Πληροφορίες-βόμβα για μυστικό τουρκικό πρόγραμμα απόκτησης όπλων μαζικής καταστροφής – Πόσο κοντά είναι η Τουρκία σε πυρηνικά όπλα;

Δημοσίευση: 7 Αυγούστου 2017, 8:42 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 7, 2017 στις 8:43 μμ

Το ερώτημα που τίθεται πίσω από τις κινήσεις «λεονταρισμού» στην Συρία, το Αιγαίο και αλλού του νέου Τούρκου Σουλτάνου είναι σε ποίο σχεδιαστικό στάδιο ευρίσκεται  η χώρα στον τομέα κατασκευής πυρηνικών όπλων. Η απόφαση σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών είναι ειλημμένη εδώ και χρόνια.   

Η Τουρκία  επίσημα από το 2014 έχει πετύχει,  σύμφωνα με την  ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shimbun ,  να κλείσει την συμφωνία ύψος 22 δισ. δολ. με γαλλο-ιαπωνική κοινοπραξία, με την δυνατότητα απόληψης από τους αντιδραστήρες καυσίμου για πυρηνικά όπλα μέσω της πρόβλεψης χρήσης στους αντιδραστήρες εμπλουτισμένου ουρανίου.

Αυτό θα επιτρέψει στην Τουρκία την κατασκευή πυρηνικών όπλων πριν από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.


Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Τουρκία υπό τον Πρόεδρο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να  μιμηθεί το ιρανικό μοντέλο για κάποιο χρονικό διάστημα, με την  αλλαγή του καθεστώτος σε ισλαμική δημοκρατία , δεν πρέπει να εκπλαγούμε όταν αποκαλυφθεί  ότι υπάρχει μυστικό πρόγραμμα απόκτησης όπλων μαζικής καταστροφής που περιλαμβάνει την πυρηνική ενέργεια, αναφέρει ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει ότι ο  Χ.Καραμάν , βασικούς υποστηρικτές  του Τούρκου προέδρου, έδωσε  την ευχή του στην κυβέρνηση για την απόκτηση όπλων μαζικής καταστροφής .

Σίγουρα όμως θα έδωσε και χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Ο εν λόγω υποστηριχθής του Τούρκου προέδρου ο οποίος  θεωρείται ως το τουρκικό ισοδύναμο του ιμάμη Yousef Qardawi ( Αιγύπτιος κληρικός και πνευματικός ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που εγκρίνει τις βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία) και εξέχουσα προσωπικότητα μεταξύ των Τούρκων Ισλαμιστών, έγραψε στην εφημερίδα Yeni Şafak στις 16 Μαρτίου 2017 ότι «πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να παράγουμε αυτά τα όπλα αντί να τα αγοράζουμε χωρίς να χάσουμε χρόνο και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις λέξεις επιφυλακτικότητα και  παρεμπόδιση από τη  Δύση»

Ο Τούρκος πρόεδρος «χρησιμοποιεί»  την βοήθεια  αυτού του Ιμάμη όταν θέλει να προωθήσει ένα ζήτημα για δημόσια συζήτηση, για το «τυλίξει» με  θρησκευτική νομιμοποίηση για τον λαό για αυτό που σχεδιάζει .

Στην πραγματικότητα, ο Καράμαν εκδίδει ΦΕΤΦΑ  για να δικαιολογείται η πρωτοφανή καταστολή της κυβέρνησης που κινήθηκε κατά του κινήματος FETO κατά  άλλων αντιπολιτευτικών ομάδων.

Ο  Μποζκούρτ τονίζει με έμφαση  πως ό, τι δηλώνει  ο Καραμάν έχει την θρησκευτική σημασία του προς τα εκατομμύρια των Τούρκων.

Οι δηλώσεις του οδηγούν σε πολιτικές ενέργειες τον  Ερντογάν και γι΄ αυτό η δήλωση  του για απόκτηση όπλων μαζικής καταστροφής θα πρέπει να μας ανησυχεί. «Να  κατασκευάσουμε  όπλα μαζικής καταστροφής για να εξισορροπήσουμε τη δύναμη της Δύσης», τονίζει ο ίδιος, επισημαίνοντας  ότι η χώρα του οφείλει  να αποκτήσει όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία  να είναι πιο ισχυρά ή ισοδύναμα με εκείνα του δυτικού εχθρού .

Η δεύτερη ένδειξη ότι η Τουρκία  σχεδιάζει την παραγωγή πυρηνικών όπλων προέρχεται από έναν ισλαμιστή δημοσιογράφο που συνοδεύει  τον Τούρκο πρόεδρο στο εξωτερικό.

Ο Ι.Καραγκιούλ  διευθυντής της γνωστής εφημερίδας Yeni Şafak,  έγραψε στις 27 Μαρτίου 2017, 11 ημέρες μετά την ομιλία του  Καράμαν, ότι η Τουρκία πρέπει να πραγματοποιήσει  έκτακτα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών  της απόκτησης πυρηνικών όπλων κατά των Δυτικών Σταυροφόρων που διεξάγουν πόλεμο στην Τουρκία.

