Ισλαμικός πόλεμος ενόψει με τρομερές προφητείες για κατάληψη Κωνσταντινούπολης και Ρώμης – Εμπλέκεται και η Ελλάδα (Βίντεο)

Δημοσίευση: 4 Αυγούστου 2017, 8:17 μμ

Φοβερά και τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα στο «περίγυρο μας» ενώ η ελληνική κυβέρνηση «περνάει» ύποπτα νομοσχέδια που στοχεύουν στην άλωση και του χώρου της παιδείας  με διάφορες αστείες δικαιολογίες, και θέτει σε κίνδυνο την χώρα.

Σε μήνυμα του ISIS που φέρεται να αποστάλθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ αναφέρεται το εξής : «Έχετε τα μάτια σας σε Ράκκα και Μοσούλη , αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας σε  Κωνσταντινούπολη και Ρώμη», αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα, και βίντεο.

Όπως είναι φυσικό έχουν «ενεργοποιηθεί» όλες οι μυστικές υπηρεσίες σε Ιταλία και  Τουρκία , ενώ σε εγρήγορση είναι και οι αμερικανικές  υπηρεσίες στην Μέση Ανατολή και στις χώρες της περιοχής μας , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.


Οι Τζιχαντιστές και το ακραίο Ισλάμ κατονομάζουν  την  Κωνσταντινούπολη με το ελληνικό όνομα της και όχι φυσικά  με το πλαστό τουρκικό όνομα «Ισταμπούλ» που αποτελεί παράφραση της έκφρασης « εις την πόλη», ως το κύριο στόχο τους μαζί με την αιώνια πόλη .

Μάλιστα διαμήνυσαν σε μήνυμα τους στον Αμερικανό πρόεδρο ότι καμία γη δεν είναι πραγματικά Ισλαμική μέχρι να υπακούσει στον χαλίφη τους.  Κατονομάζουν μάλιστα την Κωνσταντινούπολη ως το κύριο στόχο τους επειδή έτσι αναφέρεται σε  αρχαία ισλαμική προφητεία.

Ο Ιμάμης  Αχμάντ ανέφερε επικαλούμενος τον  Αμπντουλάχ Μπιν και το ιερή προφητεία στο «Μουσνάντ» ότι  από τις δύο πόλεις θα καταλειφθεί πρώτα η Κωνσταντινούπολη και μετά η  Ρώμη.  (Ο Προφήτης) είχε πει ότι « Η πόλη του Βυζαντινού αυτοκράτορα Ηράκλειου  θα πέσει  πρώτα! » (Ιμάμ Αχμάντ και Αλ-Ολλάνι)

Ο Σείχης Yousef Al-Qaradawi ανέφερε αυτή την προφητεία (χαντίθ) και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι το Ισλάμ θα επιστρέψει στην Ευρώπη ως κατακτητής και νικητής, αφού εκδιώχθηκε από αυτό δύο φορές  μια φορά από το Νότο, από την Ανδαλουσία και μια δεύτερη φορά από την Ανατολή, όταν χτύπησε αρκετές φορές στην πόρτα της Αθήνας».

Ο Σαουδάραβας Σεΐχης Μουχάμαντ Μπιν Αμπν Αλ-Ραχμάν Αλ-Αρίφι, ιμάμης του τζαμιού της Ακαδημίας Άμυνας του βασιλιά Φαχτ στην Σαουδική Αραβία  καυχήθηκε: «Θα ελέγξουμε τη γη του Βατικανού. Θα ελέγξουμε την Ρώμη και θα εισαγάγουμε το Ισλάμ σε αυτό. Ναι, οι χριστιανοί, που χαράζουν σταυρούς στους μαστούς των μουσουλμάνων γυναικών στο Κοσσυφοπέδιο, την Βοσνία και  σε πολλά μέρη του κόσμου, θα  πληρώσουν πολύ ακριβά».

Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη  ήδη οδηγείται σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου  θα «ξεδιπλωθούν» σύντομα.

Τους επόμενους μήνες από εδώ και στο εξής ​​θα βλέπουμε  αιματοχυσία σε όλη την ήπειρο σε μια μάχη μεταξύ  πολιτισμών αναφέρει ειδική αμερικανική  έκθεση που «σπάει κόκαλα».

Η  πρόβλεψη για επικείμενο θρησκευτικό πόλεμο εκτός από  τους  εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Μάλιστα πολλοί ειδικοί είχαν αναφερθεί στο θρησκευτικό πόλεμο εντός Ευρώπης  ήδη από το 2006 πριν ξεκινήσει καν η  κρίση της μετανάστευσης.

Αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» και ινστιτούτο με έδρα την  Ουάσιγκτον, δημοσίευσε μια συγκλονιστική έκθεση που αναφέρει ο ευρωπαϊκός θρησκευτικός πόλεμος πλησιάζει.

«Οι Σταυροφορίες ξεκίνησαν με μια φήμη του μιάσματος το 1095, όταν ο Πάπας Ουρβανός  II κατήγγειλε τους μουσουλμάνους ότι « είναι εντελώς αποξενωμένοι από τον Θεό ».. «Αυτό  ακριβώς λένε τώρα οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ δαιμονοποιώντας την δύση σήμερα στα εκατομμύρια των πιστών τους », αναφέρει  Αμερικανός εμπειρογνώμονας  .

Οι μετανάστες ήδη συγκρούονται μεταξύ τους σε στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζονται για τα χειρότερα από τους αυτόκλητους αναρίθμητους Ιμάμηδες που ξεφύτρωσαν  στην Ευρώπη.

Ο ίδιος εμπειρογνώμονας υποστήριξε ότι «οι σταυροφορίες» θα ξεκινήσουν και πάλι , αλλά αυτή τη φορά «θα είναι μουσουλμανικές»,  ενώ υπάρχουν εκ των προτέρων ισλαμικοί θύλακες  στην Ευρώπη για τον σκοπό αυτόν οι οποίοι θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή .

Ειδικοί  αναλυτές ασφαλείας προειδοποιούν ότι οι μαχητές του ISIS  ταξιδεύουν ήδη σε άλλες χώρες αφού  καταστρέφονται  τα οχυρά τους στη Μέση Ανατολή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία νέων οργανώσεων του ISIS  σε διάφορες χώρες …

Έχουν προειδοποιήσει επίσης οι ίδιοι  αμυντικοί  αναλυτές ότι υπάρχουν πάνω από  3 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που έχουν «εισβάλει  στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου.

Πρόκειται για σχέδιο των  ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες   έχουν βάλει για τα καλά  στον «μάτι»   την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου  δεν πρόλαβαν  να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί  « πρόγονοι τους»…δηλαδή την κατάκτηση της  «άθεης» σημερινής  Ευρώπης .

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον και τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Κινδυνεύει όχι μόνο  η μικρή Ελλάς , αλλά ολόκληρη η Ευρώπη από «εσωτερική άλωση»  μέσα σε λίγα μόλις χρόνια .

Μέσα σε όλα αυτά τα τρομερά σχέδια,  η Ελλάδα αποτελεί λόγω θέσης το σταυροδρόμι από όπου θα διέλθουν όλοι αυτοί που θέλουν να υλοποιήσουν να άνομα σχέδια τους. Ο πόλεμος φαίνεται ότι ήδη πλησιάζει με γοργά βήματα ..

