Ο «χρήσιμος ηλίθιος» της ΕΕ: Το Βερολίνο αποστέλλει πίσω στην Ελλάδα τους σκληρούς λαθρομετανάστες μετά από σωρεία επιθέσεων στο γερμανικό έδαφος!

Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2017, 5:34 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 13, 2017 στις 10:30 πμ

Σύμφωνα με μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων , η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να έδωσε εντολή απέλασης από την χώρα και ταυτόχρονης  μετακίνησης στην Ελλάδα 392 μεταναστών που έχουν κριθεί «ανεπιθύμητοι» στην χώρα, εγείροντας ανησυχία για την χρησιμότητα της  Συνθήκης του Δουβλίνου για την χώρα μας. 

 Στη Γερμανία, υπάρχουν συνεχώς νέες περιπτώσεις επιθέσεων μεταναστών σε κατοίκους της περιοχής. Στην  Λειψία, ένας υπήκοος  Λιβύης με ένα μαχαίρι κουζίνας επιτέθηκε σε  περαστικό, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Πριν από αυτό, ένας πρόσφυγας από τη Γκάμπια επιτέθηκε σε έναν ταξιδιώτη σε ένα τρένο με ένα μαχαίρι.

Σήμερα στο γερμανικό έδαφος υπάρχουν πρόσφυγες που ζουν σε  τεράστια υπόστεγα, που  διαιρούνται  με ειδικά χωρίσματα σε εκατοντάδες δωμάτια, τα οποία δεν διαθέτουν  πόρτες και παράθυρα , αλλά με σεντόνια .


Ο  Ali λέει ότι ζει εδώ ενάμισι χρόνο. Συμφώνησε να μιλήσει για τη ζωή εδώ μόνο στον πλησιέστερο σταθμό του μετρό:

«Ζούμε μια  φοβερή ζωή εδώ σαν ζώα,  ένας τεράστιος αριθμός  ανθρώπων ζουν μαζί σαν μια φυλακή, και νομίζω ότι έκανα λάθος όταν ήρθα στην Ευρώπη. Ζούμε σαν ζώα ενώ έδωσα  ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να έρθω εδώ … 13-15 Χιλιάδες ευρώ, με τα οποία θα μπορούσα να περάσω  στη χώρα μου μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε ο ίδιος.

Το άρθρο αναφέρει ότι ‘‘ήδη  για 392 πρόσφυγες στην Γερμανία εγκρίθηκε η μεταφορά τους στην Ελλάδα . Κρίνοντας από τον τρόπο που μίλησε  ο Έλληνας υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής , δεν ζητήθηκε ιδιαίτερα η γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης ‘‘.

«Όταν μιλάμε για την επιστροφή προσφύγων πίσω, ακούγεται σαν ένα αστείο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια  τραγωδία για την Ελλάδα από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, που μας θέτουν υπό  πίεση σε αυτό το θέμα, θέλοντας  να δείξουν στους πολίτες τους ότι κάνουν ‘‘κάτι‘‘ για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα  αυτό‘‘, αναφέρει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ελλάδας Γιάννης Μουζάλας.

Μέχρι τις εκλογές στη Γερμανία που είναι σε λιγότερο  από ένα μήνα, η Καγκελάριος πρέπει να  κάνει οπωσδήποτε μία κίνηση για κερδίσει μερικά εκατομμύρια ψηφοφόρους , διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δώσει  εξηγήσεις.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα στη γενέτειρά μου, το τέλος του πολέμου έρχεται σύντομα στη Συρία, και είμαι έτοιμος να πάω πίσω.»  είπε ο ένας από τους Σύρους εργάτες.

Για όσους όμως είναι σε πορεία για την  Ευρώπη, αυτά τα λόγια είναι απίθανο να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για χιλιάδες μετανάστες από την  Βόρεια Αφρική, να ευρίσκονται στα σύνορα του Μαρόκου όπου  υπάρχει ένας μικρός  ευρωπαϊκός θύλακας , αυτός της  Θέουτα, μιας πύλης προς την Ευρώπη. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες καταστρέφουν τα πάντα στο δρόμο τους με σκοπό να εισέλθουν στην ηπειρωτική Ευρώπη .

Την ίδια στιγμή οι ροές μεταναστών αυξάνονται και στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει συναγερμό σε ΕΕ και Αθήνα Δεδομένου ότι  η σχέση μεταξύ της Άγκυρας και του Βερολίνου είναι σε όλο και πιο άσχημο σημείο  κάθε μέρα, η Τουρκία μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει  να δέχεται  πρόσφυγες από την Ελλάδα επαναφέροντας το χάος σε όλη την Ευρώπη. Στην Γερμανία χιλιάδες διαδηλωτές μετανάστες  ζητούν την μετεγκατάσταση των συγγενών τους, οι οποίοι παρέμειναν στην άλλες χώρες, ειδικά στην Ελλάδα στην οποία εγκλωβίστηκαν εδώ και δύο χρόνια.

Όλα αυτά προυποθέτουν ότι εισερχόμαστε σε νέα άσχημη και επικύνδυνη περίοδο για την ελληνική επικράτεια , απο την πιθανή εισβολή νέων ροών χιλιάδων μεταναστών …χωρίς έλεγχο και με την ΕΕ να μην ασχολείται καθόλου στο θέμα αυτό .