Όταν ο Şahin Alpay, συγγραφέας και καθηγητής πολιτικών επιστημών, έγραψε στην εφημερίδα Zaman στις 14 Απριλίου 2015 ότι η κυβέρνηση Erdoğan θέλει τη πυρηνική τεχνολογία για να αποκτήσει όπλα, Καραγκιούλ είχε αντιδράσει .

Η κυβέρνηση δεν ήταν ικανοποιημένη με την λογική προειδοποίηση του Alpay ότι η τεχνολογία πυρηνικής ενέργειας θα μπορούσε να δημιουργήσει πονοκέφαλο για την Τουρκία στο μέλλον.

Ένα χρόνο μετά η Zaman έκλεισε από την τουρκική κυβέρνηση και ο  73χρονος καθηγητής συνελήφθη τον Ιούλιο του 2016 και έμεινε στη φυλακή για ένα χρόνο .

Η εκστρατεία που υποστηρίζει την απόκτηση πυρηνικών όπλων εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των υπερασπιστών του Τούρκου προέδρου .

Γράφοντας  στις 25 Ιουλίου 2017 στην καθημερινή εφημερίδα Milat, ο αρθρογράφος Galip İlhaner ,υποστήριξε ότι η Τουρκία  πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα σε συνεργασία με το Πακιστάν.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει :

«Δεν είμαι ειδικός στις τεχνικές πτυχές της πυρηνικής τεχνολογίας και δεν γνωρίζω τίποτα για την πολιτική και στρατιωτική πυρηνική τεχνολογία. Έχουν υπάρξει επιχειρήματα  που υποστηρίζουν αντιτιθέμενες απόψεις όσον αφορά τις πραγματικές φιλοδοξίες της Τουρκίας. Μία θέση που υποστηρίζει ο Hans Rühle, πρώην επικεφαλής σχεδιασμού στο γερμανικό Υπουργείο Άμυνας, σε άρθρο του  στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, ήταν ότι η Τουρκία τοποθετείται στην  ίδια κατηγορία με το Ιράν σ΄ ότι έχει να κάνει με τη προσπάθεια απόκτησης πυρηνικών».

Εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει γνωστό ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει ζητήσει μυστικά τεχνολογία κατασκευής  πυρηνικών  όπλων και από το Πακιστάν. δημιουργώντας ανησυχία για τους νεοθωμανικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας η οποία φιλοδοξεί να γίνει πυρηνική δύναμη.

Μια πυρηνική Τουρκία θα είναι εφιάλτης όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.

 • Ίυγξ Δρυς

  δεν μου κάνει εντύπωση…..θα είναι και ο λόγος αφανισμού των Τούρκων

 • Captain Wanted
  • Ίυγξ Δρυς

   να το σβήσω το δικό μου;

   • Captain Wanted

    Μισό να κάνω ανανέωση

 • Rogue Trooper

  Πληροφορίες-βόμβα για μυστικό τουρκικό πρόγραμμα απόκτησης όπλων μαζικής καταστροφής από ΗΠΑ, Γερμανία και ΝΑΤΟ – Πόσο κοντά είναι η Τουρκία σε πυρηνικά όπλα;

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Μαλλον πιο κοντα στην ολικη καταστροφη της ειναι…

  • Rogue Trooper

   Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ εξοπλίζουν τη γείτονα.

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Οπως και εμας..

 • BABIS
  • Rogue Trooper

   κάνοντας τους Αμερικανούς έξω φρενών!!!!!

   • BABIS

    Ποτε θα δουμε καταρριψη ?

    • Rogue Trooper

     Ο καιρός γαρ εγγυής!

   • BABIS

    Γιατι ?

    • Rogue Trooper

     Γιατί οι Αμερικανοί ελέγχουν τη κυβέρνηση και το στρατό!

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Πιλοτο τους ομως σε φερετρο δεν εχουν βαλει ακομη..

 • Captain Wanted

  Έπιασε και δουλειά σε τουρκική εταιρία πρώην πρόεδρος της Γερμανίας!
  https://uploads.disquscdn.com/images/4a332ed2b3c67410d8e0c647e076687c6b8322a5fcec102d2025cc0987414d54.jpg

  Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ (παραιτήθηκε το 2012) έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία ονόματι Yargıcı η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στη Γερμανία, με το ακροαριστερό Die Linke να δηλώνει, ότι θα προτείνει την ψήφιση νόμου που θα εισαγάγει κανονιστικές ρυθμίσεις στο εισόδημα των πρώην προέδρων!

  Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο για τα ότι εργάζεται πλέον για την τουρκική εταιρία, ζητώντας το εισόδημά του να μειώνει αντίστοιχα τη σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην πρόεδρος, δηλαδή να μειώνονται τα χρήματα που λαμβάνει από τους Γερμανούς φορολογουμένους, που ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 236.000 ευρώ ετησίως.