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  1ος !!!
  Κοπιαστε ΓΙΟΥΦΤΟΙ, εχει φαπες για ολους σας !!!

 • The Texan

  Δεν φοβούνται τίποτα οι Έλληνες. Έχουν τους Αμερικάνους. Τα προτεκτοράτα μας δεν κινδυνεύουν. Είσαστε το καλύτερο και πιο πιστό μας προτεκτοράτο. Δοξάστε μας. God Bless America.

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Ετοιμασου ΕΡΧΕΤΑΙ η σειρα σου ……………

   https://uploads.disquscdn.com/images/6e9902ee01e55e0eab29dd34080c768b2f6d16fe87cf28322cd5ab75b3333f14.png

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Αμερικλάνε, φαίνεται η προβοσκίδα σου πίσω από τον τοίχο…
   Δεν κρύβεσαι καλά, άντε τώρα να σφουγγαρίσεις την πρεσβεία σαν καλή κοτούλα !

  • sefismel

   Αντε ρε βοηθήστε λίγο ριξτε κανα δολάριο στον τουρισμό και αν καταφερετε να μας μειωσουν τους φορους εμεις θα δηλώσουμε τυφλή υποταγή στην μεγαλύτερη αυτοκρατορία

 • καποιος

  το καφενειο η Ελλας ,περαστε κοσμε

 • Το Βυζάντιο, η Ανατολική δηλαδή Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ήταν μεταξύ των άλλων και ο προμαχώνας της Χριστιανοσύνης…οι δυτικοί διαχρονικά αυτόν τον προμαχώνα δυστυχώς πολέμησαν με λύσσα, αφήνοντας τα αγαρηνά σκυλιά ελεύθερα…

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Θ. Μαλκίδης: Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πόντος» Μερζιφούντας που ιδρύθηκε το 1903, δολοφονήθηκαν το 1921 με την κατηγορία ότι οι εμφανίσεις είχαν το άσπρο και μπλε όπως η Ελληνική σημαία. Ο Απόλλων Πόντου ιδρύθηκε 1926, στην προσφυγική Καλαμαριά, στην φανέλα του έχει μηνύματα για τη Γενοκτονία, ενώ τα χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο που συμβολίζει το αίμα των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους και το μαύρο που δείχνει το αιώνιο πένθος Η ΠΑΕ Ποντίων ιδρύθηκε το 1975 στο προσφυγικό Ποντιακό Θρυλόριο της Ροδόπης και η φανέλα της, σε κιτρινόμαυρο χρώμα, έχει μηνύματα για τη συμπλήρωση 100 ετών για τη Γενοκτονία. Όταν οι αθλητικοί σύλλογο και οι εμφανίσεις τους γράφουν ιστορία!

  http://malkidis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_24.html

 • #jesuisahmet

  Στο Βατικανό θα χτυπήσουν το μόνο σίγουρο.

  • υποτίθεται πως είναι απο τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη…

   • #jesuisahmet

    Υποτίθεται.Πέρυσι απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα κατά της Ισραηλινής πρεσβείας στο Βατικανό.

    • τώρα που ξεψυχάει το isis στη Συρία θα θελήσει σίγουρα να πραγματοποιήσει τις απειλές του…

     • Captain Wanted

      Στο Βατικανό ;;;;;
      Δεν νομίζω..Απο εκεί άλλωστε παίρνει εντολές..

     • ε δεν νομίζω, μην δίνουμε βάση και στην άκρατη συνομωσιολογία τώρα…

     • Captain Wanted

      Μια κλίκα είναι όλοι τους..
      Λες να μην ξέρουν τι γίνεται , να μην ξέρουν τι κάνουν ..
      Όλο τον πλανήτη κάνουν οτι θέλουν.

     • #jesuisahmet

      Δεν ξέρω πραγματικά.

     • Captain Wanted

      Αν θα το κάνουν..Θα έχουν τους λόγους τους..

  • skeptomenosellin

   Είναι αυτό που λέει σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι κύριε πρωθυπουργέ? :-)

   • #jesuisahmet

    Δεν ξέρω αν παίρνουν εντολές από εκει όπως λέει ο φίλος μου από κάτω, αλλά γενικά μια εμμονή για εκεί την έχουν.

    • skeptomenosellin

     Εγώ απλά θα ρωτήσω ποιοι βοήθησαν τον Μωάμεθ να πορθήσει την πόλη… :-))

     • Ο πάπας! Η δύση εν συνόλω!

     • εκτός από τους τούρκους, ο επόμενος μεγάλος ωφεληθείς από την άλωση της Κωνσταντινούπολης ήταν ξεκάθαρα και πέρα από κάθε αμφιβολία η δύση…η «χριστιανική» δύση!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Οι γαμψομυτηδες Χαρικο ………………..

     • skeptomenosellin

      Από λίγο κι όλοι Γιάνναρε.
      Διότι ως γνωστόν… «Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»
      Όλοι μας εποφθαλμιούσαν….

     • #jesuisahmet

      Μας είχαν τσακίσει με τις σταυροφορίες είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είχα πάει στα μουσεία του Βατικανού και βγήκα άρρωστος από εκεί μέσα με τα κλοπιμαία που είδα. .

     • skeptomenosellin

      χεχεχε. Είδες κύριε πρωθυπουργέ?
      Όλα συνδέονται….

 • Αντύπα
 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Αν είναι να χυτεί αίμα κι από τις δυό πλευρές,
  τουλάχιστον να υπάρξει δίκαιη ανταμοιβή εκατέρωθεν…
  Ας κρατήσουν όλο το ρύζι τα μούσλια κι εμείς τις παρθένες !

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ…….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ…..

  • nikos(1)

   τη… χαρίζουμε!

 • Peacemaker

  Δοναλδιε Τραμπα σωσε μας….!

 • Doctor

  Ολο το σχεδιο δεν ειναι των γυφτων του Περσικου κολπου,αλλα των Αμερικανων

 • Π.Π.

  Ακομη δεν εχουμε καταλαβει οτι η πραγματικη Τζιχαντ, εχει αρχισει σ΄ολη την Ευρωπη και εξελισσεται ευνο’ι’κοτατα , για το Ισλαμ, με την βοηθεια των ηλιθιων Δυτικων κυβερνησεων.
  Και εννοω την αθροα μεταναστευση Μουσουλμανων, που αλλοιωνει ραγδαια την πληθυσμιακη συνθεση της Ευρωπης.
  Οπως δειχνουν τα πραγματα, δεν θα χρειαστει καν πολεμος, για να εξισλαμιστει η Χριστιανικη Ευρωπη και να αντικατασταθει ο Ελληνορωμα’ι’κος πολιτισμος, απο την Σαρια..

 • Rogue Trooper

  Αστρικός πόλεμος ενόψει με τρομερές προφητείες για κατάρρευση του Σύμπαντος – Εμπλέκεται και η Ελλάδα!

  • οπα αυτό είναι σοβάρο; έχεις λινκ;

   • Rogue Trooper

    Προσωπική άποψη με εικασίες και υπονοούμενα!

   • Doctor

    Δεν χρειαζεται λινκ ο Γιαννακης ειναι ντε φακτο

    • Captain Wanted

     Οτι λέει είναι ΣΤΑΝΤΑΡ

  • nikos(1)

   είμεθα αριστιροί …εβροπέοι και δημιοκράτες!! έχουμε το …γκερμανό μας!