Με λίγα λόγια το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου …τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση  υλοποιεί προεκλογικά   χατίρια στην Μέρκελ , χωρίς κανένα αντίκρισμα, βυθίζοντας την χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση και το χάος.  

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  θά κάνουμε κλήρωση καί θά τούς μοιράσουμε ανά δεκάδες σέ βουλευτικούς καί δημοτικούς μεγαλουπαλλήλους.

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Τα κοκκινα χαλία να ετοιμάσουμε…

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Kατερίνη: Έκλεψε πιστωτική και έκανε ψώνια αξίας περίπου 2.000 ευρώ.

  ΣΧΟΛΙΟ : Τόλεγε ο Αγιος Πα’ί’σιος,θα λένε ότι ο τάδε έκλεψε την κάρτα του τάδε για να φέρουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.Οταν θα συμβεί σε μαζικό επίπεδο,τότε θα φτάσει και η ώρα.

  http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/08/k-2000.html

  • πιστωτικες καρτες κλεβουν πολυ πριν και απο την δεκαετια του `80 παντως.

  • American Kotal

 • Αντύπα

  Αλλη μια συριζοψεκασμένη επιτυχία.

 • Αντύπα

  Και οι γερμανοί τα ορκ με κλήρωση τα στέλνουν;

 • nikos(1)

  392…μόνο!!??
  Αγγέλα ..μούτι των αριστιρών και εβροπέων …χώσε!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»…
  http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.htmlΟι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού – ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα .

  1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».
  2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
  3 Διδασκαλία του σε ξ και της ομοφυλ οφιλίας στα παιδιά.
  4 Υπονόμευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.
  5. Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.
  6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
  7. Άδειασμα των εκκλησιών.
  8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.
  9 Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.
  10. Έλεγχος και αποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Κυρα τασια…

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • Αντύπα

 • nikos(1)

  αγκαπάς το εβρόπη??
  πάρε σύντροφε ένα …μούσλι για …οικόσιτο …..μπορείς!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ (Ή ΑΛΛΗ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ; ) ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ

  Τέλος πάντων, Τώρα λοιπόν θέλω να σας πώ ότι ανθρωπίνως δεν υπάρχει ελπίς ούτε 1% . ανθρωπίνως δεν υπάρχει, οι σκοτεινες δυνάμεις αλωνίζουν.

  Αν δειτε τα προγράμματα που ετοιμάζουν τώρα, με την λεγομένη συνθήκη Σένκεν, μεταβάλλουν τον άνθρωπο εις την κτηνώδη κατάσταση, διώχνουν το όνομα του Θεού από την γην, καταστρέφουν κάθε ηθικήν αξίαν και μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε μια αγελεαίαν μάζαν να δουλεύουν υπέρ του Διεθνούς κεφαλαίου, του Εβραιοσιωνισμού.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα χτυπήσουν οι Τούρκοι τώρα, εμάς ειδικά κατ’ εντολήν των Εβραιοαμερικάνων το κάνουν αυτό. Γιατί θέλουν να εφαρμόσουν τη συνθήκη Σέγκεν. Και οι μόνοι που αντιδρούν είναι ο Ελληνικός Λαός. Ο λαός όχι η ηγεσία. Η ηγεσία, υπέγραψε.

  Ο λαός αντιδρά. Τώρα για να μην τους εμποδίσουμε γιατί πιστεύουν οτι έρχεται ο Αντίχριστος, τον περιμένουν είναι ο μεσίας τους, γελάστηκαν εις τον κύβον.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Και βλέπετε παραδόξως, όλος ο κόσμος εμίσησεν εναντίον μας χωρίς να μας ξέρουν. Ούτε και πειράξαμε ποτέ κανέναν. Ούτε κινδυνεύει κανείς να του επιτεθούμε. Έρχεται η Αμερική τώρα μαζί με το Ισραήλ και τους Τούρκους να κάνουν γυμνάσια μέσα στο Αιγαίο. Γιατί κινδυνεύουν από την Ελλάδα!!!
  Τέλος πάντων τούτα δεν είναι ανάγκη να τα πούμε.

  Πάντως σας λέμε οτι απο τα σημεία των καιρών και από την εσχατολογίαν την οποίαν μελετήσαμεν, μελετούμεν, και με την οποία ασχολούμεθα, γράψαμε και βιβλίο «περι συντελείας και αντιχρίστου» δεν εχουμε με΄ρες.

  Εντός ολίγου, πολύ κοντά μέχρι που να απλώσουμε το χέρι μας το πιάνουμε, θα μας χτυπήσει με λύσσαν η Τουρκία.
  Κατ εντολήν των ΕβραιοΑμερικάνων για να ξερριζώσει τον Ελληνισμόν.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

 • Captain Wanted

  Η Αθήνα αφαιρεί την ελληνική υπηκοότητα από «ομογενείς» που συνεργάζονται με τα Τίρανα
  https://www.pentapostagma.gr/2017/08/%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%8C%CF%84%CE%B7.html

 • Captain Wanted

  Πρώτη Φορα Αριστερά..
  Διώξτε τους Ελληνες απο κάθε γειτονιά.

 • Διγενης ακριτας

  Ωρε που στη μπλεξιμο/ Να δειτε που αν θα χασουν τις εκλογες δεν θα φυγουν.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Χαρι ποτερ ο αβαπτιστος

  • Captain Wanted

   Θα φύγουν όπως έφυγε ο αβάπτιστος_άθεος..
   Την τύχη του . που φοβούνται μήπως έχουν , θα έχουν χειρότερη..
   Η Ψευτο_Αριστέρα που τόσα χρόνια μας τα είχε κάνει τσουρέκια
   Φθάνει στο τέλος της.