  Ο επικεφαλής της Yargıcı, Έρικ Σάαπ, ενημέρωσε ότι ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει νομικά την εταιρία από το 2016 που εισήλθε στη γερμανική αγορά, ενώ ήταν και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη χώρα.

  Με κριτική διάθεση αν και με όχι τόσο μεγάλη σφοδρότητα ήταν και η θέση των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), με τον αντιπρόεδρο να δηλώνει στο περιοδικό Bild am Sonntag, ότι οι Ομοσπονδιακοί Πρόεδροι θα πρέπει να αποδέχονται μόνο διορισμό σε τιμητικές θέσεις κα όχι να εργάζονται για τον ιδιωτικό τομέα, από τη στιγμή που τους εξασφαλίζεται μισθός εφ’ όρου ζωής.
  http://www.defence-point.gr/news/epiase-doulia-se-tourkiki-eteria-o-proin-proedros-tis-germanias

  • Rogue Trooper

   Με λεφτά των Αμερικανών έγινε ο διορισμός του!

 • American Eagle 🇺🇸

  Οι πανίσχυροι Αμερικανοι δεν θά αφήσουν ποτέ την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα γιατί νοιάζονται για την ελλάδα.Με μια διαταγή του πλανηταρχη ό Σουλτάνος θά συμμορφωθεί και θά εκλιπαρεί για έλεος.Τα αφεντικά του πλανήτη είμαστε μόνο εμείς και όλοι Οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν ότι τους λέμε αν θέλουν να ζήσουν, God Bless America.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • Captain Wanted

   Τσουρέκια Φουσκωμένα μας τα έχεις κάνει..
   http://adapokrites.gr/media/k2/items/cache/0d586cd49dda4e871b80a3c709329704_L.jpg

   • paris georgiou

    Σήμερα δεν σταματάει με τίποτα

    • Captain Wanted

     Το έχει κάψει λέμε το πληκτρολόγιο

  • Tasos

   Σε βαρεθηκα.ολο τις ιδιες μπουρδες λες.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Άντε να γλύψεις φυστικοβούτυρο να έρθεις στα ίσα σου…

  • granazias

   Οταν αναφερεσαι στην Ελλαδα,το εψιλον να ειναι κεφαλαιο..μπουφο ε μπουφο!!

   • Mercury

    Και ο μπούφος, πτηνόν είναι

  • kraser
  • sefismel

   Ετσι μπραβο τωρα μιλάς σωστά !!!πηγες για κανα μπάνιο σημερα δεν εχει ζέστη σα κεί??

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Μαζικη επιστροφη στην κοκκινη μηλια ετοιμαζουνε…οσοι προλαβουν.

  Να παμε καμια εκδρομη στα μεροι μας τραπεζουντα καπαδοκια

  • BABIS

   Που πεφτει η κοκκινη μηλια ?

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Απο κει που ηρθαν

    • BABIS

     Στεπες της Μογγολιας ?

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Σουλτανοκεφτές σε πυρηνικό αντιδραστήρα με παρθένο ρύζι …
  Μμμ … νοστιμότατος !
  Τι λέτε μωρέ; Η ώρα τους είναι προαποφασισμένη, η Μεμετία δεν θα γίνει ΠΟΤΕ δύναμη.

 • Tripokaridos

  Καθόλου κοντά δεν είναι.
  Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναικός.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η λεηλασία και απογύμνωση της Κωνσταντινουπόλεως από όλα της τα πλούτη, δεν είχε όμοιο της. Όσοι τολμούσαν να αντισταθούν σφάζονταν επί τόπου. Δεν έμεινε παλάτι, αρχοντικό εκκλησία μεγάλη ή μικρή, μοναστήρι, χαμοκέλα, που να μην υποστεί φρικώδη λεηλασία. Ιδίως τους προσέλκυσε ο μυθικός πλούτος της Αγίας Σοφίας. Μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό με άλογα και μουλάρια που λέρωναν με τις κοπριές τους το μαρμάρινο δάπεδο. Και άρχισαν με φρενιτιώδη ταχύτητα να ξηλώνουν και να παίρνουν τα πάντα: από άγια δισκοπότηρα, ευαγγέλια, ιερά άμφια, άγιες εικόνες, την Αγία Τράπεζα, και το ασημένιο εικονοστάσιο του Τέμπλου, αφού προηγουμένος το έκαναν κομμάτια, μανουάλια, πολυκάνδηλα, μέχρι και κουρτίνες. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της λεηλασίας μια Γαλλίδα πόρνη ανεβασμένη στον πατριαρχικό θρόνο χόρευε ασεμνα μισόγυμνη και τραγουδούσε. Ούτε οι τάφοι των Αυτοκρατόρων γλύτωσαν: συλήθηκαν όλοι, ενώ τα λείψανα πετάχτηκαν εδώ κι εκεί. π.χ. το πτώμα του Βασίλειου Β’ Μακεδόνα πετάχτηκε έξω και στα χέρια του τοποθέτησαν οι Φράγκοι μια φλογέρα –ειρωνικά -. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Παλαμάς έγραψε το ποίημα «η φλογέρα του βασιλιά».

