Η επική μάχη των Ελλήνων κομάντος στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας εναντίον των Τούρκων και Καναδών του ΟΗΕ (Σπάνια Βίντεο και φωτογραφίες)

Δημοσίευση: 6 Αυγούστου 2017, 7:22 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 7, 2017 στις 4:08 μμ

Η ιστορική αλήθεια για τα άκρως δραματικά για τον ελληνισμό γεγονότα που έλαβαν χώρα στην νικηφόρα μάχη του αεροδρομίου Λευκωσίας το ματωμένο καλοκαίρι του 1974 , αποτελούν «οδηγό» για αυτά που αναμένουμε στο Αιγαίο από τους νεο-Οθωμανούς λίαν συντόμως.

Εδική μνεία κάνουμε μέσω βίντεο με μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών για την ύπουλη και άκρως «βρώμικη» θέση των ανδρών του ΟΗΕ , που πρόδιδαν συνεχώς τα ελληνικά στρατεύματα θέλοντας να παραδώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το αεροδρόμιο στους Τούρκους.

Οι Τούρκοι το ήθελαν λυσσασμένα διότι φοβόντουσαν και άλλες αποστολές ελληνικών δυνάμεων μετά την μοιραία αποστολή με τα NORATLAS.      


Η μάχη αυτή αποτελεί σύγχρονο «φάρο» για τις ένδοξες δυνάμεις των καταδρομών και από αυτήν εξάγουμε πλήθος συμπερασμάτων, για το πώς ακριβώς ενδεχομένως να μας στήσουν «παγίδα» ξένοι και Τούρκοι στο Αιγαίο με διακύβευμα τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

ΕΛΛΑΣ 1974 ΗΡΩΕΣ ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Οι Τούρκοι εκτός από το Αιγαίο ετοιμάζονται μεθοδικά εδώ και πολλά χρόνια για την ολοκληρωτική κατάληψη του υπόλοιπου κομματιού της   Κύπρου, αλλά  η μάχη αυτή τους θυμίζει πάντα ποίους θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Εκείνες τις καυτές  ημέρες από την  ζέστη και τις  βόμβες των τουρκικών αεροσκαφών στην Λευκωσία , η τουρκική διοίκηση είχε επικεντρωθεί στην πάση θυσία κατάληψη του αεροδρομίου της .

Τουρκικό μηχανοκίνητο  σύνταγμα αλεξιπτωτιστών με 2000 άνδρες αποδεκατίζεται από τους Έλληνες καταδρομείς τριών λόχων και αριθμητικής συνθέσεως 300 ανδρών. Στο κείμενο που ακολουθεί περιγράφεται η απόκρουση αυτή της τουρκικής διείσδυσης η οποία επιχειρήθηκε όσο κρατούσε η ανακωχή και η οποία επιπρόσθετα αποτέλεσε την πρώτη Ελληνική επιτυχία στην Κύπρο τον Ιούλιο του ΄74.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 1974, οι φήμες περί επίθεσης των Τούρκων οργίαζαν. Γύρω στις 11:00 το βράδυ κλήθηκαν όλοι οι αξιωματικοί από το Διοικητή  στην αίθουσα επισήμων επισκεπτών του αεροδρομίου Λευκωσίας. Παρευρίσκονταν, πλην του Διοικητή , ο Υπολοχαγός Νικόλαος Κατούντας, οι Ανθυπολοχαγοί Χρίστος Κότσαλης, Θεόδουλος Θεοδούλου, Σάββας Μέντζης, Αντώνης Ιωάννου και οι ΔΕΑ Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρέας Κυριάκου.

Μετά τη συγκέντρωση, επεκράτησε σε όλο το τμήμα κλίμα ενθουσιασμού. Οι καταδρομείς άρχισαν να προετοιμάζονται. Την 04.15 πρωινή ώρα του Σαββάτου 20 Ιουλίου και ενώ τα τμήματα ετοιμάζονταν για αναχώρηση, εμφανίστηκαν πολεμικά αεροσκάφη. Τα μεταγωγικά αράδιαζαν αλεξιπτωτιστές. Τα βομβαρδιστικά έβαλλαν στο παρακείμενο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ και πολυβολούσαν το δίαυλο του αεροδρομίου.