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Και όλίγον από οικουμενιστές τώρα πιά !

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Γιάννη, ποιός είναι αυτός στο avatar σου;

   • Rogue Trooper

    Ήρωας ενός shoot-em up της Piranha για 8μπιτους υπολογιστές!

 • Αντύπα

 • Mercury

  Ανοίγω TV για 5 λεπτά για ναδω :Εξευτελισμό Σύρων απόΤούρκους στρατιώτες και την αποτροπή ενός πολύ σοβαρού χτυπήματος στην Τζιχάντ στην Αυστραλία ο μηχανισμός του οποίου είχε καταφτάσει λέει από Τουρκία.

  • και οι κυρώσεις εναντίον της τουρκίας; αυτές πότε θα τις δούμε;

   • Mercury

    Ποτέ! Οι στρατιώτες έβγαλαν φωτογραφίες Σύρων αντρών με γυναικεία μαγιώ ( αφού τους είχαν κάνει τουλούμι στο ξύλο) Όσο για την τρομοκρατική επίθεση, σχεδίαζαν να ανατινάξουν αεροπλάνο εν ώρα πτήσης

 • Αντύπα

 • Peacemaker

  Η μονη προφητεια που ειναι εκ των πραγματων σιγουρη ειναι…»τιποτα δεν θα εμποδισει τους ρωσους να προελασουν στην πολη-εδρα του αντιχριστου και να αφανισουν τους οπαδους και τον ανιερο ναο του»….!

  Αγιος Κοσμας Ο Αιτωλος – Χριστιανικη Βιβλιογραφια.

  • Rogue Trooper

   Ο κοντός θα καθαρίσει τον πλανήτη από την ερπετοσιωνιστική χολέρα!

 • Captain Wanted

  Πολιτική Εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση έτος 2017

  ‘ΕΙΣΑΙ ΜΑΙΜΟΥ,ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ»_ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ Κ’ ΦΩΝΕΣ…

  • πφφφ μόνο λόγια, μορε πλακώσου εκεί να δείς τηλεθέαση λέμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

   • Captain Wanted

    Έτσι.
    Όλο λόγια αυτήν η χώρα..
    Επιτέλους πράξεις θέλουμε..
    Μπουνίδια & Κλωτσίδια..

    • χαχαχαχαχα καλά ο διάλογος απόλαυση, το εγκεφαλικό έρχεται!

     • Captain Wanted

      Άστα να πάνε ..
      Εκεί που γελάω μέχρι δακρύων ..
      Είναι οτι ο ένας είχε μπει στην ερτ επι νδ ο άλλος ήταν υπσστηρικτής & είναι του πασοκ_παπανδρέου..
      Μάλιστα ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον γιώργο..

      Μιλάμε να παίρνεις τα βουνάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά

     • τα βουνά θα τα πάρουμε μόλις κηρυχτεί το νέο αντάρτικο, εγώ θα πιάσω εδώ χαμηλά, μέχρι Λυκαβηττό, εσείς που είστε νταβραντισμένοι εκεί πάνω θα πιάστε ΌΛυμπο μεριά! Θα πάρεις μαζί σου και τον ζεσουιαχμετ!!!

     • Captain Wanted

      Φίλε Χρόνε_Φίλτατε Ταξιδιώτη..
      Τα άγραφα μας περιμένουν εμάς εδώ..
      Εκεί που δεν πάτησε ποτέ τούρκος ή άλλος εισβολέας..
      Γι αυτό εχουν & αυτό το όνομα <>

     • δεκτή η ερμηνεία σου Κάπτεν μου, μόνο σε παρακαλώ παιδί μου να τεκμηριώνεις πάντοτε με λινκ για να μην έχουμε μετά ντράβαλα!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Να τα λοιπον τα Αγραφα ΚΑΙ με μοτοσυκλετα …..

     • ε; not found λέει ρε Ελληνα!

     • Ελληνας Ορθοδοξος
     • τώρα μάλιστα!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Μπορεις να δεις τις μοτοσυκλετες μας ακριβως στην γωνια που κανει ο χωματοδρομος πισω απο το δεντρο ….

     • ωωω φίλε, είναι δηλαδή δική σου η φωτό; Ωραίος!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Καποτε που ταξιδευαμε με τις μοτοσυκλετες, τωρα ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδικημα λογω χρηματων ….

     • Captain Wanted

      Τα καλύτερα ταξίδια τα κάνεις με την μηχάνη..
      Καμία σχέση με το αυτοκίντηο..
      Με την μηχανή γίνεσαι ένα με το τοπίο που βλέπεις_διασχίζεις.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Εγώ συνεχίζω απτόητος !

     • Captain Wanted

      Ωραίος..

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχχαχαχχα εχω ταξιδεψει στη μιση Ευρωπη αδερφε με χιλιαδες φωτο.
      Υπεροχη εμπειρια …

     • Captain Wanted

      Σε ζηλεύω πραγματικά.

     • Ελληνας Ορθοδοξος
     • Captain Wanted

      Έχεις καλό εργαλείο απο οτι βλέπω..
      Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      19 χρονων η γρια μου αλλα αμασητη, σκυβω πανω απο τον κινητηρα της λεω φυγαμε !
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ …..

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Εργαλείο ταξιδιάρικο αδερφέ…
      Ανάβαση Καρπαθίων; Που ακριβώς πήγαινες;

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Καναμε σειρα σε εκεινο το ταξιδι 4000 χιλ σε 8 μερες.
      Διασχισαμε καθετως, οριζοντιως ανατολικα, δυτικα και κεντρικα την χωρα που εχει απιστευτες ομορφιες.
      Εδω ειμαστε στο Μοναστηρι του Σεκου που ξεκινησε η Ελληνικη Επανασταση του 1821 ….

      https://uploads.disquscdn.com/images/021aa862277e5476975ee4094e01d83e0016d3446ee89d283823c39f4fca4ad4.jpg

      https://uploads.disquscdn.com/images/5b3134a47eb0d3f35116d544b52b415ef8a64e58a46b6d77641f5d8548a5a35b.jpg

      https://uploads.disquscdn.com/images/3c04eec5bf6c4e2f9c3c8f2f7c18c3f0918e5906adeb75d10b06275a876a1257.jpg

     • ωραίες φωτογραφίες, αυτές είναι αναμνήσεις….!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Ποιοτητα ζωης αδερφε, σου δινει πνοη να συνεχισεις να ζεις στο μπο@ρδελο που ζουμε ….

     • Captain Wanted

      Ναι σωστά.

     • Captain Wanted

      Σου είναι πιστή η δικιά σου..
      Απο οτι μου λες παρακάτω.
      Έχεις σχέση μαζί της πέρα απο τα ανθρώπινα ορια.

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Ετσι, αλλωστε την φροντιζω με παθος….δουλεια μου στο κατω-κατω !

     • Captain Wanted

      Αν την φροντίσεις …Θα σε φροντίσει..
      Αν την παρατήσεις…Θα σε παρατήσει..

      Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα..