  • American Kotal

   Θα συνεχισει ο Κουλης την πολιτικη τους γιατι αυτες ειναι οι εντολες του διεθνους σιωνισμου. Αρα, φυγουν δεν φυγουν θα ειναι ενα και το αυτο.

   • Captain Wanted

    Ναι σωστά ..
    Μια απο τα ίδια..
    Οτι αφήνει ό άλλος στην μέση έρχεται ό άλλος να το συνεχίσει.

   • Διγενης ακριτας

    Ο Κουλης? Ωχ ρε που στη!

  • ellinas magas

   Ναι εσυ που λες το ‘ωρε που στη μπλεξιμο’ να θυμασαι οταν πας να ψηφισεις την αλλη φορα πως το Δουβλινο 2 που ειναι ο νομος που μας υποχρεωνει να φερνουμε εδω τους λαθρομεταναστες ειναι νομος που τον συμφωνησε με τη Γερμανια και τους αλλους η νεαδημοκρατια και μετα τον εφερε και τον ψηφισε..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Νέα μέθοδος κλοπής χρημάτων από κάρτες: Πώς επιτήδειοι «ξαφρίζουν» κάρτες ανέπαφων συναλλαγών – Huffington Post Greece
  http://www.huffingtonpost.gr/2016/02/…/kloph-xrhmatwn-kartes_n_9263328.ht...
  18 Φεβ 2016 – Νέα μέθοδο την οποία χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να κλέβουν λεφτά από κάρτες ανέπαφων συναλλαγών έφερε στο φως Βρετανός, αφού είδε απατεώνα να την εφαρμόζει. Όπως αναφέρεται σε …

  • (δοκιμασμενο με φιλους) απο επερυσι κυκλοφορει προγραμμα στο ιντερνετ που βαζεις στο κινητο σου και διαβαζεις με το NFC τις καρτες των αλλων γυρω σου και ολες τις τελευταιες συναλλαγες που εχουν κανει. Το θεμα βεβαιως και το γνωριζουν οι εταιριες (βλ. Visa) αλλα γιατι το εχουν αφησει τοσο ανοιχτο το συστημα;
   (αφου διαβαζεις την καρτα, μπορεις και να χρησιμοποιησεις το νουμερο της βεβαιως)

 • Captain Wanted

  Δεν είναι απο την γερμανία..Αλλά απο όλη την Ευρώπη..
  Οτι σκουπιδαριό υπάρχει στην Ε.Ε θα έρθει στην αυλή μας..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’

  Αυτό που συνέβη, με λίγα λόγια, είναι ότι η παραδοσιακή κουλτούρα της Αμερικής, με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές που στηρίχθηκε πάνω στις δυτικές, χριστιανικές ρίζες μας, ακυρώθηκε από μια ιδεολογία.

  Η ιδεολογία αυτή είναι γνωστή καλύτερα ως «πολιτική ορθότητα» ή «πολυ-πολιτισμικότητα». Στην πραγματικότητα είναι ένας πολιτιστικός μαρξισμός, ένας μαρξισμός μεταφρασμένος από οικονομικούς σε πολιτισμικούς όρους, σε μια προσπάθεια που πηγαίνει όχι μόνο πίσω στην δεκαετία του 1960, αλλά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Όσο απίστευτο κι αν μπορεί να φαίνεται, καθώς ο παλιός οικονομικός μαρξισμός της Σοβιετικής Ένωσης ξεθώριαζε, ένας νέος πολιτιστικός μαρξισμός γινόταν η κυρίαρχη ιδεολογία της ελίτ της Αμερικής.

  Ο νούμερο 1 στόχος του πολιτιστικού μαρξισμού, από την ίδρυσή του, υπήρξε η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού και της χριστιανικής θρησκείας.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_20.html

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ο Lukacs συνειδητοποίησε ότι αν μπορούσε να καταστρέψει τα παραδοσιακά σεξουαλικά ήθη της χώρας ήθος, θα είχε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την καταστροφή του παραδοσιακού πολιτισμού και της χριστιανικής πίστης.

 • Doctor

  Σκεφτομαι τωρα ποιες χωρες στον κοσμο θα δεχοταν τετοια ξεφτιλα,και μου ερχονται στο μυαλο μονο 2-3 παμφτωχες χωρες της δυτικης Αφρικης

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  πάτε νά δείτε κάτι εμετικά πράγματα στό μακελειό γιά βουλευτή.Δένπεριγράφω…

  • Captain Wanted

   Το είδα το μεσημέρι & με έπιασε το στομάχι..
   Μου το παίζει θρήσκος κιόλας ..Να πέσει φωτια΄να τον κάψει.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πώ ρέ φίλε!!!!!!!!!! ειδικά όταν έχεις τόσα λεφτά,αγοράζεις όποια θές…τί στήν ευχή!

    • Captain Wanted

     Για να καταλάβεις τι νούμερο είναι..
     Η Κόρη του έδινε μάχη για την ζωή & αυτός έκανε εκπομπές & έβγαινε στα διάφορα κανάλια..

  • εγω διαβασα «Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Φωτεινής»
   φοβερες ειδησεις εχει αυτο το site

   • Captain Wanted

    Ε έχει μερικά που είναι για τα θηρία.

