα.

  • Assurbanibal

   Εμείς θα πάμε. Οι κρίσεις φτιάχνουν κροίσους, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό συνέταιρε…

   • paris georgiou

    Οπότε φεύγουμε για Χαβάη

    • Assurbanibal

     Θα περάσω να σε πάρω σε μία ώρα, βγες στο ντόκο…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γυρίζοντας φέρτε μερικές χαβανέζες νά δούμε κι εμείς πώς είναι.

     • paris georgiou

      Αυτό εννοείται, φίλε μου

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      απ΄τίς καλές,όχι φτηνιάρικα πράγματα!

     • Assurbanibal

      Πόσα κιλά το κάθε κομμάτι?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μέχρι πενήντα-πενηνταπέντε,καλά είναι.Αλλά όχι κάτω από σαρανταπέντε.Νά΄χει καί κάτι γιά ζουμάκι.

     • Assurbanibal

      Μέσα είσαι.

     • paris georgiou

      Οτι καλυτερο παίζει

     • paris georgiou

      Οκ

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Καλο βραδυ παιδια!!

  • Assurbanibal

   Γειά σου αλεπου.

  • paris georgiou

   Καληνύχτα αλεπου

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου φιλαρακι καλη αυριανη μερα

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Επισης φιλε μου!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Καλό ξημέρωμα και όνειρα γλυκά…

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Εἶπεν ὁ Κύριος τοῖς ἑαυτοῦ μαθηταῖς·
  Ὁ ἀκούων ὑμῶν ἐμοῦ ἀκούει, καὶ ὁ ἀθετῶν ὑμᾶς ἐμὲ ἀθετεῖ·
  ὁ δὲ ἐμὲ ἀθετῶν ἀθετεῖ τὸν ἀποστείλαντά με.
  Ὑπέστρεψαν δὲ οἱ ἑβδομήκοντα μετὰ χαρᾶς λέγοντες·
  Κύριε, καὶ τὰ δαιμόνια ὑποτάσσεται ἡμῖν ἐν τῷ ὀνόματί σου.
  Εἶπε δὲ αὐτοῖς·
  ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα.

  ἰδοὺ δίδωμι ὑμῖν τὴν ἐξουσίαν τοῦ πατεῖν ἐπάνω ὄφεων καὶ σκορπίων
  καὶ ἐπὶ πᾶσαν τὴν δύναμιν τοῦ ἐχθροῦ, καὶ οὐδὲν ὑμᾶς οὐ μὴ ἀδικήσῃ.

  πλὴν ἐν τούτῳ μὴ χαίρετε, ὅτι τὰ πνεύματα ὑμῖν ὑποτάσσεται·
  χαίρετε δὲ ὅτι τὰ ὀνόματα ὑμῶν ἐγράφη ἐν τοῖς οὐρανοῖς.

  Ἐν αὐτῇ τῇ ὥρᾳ ἠγαλλιάσατο τῷ πνεύματι ὁ Ἰησοῦς καὶ εἶπεν·
  ἐξομολογοῦμαί σοι, πάτερ, κύριε τοῦ οὐρανοῦ καὶ τῆς γῆς,
  ὅτι ἀπέκρυψας ταῦτα ἀπὸ σοφῶν καὶ συνετῶν,
  καὶ ἀπεκάλυψας αὐτὰ νηπίοις·
  ναί, ὁ πατήρ, ὅτι οὕτως ἐγένετο εὐδοκία ἔμπροσθέν σου.

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
  • paris georgiou

   Το ωραιότερο χαμογελο

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ναί.Αλλά τό μεγαλό της ατού νομίζω είναι τό βλέμμα.Όχι τά μάτια,κι άλλες έχουν ωραία μάτια.Τό βλέμμα…

    • paris georgiou

     Το βλέμμα της είναι όπως το είπες το μεγαλυτερο της ατου

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το βαλα πριν σας διαβασω ,επικοινωνια

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Δεν έχεις δει το δικό μου….

  • HaraldHadrada MERCYLESS

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Τα γεγονότα που προηγήθηκαν της «Ρωσικής Επανάστασης». Λένιν

  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/08/blog-post_7.html

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  πάω γιά βουτιά.Νύχτες!

  • paris georgiou

   Καληνυχτα φίλε μου

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   θηριοοο!καλο ξημερωμα!