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Επιστρεφω σε λιγο, φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

     • Captain Wanted

      Καλη σου όρεξη Αδερφέ.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Έχουμε κοινή ιστορία, θρησκεία, ήθη με τους ρουμάνους…
      Έζησα αρκετά κι επί Τσαουσέσκου όλοι μας φιλοξενούσαν σπίτι τους
      με την γυναίκα μου & κίνδυνο της ζωής τους…
      Και ποτέ δεν μας ζήτησαν ανταλλάγματα, μας αγαπούν οι ρουμάνοι !
      Όι γνήσιοι, όχι οι Ούγγροι που ζουν στα βορειοδυτικά

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ο Assur καβάλαγε γουρούνες ! ! !

     • Captain Wanted

      ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

     • αίσχοζζζ

     • Captain Wanted
     • ωωωωωωωωωωωωω !!!

     • Captain Wanted
     • Ελληνας Ορθοδοξος
     • Captain Wanted

      Έτσι.

     • Captain Wanted

      ΡΙΓΟΣ

     • χαχαχαχαχαχαχαχα αφού…..ξέρω!

  • chrispap

   ολα γινονται με βαση το σεναριο

   • κρις…τώρα μου θύμισες τον…Λεβιάθαν στο ντέφι! χοχοχοχοχοχοχοχοχ «όλα πάνε καλά»!

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Είχαμε κι από κει λέλουδα…
     Εγώ την έβρισκα με τις εξηγήσεις του Obi …!

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ;

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα τρεχει μονος του και βγαινει δευτερος ……..
      ΒΛΗΜΑ τεραστιων διαστασεων ο Ζ-ομπι !

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Υπήρχε & το καθυστερημένο στο avatar ο »υπόγας» …!
      Να μην ξεχνάμε φυσικά & τον άμπαλο »Βρασίδα» …! ! !

     • ίντα να πρωτοθυμηθώ που λέει και το τραγούδι!
      Τον Βρασίδα;

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΣΤΟΝ ΟΜΠΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

   • Captain Wanted

    Καλέ μου φίλε ..
    Τι λέει το σενάριο ;;;;;

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «Ὅλες οἱ πίστες εἶναι,ψεύτικες, κάλπικες, ὅλες τοῦ διαβόλου.
  Μόνον ἡ πίστις τῶν εὐσεβῶν καὶ Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν
  εἶναι καλὴ καὶ ἁγία.
  Ἐμεῖς οἱ εὐσεβεῖς καὶ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ
  τὴν Ἁγίαν Τριάδα πιστεύομεν, δοξάζομεν καὶ προσκυνοῦμεν.
  Αὐτὴ εἶναι ὁ ἀληθινὸς Θεὸς καὶ ἔξω ἀπὸ τὴν Παναγίαν Τριάδα
  ὅσοι λέγονται θεοὶ εἶναι δαίμονες…»
  (†Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς)

  Y.Γ. …«Τὸν Πάπαν νὰ καταρᾶσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶναι ἡ αἰτία»…

  • chrispap

   ο καθενας μας ειναι η αιτια

 • Captain Wanted

  Η Πλάκα στο παρακάτω βίντεο..
  ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα
  Είναι οτι η γυναίκα στην γραμμή..Περιμένει ψύχραιμη να τελειώσουν για να πει αυτό που θέλει..Η σιγά σιγά παρεμβαίνει στην συζήτηση μήπως ακουστεί..
  ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

 • Mercury

  Τους χάρτες που έφταναν το μουσουλμανικό τόξο /κράτος ως την Ισπανία τους θυμάστε?

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   … link ?

   • Mercury

    Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι και από δω πρέπει να ψάξω πολύ ..γιαυτό ρώτησα αν τους έχει κανείς πρόχειρους.. Είχε γίνει χαμός, μου τους είχαν δείξει φίλοι εξ ΗΠΑ…

   • Mercury

    Ωσ το Γιβραλτάρ έφτναν, λολ…όλα τα παράλια της Μεσογέιου, δικά τους !

 • Americanos

  Εσείς Έλληνες δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.Το Αμερικάνικο έθνος θα σας προστατέψει από τους άπλυτους Ισλαμιστές και τα τζιχάντια.Η Αμερικάνικη υπερδύναμη πάντα θα βοηθάει την μικρή και ανίσχυρη Ελλάδα.
  God bless America

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Μικρός ανέβαινες σε συκιές ή ακακίες;
   Διότι τώρα γνωρίζουμε ότι καβαλάς τους κάκτους !

   • Rogue Trooper

    Βρε το ξεφτιλίσατε τελείως το αμερικανάκι!!!!!

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Του αρέσει… διορθώνεται !

  • nikos(1)

   το ..πλένεις το πυραβλάκι του …κιμ!!?

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   Ὁ ἥλιος ἔγνω τὴν δύσιν αὐτοῦ ἔθου σκότος, καὶ ἐγένετο νύξ.
   Ὡς ἐμεγαλύνθη τὰ ἔργα σου, Κύριε πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησας.

   Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα. Δόξα σοι ὁ Θεός
   Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα. Δόξα σοι ὁ Θεός
   Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα, Ἀλληλούϊα. Δόξα σοι ὁ Θεός
   Ἡ ἐλπὶς ἡμῶν, Κύριε, δόξα σοι.

   †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»
   ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  • Peacemaker

   ντασφιντανια νταβαρις…θα τα λεμε στην Αγια Πολη τι καλα τρολ που εχουν οι ρωσοι…χα χα χα χα χα

   https://uploads.disquscdn.com/images/cc50637167140816fbbaaadb5be8da06f256a6e513df71b189c13d81fc673881.jpg

   • Rogue Trooper

    Έρχεται καύσωνας διαρκείας μέσα στο Σαββατοκύριακο!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Πισω ψευτομαγκα..

  • kraser
 • Rogue Trooper

  Λέσβος και Κύθηρα πλήττονται από την ανεξέλεγκτη δράση των ΝΑΤΟϊκών κατσαπλιάδων.

  «Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν» απειλεί ο στρατηγός McMaster με άρθρο του στο Bloomberg, κληθείς να σχολιάσει τη καταδίκη των 12 επίορκων υπαλλήλων της Goldman Sachs από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

  https://uploads.disquscdn.com/images/733dea94599ab14161712bcce12eb62dddbb8cdc21228d059d36df4c5371f48f.jpg

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …«Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο.
  Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό»…
  †††
  « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων
  είχε πει σε μια προφητεία του

  «…και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος
  και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα…»,

  δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη,
  όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες).»

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Spyros Spyropoulos

  Θα φαει η μυγα σιδερο κι’ο κωνωπας ατσαλι…………

 • skeptomenosellin

  Παρακαλώ να θυμόμαστε ότι κρίνουμε και μιλούμε με βάση τον προγραμματισμό που δεχθήκαμε….
  Οπότε ότι λέμε (σχεδόν) μπορεί να είναι και αιρετό….

  • skeptomenosellin

   Πρέπει να είμαστε σε θέση να αναθεωρούμε συνεχώς με βάση τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται, αφού τα αξιολογούμε….

   • καμιά φορά αξίζει να ακολουθήσεις ως το τέλος αυτό που πιστεύεις ωστόσο…

    • skeptomenosellin

     Αν είναι αληθές σίγουρα αξίζει… :-)

     • θα μπούμε σε άλλα μονοπάτια τώρα όμως, τι είναι αλήθεια και πόσες αλήθειες υπάρχουν…

     • skeptomenosellin

      Είδες πόσο όμορφος είναι τελικά ο κόσμος μας, όταν υπάρχουν περισσότερες της μιας πραγματικότητες? :-)

     • ο Σωκράτης όμως θα….
      https://uploads.disquscdn.com/images/2b22711d26e50e98ca081f1da0b35a8d83ef028f52155d6d62cc122a0adffc79.jpg
      διαφωνίσει νομίζω, αυτός πίστευε στην μια αλήθεια!