Ο Τχης Γεώργιος Κατσάνης, Διοικητής της 33 Μοίρας Καταδρομών, ανέφερε πως η καταβληθείσα προσπάθεια από τον Πρόεδρο Μακάριο διεθνοποίησης των γεγονότων στην Κύπρο πέτυχε και ότι τμήματά μας έπρεπε να είναι σε θέση να κινηθούν, ανά πάσα στιγμή, κατά των Τούρκων.

Ο Διοικητής διέταξε τη Μοίρα να κινηθεί προς τη βάση της, στην Κερύνεια. Ο 32 Λόχος Κρούσεως, με τον Ανθυπολοχαγό Χρίστο Κότσαλη παρέμεινε στο αεροδρόμιο με μια διμοιρία. Τη διοίκηση του αεροδρομίου ανέλαβε ο Τχης Παπαδόπουλος. Στο χώρο υπήρχαν δυο άρματα Τ34, δυο Marmour Harrington, δυο BTR μεταφοράς προσωπικού, το τμήμα της Μοίρας μας, μια διμοιρία εξ εφέδρων Ανθυπολοχαγών και αριθμός ενόπλων πολιτών.

Το πρωινό της Τρίτης, 23 Ιουλίου 1974, δόθηκε η διαταγή: ‘‘Αγώνας μέχρι εσχάτων’’. Σ’ απόσταση 200 μέτρων άρχισαν ν’ αναπτύσσονται τμήματα Τούρκων αλεξιπτωτιστών. Προωθούνταν με άλματα των 5 μέτρων προς το δρόμο βορείως του αεροδρομίου. Δυο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, συνοδευόμενα από ένα άρμα Μ48, άρχισαν να πλησιάζουν. Τότε άρχισαν να καταφθάνουν οι ενισχύσεις εποχούμενων καταδρομέων της Α΄  Μοίρας.

Δύο μεγάλοι τουρκικοί σχηματισμοί πλησιάζουν το αεροδρόμιο και ένα ολόκληρο σύνταγμα παραμένει σε εφεδρεία για να επιτεθεί κι αυτό στην συνέχεια. Τις Τουρκικές δυνάμεις συνοδεύουν ισχυρές δυνάμεις αρμάτων μάχης. Η ψυχραιμία του Ταγματάρχη Μανουρά είναι παροιμιώδης! Αφήνει τους Τούρκους να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής και τότε, η διμοιρία του Λοχαγού Μπένου από την ταράτσα του αεροδρομίου, ξερνά φωτιά και σίδερο στους Τούρκους.

Ο 42ος ελληνικός Λόχος Κρούσης Καταδρομών, εισέρχεται στην μάχη και αυτός αμέσως. Ο 43ος Λόχος θερίζει τους Τούρκους ανηλεώς. Οι Τούρκοι θερίζονται κατά κύματα από τα εύστοχα πυρά των Ελλήνων Καταδρομέων. Κοντά στο αεροδρόμιο βρίσκεται το φυλάκιο των Καναδών του Ο.Η.Ε., όπου βρίσκουν καταφύγιο οι Τούρκοι. Οι φιλότουρκοι Καναδοί δίνουν όλες τις πληροφορίες για τους Έλληνες Καταδρομείς στους Τούρκους…

Οι Τούρκοι αλεξιπτωτιστές άρχισαν να κινούνται στο αναπεπταμένο έδαφος. Αποτελούσαν θαυμάσιο στόχο για τα όπλα μας. Η πρώτη προσπάθειά τους απέτυχε παταγωδώς. Οι φωνές των Τούρκων ομαδαρχών και στελεχών ακούγονταν καθαρά. Άρχισαν και πάλι τα επιθετικά άλματα. Οι Έλληνες αξιωματικοί διέταξαν πυρ. Γογγητά. Στα σαράντα μέτρα αρχίσαμε με χειροβομβίδες. Και η δεύτερη προσπάθεια των Τούρκων απέτυχε.