 • American Eagle 🇺🇸

  Οι ανίκητες Αμερικανικες ένοπλες δυνάμεις με ένα συντριπτικό χτύπημα θά εξοντώσουν το μικρό χοντρό κίτρινο ανθρωπάκι Κιμ Γιονγκ Ουν και θά επιβάλουν την δημοκρατία στην κορεατικη χερσονησο.Οι Βορειοκορεάτες θά υποκύψουν θέλουν δεν θέλουν στους παντοδύναμους Αμερικάνους και θά προσαρτηθουν στην Νότια Κορέα.Οι USA για ακόμα μια φορά θά σώσουν τόν πλανήτη και θά αποδώσουν δικαιοσύνη, God Bless America.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • capten_markGR

   Σιγά,με το μαλακό, θα σου φύγει καμία πορδή….

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    γεια σου ρε λυκε του ονταριο!!!!!

    • capten_markGR

     Τότε μαχόντουσαν για την ελευθερία, μετά τα σκ@τωσαν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ετσι ,αλλα μαμησανε και τους ιθαγενεις,οχι ο Μαρκ βεβαια

     • capten_markGR

      Ο Μαρκ ήταν ο γενναίος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, μακάρι να ακολουθούσαν το παράδειγμα του και οι σημερινοί αμερικανοί αλλά δεν.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μεγαλωσαμε μ αυτους ,ειχαν ηθος και λεβεντια ,οπως τα λες

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • skeptomenosellin

   Είστε 1478 χρόνια μπροστά σε τεχνολογία… Είστε απαράμιλλοι και μη ανταγωνίσιμοι.
   Είστε το όνειρο του σύμπαντος που πραγματοποιήθηκε, το αποκορύφωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Πάλι εσείς θα σώσετε τον πλανήτη…
   Μετά από εσάς το άπειρο χάος…
   God Bless America…. :-)))

   • Americanos

    Η υποταγή σου στο ιερό Αμερικάνικο έθνος θα ανταμειφθεί.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     δωσε και μενα μπαρμπα

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχαχαχα

    • skeptomenosellin

     Ποιος μίλησε για υποταγή?
     Εγώ το θαυμασμό μου εξέφρασα στην απαράμιλλη και άφθαστη Αμερικανική δύναμη….
     Απόβαση στην Ελλάδα για να την υποτάξετε βρε παιδιά?
     Δεν είμαστε σύμμαχοι? :-)

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εισαι απιθανος!!!!!!χαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!

 • © Proud to be Greek

  Εχω καούρα στο στομάχι. Νύχτες!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ΓΑΛΑ

   • © Proud to be Greek

    Ετσι το λέω, όπως ενημερώνει οτι πάει για βουτιά ο Αντίνοος.
    Είμαι περδίκι.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     να σαι καλα παντα και το ξυνογαλο ειναι φαρμακο για το στομαχι

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΡΕ ΚΙΜ!!!!!!!!!!!!!

 • Εννεάδες

  Κι αυτοι ακολουθουν κανονες κι απο κει που φαινεται και λενε οτι θα ναι το χτυπημα ,δεν θα ναι.No Κιμ.Απ αλλου.

  • capten_markGR

   Ακούγεται σωστο αυτό.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    πιθανοτητες

    • Εννεάδες

     Μαθηματικα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τα παντα ειναι μαθηματικα

     • Εννεάδες

      Θεος αει γεωμετρει

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μονο που η ευκλειδεια γεωμετρια δεν ισχυει εκτος γης

     • Εννεάδες

      Οκ

 • Assurbanibal

  • paris georgiou

   Ασσουρ από εκει τους εχεις στειλει τους σφαζεις με βαμβάκι

   • Assurbanibal

    Παραδέχεσαι?

    • paris georgiou

     Ναι φίλε μου, αφου τους παιζεις μπαλα ετσι και τρελαινοται ειναι η χειρότερη τους τιμωρία

 • ACBOC

  Παει και ο Κιμ. Ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση για αυτον

  • © Proud to be Greek

   Μην την χαλάς σε πολλούς που πιστεύουν οτι θα φάει λάχανο τον Τράμπ……………..

