Μητροπολίτης Φθιώτιδας: «Στη Βουλή ψηφίζονται Άλαλα και Μπάλαλα» – Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: 13 Αυγούστου 2017, 12:21 μμ

Πληθαίνουν οι φωνές των μητροπολιτών που αντιδρούν στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά της εκκλησίας και της ορθοδοξίας.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο κύριος Βούτσης είπε μεταξύ τω άλλων πως η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Μέσα από το STAR Κεντρικής Ελλάδας ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος χαρακτηρίζει τις δηλώσεις αυτές, άστοχες, βιαστικές και επιπόλαιες

Στη Βουλή γίνονται άλαλα και μπάλαλα και δεν πρέπει να πέφτουν τόσο χαμηλά, τόνισε ο κύριος Νικόλαος.Η Ελλάδα χωρίς την ορθοδοξία δεν στέκεται, τα παραπάνω λόγια είναι περιττά, για πολιτική και κομματική κατανάλωση συνέχισε ο κύριος Νικόλαος.


Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας εμφανίστηκε σίγουρος πως σύντομα θα ψηφιστεί και ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Οι πολιτικοί να γίνουν Ευρωπαίοι και στα καλά, όχι μόνο στη διαφθορά και στη ξεφτίλα κατέληξε.

  • Δημήτριος

    Ποιά η αντίδραση της επισήμου Εκκλησίας της Ελλάδος και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σε όλα αυτά που ψηφίζονται και λέγονται? και να ήταν μόνον αυτά ? μέχρι στιγμής καμμία αντίδραση για κανένα θέμα που αφορά την Εκκλησία καθώς και από αυτά που γίνονται γύρω μας.