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα καίγονταν από τους σταυροφόρους, για να ψήσουν τα κρεατικά τους! Οι πιο φρικτοί από όλους ήταν οι Γάλλοι και οι Φλαμανδοί, ενώ αντιθέτως οι Βενετοί που ήταν εξοικειωμένοι με το Ρωμάϊκο πολιτισμό ήταν οι πλέον φιλεύσπλαχνοι έναντι των ηττημένων:

   Ήταν τέτοια η έκταση της καταστροφής που στο τέλος το άλλοτε περικαλλές άστυ, η Βασιλίδα των πόλεων της οικουμένης, που επί 9 αιώνες είχε συσσωρεύσει αμύθητα πλούτη, κατάντησε σκέτο κουφάρι!

  • Demetris

   Ακριβώς έτσι, αλλά πάντα υπάρχει καί ή Νέμεσις.
   Ότι έκαναν αυτό θά πάρουν και οι Τούρκοι, γάλλοι γερμανοί καί ιταλοί πού όρμησαν νά αρπάξουν και να αποδείξουν πόσο ανθελληνες είναι…

   • sefismel

    Ολο για Νεμεσεις ,Νεμεσις ,θεια δίκη και μπουρδες !!θεολογικες μάλιστα και το μαγαζακι δουλεύει θαυμάσια οπου φευγουν τα βιβλια !!

 • American Eagle 🇺🇸

  Τά πυρηνικά είναι ξεπερασμένα, ή πανίσχυρη Αμερικανικη υπερδύναμη με τό άκρως απόρρητο πρόγραμμα strong shield έχει καταφέρει να τά εξουδετερώσει πλήρως.Ο Σουλτάνος, ό άθλιος ό Πουτινγκας και τό κοντό κίτρινο ανθρωπάκι Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχουν να ελπίζουν σέ τίποτα πλέον, ή καταστροφή τους είναι θέμα χρόνου και ό πλανηταρχης θά χορεύει πάνω από τά πτώματα τους, God Bless America.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Καὶ μετὰ ἀπὸ αὐτὸ, δὲν μένει τίποτα ἄλλο
  παρὰ νὰ εὐχηθοῦμε:

  Καλὰ…σαράντα.
  Προσωρινοὶ γείτονες.

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Mercury

  Η Τουρκία έχει πιάσει ταβάνι με όσα θέματα έχει ήδη ανοιχτά και αν και τα πυρηνικά έχουν περάσει από το – λαίμαργο- μυαλό τους, δεν νομίζω οτι θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να ανοίξουν και τέτοιο θέμα..εκτός και αν οι χαρτογιακάδες του «δυτικού κόσμου» που θέλουν να λέγονται και ηγέτες τρομάρα τους είναι απρεπώς γελοίοι και αδύναμοι..

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Σωστα αλλα χωρες σαν την Γαλλια και την Ιαπωνια που ειναι σε αποσταση ασφαλειας απο την τουρκια δεν εχουν προβλημα οποτε με απωτερο σκοπο το κερδος θα τους στησουν τους πυρηνικους αντιδραστηρες και θα τους ανοιξουν τον δρομο για την αποκτηση πυρηνικων οπλων..αν δεν εχουν διαλυθει μεχρι τοτε.

   • Mercury

    Νομίζω οτι μπορούν να βρουν και άλλους τρόπους να βγάλουν χρήματα από την Τουρκία. Θεωρώ πως κάποιοι συνετοί δεν ξεχνούν που είχαν φτάσει οι Τούρκοι όταν ήταν δυνατοί και η Ευρώπη και πάλι σε προβλήματα…

    • ΑΛΕΠΟΥ

     Ιδωμεν..

     • Mercury

      Παραέιναι ούγκανα , ήδη οι εξοπλισμοί τους ξεπερνούν τα όρια διαχείρησης που μπορεί να έχει η Τουρκία

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Συμφωνω δυνητικα μπορουν να γινουν πολλοι επικινδυνοι ειδικα με αυτον τον ψυχοπαθη για ηγετη τους..

     • Mercury

      Χι Ιζ νοτ γκονα λαστ φορ λονγκ…

     • ΑΛΕΠΟΥ

      I hope so..

     • Mercury

      Χι κάρρις α μπομπ ινσάιντ , γουέιτ φορ δι εξπλόζιον

     • ΑΛΕΠΟΥ

      I am looking forward to it..

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Σουλτάν-κιοφτέ πεζεβένγκ καπούτ !

     • Mercury

      αυτό…

 • isonymoi

  Εαν κανουν πυρηνικα οπλα τοτε απο πυρηνικα θα καουν!

 • nikos(1)

  ως γνήσιοι αριστιροί και εβροπέοι δε φοβούμεθα!
  είμεθα απόγονοι του ..κλάρα …του τσιριμώκου!
  συνεχιστές του έργου των ..τσολάκογλου , λογοθετόπουλου ,ράλλη!
  θα υλοποιήσουμε το όραμα του φούκς!