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    μην τρελλαθουμε κιολας

    • © Proud to be Greek

     Ο κύριος Kraser κάτι τέτοια κουφα μου ελεγε στο προηγούμενο θέμα…………………

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      γνωμες

   • ACBOC

    Ο Τραμπ θα τον φαει τον μικρο για να φοβηθουν και οι μεγαλοι

    • © Proud to be Greek

     Για να δείξει σε όλους ποιός είναι το αφεντικό.
     (Υπερδύναμη δεν αυτοανακυρίσσεσαι, Υπερδύναμη σε κάνει το οτι το πιστεύουν οι υπόλοιποι πως είσαι )

     • skeptomenosellin

      Αυτό στα bold είναι όλα τα λεφτά επώνυμε και ισχύει όχι μόνο για τις υπερδυνάμεις, αλλά είναι κανόνας της ζωής…. :-)

     • © Proud to be Greek

      © Ιωάννης Μάζης – Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

     • skeptomenosellin

      Θυμάμαι μια φορά μια ιστορία που άκουσα για κάποιο πλούσιο που ναυάγησε σε ένα νησί και προσπαθούσε να πείσει τους ιθαγενείς ότι ήταν σημαντικό άτομο και μπορούσε να τους βοηθήσει να γίνουν και αυτοί σημαντικοί και να ζήσουν με τον δυτικό τρόπο ζωής και να είναι ευτυχισμένοι…
      Ο αρχηγός της φυλής του είπε πως ότι χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι το είχαν εκεί στον τόπο τους και ότι ο μόνος τρόπος να βοηθήσει σημαντικά την φυλή ήταν να τους προσφέρει ότι τους ήταν χρήσιμο τότε δηλαδή τον εαυτό του….

      Τελικό συμπέρασμα… Η πιστοποίηση της αξίας κάποιου είναι ανάλογη με το σύστημα που δραστηριοποιείται και συνήθως έχει σημασία για συστήματα που ταυτίζονται τα συστήματα αξιών με τα δικά του. Σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα η αξία θα μπορούσε να είναι μέχρι και μηδενική…
      Υπάρχει διαφορετικός τρόπος θέασης στον κάθε πολιτισμό όσον αφορά τις αξίες και τον υπολογισμό τους…

      Βέβαια ανεξάρτητα από αυτό όποιος έχει το πιο μεγάλο ραβδί πείθει τους άλλους με τα μικρότερα……..

      Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μ εστειλες ,θα το ξαναδιαβασω αυριο ξεμεθυστος,πρωτη επαφη πολλα λαϊκ

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   καλο ξημερωμα σε ολη την οικογενεια καλα ταξιδια στην κορη,με ουριο ανεμο,ειναι «ολα τα λεφτα» αυτο που ανεβασες

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Είσαι υπέροχος!!! Καλό ξημέρωμα και όνειρα γλυκά, Νικόλαε!!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ευχαριστω ,και σαν δασκαλα να μας διορθωνεις νκαι κανα λαθος να τα ξαναθυμηθουμε ,δεν προσβαλλομαι,ισα -ισα

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      ….αφού το ζητάς, θα το κάνω… με τους άλλους καταλαβαίνεις, είναι θέμα τακτ… Πάντως δεν έχω δει κάτι «χοντρό» σε σένα, μέχρι τώρα…

 • © Proud to be Greek

  Πρέπει ο Πλανήτης Γη να καθαρίσει απο τους τρελούς δικτάτορες (εκλεγμένους ή μη) που κυρίως έχουν στην σφαλιάρα τους λαούς τους όπως ο Κιμ, ο Ερντογάν και ο Μαδούρο, και λίγο με νοιάζει απο ποιόν (ως καθόλου).
  Επειτα πρέπει να ακολουθήσουν κάτι μισαλλόδοξα ισλαμικά Βασίλεια.

  Όποιος το κάνει θα εχει προσφέρει ΠΟΛΥ καλές υπηρεσίες στην ανθρωπότητα.

  • capten_markGR

   Α, δηλαδή οι αμερικανοί είναι μέσα στην δημοκρατία ε

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    εεχουν δημοκρατια καλυτερη απ την δικη μας αλλα και αυτοι τρωνε τριπακι με αυτα που τους λενε και τους χειραγωγουν

   • © Proud to be Greek

    Πάντως χουντάρα στύλ Μαδούρο – Ερντογάν – Κίμ και ισλαμικά βασίλεια του Κόλπου δεν είναι….κακα τα ψέμματα.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ναι αλλα να λυσουν μονοι τους τα προβληματα τους ,οχι οι αμερικλανοι που θελουν αλλα ,σιγα μην πονεσαν για την δημοκρατια

     • © Proud to be Greek

      Ολοι αυτοί που ανέφερα και οι μηχανισμοί τους πρέπει να καταστραφούν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι,αλλα με σωστο τροπο και οχι για οφελος

     • © Proud to be Greek

      Δεν τραβάω κανένα ζόρι με τον τρόπο :-)

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      συμφωνεις για την επεμβαση στην λιβυη ή στον σανταμ ή στον ασσαντ?