    • λυπηθηκα το κλικ δλδ.

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Του τα έχουν ψάλλει πολλοί για τα ηλίθια σεξοθέματα.

 • ellinas magas

  Aρα κατσε λιγο για να καταλαβω. Οι Γερμανοι παρεμβενουν στο εσωτερικο της χωρας τους, δινουν οπλα σε τρομοκρατες για να καταστρεψουν τη χωρα και μετα μαζι με τα μιντια θετουν ηθικους εκβιασμους στους Ελληνες πολιτες τυπου ‘Ελληνα, μηπως εισαι ρατσιστης? Ελπιζω οχι γιατι οι ανθρωποι εχουν αναγκη’ ναι εχουν αναγκη, ποιος εκανε τον πολεμο στη χωρα τους ειναι η ερωτηση ομως. Κατι ακομα, αν αυριο οι Γερμανοι πουν να δωσουν οπλα στους τρομοκρατες στο Πακισταν αυτο θα ειναι παλι προβλημα του ‘ρατσιστη’ Ελληνα? Το Πακισταν ειναι 200 εκατ, 5 να μεταναστευσουν για.. δυση παει η Ελλαδα οπως τη ξεραμε. Εμας ποιος μας προστατευει απο αυτο? Θα επρεπε η κυβερνηση μας ειναι η απαντηση..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Σχολή της Φρανκφούρτης βρισκόταν στο δρόμο για τη δημιουργία της πολιτικής ορθότητας.

  Στη συνέχεια, ξαφνικά, η μοίρα παρενέβη. Το 1933, ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό Κόμμα ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία, όπου η Σχολή της Φρανκφούρτης βρισκόταν. Δεδομένου ότι η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν μαρξιστική, και οι Ναζί μισούσαν το μαρξισμό, και δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα μέλη του ήταν εβραϊκής καταγωγής, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Γερμανία.

  Το 1934, η Σχολή της Φρανκφούρτης, συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών στελεχών της από τη Γερμανία, επανιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου Columbia.

  Σύντομα, η εστίαση της μετατοπίστηκε από την καταστροφή του παραδοσιακού δυτικού πολιτισμού της Γερμανίας σε αυτού των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως αποδείχθηκε είχαν μεγάλη επιτυχία.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_20.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο χιτλερ φταιει εκανε μισες δουλειες

 • Διγενης ακριτας

  Ζυτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΙΑΤΙΑ

 • skeptomenosellin

  Αν είναι αλήθεια, τότε άλλη μια φορά οι γραφές βγαίνουν αληθινές…
  Τα έχουν και μερικοί γραφικοί πολύ μεταγενέστερα βέβαια….
  Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι αν έχει καμιά σημασία το ποστάρισμα…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Γιατί στην Παρισινή Κομμούνα το 1871, οι «επαναστάτες» φρουρούσαν το ξενοδοχείο και τα σπίτια των Ρότσιλντ;
  redskywarning.blogspot.com/2015/08/1871.html
  27 Αυγ 2015 – Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει … που έγινε γνωστή ως «Παρισινή Κομμούνα» και η οποία επηρέασε τόσο τον Καρλ Μαρξ, (ο οποίος την …

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κάρλ Μαρξ : Το είδωλο του κακού

  Στις 5 Μαΐου του 1818 στη Γερμανική πόλη του Τρίερ γεννήθηκε ένα μωρό που του δόθηκε το όνομα Μωϋσής Μορδεχάϊ Λεβί Μαρξ (Moses Mordecai Levi Marx). Στα πρώτα χρόνια ήταν γνωστός ως χριστιανός. Ο πατέρας του ο Χίρσελ Χα-Λεβί Μαρξ, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, είχε βολικά μετατραπεί σε χριστιανό στα 1816. Ο πατέρας του Χίρσελ ήταν ένας διάσημος αρχιραβίνος στην Κολονία. Ο πεθερός του επίσης ήταν Ραβίνος

  Ο νεαρός Μαρξ φοίτησε σ’ ένα Ιησουίτικο σχολείο το οποίο αναδομήθηκε ως αστικό γυμνάσιο. Την ίδια στιγμή πήγαινε σε Ταλμουδικό σχολείο όπου και του δίδασκαν πως οι Εβραίοι πρέπει να κυβερνούν τον κόσμο.

  Ο Μπερνάρ Λαζάρ (Λαζάνα) (1865-1903), ένας πολύ γνωστός κρατικός λειτουργός και εκδότης του Ιουδαϊσμού, επιβεβαίωσε πως ο Μαρξ είχε επηρεαστεί από τον Ταλμουδισμό

  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6.html

 • Captain Wanted
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου
  redskywarning.blogspot.com/2013/01/blog-post_18.html
  18 Ιαν 2013 – Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις … Η θρησκεία του Ιουδαϊσμού, με βάση το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ και την Εβραϊκή Καμπάλα, ένα

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ο στόχος της εβραϊκής μασονικής ελίτ είναι η δημιουργία ενός Ιλλουμινατιστικού δικτατορικού καθεστώτος που θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από την εξουσία ενός Ηγέτη – Μεσσία που θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή και που θα κυβερνά από την Ιερουσαλήμ

   Από το σωρό των ερειπίων του, οι Τέκτονες σκοπεύουν να χτίσουν έναν Ιουδαϊκό μασονικό ναό, μέσα στον οποίον θα προσκυνήσουν τον «κατ’ ενέργεια του Σατανά» ερχόμενο ‘Μεσσία’ τους και θα αποτίσουν φόρο τιμής στην αιγυπτιακή θεότητα με τη μορφή δικέφαλου αετού, το Μαμμωνά-Ρα, το θεό του χρήματος και της ευημερίας (Δανιήλ 11 :37-39).