     • skeptomenosellin

      Λογοπαίγνιο. Θυμίσου πόσες φορές κατάφερες να περάσεις νοήματα σε πολλά άτομα ταυτόχρονα, χωρίς να καταλαβαίνει καθένας ότι ήθελε να καταλάβει, ασχέτως με το πόσο πολύ προσπάθησες… Μια είναι η «πραγματικότητα» στην οποία όλοι ζούμε και την οποία διαμορφώνουμε με βάση τις προσωπικές μας πεποιθήσεις και πραγματικότητες…

     • απ΄ αυτή τη σκοπιά….ναι

 • Captain Wanted

  Για όσους ενδιαφέρονται ..
  Αυτά τα αγωνίσματα έχει η σημερινή ημέρα..

  Παρασκευή 4/8

  21.00 100 μ. (Α) πρώτος γύρος
  21.20 Δισκοβολία (Α)
  21.30 Μήκος (Α), πρ. – Τεντόγλου
  21.35 1.500 μ. (Γ)
  21.45 Επί κοντώ (Γ) πρ. – Στεφανίδη
  22.20 100 μ. (Α)
  22.45 Δισκοβολία (Α) πρ.
  23.20 10.000 μ. (Α) Τελικός

 • firestormLouis

  Ακουστε παιδια αυτο που μου συνέβη σημερα Ηρθε ο υπευθυνος για να προσλαμβανει κοσμο στην δουλεια -Γαλλοκαναδος- και με ρωταει: :
  Λουη ενα καινουργιο παιδι εστειλε το βιογραφικο του μολις τελειωσε σχολειο Τι λες να τον παρουμε?
  Ειναι Αλβανος!!

  Κυταξε του λεω τι θα γινει αν τον προσλαβεις :
  Κατ αρχην θα αρχισουν να εξαφανιζονται στυλα μολυβια σβυστηρες κλπ
  Μετα μια μερα θα χαθουν ως δια μαγειας κομπιουτερς ,τηλεφωνα!!!
  Και μια μερα θα ερθουμε δουλεια και δεν θα βρουνε καρεκλες γραφεια και θα νομιζουμε οτι ειμαστε σε λαθος μερος
  Τι λες?
  Με κοιταξε πηρε το χαρτι με το βιογραφικο το εκανε αεροπλανακι και προσγειωθηκε στον καλαθο αχρηστων!!!
  Ακου ΑλβανοςΟξω ρε!!!

  • Λουί…μπορώ να πω πως ίσως έκανες σήμερα εκεί…εθνική αντίσταση μόνος σου!

  • Spyros Spyropoulos

   Εισαι μεγαλος Λουη, πολυ μεγαλος!!!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Μετα απο ενα μηνα θα ερθουν να παρουν και τα μπετα.

   Ολη η συμορια ..το σοι του.

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΕΥΓΕ Λουη !
   ΕΓΡΑΨΕΣ !!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πρωτο θεμα στην πορνοερτ ο μειμαρ

 • Mercury

  Με τόσους πυρήνες Τζιχάντ στην Τουρκία, ο Έρντο φαίνεται να μην έχει το κοντρόλ…ίσως από εκεί του σκάσει στα χέρια η φάση…είναι μια πιθανόνητα γιατί αλλιώς δεν βλέπω να βγαίνει άκρη

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ……

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Πρῶτος, Βασιλεὺς Χριστιανῶν, παρὰ τοῦ Θεοῦ,
  Κωνσταντῖνε, τὸ σκῆπτρον ἔλαβες·
  σοὶ γὰρ πεφανέρωται ἐν γῇ κρυπτόμενον,
  τὸ σωτήριον σύμβολον, δι’ οὗ καὶ τὰ ἔθνη,
  πάντα καθυπέταξας τοῖς τῶν Ῥωμαίων ποσίν,
  ὅπλον ἀπροσμάχητον ἔχων,
  τὸν ζωοποιὸν Σταυρὸν μάκαρ,
  δι’ οὗ καὶ προσήχθης τῷ Θεῷ ἡμῶν.

  Ἅγιος Μέγας Θεόστεπτος καὶ Ἰσαπόστολος Βασιλέας
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Ο ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

  Ἡ ἀντίστοφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Spock

  το μελαψο γενος θα μας δωσει την πολη….

 • Rogue Trooper

  Σε πλήρη εξέλιξη η ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση αποσταθεροποίησης στα Κύθηρα – Διακοπές ρεύματος σ’ όλο το νησί – Κινδυνεύουν θανάσιμα χιλιάδες τουρίστες!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «… ἀποδράσας ταῖς χερσὶ τοῦ Πατριάρχου ἀπὸ τῶν βασιλικῶν πυλῶν,
  ἔδραμε μόνος μέχρι τοῦ ἄμβωνος
  καὶ ἐπεκτείνας τὰς χείρας εἰς τὸν οὐρανόν, εἶπε :

  » Δόξα τῷ Θεῷ τῷ καταξιώσαντί με ,
  τοιοῦτον ἔργον ἐπιτελέσαι .
  Νενίκηκά σε Σολομών».

  †ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΙΟΥΣTINIANOΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ῬΩΜΑΙΩΝ
  ,,,ὁ Θεὸς ἐν μέσῳ αὐτῆς καὶ οὐ σαλευθήσεται,,,

  H AΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
  ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

  …«Σώπασε κυρὰ Δέσποινα
  καὶ μὴν πολυδακρύζεις,
  πάλι μὲ χρόνους μὲ καιρούς,
  πάλι δικά σου θά ᾽ναι»…

 • Peacemaker
  • Mercury

   LOL

 • Peacemaker
  • nikos(1)

   θες να..πσοφήσουν τα ..αριστιροί και δεξιά!!

  • Rogue Trooper

   Τι σημαίες και σαχλαμάρες μας λες τώρα; εδώ οι Αμερικάνοι μας κήρυξαν τον ΠΟΛΕΜΟ!

   • Peacemaker

    Αδερφε καλα το πας γενικως αλλα μερικες φορες «το χανεις»…σε τι να κυρηξουν τον πολεμο στην υπο κατοχη παγκοσμια αποικια τους…?

    • Rogue Trooper

     Βρε φίλε δε βλέπεις πόσο κατάκαρδα πήραν τη καταδίκη των 12 επίορκων υπαλλήλων της Goldman; μας κατηγορούν για μεροληψία υπέρ της Μόσχας και του Πεκίνου!

     • αυτά είναι!

     • Peacemaker

      Ελα ρε αδερφε μην «τσιμπας»…προπετασμα καπνου ειναι αυτα….χεστηκαν στο λομπυ για μερικα στελεχη χωρις σημασια…!

     • Rogue Trooper

      Δεν είναι από τη στιγμή που το κόλπο των μνημονίων δεν τους βγαίνει.

     • Peacemaker

      Το κολπο των μνημονιων και γενικως του παγκοσμιου γκουλαγκ δεν τους βγαινει και απο αλλους παραγοντες εξωγενεις με την ελλαδα…εδω βαραει το κοκκινο τηλεφωνο και βαρανε προσοχες πριν το σηκωσουν καν…!