     • © Proud to be Greek

      Οχι, αλλα για αυτούς που κατονομάζω θα συμφωνούσα.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εγω ξερω οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι

     • capten_markGR

      Ε κι εσύ, χρειάζονται άδεια οι παγκόσμιοι σερίφηδες; Μόνο για το χαλασμό ζουν.

     • © Proud to be Greek

      Ο Κιμ τους απειλεί ευθέως.
      Κανείς ως τώρα δεν το εχει κάνει τόσο ωμά εκτός του Μπιν Λάντεν, που όλοι ξέρουμε τι κατάληξη είχε…….

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τον κοντραρουν ,μην λεμε κι οτι θεμε

     • © Proud to be Greek

      Κανείς δεν θέλει να τον απειλούν με πυρηνικά ούτε οι μουτζαχεντίν ιρανοί, ούτε οι τρελοκορεάτες.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ετσι κανανε και με τους αλλους και ειδαμε τ αποτελεσματα,δεν το κανουν για το καλο των ανθρωπων αλλα για τα φραγκα

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  R.I.P.

 • skeptomenosellin

  Πλάκα πλάκα αν αρχίσουν να τους φεύγουν πυραυλάκια εκατέρωθεν την κάτσαμε την βάρκα… :-/

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   λες?οτι ειναι να γινει θα γινει

  • © Proud to be Greek

   Την κάτσαΝΕ την βάρκα οι γείτονες και οι εμπλεκόμενοι.
   Εμείς ως ελληνες την εχουμε κάτσει προ καιρού.

   • skeptomenosellin

    χαχαχαχαχαχ.
    Είσαι απίθανος… :-))

    • © Proud to be Greek

     :-)
     Με κάνεις και κοκκινίζω…………….

     • skeptomenosellin

      Δεν υπάρχει λόγος….
      Απλά έχεις πολύ καλή εκφορά λόγου και στροφάρεις….

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  οταν ηταν ωραια η ζωη στην Ελλαδα και υπηρχαν ανθρωποι……………………

  • Εννεάδες

   Ακομα υπαρχουν.Μην αγχωνεσαι

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ!!!!!(NEIL YOUNG)

  • © Proud to be Greek

   «King is gone but it’s not forgotten.
   This is the story of the Johnny Rotten»

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    απαιχτος εισαι,παντα αναρωτιεμαι πως και τι εισαστε ,με πιανει το μπατσικο μου

    • Εννεάδες

     Ορμα τους!!(πλακα κανω).

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πεθανε το μπατσικο,τωρα ειμαι βαρβαρος,τα ΜΑΤ κοκκινιζουν με την τρελλα μου

     • Εννεάδες

      Χαχχαχα πλακα κανω χωρις κακια.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οχι φιλε μην μασας,δεχομαι τα παντα οταν ειναι καλοπροαιρετα,κουβεντα κανουμε ,αργω να παρω φωτια

 • capten_markGR

  Χωρίς άδεια από Ρωσία και Κίνα, να τα ξεχάσουν τα κοουμποιλικια τα αμερικανάκια , τώρα τι λέτε εδώ….αυτό στην περίπτωση που οι δύο αυτοί παίχτες θέλουν τον Κιμ στην εξουσία βέβαια.

  • © Proud to be Greek

   Ισα ισα που Ρωσία – Κίνα θα τουμπεκιαστούν ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ………………..

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    τρελλο .αλλα παιζει

   • capten_markGR

    Μεγάλη ιδέα έχεις για τα αμερικανά.

    • © Proud to be Greek

     Καθόλου μεγάλη ιδέα δεν εχω, αλλα βλέπω οτι κανείς δεν θα ρισκάρει να εμπλακεί με την Αμερική για πάρτη του Κιμ.
     Αν εμπλακούν θα το κάνουν για λόγο που τους αφορά άμεσα.