Δύο χιλιάδες Τούρκοι επίλεκτοι ετοιμάζονται εκ νέου και επιτίθενται με πρωτοφανή μανία εναντίον των Ελλήνων Καταδρομέων. Ο Ταγματάρχης Μανουράς δίνει όρθιος τις εντολές του αψηφώντας τις σφαίρες που σφυρίζουν γύρω του.

Οι Επίλεκτοι Τούρκοι έπεσαν πάνω σε διασταυρωμένα πυρά και αποδεκατίστηκαν. Επί μια ώρα οι προσπάθειες των Τούρκων έσπαγαν κατά κύματα επάνω στα στήθη των Ελλήνων Καταδρομέων.Πυραμίδες σχημάτιζαν οι σωροί των Τουρκικών πτωμάτων κάτω από τον καυτό Κυπριακό ήλιο.

Η μάχη διήρκησε τριάντα λεπτά. Παρά τις σοβαρές απώλειές τους δεν εγκατέλειπαν τις προσπάθειες κατάληψης του αεροδρομίου. Πάλι επιτίθενται. Ο όγκος πυρός μας είναι καθοριστικός. Ούρλιαζαν, φωνασκούσαν κι έτρεχαν πανικοβλημένοι πλάγια και πίσω. Τα ημέτερα δυο Τ34 και τα BTR εξήλθαν του αεροδρομίου κι έβαλλαν με τα πολυβόλα τους κατά του δεινοπαθούντος εχθρού.

Τίποτα δεν προδίκαζε για μας αυτό που θ’ ακολουθούσε. Την ώρα δηλαδή της κατά κράτος επιβολής μας. ‘‘Παύσατε Πυρ’’. Η διαταγή εκδόθηκε από τον Τχη Παπαδόπουλο. Βρισκόταν στο Jeep με δυο αξιωματικούς του ΟΗΕ κι έναν Τούρκο αξιωματικό. Οι καθηλωμένοι Τούρκοι, όσοι επέζησαν, άρχισαν ν’ απομακρύνονται έντρομοι.

Οι υπερασπιστές του αεροδρομίου Λευκωσίας, με σκυφτά τα κεφάλια, κατόπιν της ανωτέρω διαταγής του ΓΕΕΦ άρχισαν να υποχωρούν. Η ελληνική σημαία αντικαταστάθηκε με εκείνην του ΟΗΕ.

Οι ελληνικές  απώλειες είχαν έναν νεκρό. Τον Αρχιλοχία ΤΘ  Αθανάσιο Φωτόπουλο και δυο τραυματίες. Δυο ασθενοφόρα του ΟΗΕ κατέφθασαν  για να περισυλλέξουν τους νεκρούς και τραυματίες  Τούρκους. Οι Έλληνες καταδρομείς μπήκαν σε λεωφορεία και κατευθύνθηκαν  στο στρατόπεδο της Τύμπου, όπου ήδη είχε ανασυνταχθεί η Μοίρα τους.

Το αεροδρόμιο της Λευκωσίας μετά από «εντολές» από την Αθήνα παραδόθηκε στον ΟΗΕ και σήμερα παραμένει έρημο, σημάδι ενός αιματοβαμμένου πολέμου που πολλοί στην  χώρα μας ήθελαν να ‘ξεχαστεί» το συντομότερο δυνατό. Αλλά «όποιος λαός ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  «όποιος λαός ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

  • Promitheas Apollonious

   καρτερουμαι να κανουν το λαθος και να τελέιωσουμαι μια για παντα και να παρουμαι πισω, οτι οι προδοτες του εθνους εδωσαν στους τουρκους, μια για παντα φιλε και κανενας απο εμας ποτε ξεχασε.