     • ελα ρε, δε σε πιστεύω, εδώ έχουμε υπουργάρες….

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Οι Αμερικλάνοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε όλο τον πλανήτη
    αλλά κατά βάθος καθαρίζει ο ένας τον άλλον !

    • Rogue Trooper

     Τις ατομικές βόμβες της Ιαπωνίας τις προόριζαν για εμάς. Επέλεξαν να πλήξουν άλλο στόχο για να γλυτώσουν το εδώλιο!!!!!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ορίστε ?

     • τι ορίστε;
      ο άνθρωπος μίλησε ξεκάθαρα!

     • Rogue Trooper

      Ο υπερφίαλος στρατηγός Μίλεϋ το ομολόγησε δημόσια πέρσι τέτοια μέρα.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Μα….. ήμασταν ήδη κατεστραμμένοι τότε, τι θα κέρδιζαν;
      Αυτό το haarp τα φταίει όλα ! Προφανώς οι αμερικλάνοι το κυκλοφορούν
      & σε δισκία για κατάποση, δεν παίζονται πιά !

     • Rogue Trooper

      Τον προπερσινό Ιούλιο βρεθήκαμε ένα βήμα πριν τον όλεθρο!!!

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Μάλλον καλύτεροι θα μας τύχουν!!!!….
   https://s18.postimg.org/oruz0dt89/donald.gif

   • Spyros Spyropoulos

    Δευτερα η Τριτη? Θα σου τηλ. αυριο!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Τρίτη πρώτα ο Θεός… θα μιλήσουμε…

     • Spyros Spyropoulos

      Τριτη με βολευει εξαιρετικα!!!

  • Assurbanibal

   Πάντως αυτός που έφτιαξε την πινακίδα μόνο με κλήρωση θα μπορούσε να μπεί σημαιοφόρος…

   • Peacemaker

    δηλ…?

    • Assurbanibal

     (αποκλείετε)

     • Peacemaker

      τι λαθος εχει ασουρ…?

     • Spyros Spyropoulos

      Αποκλειεται!

     • Assurbanibal

      Αποκλείεται

     • Peacemaker

      κανενας του ρουβικωνα θα το εγραψε…χο χο χο

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Εμμανουέλ Μακρόν: Ο εκλεκτός του Οίκου Rothschild, της Λέσχης Bilderberg και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων…

  Ο Εμμανουήλ Μακρόν (Emmanuel Macron) είναι το “golden boy” της Ευρωκρατίας και το μακρύ χέρι της Νεοφιλελεύθερης Globalist Ελίτ

  «Ο Macron είναι περισσότερο Ομπάμα από τον Ομπάμα. Περισσότερο Μπλερ από τον Μπλερ. Ένα δημιούργημα, περιποιημένο και γυαλισμένο για αυτή την «αυθόρμητη» προσφορά για εξουσία από την τραπεζική τάξη την οποία αντιπροσωπεύει ασταμάτητα». – Off Guardian.
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/04/rothschild-bilderberg.html

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ερχετε το φιλαρακι του αβαπτιστου.

   Μετα τον μοσκοβιση

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Στο παρακάτω βίντεο ο Moscovici λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής»

    Πληροφορίες αναφέρουν (εδώ, εδώ κι εδώ) ότι ο Μοκσοβισί είναι μασόνος. Ανήκει στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GODF). Στην GODF έχει μιλήσει και ο Ολάντ.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2016/07/blog-post_22.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» (video)
  redskywarning.blogspot.com/2017/05/video.html
  7 Μαΐ 2017 – (Φαντάζεται κανείς να κέρδιζε τις εκλογές ο ίδιος ο κρυπτό-κομμουνιστής Μακρον με την στήριξη της Λε πεν απέναντι στον φανερό-κομμουνιστή τι θα έγραφαν σήμερα οι ντόπιοι «δημοκράτες νεοφιλελε» …

 • Assurbanibal

  Μάγκες θα χάσουμε και τη Ρώμη τώρα?

  • κραυγή πολέμου έρχεται απο την Ιταλία!

   • Assurbanibal

    Έχω χάσει την μπάλλα ρε Χρόνε… τελευταίο οχυρό η Μπαρτσελόνα, πάει και τελείωσε…

    • εκεί θα δοθεί η τελευταία μάχη, άμα χάσουμε θα μας ρίξουν στη θάλασσα!
     χοχοχοχοχοχοχοχο ρε τι ακούμε κάθε μέρα!

     • Assurbanibal

      Γυαλίζω τη σπάθα μου για τη μάχη της Μπάρτσας!

    • Spock

     παρι σεν ζερμαιν ….

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τοιχο τοιχο θα παμε

 • conan

  η ειδηση ειναι απτο παρελθον και το μελλον.μεχρι στιγμης ο δρομος για ευρωπη ειναι η ελλαδα και θα ειναι..καμια εκπληξη..εμας τι να μας κανουν ρε παιδες,τα δωσαμε ολα..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: «Cruel Hoax» : Η ατζέντα της Νέας Τάξης για τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία και την διάλυση της οικογένειας
  http://redskywarning.blogspot.gr/2011/05/cruel-hoax.html

  Το βιβλίο δείχνει ότι ο φεμινισμός δεν ήταν ένα αυθόρμητο «προοδευτικό» κίνημα που προήλθε από τη βάση, αλλά μάλλον εσκεμμένα δημιουργήθηκε
  από ελίτ κομμουνιστές και πράκτορες της CIA, όπως η Betty Frieden και η Gloria Steinem,

  χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να υπονομεύοντας τους ρόλους των φύλων και την οικογένεια…”

  Το 2011 που τα γράφατε ελάχιστοι θα πίστευαν πως ο κομμουνισμός είναι η ιδεολογία της νέας τάξης.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αλέξης Τσίπρας10]

  Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς, καθώς οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1988.[11] Συμμετείχε στην ομάδα μαθητών που συνομιλούσε με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων του 1990-91.[12] Αποχώρησε από την ΚΝΕ το 1991.[11]

  Ως φοιτητής συμμετείχε στην ίδρυση της παράταξης Εγκέλαδος,[13] συνιστώσας των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων.[14] Την περίοδο 1999-03 ήταν γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού.[9] Τ

 • nikos(1)
  • kraser

   οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Γιάνηηηηηη …!

   • Rogue Trooper

    Αναφορά εστάλη.

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Είμαι ένας μικρός & μόνος ρουφιανάκος !

     • Rogue Trooper

      Πες του Νικόλα να σβήσει το post!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Αμέσως…

    • Assurbanibal

     Σκίστους!

  • Captain Wanted
  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Σβήστο αμέσως γιατί θα πέσουν μπαν & μπουν οι κουμπουριές !

   • Rogue Trooper

    Μην ανησυχείς, θα τον αναλάβει ο σερίφης μόλις επιστρέψει.

  • Assurbanibal

   Παίδαρος, εύγε!

  • Spyros Spyropoulos

   Ζουμερο μελανουρι, οπως μου αρεσει…..θα το ξεροτηγανισω κι’απο τις δυο μεριες…..