     • capten_markGR

      Κι αν όλο αυτό το θεωρούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν κάτι νέο σε παγκόσμιο επίπεδο; Ευθεία αμφισβήτηση των Αμερικανών δηλαδή.

     • © Proud to be Greek

      Αυτό θα γίνει (και γίνεται ηδη) με αλλους τρόπους.
      Ο πυρηνικός πόλεμος είναι πολύ σοβαρό γεγονός για να τον παίρνουμε τόσο ελαφρά και εύκολα.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ακομα και αν επιζητουν προκληση ,δεν θα το κανουν ευκολα

   • Εννεάδες

    Ο κιμ ειναι στημμενος απο Us.

    • © Proud to be Greek

     Απο Κίνα.

     • Εννεάδες

      Ναι υπαρχει και αυτη η αποψη ,αλλα σαν δικη μου(βλεποντας και κρινοντας τοσες ειδησεισ αλλα και γεγονοτα,τοσα χρονια) κατι μου βρωμαει

     • © Proud to be Greek

      Να μην σου βρωμάει, να βλέπεις λιγότερα «θέατρα».

     • Εννεάδες

      Αν εισαι στρατιωτικος μα την Παναγια το δεχομαι.Αν εισαι ασχετος με αυτα.Δεν .

     • © Proud to be Greek

      Ασχολούμαι με την γεωπολιτική περισσότερο απο πάρα πολλούς στρατιωτικούς.

     • Εννεάδες

      Κι εγω,ηταν trick ερωτηση.Εχω χρονια εδω(You Know).Αν και δεν ειμαι ειδημων για να κρινω.Ταπεινοτης ειθησται.

     • © Proud to be Greek

      Πρώτη φορά σε βλέπω εκτός κι αν ήσουν με αλλο νικ.

     • Εννεάδες

      Καλος εισαι απλως εχεις εμμονες.Και δεν κρινω πια.

     • © Proud to be Greek

      Με την τουρκία και την αντικειμενικότητα ναι.
      (Αλλους να δείς πόσες εχουν………)

 • Πληγμα των ΗΠΑ στην αυλη της Κινας και της Ρωσσιας σημερα, δεν γινεται.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ελαααα!χαθηκες βαλε πλατη

  • © Proud to be Greek

   Γίνεται……..γίνεται…….

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

  Νατοϊκοί και σιωνιστές.

  • Rogue Trooper

   ΝΑΤΟϊκοί και ΕΡΠΕΤΟσιωνιστές!

   • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

    Ακριβώς!

    • Rogue Trooper

     Aliens, Reptilians and Satanists!!!!!

 • Rogue Trooper

  χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες!

  • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

   Μετά την καταιγίδα, ο ήλιος πάντα κυριαρχεί.

   • Rogue Trooper

    Σωστός.

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  εχεις δικιο ,και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι βρεθηκα με σχολίαστη ξημερωμα ,το μονο που επεσα εξω ηταν στην ηλικια,ειμαστε δυνατη ομαδα

 • Rogue Trooper

  Μια 8ετία αντέξαμε, θα το βάλουμε κάτω στα καλά καθούμενα; για δειλούς μας περνάνε;

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ελα ντε,τωρα φορτωνουμε

  • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

   Οι δειλοί είναι αυτοί που δραπετεύουν και σκύβουν το κεφάλι.

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  μακαρι ν αξιωθουμε

 • Spyros Spyropoulos

  Καλα, «βαρβαρος» σαν κι’εσενα δεν υπαρχει δευτερος……εισαι απαιχτος!

 • Spyros Spyropoulos

  Μπραβο Γιγαντα!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ευχαριστω Σπυρο μου,οτι λεω το εννοω ,ρωτα αυριο τον Κοναν,οι βαρβαροι …….ξερουν

 • Mercury

  ουάου! Κάποιος το γλέντησε εδώ μέσα …… ( το κρασάκι θα ήταν πρώτο )
  Καλημέρα :-)

  • Rogue Trooper
   • firestormLouis

    Γεια σου Γιαννη επαναστατη!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τι να σε κανω ,δεν εισαι Διονυσος να σε προσκυνω

   • Mercury

    Να κανονίσουμε να τα κοπανήσουμε όλοι μαζί κανα βράδυ να το ανατινάξουμε το site, χιχιχιχι

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μεσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα κυρια μας!!!