   • Rogue Trooper

    Ο πραγματικός τους στόχος είναι η συμπαντική συντέλεια!

 • puaro

  Έδωσε 15.000 να έρθει στην Ευρώπη ο γκογκολεζος για να μείνει στο καταυλισμό του Βερολίνου. Ακόμα και οι γκογκολεζοι μας πήραν στο ψιλό.

  • Rogue Trooper

   Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται μετά τη κυνική ομολογία του ναυάρχου Ρίτσαρντ Σπένσερ για τη βύθιση του «Κούρσκ» από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ «ΚΡΥΦΑ» ΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

  Το 2017, τα αδύναμα οικονομικά στρώματα των πολιτών δεν θα μπορούν να

  χρησιμοποιούν ένα από τα βασικά δημόσια αγαθά…

  Το «νερό νεράκι» θα πουν σύντομα όλοι οι Έλληνες, αφού τα πράγματα
  φαίνεται πως και εδώ αλλάζουν… Μετά τις απανωτές αυξήσεις που
  καταφτάνουν από όλες τις πλευρές, σε μερικούς μήνες αναμένονται ριζικές
  ανατροπές ακόμη και στο… πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, το νερό.

  «Χρυσό» θα αναγκαστούν τα ελληνικά νοικοκυριά να πληρώνουν το νερό, όχι
  μόνο γιατί θα εφαρμοστεί ο νέος ενιαίος πανελλαδικός τρόπος τιμολόγησης
  που θα γίνει από την Εθνική Επιτροπή Υδάτων, αλλά και γιατί το νερό στην
  Ελλάδα θα επιβαρύνεται σε λίγο καιρό από δύο νέα τέλη, το
  «περιβαλλοντικό τέλος» για τα νοικοκυριά και το «τέλος άρδευσης» για
  τους αγρότες.

  • Rogue Trooper

   Έρχονται και τέλη για τις πλαστικές σακούλες των supermarkets από 1/1/2018: 0,3 λεπτά η επιβάρυνση με το κόστος ν’ αυξάνεται στα 0,7 λεπτά από 1/1/2019.

 • Rogue Trooper

  Ο «χρήσιμος ηλίθιος» της Σκιώδους Χούντας του Deep State: Το Βερολίνο αποστέλλει πίσω στην Ελλάδα τους ΝΑΤΟϊκούς κατσαπλιάδες μετά από επείγον αίτημα της λυκοσυμμορίας για ενισχύσεις ενόψει Γ’ ΠΠ με Ρωσία και Κίνα!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα καει το πελεκουδι

   Ο κοντος δεν χωριατευη….τους περιμενη στη γωνια

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
 • DisqussioneR

  Και συ μουζαλάχ τί κάνεις για τους πολίτες της δικιάς σου χώρας?…

  • DisqussioneR

   Ή δεν είναι δικιά σου και είσαι κι εσύ «φερτός» δούρειος ίππος?…

  • Rogue Trooper

   Εκτελεί εντολές του ΝΑΤΟ!

   • DisqussioneR

    Γιατί;;; υπάλληλος του είναι? Η χώρα δεν είναι ανεξάρτητη με δική της εδαφική ακεραιότητα?…

    • nikos(1)

     ζαμέ!

    • Rogue Trooper

     Μέσα έπεσες!

     Με ευθύνη του Τζων Πόλσον γίναμε ΝΑΤΟϊκό τσιφλίκι!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Τι λέει το Ταλμούδ για τον Χριστό
  redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_8638.html
  21 Φεβ 2012 – Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
  • DisqussioneR

   Πήρες την ευλογία του?…

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    όχι δυστυχώς! έμαθα γι΄αυτόν,αφού είχε κοιμηθεί.

    • DisqussioneR

     :(((

 • ο σχολιασμος εχει βαρυνει Σαββατοβραδο
  να ετοιμαζομαστε για την συνεχεια της νυχτας …

  https://youtu.be/QyWiUJUf3K8?t=12

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ας ερθουν… να εχουμε να παιζουμε σκοποβολη με τις ξιφολονχες

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  18) Ο εχθρός θα ξανάρθει. Θαρθεί με ήπιο τρόπο. Θα τον διώξουν τρεις μεγάλες δυνάμεις. Στη φυγή του θα είναι τόσο αγριεμένος, ώστε και γάτα να βρει μπροστά του θα τη σφάξει

  13. Θα φύγουν οι αντίχριστοι μα θα ξανάρθουν πάλι. Μετά θα τους κυνηγήσετε ως την κόκκινη Μηλιά.

 • Jorge Melissa

  Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να δώσει άσυλο σε Ιρανή χριστιανή την οποία θέλει να απελάσει η Σουηδία
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/08/blog-post_12.html

  • Rogue Trooper

   Η Ουγγαρία θα δεχτεί υπερθερμοπυρηνική επίθεση από το ΝΑΤΟ!

   • μολις πηγε βολτα ο κτηνιατρος του σκυλου μου εκει.
    θα προλαβει να γυρισει;

    • Rogue Trooper

     Ας το ελπίσουμε.