  • Γιάννης ο Sniper
 • Spock

  φιλοι μου αυριο βαζω κελεμπια κλεινω κινητα pc και ολες τις αηδιες και το παιζω Μπιν Λαντεν , μηδενικο ηλεκτρομαγνητικο ιχνος, αποτοξινωση γιατι οπως μου ειπε χθες η Μελανια 11 με 15 Σεπτεμβρη θα εχουμε εξελιξεις…

  • Spyros Spyropoulos

   Καλα κρασα πες της……….

   • Spock

    θα τις μεταβιβασω τις ευχες αν και κατι αλλο με Καλα……θα την συγκινουσε περισσοτερο

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  ο Χρήστος κι ο μαναβάκος τί έγιναν,παίδες;

  • Spyros Spyropoulos

   Ο BMW διακοπαρει στην Ελλαδα……

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πάλι; δύο φορές σέ ένα καλοκαίρι;!

    • Spyros Spyropoulos

     Ειναι μεγαλομαναβης……εχει χρημα!!!

   • Rogue Trooper

    Καλά μπανάκια!

  • Assurbanibal

   Ο Χρηστάρας ερωτεύθηκε κι ο μανάβης είναι διακοπές.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ο Χρήστος γεννήθηκε ερωτευμένος.Κάτι άλλο γι΄αυτόν;

    • Assurbanibal

     Αυτή τη φορά έχει φάει χαριστική βολή…

 • Captain Wanted
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Εκτακτο

  ειδησεις τσοντοΕΡΤ

  βρεθηκε αποκεφαλησμενη χελωνα καρετα καρετα

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   βλάντ,τί λές; πότε θά τήν πάρουμε αυτήν τήν έρημη τήν Πόλη νά τελειώνουμε;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Ερχετε ο υος της απωλειας μαλλον πρωτα

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     ο μητροπολίτης ο κύπριος είπε ότι δέν είναι τώρα η ώρα γι΄αυτόν.

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Ξερη τα σχεδια των εβραιων

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      επομένως,έχει δίκαιο νά τό λέει.

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Θα δουμε..ετοιμοι για ολα πρεπει να ειμαστε

    • ΙΩΝ 1942

     ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ …!!!

     • δηλαδή;

     • ΙΩΝ 1942

      ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΓΙΑ
      ΤΡΙΑΜΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ …ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΘΕΙ ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ …ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ …!!!

     • εγώ κρατώ αρκετές επιφυλάξεις, κάθε γενιά χριστιανών ερμήνευε κατά το δοκούν τις προφητείες – μιλώ για τις αληθινές προφητείες και όχι για τα κατασκευάσματα διαφόρων προπαγανδιστών – εκτιμώντας πως εκπληρωνόντουσαν στην εποχή της, ο κόσμος όμως συνέχιζε κανονικά την πορεία του…ας μην προτρέχουμε…

     • ΙΩΝ 1942

      ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΩ ΛΕΩ …ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …!!!

     • εντάξει συζήτηση κάνουμε…

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Οτι επιτρεψη ο θεος να γινει θα γινει

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Τωρα πεφτει φαΚελωμα αβερτα

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Ο Αντίχριστος

      – Γέροντα, πέστε μας κάτι για τον Αντίχριστο

      Σιγά-σιγά αρκετά αρχίζουν νά βγαίνουν. Φωνάζω ό ταλαίπωρος πριν άπό πόσα χρόνια! Είναι φοβερή, εξωφρενική ή κα­τάσταση! Η παλαβομάρα έχει ξεπεράσει τά όρια.

      Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο.

      http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

     • ΙΩΝ 1942

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ …ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ …!!!

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Το σφραγισμα τωρα ερχετε..

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς;

      ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι… κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα… ‘Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε… Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών.

      http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/apomagnhtofwnhmenh-synomilia-toy-geronta-pa-sioy.html

    • Spock

     κι αλλος ερχεται? δεν μας φτανουν τοσοι ?

  • Rogue Trooper

   ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

  • kraser

   Με ολους αυτους τους τζιχαντιστες που εχουν ερθει εδω τι περιμενες.

  • Assurbanibal

   Όλοι κυνηγάνε την είδηση. Η χελώνα την έφαγε απο προπέλα ταχυπλόου…

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Χελωνακι στην αμουδια

    • Assurbanibal

     Χαλέπι σε χωνάκι?

     • Spock

      τωρα καιι με γευση Μοσουλη

     • Assurbanibal

      Χαλούμι ήθελα να γράψω αλλά έχω επηρεαστεί απο τα γεγονότα των τελευταίων μηνών…

  • nikos(1)

   αναζητείται ο …τζιχάντι …νίτζας!!??

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Όταν θα αρχίσουν να βρίσκουν αποκεφαλισμένους βουλευτές να δεις έκτακτα !

  • kraser

   Γεια σου Βλαντιμιρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Spock

   αλαχου ακμπαρ καρετα σιχτιρ γιαταγαν

 • Αντύπα

  https://3.bp.blogspot.com/-me61XFnH5UA/WOlVvYD6MVI/AAAAAAACXZs/f6fkTzpoDLMzJPEtk6fL_Cpcs_6sij5nwCEw/s1600/640w.jpg

  Σύντομα σε κάποιο δημοτικό της Αθηναμπάντ…

  • Spyros Spyropoulos

   ΦΡΙΚΗ!!!

  • nikos(1)

   καλό …μπαιράμι!!!??

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Στο Τσιπρισταν

  • Γιάννης ο Sniper

   O τυχερός της κλήρωσης θα κρατάει το μαχαίρι !

 • Spock

  γι αυτο τους βαζουν σε λεωφορεια….τους φυλανε για αργοτερα…για αλλες αποστολες

  • Αντύπα

   Παίζει να είναι φωτό απο εκπαιδευση, οι συγκεκριμένοι θα προορίζονται για ερωτικοί σύντροφοι συριζαίων και ανωμαλιάρηδων δεξιούληδων!

   • Spock

    φραουλες και αιμα

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  ΕΛΕΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ…

  Απίστευτο! Τρανσέξουαλ “Μπάμπουσκες” για να
  προπαγανδίσουν την…διαφορετικότητα! Ξεκινάει ως γυναίκα και καταλήγει σε
  αρσενικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

  https://www.pentapostagma.gr/2017/08/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ad%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bb-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82.html

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   νά μή καταλήξει καί κατσίκα σέ λίγο )))

   • αυτό που το πάς! θα γίνει κι αυτό!

    • Assurbanibal

     Στο τέλος θα γράφει μπαμπούτσα και θα είναι σε σχήμα δονητη…

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      …γιατί;;; …αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ποιος θα το καταγγείλει;;;

      Γυάλινος δονητής για χήρες με την τέφρα του…μακαρίτη (photos)
      http://www.topontiki.gr/article/126737/gyalinos-donitis-gia-hires-me-tin-tefra-toymakariti-photos

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ε, δεν είμαστε καλά…

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχαχα που τα βρίσκεις!!

     • αρρώστια και σιχασιά!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      βρίσκω τό γυαλί επικίνδυνο.Κάτι σέ επιχρωμιομένο ατσάλι γιά διάρκεια ζωής,βαμμένο μαύρο εις ένδειξιν πένθους,νομίζω θά ήτο προτιμότερον.

     • Assurbanibal

      Απλά κι αγαπημένα, αφαίρεση πέους και βαλσάμωμα…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      επιμήκυνση;

     • Assurbanibal

      Η ιατρικκή κάνει θαύματα σήμερα…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μπα! δέν έχει τήν ευελιξία τού ζώντος ζώου )))

     • Assurbanibal

      Η χήρα μια χαρά θα την κάνει τη δουλειά της πάντως…

     • κι ας τους άλλους να λιβανίζουν!