 • Kokinoskufitsa

  ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΚΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ …ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΣΠΑΡΤΗ….

  • BABIS

   Μονη……?

   • Kokinoskufitsa

    ΝΑΙ…

    • BABIS

     Κακως……….

     • Mercury

      H Σελήνη είναι στον केतु,..

     • Kokinoskufitsa

      Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ…ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ……

     • nikos(1)

      τους χαιρετισμούς μου στη πανέμορφη …Σπάρτη!

     • Mercury

      Confucius says: Όποιος πάτησε απβότ σ αυτό το σχόλιο θα βγάλει μαλλιά

     • https://en.wikipedia.org/wiki/Ketu_(mythology)

      να βαλει και κιλα μηπως;

     • Mercury

      Ε, δεν τρώγεσαι….. δεν…

     • αν καταφερω να κλεισω τα τηλεφωνα σημερα, θαυμα θα ειναι.

     • Kokinoskufitsa

      ΧΜ………………….

  • Tripokaridos

   Παπάρια φαίνεται η έκλειψη, την κρύβουν οι πολυκατοικίες, Αθήνα.

   • BABIS

    χαχαχαχαχαχαχαχα

 • κωνσταντινος πλεξουσακης

  ΟΛΟ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΠΕΔΕΣ………………

  • Kokinoskufitsa

   ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ…ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ …

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Πανσέληνος απόψε, μόλις βγήκε !

  • nikos(1)

   μας αγκαπούν οι …αριστιροί ..καναπέδες ..σύντροφε!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Εσύ απ’ το ποδήλατο γράφεις;

 • Kokinoskufitsa

  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ…………………..

  • Mercury

   έχεις χάσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σ αυτήν την ζωή λοιπόν

   • Kokinoskufitsa

    ΕΙΧΑ….ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ…

 • Tripokaridos

  Ο Καραμάν έδωσε την ευχή του, οπότε οι Τούρκοι έχουν μυστική βόμβα.
  Ατράνταχτες οι αποδείξεις.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   … λίνκι ?

   • Tripokaridos

    Εγώ θα δώσω λίνκι ρε?
    Εγώ κρίνω ότι διαβάζω.
    Πες του αρθρογράφου που δεν ξέρει τι λέει να σου δώσει λινκ.

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ρε να σε πει ο καρύδης που σε τρύπησε !

     • Tripokaridos

      Δίκαιο.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Χα χα χα … σηκώνεις από χιούμορ πάντως, ωραίος !

     • Tripokaridos

      Θα πεθαίναμε χωρίς αυτό, δεν νομίζεις?

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Αυτό βλέπουν οι οχτροί μας που μετά από τόσα μνημόνια, πιέσεις,
      συμπιέσεις, φτώχια εμείς γελάμε & αυτοί σκάνε !

     • Tripokaridos

      Άκου φίλε προκρούστη.
      Είμαι αριστερός και εσύ μάλλον όχι.
      Ήρθα εδώ για μόνος.
      Ξέρεις τι θα γουστάρω?
      Κόντρα ανελέητη χωρίς μουνιά μάνας και μαλακίες..
      Θα σκυλιάσω, θα σκυλιάσεις και εσύ αλλά ας νικήσει το χιούμορ.
      Τι λες?

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Θα στη σπάσω άμα σου γράψω ότι είμαι αριστερός;

     • Tripokaridos

      χαχαχαχα..όχι ρε…καθόλου.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Έλληνας νοιώθεις, πιστεύεις, είσαι, θα παλέψεις όταν έρθει η ώρα;
      Αυτό μετράει για μένα… Να είσαι μαχητής !

     • Tripokaridos

      Ναι ρε εννοείται.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Να μπαίνεις τότε & να γράφεις τις απόψεις σου…
      Μπορεί να πέσεις σε μυστήριους, παντού & πάντα στην Ελλάδα έχει βριστήριους,
      μην μασάς, η συζήτηση βοηθάει & ξυπνάει όσους θέλουν & μπορούν.

     • Tripokaridos

      Ναι έχει. Έχει και παλαιοπασόκους που τώρα στηρίζουν.Με σολωμό και σούσι. Μάγκα εγώ 3% ήμουν και εκεί θα είμαι πάντα.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Εγώ πάντως δεν πιστεύω στο εκλογικό σύστημα, ποτέ δεν ψήφισα κανέναν
      κι ας με κατηγορούν όλοι ότι εμείς φταίμε για αυτούς που βγαίνουν !
      Μου φαίνεται πολύ γελοίος ο ισχυρισμός αυτός,
      οι εκλογές αν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο,
      θα είχαν κηρυχθεί παράνομες !
      Αν δεν εξοντώσουμε αυτούς που τις στηρίζουν -& τους στηρίζουν- βέβαια
      που είναι όλοι οι φραγκάτοι που γελούν για μας & τρων & πίνουν,
      τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ κι από κανέναν !