  • ACBOC

   Ευγε στους Ουγγρους

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Δ΄ Σταυροφορία και η άλωση της Κωνσταντινούπολης (1204 μ.Χ.)
  users.sch.gr/pchaloul/byzantium/byzantio-stayrof.html
  BYZANTIO KAI ΔYΣH —— ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ. Oι σχέσεις των Bυζαντινών με τους Δυτικοευρωπαίους υπήρξαν ανέκαθεν δύσκολες. H άμεση επικοινωνία ανάμεσα στα δύο τμήματα της Xριστιανοσύνης είχε κοπεί. Kαι όπως

 • nikos(1)

  γουστάρω σήμερις το βράδυ να ξεκινήσει …carpet ..bombing …ο τράμπας στη Μπενεζουέλα!!

  και να φωταγωγήσει το …Πεκίνο!

 • Captain Wanted
  • nikos(1)

   είμεθα υπεράνω ..εβρό οι αριστιροί ..κάπτεν!
   σε γουάν ..αποταμιεύουμε!

 • Captain Wanted
  • Rogue Trooper

   Σαπίλα και διαφθορά πάνε χέρι-χέρι με τα Μνημόνια!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Δ’ Σταυροφορία
  http://www.impantokratoros.gr › … ›

  Η Δ’ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ … Με άλλα λόγια, η Άλωση του 1204 οδήγησε στα 400-600 χρόνια Τουρκοκρατίας, αλλά αυτό το συμπέρασμα

 • Captain Wanted

  ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΣΕΙΔΕΣ
  Μέχρι τα χαράματα της Δευτέρας τα πεφταστέρια -Κορυφώνονται το Σαββατόβραδο

  https://uploads.disquscdn.com/images/1a7000f91e6c57d3aac547a9c901f66b6d81ff898328d877851ed683884a916a.jpg

  Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στην καρδιά του καλοκαιριού, το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου προς τα χαράματα της Κυριακής, στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βορείου ημισφαιρίου θα κορυφωθεί η πιο θεαματική θερινή βροχή από «πεφταστέρια», οι διάττοντες Περσείδες.

  Όσοι μείνουν ξύπνιοι, θα έχουν την ευκαιρία -εάν ο ουρανός δεν έχει σύννεφα- να δουν το φαινόμενο. Όμως η λάμψη από το 19 ημερών φεγγάρι, που θα είναι φωτεινό κατά περίπου 80%, θα εμποδίσει σε ένα βαθμό την παρατήρηση των μετεώρων, με συνέπεια να γίνουν ορατά μόνο τα πιο φωτεινά από αυτά.

  Η NASA διέψευσε φήμες στο διαδίκτυο ότι οι φετινές Περσείδες «θα είναι οι πιο φωτεινές στην ιστορία», ενώ εκτιμά ότι μπορεί να φθάσουν τα 150 μετέωρα την ώρα, αλλά δεν θα είναι όλα ορατά λόγω της λάμψης του φεγγαριού.

  Ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Ιωάννης Σειραδάκης δήλωσε προ ημερών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αναμένει περίπου έναν ορατό διάττοντα αστέρα κάθε ενάμισι έως δύο λεπτά, άρα 30 έως 40 ανά λεπτό.

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ..
  Πηγή: Μέχρι τα χαράματα της Δευτέρας τα πεφταστέρια -Κορυφώνονται το Σαββατόβραδο | iefimerida.gr

 • AthanRules

  Τι ώρα έχει Κιμ;Περιμένω πώς και πώς!

  • Captain Wanted

   Έτσι όπως πάνε τα πράγματα..
   Θα έχει μια & καλή..

 • Jorge Melissa

  Η Ρωσία περιορίζει την εξάρτηση από το αμερικανικό δολάριο και τα αμερικανικά συστήματα πληρωμών ως απάντηση στις κυρώσεις (RT)
  http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2017/08/11/%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF/

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  μετά τόν καύσωνα,νεροποντές στήν Ιταλία.

  • Rogue Trooper

   HAARP sucks!

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
   • Captain Wanted

    Α μπράβο..
    Έδωσες ρέστα λέμε.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    τό μοντενέγκρο μιά χαρά τό βλέπω.Εκεί νά πάμε.

    • Rogue Trooper

     Το Μαυροβούνιο θα πληγεί και αυτό από τη τεχνητή υπερκακοκαιρία!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αμάν ρέ φίλε η γκαντεμιά σου! άσε κι ένα μέρος καθαρό νά ηρεμήσουμε τά κορμιά μας!

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • Captain Wanted

   Ετσι λένε & για εμας εδώ..
   Θα δούμε..

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    …κατά τα άλλα είναι φυσικά τα φαινόμενα!!!

    • Captain Wanted

     Αυτό το καλοκαίρι είναι μακράν το Νο1 Τρελοκομείο.

    • Rogue Trooper

     Τεχνητά είναι, μη μασάς τη προπαγάνδα!

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      μάλλον σου ξέφυγε το «κατά τα άλλα» και εννοώ τα πραγματικά ξεκασμένα που δεν παίρνουν χαμπάρι.
      Άλλα το έχουμε εμπεδώσει πλήρως πως μακριά από τον Χριστό υπάρχει σκοτάδι.

     • Rogue Trooper

      Πλασάρουν τα τεχνητά φαινόμενα ως φυσικά για να εξαπατήσουν τον κοσμάκη!