   • Mercury

    Καλημέρα

    • firestormLouis

     Καλημερα και προχωραμε!!

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  • Rogue Trooper

   Μας έφτιαξες το κέφι πρωί-πρωί!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    χαιρομαι!εγω να δεις κεφια ,και με αδεια τσεπη!τετοιοι ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mercury

     α να γεια σου

    • Rogue Trooper

     Λυπάμαι τις αθώες ψυχούλες που θα χαθούν σ’ έναν ακόμα άδικο πόλεμο. Μακάρι να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και το CSTO.

   • Mercury

    πες μας οτι τραγουδας κιολας με αγριοφωναρα πρωι πρωι οσα ακους…χαχα, εγώ ετσι κανω αλλα ΜΟΝΟ αν δεν με ακουει ΚΑΝΕΙΣ

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΡΗΜΙΑ τραγουδω οσο θελω

    • Rogue Trooper

     Μετά άπ’ όλα αυτά που διάβασα θέλω να τηρήσω ενός λεπτού σιγή για τα αθώα θύματα της ερπετοσιωνιστικής παράνοιας. Η σημερινή ημέρα δε προσφέρεται για φανφάρες.

     • Mercury

      Το τραγούδι δεν είναι πάντα κέφι και γλέντι αλλά και θρήνος…δες τι ανέβασα :-)

     • Δωριεύς

      Καλημέρα Γιαννάκη, ἀγαπημένε.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   μην μπερδευεστε,ειναι αντιβασιλικο ο γριβας,καποιοι κουτοι νομιζουν το αντιθετο

  • Spyros Spyropoulos

   Αθανατα!!! Μ’αυτα μεγαλωσαμε!

   • Δωριεύς

    Σπυρέτο, ἀδελφέ. Καλημέρα. Νὰ περνᾶς καλά στὰ Ἅγια Χώματα…

    • Spyros Spyropoulos

     Καλημερα Γιγαντα Ιατροφιλοσοφε! Να εισαι παντα καλα!

 • Spyros Spyropoulos

  ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!! Ελληνικο!

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  • Δωριεύς

   Μοῦ ἔφερες δάκρυα στά μάτια. Τὸ τραγοῦδι, τὸ ἀφιερωμένο στὴν μητέρα μου τὴν συγχωρεμένη. Καλημέρα ἀδελφέ μου. Νὰ εἶσαι πάντα καλά.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    νασαι καλα φιλε,να ζησεις νατην θυμασαι,ελαφρυ το χωμα της,διπλα σου ειναι αν γυρισεις το κεφαλι θα μυρισεις την μυρωδια της ,την μυρωδια της μανας

 • Mercury

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   πατριδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Mercury

    Λέω να πάω στην μάζωξη των Βλάχων φέτος, για να δούμε

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     Ν α πας ,και στους Ηπειρωτες ,θα περασεις καλα και θ ανεβεις

     • Mercury

      πάντα περνάω καλά στα βλαχοχώρια, έχω ρίζες εκεί

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      λιγα λιγα μας τα λες

     • Mercury

      χαχα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τι εχεις βασιλικε μου και μου μαραθηκες

     • Mercury

      Ο βασιλικός την κάνει προς το παρόν, ποτίστε γλάστρες και θα ξανασκάσω μύτη

     • Spyros Spyropoulos

      Μα πως τα λες…..πως τα λες….

     • firestormLouis

      Καλημερα Σπυρο φιλε και αδελφε!!

     • Spyros Spyropoulos

      Καλημερα φιλε και αδελφε Λουη!

     • Δωριεύς

      Καλημέρα τρυφερὴ μου ὕπαρξις. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, πάνω ἀπ’ὅλα.

     • Mercury

      Καλημέρα !

  • IP

   χαμος σημερα!μερακλωσαμε ολοι,χαχαχα

   • Mercury

    o Mερσιλες φταίει, εγώ άκουγα

    • κατσε βρε, αυτος ο ηχος ειναι αυτου του εβραιου τραγουδοποιου που πηρε και νομπελ … πρεπει να ψαξω τα βινυλια μου. 100% ιδιος ηχος.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ολη την νυχτα φρουρος στο 5 ,με κλαρινο

    • IP

     το 5;;;

     • Mercury

      εδώ εννοεί

     • Δωριεύς

      Καλημέρα ἀγαπημένε μου, ἀδελφέ.