     • Tripokaridos

      Το κάνεις ταξικό. Μαζί σου είμαι.
      Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι εξαιρέσεις, ένθεν κακείθεν…

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ωρέ φωτιά & τσεκούρι λέμε…
      Αν δεν ξεπαστρέψουμε τις φάρες που βγάζουν τις μαριονέτες της πολιτικής,
      αν δεν κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
      & τα κεφάλια τους επί πίνακι σε »μουσείο ανθέλληνων πολιτικών»
      για να θυμούνται οι παλιοί & να τρομάζουν οι νεότεροι,
      δεν θα ησυχάσουμε ποτέ…
      Αυτό πιστεύω, πρέπει να βγάλουμε τα κεφάλια από το »σπήλαιο» & να δούμε λίγο »φως»
      ραγιάδες να μην πεθάνουμε ρε γμτ

     • Tripokaridos

      Και πάλι μαζί σου είμαι.
      Αλλά δεν θα γίνει ποτέ αυτό αν δεν παίξουμε εκ των έσω….
      Ο Μαρξ είπε ότι δεν θα νικήσουμε ποτέ το σύστημα αν δεν μπούμε μέσα του…σαν κατάσκοποι λέω εγώ…
      Αλλιώς τον ήπιαμε μαν..εκ των έσω….μόνο έτσι….

 • Americanos

  έλληνες ακόμη και χωρίς πυρηνικά οι Τούρκοι μπορούν να σας κάνουν στάχτη σε μερικές μέρες καθώς είστε απίστευτα μικροί και αδύναμοι.Μόνο με προσευχή στο ιερό Αμερικάνικο έθνος και στον υπερπλανητάρχη Donald Trump θα μπορέσετε να γλιτώσετε από τον πλήρη αφανισμό.

 • ειναι περιπου στο 235 παρσεκ αποσταση

  • Mercury

   όμορφη, κόκκινη, μυστηριώδης. Κατέληξα πως οι μύθοι για οτυς λυκανθρώπους βγήκαν λόγω των σεληνιακών εκλείψεων..Βέβαια, οι Ινδιάνοι έχουν κάνει την πιο γοητευτική μυθωδία..

   • πλιζ ελαμπορεϊτ επι των Ινδιανων καθως δεν το εχω προχειρο στο μυαλο

    • Mercury

     Πληθώρα και κατακερματισμένα.. Οι τελετές ήταν για προστασία αλλά και σαμανικές. Κορύφωση της σχέσης τους με το εσωτερικό τους ζώο, νέοι όροι, κάτι σαν ανανέωση όρκων γάμου

    • Mercury

     Στην έκλειψη σελήνης έχεις Ηλιο___ Γη___Σελήνη. Ανάμεσα στο φως του έλλογου ( Ήλιος) στην σκέψη, την ενέργεια και του θυμικού, του ασυνείδητου, του συλλογικού παρεμβάλλεται η τρισδιάτη ψευαντίληψη ( Γη). Ο κόσμος φέρεται παράξενα. Θέλει να κάνει απτό ό,τι δεν μπορεί να επεξεργαστεί το λογικό ( ήλιος) και δεν μπορεί να εκφράσει ατόφιο το αρχετυπικό νεφέλωμά μας ή η συλλογική μας ενσυναίθηση. Η ύλη ( γη) γίνεται αντικείμενο, δέκτης, φορέας , μέσον. Οι 6 αισθήσεις μας, κεραίες σύνδεσης με το ανώτερο αλλά και το κατώτερο στην νομετέλεια. Για λίγο, οι κόσμοι διαχέονται ο ένας μέσα από τον άλλον και ο ένας κόσμος εκφράζεται με τις δεξιότητες του άλλου. Μετά, ξανά, όλα επανέρχονται στους συνήθεις ρυθμούς.

     • μπα! εμενα μ´αρεσε ο χθεσινος υπνος που εκανα, λεω να το κρατησω.

     • Mercury

      μπι μάι γκεστ..

     • ρεϊν τσεκ

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ο Δίας στα μεταλαμπάδευσε αυτά;

     • Mercury

      Μπορώ και χειρότερα..

     • skeptomenosellin

      Έμεινα Πάκης………

     • Mercury

      Και μη χειρότερα να λες..

     • skeptomenosellin

      Δε λέω δε λέω…. :-)

     • Mercury

      :-)

 • ΙΩΝ 1942

  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ …ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ…!!!

  • και η ατλαντιδα το ιδιο ειχε
   και η παλια και η νεα.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα κλεισω 6 μηνες διακοπες στην καπαδοκια και 6 μηνες στην τραπεζουντα

  Για να χαλαρωσω και να ξεχασω την αριστερη συμορια του αβαπτιστου

  Και τα υπολλιπα μασωνικα σκυβαλα που μας αποτρελαναν 7 χρονια τωρα

  • ΙΩΝ 1942

   ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΟΥΣ..???….ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ …ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ …ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ…!!!

 • Kokinoskufitsa

  ΕΧΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ……….