     • Assurbanibal

      Ο μακαρίτης ο ψ…λαράς…

     • έναν εισαγγελέα ρε παιδιά!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ή μια φρουρά !

     • σε παρακαλώ φώναξε τους, δεν πάει άλλο!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Το τερματίσατε !

     • Assurbanibal

      χαχαχχαχαχαχαχαχαχα

     • Spock

      χαχαχαχαχ

     • Assurbanibal

      Ευτυχισμένες χήρες μέχρι τα βαθιά γεράματα λέμε…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μού έλεγε ένας φίλος γιατρός,ότι μιά φορά στό νοσοκομείο,έβγαλαν από μιά γιαγιά,ένα μπαλλάκι τέννις.

     • Assurbanibal

      Εντάξει, μικρό το κακό…

     • διαστρεμένε!
      γουρούνι!!!

     • Assurbanibal

      Έχω πάθει κι ενα διάστρεμα…

     • επιβεβαιώνομαι!

     • Spock

      πιστη και στο θανατο….

     • αρνητική φλάγκ!

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Το οτι θα μας καινε δεν μας χαλαει.

      Ουτε ταφο θα μας αφησουν

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     …καί σκύλος καί άλογο καί γάιδαρος.Γιά όλα τά γούστα )))

  • Γιάννης ο Sniper

   Βγαίνει και σε πολιτικούς: ξεκινάς ως αντιμνημονιακός και καταλήγεις yes-man.

  • Αντύπα

   τρισάθλιο!

 • Captain Wanted

  Δύσκολη βραδιά για τα Κύθηρα – Μεγαλώνει το πύρινο μέτωπο

  Ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται να είναι η βραδιά για τους κατοίκους των Κυθήρων καθώς η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10:45 το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Μυλοπόταμου, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις…

  Στο νησί μεταβαίνουν δυνάμεις από την Λακωνία, αγωνία για τα σπίτια των κατοίκων σε Μυλοπόταμο και Παναγιά Ορφανή.

  Αν και για την ώρα δεν υπάρχει απειλή για τα σπίτια ο ισχυρός βόρειος άνεμος που πνέει στο νησί προβληματίζει τους αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος. Στο σημείο επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 26 οχήματα, 22 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος ρίξεις νερού πραγματοποιούν δυο καναντέρ, τρία πετζετέλ και δυο ελικόπτερα.

  Από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής έως και τις 18:00 το απόγευμα έχουν εκδηλωθεί 25 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.
  http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/359984/dyskoli-vradia-gia-ta-kythira-megalonei-pyrino-metopo
  Πηγή: newpost

  • Αντύπα

   δεν εχουμε πυροσβεστικά τα στείλαμε στην αλμπανία

   • Captain Wanted

    Άστα να πάνε..
    Τα νεύρα μου…

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   τυχαίο!

  • Spock

   αυτα ειναι τα ασχημα……κριμα

   • Captain Wanted

    Πανέμορφο Μέρος

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Όντως!!! και ο Αβλέμονας, και ο καταρράκτης και όλα….

 • Tasos

  Το αρθρο περιμεναμε;δεν τα ξερουμε χρονια τωρα;δεν μας τα εχουν πει οι Αγιοι μας και οι γεροντες;» σε πολεμο δεν θα μπουμε οι Ελληνες.με τους μεταναστες θα πιαστουμε». Και ερωτω,ειμαστε ετοιμοι;( οχι σε επιπεδο πολιτειας)

 • nikos(1)

  Σέ μια ρώγα από σταφύλι

  έπεσαν οχτώ σπουργίτες

  και τρωγόπιναν οι φίλοι.

  Τσίρι – τίρι, τσιριτρό,

  τσιριτρί, τσιριτρό!

  https://uploads.disquscdn.com/images/74d90a69de85b90e620aed2506f00e9b2e2e0e7259abc640483c090c24776e0a.jpg

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Σιγα τα λάχανα θα τους ρίξουμε μερικές π@υτσ@σφαλιαρες όπως πάντα που έκανε στους βαρβάρους η Ελλάδα και θα σωθη η ευρώπη και ξανα θα μας θαυμάζουν παγκόσμιος! Αυτη με λόγια θέλουν να χτίσουν κάστρα χαχαχα αμ δε!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Με κούρασε αυτός ο πόλεμος απόψε…
  Βάζω το πληκτρολόγιο σε ταψί με κρύο νερό & πάω για βραδυνή βουτιά απ’ το ρυμουλκό.
  Έχει & τα καλά της η δουλειά μας !
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Καλό ξημέρωμα Έλληνες !

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο αβαπτιστος θελει να παμε για αποτεφρωση και μετα στον σπαστηρα να βγαινουμε σκονη..

  Μαλλον εχει σκοπο να πουληση και τα νεκροταφια

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  32 παραβιάσεις στό αιγαίο καί 4 εμπλοκές.Αυτοί δουλειά δέν έχουν όλη μέρα;

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Η δουλειά του δαίμονα αυτη ειναι… Να σε προκαλεί…

 • Κουβάς

  Μονο η Κινα μπορει να μας σωσει πλεον!!Ας υποταχθούμε λοιπον!

 • DiscussioneR

  Και είδα θηρίον εκ της αβύσσου με 7 κεφάλια και 10 κέρατα…
  Τα κέρατά σας κερατάδες!!..

 • isonymoi

  Όλα δένουν. Αφήνουν να έρχονται οι ισλαμιστες ξέροντας τι θα κάνουν. Γιατί; Είναι απλό αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας. Εάν δούμε τα πάντα υπό το πρίσμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης θα Καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα τρελά που ζούμε είναι ένα πανούργο σχέδιο που συνεχώς αλλάζει και προσαρμοζεται στους ασταθμητους παράγοντες. Η ΕΕ θέλει να γίνει ΗΠΕ. Θέλει δηλαδή να γίνει ένα έθνος τύπου ΗΠΑ. Βέβαια αυτό στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο για τους λόγους ιστορικούς, θρησκευτικόυς, φυλετικους, γλώσσικους, οικονομικούς, σύστημικους, ηθικούς κα. Πάνω σε αυτούς τους λόγους γίνονται οι τρελές αλλαγές όχι βέβαια μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όλα αυτά αργούν και δεν έχουν σίγουρα αποτέλεσματα θα κάνουν ένα κοινό εχθρό και μέσα από το αίμα των αθώων τις ΗΠΕ. Ο κοινός εχθρός θα λέγεται ισλαμιστες. Αυτός είναι ο λόγος που τους αφήνουν να έρχονται συνέχεια. Κάποια στιγμή θα επαναστατησουν και επειδή δεν θα μπορεί το κάθε κράτος μέλος να τους αντιμετωπίζει μόνο του θα ρίξουν την ιδέα της ένωσης όλων των στρατων σε ένα, τον ευρώστρατο. Έτσι θα δημιουργηθεί και η ευρωπαϊκή εθνική συνείδηση.

  • lion 77

   Αυτό παίζει πολύ.
   Τάξη μέσα από το χάος…

 • Stratis

  Έξω όλοι οι ξένοι από την Ελλαδα και την Ευρώπη