     • IP

      καλημερα Δωριεα!ειδες εκπληξη σημερα;;;τα σπαμε!!!χαχαχα

     • Δωριεύς

      Κάθε μέρα ὅμως ΙΡ. Κάθε μέρα. Ἐμεῖς δὲν κιοτεύουμε, ἀδελφέ. Εἴμαστε ἀπόγονοι τῶν Ἀρχαίων Ἡρώων ποὺ πρίν τὴν μάχη, ἐλούζοντο, χτενίζονταν καὶ τραγουδούσαν…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πεστααααααα!

    • Mercury

     Α Ξ Ι Ο Σ !!!

    • χαχαχαχαχα παντα κλαρινο το πρωϊ. (χμ χαχα)

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  θα σας στειλω,να ΖΗΣΕΙ Η Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Β ΗΠΕΙΡΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ -ΜΑΒΗ 1914!!!!!!!!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ……………….για προσκυνα και για μας τους Χριστιανους συ μωρ ζηλεμενη

  • Spyros Spyropoulos

   Σημερα μας εφτιαξες την μερα! Να εισαι παντα καλα μαζι με τα παιδια σου!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ολοι να σαστε καλα με τις οικογενειες,ολη η Ελλαδα ολοι οι Ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι προδοτες να ψοφησουν,

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  αφιερωμενο στην απιστη

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   χστκμε,με το συμπαθειο,θα τους φαμε λαχανο

   • Δωριεύς

    ΕΥΓΕ !!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ιδιο αιμα ειμαστε εγω απο ηπειρο,Δωριευς

     • Δωριεύς

      Ἐπειδή πρέπει νά φύγω, θά σοῦ πῶ, εὐκαιρίας δωθείσης, ἀπὸ ποὺ ἕλκουμε τὶς ρίζες μας ἐμεῖς οἱ Τριφύλιοι Ἀρβανίτες. Οἱ γνωστοί ΝΤΡΕΔΕΣ…Καλημέρα καὶ πάλι ἀδελφέ…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ

  • Rogue Trooper
 • HaraldHadrada MERCYLESS

 • Δωριεύς

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ετσιιιιιι!!!!!!!!!!!!!να ψοφησουν ολοι οι αλλοι και χστκα αν με πουν ρατσιστη ,που ειμαι

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  ετσι θα χορευουμε πριν τον θανατο ή μετα την νικη ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ΒΑΡΑ ΤΟ ΤΥΣΑΡΟΥΧΙ ΠΑΙΔΑΡΑ; ΜΟΥΥ!!!!!!!!!!!!!!

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!ΓΕΙΑ; ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ Σ Κ Α Τ Α….. :)

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΔΕΣ ΒΟΥΤΣΗ, ΒΕΝΙΖΕΟ, ΠΑΓΚΑΛΟ. ΦΙΛΗ……

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     δεν εχουμε προβλημα ,εχουμε συνηθισει τοσα χρονια αυτα μας ταϊζουν

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  Την καλημερα σε ολους με την αγαπη μου,παω για καφε και να παρω την μοττα μου απο συνεργειο,αμα σκιαχτειτε ,ειδοποιειστε τον αλλον βαρβαρο κι ερχομαστε

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Ενας ξαδελφος του παπου μου ελεγε οτι ο Κωστας σηκωνοταν αξημερωτα για πλυθει και να ξουριστει, σκουπιζε με ενα κλαρι εξω απο το σκηνακι εκστρατιας στο οποιο γυρω απο την εισοδο ειχε φτιαξει κυκλο με πετρες (αυτο γινοταν σε καθε μετακινηση), οπως φτιαχνουν στις σκηνες στην εξοχη, , γιατι πηγε στον πολεμο σαν να πηγε διακοπες, εφτασε στον Σαγγαριο μαζι με τον Πλαστηρα.
  Συγνωμη παππου.

 • skeptomenosellin
 • konstantinos

  ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !

  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ) ΤΟΥΣ !

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ;

  ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ.
  ΒΟΗΘΑ Γοργοϋπήκοε, Ελεούσα, Ψυχοσώστρα, Αμόλυντη, Τρανή και Πλατυτέρα των Ουρανών ΠΑΝΑΓΙΑ .

 • Ίυγξ Δρυς

  άρχοντας….γενικά έχουμε πολλά κοινά ;)…και φυσιογνωμικά