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα τα βρειτε ηρεμια

   • Kokinoskufitsa

    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΤΙΑ ΕΙΤΑΝ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ…ΑΛΗΘΕΙΑ

    • Kokinoskufitsa

     ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ?????

     • Mercury

      όπως γράφεται και το κόκκινο στην κοκινοσκουφίτσα, με ένα ρ φυσικά

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Καπως ετσι

     • Kokinoskufitsa

      ΜΥΡΜΗΓΚΙ…..το βρηκα

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Μπραβο

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Ποσων χρονων εισαι

  • Kokinoskufitsa

   ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ…ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ.!!!!!!!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ζητάς συγνώμη από τον αδερφό σου & αναλαμβάνει αυτός να μιλήσει στη μητέρα σου…
   Οι μάνες πάντα συγχωρούν…
   Και στέλνεις κι ένα γλυκό μήνυμα, ένα ποιηματάκι ας πούμε !
   Την γιαγιά φαντάζομαι δεν την αφήσατε μόνη στο δάσος;

   • Kokinoskufitsa

    ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΕΓΩ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ..ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ..2..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    • Kokinoskufitsa

     Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ…ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ…ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΨΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ….ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ…Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ……ΚΛΑΙΩ.ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ…ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ…..ΠΙΚΡΑΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ…….

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γιατί δέν κρατηθηκες; μήπως ήταν λιγάκι….εγωισμός;

     • Kokinoskufitsa

      ΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ο Χριστός μας πάντα συγχωρεί όσους μετανοούν βρε Κοκκινοσκουφίτσα !
      Αλίμονο από τους ηθικούς που είναι ηθικοί επειδή δεν μπορούν να είναι ανήθικοι κι από τους τίμιους που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι

     • Kokinoskufitsa

      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…..ΦΤΑΙΩ,,,,ΑΧ ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..

     • Kokinoskufitsa

      ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΥΡΜΗΓΚΟΛΕΩΝ, ΣΚΕΤΟΣ ΛΕΩΝ…ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ….ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ….[ ΑΓ. ΙΣΑΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ ]

     • Mercury

      Καρχια νταιζη όταν το λαϊκό παπι Ντόναλντ σου λέει να πάτε για τσίπουρο στην ταβέρνα οι 4 αδελφοί νταλτον του απαντάς «αρ γιού κρειζι ;;;γιου φιλφι σικ Εντ ντισκαστιγκ ντακ;;;; Όταν όμως ο βουτυροχλελες παπιος γκαστονε από τα ΒΠ της λιμνουπολης Σου λέει καμ γουιθ μι ντεζη να κάνουμε μπάνιο Στην πισίνα με τα φράγκα του θείου Σκρουτζ αμέσως του λες
      οοοο γκαστονε Μαϊ νταρλιγκ γιου αρε δε μαστ μπιουτιφουλ Εντ κιουτ ντακ ιν δε γουορλτ και το παπαμνι σου τρέχει τόσο που ονομάσαμε την πόλη λιμνουπολη αυτές είστε παπιοκαρχιες ..

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Πρέπει να είσαι πολύ καλό κορίτσι, μακάρι να το έχουν μετανοιώσει το ίδιο
      κι ο αδερφός σου κι η μητέρα σου, θα ήταν Θεού θέλημα…

  • Captain Wanted

   Συμβαίνουν αυτά..
   Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου & όλα θα πάνε καλά

 • ετσι κι ερθει ο @Marios θα παρω τα ονοματα των λογαριασμων και τα ΙΡ ….

  • ΙΩΝ 1942

   ΦΙΛΕ ΛΑΛΑΚΗ …Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΑΚΤΙΚΑ …ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ …???

   • εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει.

    • Mercury

     Όταν σταματήσω να γράφω θα με ψάχνετε βρε ή ούτε που να φτύσετε?

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ουτε που να σε φτυσουμε..

     • Mercury

      Έχεις γίνει γούνα πριν μετρήσω ως το 10..

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Θα στείλουμε e-mail στον αδερφό σου Απόλλωνα να σε βρει …!

     • Mercury

      Όχι αυτόν τον ηδυπαθή κομπλέξα…είδα κι έπαθα να τον κλειδώσω στην Δήλο..

    • ΙΩΝ 1942

     ΜΑΚΑΡΙ …ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟ (ΦΑΝΤΟΜΑ) ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ …

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Κατι μου θυμιζει αυτος..

  • Assurbanibal

   Που χάθηκε ο φίλος μου ο Πελεκάνος?

   • paris georgiou

    Μάλλον, διακοπές θα είναι

    • Assurbanibal

     Με τον πλωτάρχη τι γίνεται?

     • paris georgiou

      Είναι στην γυρα

     • Assurbanibal

      Έχω γελάσει πολύ.

     • paris georgiou

      Μπήκα σε ένα γαλλικό σαιτ και ξεχάστηκα και ήταν Έλληνες μέσα και ήταν και γνωστοι, αστα να πάνε

     • Assurbanibal

      χαχααχχαχαχα πρόσεχε ρε!