    • Doctor

     Με την ζεστη εξατμιζεται και μετα ξαναπεφτει,αυτος ειναι ο κυκλος,τι πιο φυσιολογικο

     • Rogue Trooper

      Πού το είδες το φυσιολογικό γιατρέ; δε βλέπεις πως μας κήρυξαν τον πόλεμο;

 • DisqussioneR

  Άνομα σχέδια σε βάρος των λαών…

 • Captain Wanted

  ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50
  Το απίστευτο βλέμμα της Σοφία Λόρεν στο στήθος της Μάνσφιλντ -Το παρασκήνιο της εμβληματικής φωτό

  http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/sophia-loren-jayne-mansfield.jpg

  Πηγή: Το απίστευτο βλέμμα της Σοφία Λόρεν στο στήθος της Μάνσφιλντ -Το παρασκήνιο της εμβληματικής φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ψηφίζω Σοφία

   • Captain Wanted

    Εγώ την άλλη..
    Έχει <> σε αντίθεση με την σοφία που δεν διαθέτει <>

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     πλάκα κάνεις! δέν έχεις δεί τήν Σοφία ποτέ σέ φωτο;

     • Captain Wanted

      Την έχω δεί..
      Αλλά δεν διαθέτει τα κυβικά που θέλω στις <>

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
     • Captain Wanted

      Καλά σοβαρά μιλάς τώρα;;;
      Είναι αυθεντική αυτήν ή φώτο η έχει πέσει μοντάζ ;;;

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      στήν Σοφία όλα αυθεντικά ήταν.Νά σκεφτείς τής έκαναν μετάνοιες γιά νά εγχειρήσει τήν μύτη της καί δέν δέχτηκε.Έχει καί πολύ καλύτερες φωτο απ΄αυτήν,αλλά…αυτήν βρήκα )))

     • Captain Wanted

      Καλά είμαι & λίγο μικρός εγώ τώρα,ώστε να έχω δει την Σοφία..

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      κι εγώ δέν είμαι παππούς,αλλά τά ωραία πρέπει νά τά ψάξεις γιά νά τά βρείς.

     • Captain Wanted
     • Πατριωτης Ελληνας

      νταξει τι να λεμε

     • Captain Wanted

      Ωπ καλώς τον Μάγκα..

     • Πατριωτης Ελληνας

      τι εγινε?

     • Captain Wanted

      Δόξα τον Θεό ..Όλα καλά.

     • Captain Wanted

      Εδω ρίξε μια ματιά..Αν δεν τις έχει δεί.
      Η ταινία που θέλει να ξεχάσει η Σοφία Λόρεν
      http://www.lay-out.gr/i-tenia-pou-theli-na-xechasi-i-sofia-loren/

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γυναίκα,όχι αστεία!

     • Rogue Trooper

      Αφαίρεσε αυτή τη φωτό, παραείναι προκλητική!

     • Πατριωτης Ελληνας

      εμας μας αρεσει ε παιδια?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πολύ
      πολύ
      πολύ
      πάρα πολύ

     • Doctor
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αυθεντικότης φίλε,όχι πλαστικούρα.

     • Rogue Trooper

      Του είπα να βάλει άλλη.

      Ενημερώθηκε και ο σερίφης, καλά κρασιά!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αυτά είναι σεμνά γυμνά,δέν είναι ξεκ λα

     • Captain Wanted

      Έτσι.
      Ειναι μεσα στο όριο..Δεν περνάνε την κόκκινη γραμμή.

     • Rogue Trooper

      Εσύ όμως τη ξεπέρασες.

     • Rogue Trooper

      Τα γυμνά δεν επιτρέπονται ΓΕΝΙΚΩΣ!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γιατί ρέ παλληκάρι; γυμνές βάζουν καί στήν τηλεόραση,μέχρι καί γιά νά διαφημίσουν μπύρα.Τί ζόρι έχεις εσύ;

     • Rogue Trooper

      Υπάρχουν κανόνες!

     • Πατριωτης Ελληνας

      δικο σου ειναι το σαιτ?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      νά τούς δώ γραμμένους από τόν υπεύθυνο τής σελίδας.

     • Rogue Trooper

      Τα παράπονά σου στο σερίφη.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εσύ είσαι ο σερίφης;

     • Rogue Trooper

      Ο Λαλάκης είναι ο σερίφης.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      κι εσύ τί παριστάνεις,τόν σωσία του;

     • Πατριωτης Ελληνας

      αντισεριφης

     • Rogue Trooper

      Αστειεύεσαι; για ποιον με πέρασες;

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      θά σού΄΄λεγα τώρα,αλλά άντε…

     • Rogue Trooper

      Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω θέλω απλά να σ’ ενημερώσω πως υπάρχουν κανόνες που οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε. Θες σώνει και καλά να μετατρέψεις το site σε american bar;

      Το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να επισημάνω τη φωτογραφία ως ακατάλληλη στον συντονιστή προκειμένου να την αφαιρέσει με συνοπτικές διαδικασίες.

     • Πατριωτης Ελληνας

      σεριφη δεν μας τα λες καλα μονο εσυ διαμαρτυρεσαι για το σοφακι

     • Πατριωτης Ελληνας

      δεν μας τα λεει καλα ο αρχηγος κατι γινεται,να μη θελει να βλεπει την σοφια λορεν….

     • Πατριωτης Ελληνας

      αυτο το βλεπεις για γυμνο δηλαδη?

     • Πατριωτης Ελληνας

      ρε μηπως εισαι συριζαιος?