     • paris georgiou

      Το σβήνω και μπαίνει ο ΜΠΙΚΟΣ μετά,αστο σου λέω

     • paris georgiou

      Παίζει και Στραταρχης και Στρατηγός, επιτελείο ολόκληρο

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Κανει παρεα με εναν πελαργο

 • VLAD.. the out of water

  Εχει παρει τα viagra του ο μεμετης κ δε του καθεται καμμια κ εχει σαλταρει.
  Ακου πυρηνικα για να μας τη πεσει….

 • Αντύπα

  Τα παραμύθια της χαλιμάς.

 • Αντύπα
  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ζήλεψε τόν καρατζαφέρη ο τύπος!

  • Kokinoskufitsa

   ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ

 • Captain Wanted

  Κοιτάξτε πως την γράφουν την σκοπιανή..
  https://uploads.disquscdn.com/images/acedcab942ca47025ea23c1cddfefb89f40e9bb7d31c88d9c88a2c8b8662c156.png

  • Assurbanibal

   Ξεπουληθήκαμε.

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Ολοι εναντιον μας ειναι..

 • Captain Wanted

  Θεία Δίκη..
  Έφαγε την σκόνη…Απο όλες..
  Τελευταία τερμάτισε..
  https://uploads.disquscdn.com/images/6cadc5836a98e1775cbcc7ea73e088e3a365dfeef4e505d1de513a15804ff7e1.png

 • Ταξίαρχος

  Που τους βρηκαμε αυτους τους πεθαμενους και κλεισαμε φιλικο;

  • Αντύπα

   αντίπαλοι απο τα λιντλ

   • Ταξίαρχος

    νταμπλ σκορ και βαλε

 • Broukios

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΜΑΜΕ. Κ ΔΕΡΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΕΣ.
  ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα, και είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι…»
  http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2017/08/blog-post_11.html

  • ΙΩΝ 1942

   ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ …ΜΑΛΛΟΝ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΤΕ …!!!

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Αμην

 • Assurbanibal

  Πάρις?????

  • paris georgiou

   Ελα

   • Assurbanibal
    • paris georgiou

     Αμα το δει αυτο ο ακατανομαστος θα ζαλιστει τελείως

    • BABIS

     Δεν παιζεσαι.

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Χα χα χα … δεν παίζεσαι ωρέ γουρούνιε !

    • paris georgiou

     Ολα τα λεφτα ειναι η ωρα της είσοδου

    • paris georgiou

     Που το βρηκες ρε Γιγαντα;

    • paris georgiou

     Ασσουρ βρες μια συνομιλία με τον ακατανομαστο, και απάντησε του με αυτό το βίντεο θα τρελαθεί λέμε, θα γελάει και ο ίδιος

     • Assurbanibal

      Πήγαινε στο 5.08 να πεθάνεις στο γέλιο! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

     • paris georgiou

      Αγαπησιαρικα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

     • paris georgiou

      Ρε θα τρελαθεί θα εξαφανιστεί από παντού χαχαχαχαχαχα χα ότι λέει το βίντεο κατευθείαν

 • Kokinoskufitsa

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ…ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ….

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Καληνυχτα και ονειρα γλυκα

   • Kokinoskufitsa

    ΦΕΥΓΕΙΣ??????????????????????????

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Χα χα χα χα …!

     • Kokinoskufitsa

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…..ΤΙ ΕΙΠΑ?????

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Βρε τρελοκομιο

  • paris georgiou

   Ολα θα πάνε καλα, μην στενοχωριεσαι

  • Frank Underwood

   Υπάρχουν και χειρότερα….ο πατέρας μου πάει για δεύτερο χειρουργείο ισχίο εντός της εβδομάδος…..πέρυσι έφυγε η μάνα μου…

   • Kokinoskufitsa

    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ?????

    • Frank Underwood

     Σωτήρη

     • Kokinoskufitsa

      ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ???

     • Frank Underwood

      Κάναμε λειτουργία χθες…Αν όχι πέμπτη, παρασκευή χειρουργείται.

     • Kokinoskufitsa

      ΕΟΡΤΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΤΣΙ? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ…

     • Frank Underwood

      Ευχαριστώ.

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Καλή δύναμη φίλε μου

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Περαστηκα και σιδερενιος .

 • Peacemaker

  Αυτο ποτε θα γινει πριν το «τουρκικο αεροπλανοφορο» η μετα….κουλουβαχατο τα χει κανει ο ταγιπ και εχει πεταξει και εκεινο το «διαστημικο προγραμμα» τσοντα να υπαρχει…να συζηταμε…να γελαμε…

 • Captain Wanted

  Ν Ε Ο – Θ Ε Μ Α
  Ανοιξε νέο μέτωπο: Οι ΗΠΑ εκπαιδεύουν Μολδαβούς σαμποτέρ στον αστικό πόλεμο κατά των ρωσικών δυνάμεων στην Υπερδνειστερία!
  https://www.pentapostagma.gr/2017/08/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC.html

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα φανε καλα

  • Kokinoskufitsa

   ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