    • Rogue Trooper

     Η Jayne έχει εκπληκτικές ομοιότητες με τη Marilyn.

  • Rogue Trooper
   • Captain Wanted

    Τα ονόματα τα ξέρουμε ;;

    • Rogue Trooper

     Marilyn Monroe, Betty Grable.

     • Captain Wanted

      ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    • DisqussioneR

     Ηλίθιες οδοντόπαστες… τις χρησιμοποίησαν και τις πέταξαν στον κάδο…

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ποιός είναι ο παππούς;

    • Rogue Trooper

     Walter Winchell

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δηλαδή;

     • Rogue Trooper

      Το όνομά του δεν ήθελες να μάθεις; στο έδωσα ήδη.

      Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάιο του 1953.

   • DisqussioneR

    Ο κολόγερος ήθελε φρέσκο κοκκαλάκι… Το πήρε μαζί του κι αυτός στα σκουλήκια που έθρεψε με τη βρωμόσαρκα του!

    • Captain Wanted

     Τραγικές Φυσιογνωμίες..

    • Rogue Trooper

     Λίγα χρόνια μετά οι δύο celebrities δολοφονήθηκαν από τη CIA.

     • Captain Wanted

      Αν βγούν στην φόρα τα αίσχη της Μέριλιν,
      θα την σιχαθούν άπαντες..
      Τέλος πάντων

     • Πατριωτης Ελληνας

      ε σιγα και συ

  • Πατριωτης Ελληνας

   τα λιγουρευεται απο οτι φαινεται

  • DisqussioneR

   Το ζήλεψε…

   • Captain Wanted

    Μήπως ήθελε να το ανακαλύψει ;;;

 • Jorge Melissa

  Reuters: Ο Πούτιν δανείζει στον Μαδούρο με αντάλλαγμα το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/reuters.html#more

  • Rogue Trooper

   εξ ου και η απόφαση του Stratfor να χτυπήσει τη χώρα με πυρηνικά!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  200 χρονια δουλεβουν οι σιονιστες να μας μαντρωσουν

 • DisqussioneR

  Πρέπει να κερδίσω το τζόκερ! Έχει κανα τζακ ποτ?…

  • Jorge Melissa

   <>
   Αγ. Ιάκωβος

   • DisqussioneR

    Ας παρακούσω τον Άγιο Ιάκωβο και ας μην αγιάσω κι εγώ… Δεν μου πάει ο ρόλος του εν ζωή οσιομάρτυρα…

    • Jorge Melissa

     χαχαχα!

 • Captain Wanted

  Πάντα στους άλλους κρύβεσαι
  Απ’ τα δικά σου λάθη
  Πάντα η αγάπη είναι φτηνή
  Ποτέ της δεν θα μάθει

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • Πατριωτης Ελληνας

  αυτοι ολοι θα γινουν κιμας σε μια νυχτα

 • AthanRules

  Αν σας αρέσουν παιχνίδια αστυνομικά με μυστήριο και να επηρεάζεις την εξέλιξη με τις αποφάσεις σου παίξτε το The wolf among us (2013) Είναι πολύ ωραίο, το προτείνω.

  • AthanRules

   Τώρα δοκιμάζω ένα άλλο, το Life is strange, παρόμοιο είδος με το άλλο.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   για pc ειναι?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • chrispap

  τοσο νερο , τοσο χιονι επεσε και οι γεωτρησεις στερεψαν

  • Πατριωτης Ελληνας

   αφου ειναι βο δια ποτιζουν και ξεχιλιζουν τα νερα στα χωραφια τρεχουν στους δρομους

  • Rogue Trooper

   Απόρροια της εγκληματικής αλλαγής που ονειρεύονται οι ερπετοσιωνιστές!

 • AthanRules

  O λαός θέλει Κιμ, αλλιώς δεν μπορεί να κιμηθεί!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • Το λάθος σας είναι που ρίχνετε όλη την ευθύνη για την «μετανάστευση» στην παρούσα κυβέρνηση.

  «έδωσε εντολή απέλασης από την χώρα και ταυτόχρονης μετακίνησης στην Ελλάδα 392 μεταναστών»

  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 • Spyros Spyropoulos

  Εχουμε καταντησει η χαβουζα της Ευρωπης!

 • Άλλα 392 επιδόματα των 400 € μηνιαίως, που είναι χρήματα που δεν προέρχονται βέβαια από την παχυλή βουλευτική «αποζημίωση» των πολιτικών που παίρνουν και τις αποφάσεις αλλά από το υστέρημα του βαριά φορολογούμενου και φτωχοποιημένου Έλληνα.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  …..Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της
  αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των
  εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η
  Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς
  λαούς σε μία μικτή φυλή
  μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός
  επ’ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι
  φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του
  χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του
  μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα
  αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.
  Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή
  της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του
  στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.
  Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή,
  εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική
  πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος.
  Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω
  της χειραφέτησης των Ιουδαίων.»……….

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ» Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
  ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

 • Pepla

  Άλλο – Ορίστε πρωθυπουργός προς μίμηση, στο θέμα των λαθρομεταναστών : «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: «ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»» : http://oimonomaxoi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_8.html

 • Yellow Thunder

  ότι θέλουν μας κάνουν!! βέβαια όταν παίρναμε τα δανεικά κανείς δεν νοιαζόταν για της συνέπειες!
  μόνο να τα αρπάξουμε και να δώσουμε και κάτι στα λιγουρια για τα ψηφαλακια τους !!!