 • Broukios

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Κ. ΚΑΝΑΜΕ. Κ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΝ ΤΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΧΑΝΑΜΕ. Κ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ. ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  1204 η Άλωση που γονάτισε την Βυζαντινή αυτοκρατορία-Η Πόλη έπεσε στους σταυροφόρους σχεδόν αμαχητί – OnAlert.gr
  http://www.onalert.gr/stories/1204_h_losh_poy_gonatise…_/4846
  29 Μαΐ 2015 – Από το 1204 και μετά το Βυζάντιο καταστράφηκε οικονομικά και πληθυσμιακά συρρικνώθηκε. … Η τέταρτη σταυροφορία ξεκίνησε το 1198, όταν ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ, άρχισε να συγκεντρώνει στρατό για

 • Π.Π.

  Δεν ειχε αφιχθει ακομη, ο εκ Παρισιων «παρακλητος», για να τους εξηγησει οτι «η «Κυπρος κειται μακραν», ωστε κι΄ αυτοι να παρατησουν το αεροδρομιο και να μην σκοτωθουν.

  ΥΓ. Υπενθυμιζω, οτι 4 μερες μετα, αφιχθη ο, εκ Κιουπκιο’ι’ καταγομενος, «εθναρχης» και ο «πανσοφος λαος», βγηκε στους δρομους με αναμμενα κερια, φωναζοντας «Χριστος Ανεστη», την ωρα που ολοκληρωνετο ο πρωτος Αττιλας , δια της καταληψεως της Κυρηνειας.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Δ΄ Σταυροφορία και η άλωση της Κωνσταντινούπολης (1204 μ.Χ.)
  users.sch.gr/pchaloul/byzantium/byzantio-stayrof.html
  BYZANTIO KAI ΔYΣH —— ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ. Oι σχέσεις των Bυζαντινών με τους Δυτικοευρωπαίους υπήρξαν ανέκαθεν δύσκολες. H άμεση επικοινωνία ανάμεσα στα δύο τμήματα της Xριστιανοσύνης είχε κοπεί.

  Oι σιδερόφρακτοι στρατιώτες της Δύσης έμειναν έκθαμβοι απο το θέαμα της Πόλης που αντίκρισαν. Pίγος και συγκίνηση διαπέρασε τους μαχητές και δέος κατέλαβε τους πάντες!

 • Spyros Spyropoulos

  ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! (ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ)

 • Διγενης ακριτας

  Ειναι αληθεια. Δυστυχως.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Oι σφαγές και η λεηλασία των δημόσιων κτιρίων και των ιδιωτικών κατοικιών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Άπληστοι και ακόρεστοι οι ιππότες της Δύσης επέπεσαν πάνω στα θαυμαστά πλούτη και τους θησαυρούς που είχαν συγκεντρώσει αιώνες πολιτισμού στη Bασιλεύουσα. Aπό τη φρικτή βεβήλωση και τη ληστρική μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε οι ναοί και τα μοναστήρια! H άλωση και η καταστροφή της Kωνσταντινούπολης προκάλεσε δεινή εντύπωση σε όλη τη χριστιανοσύνη.

  http://users.sch.gr/pchaloul/byzantium/byzantio-stayrof.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τα σκυλια της δυσης

  Οποτε βρουν ευκερια μας δαγκωνουν υπουλα

  • Rogue Trooper

   WESTERN SATANISM/REPTILIANISM!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Η λεηλασία της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους δεν έχει το αντίστοιχό της στην Ιστορία»
  Σερ Στήβεν Ράνσιμαν.
  “Ιστορία των Σταυροφοριών”

  Η Δ’ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ

  http://www.impantokratoros.gr/ransiman_d_stavroforia.el.aspx

  • Ο διάσημος Βυζαντινολόγος Σερ Στίβεν Ράνσιμαν, Βρετανός, έχει γράψει πως η Δ΄σταυροφορία ήταν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

 • Ταξίαρχος

  Υποδοχή Σαμαρά και Σηφάκη στη Σαμψούντα
  https://www.facebook.com/samsunsporum.net/videos/761606340714744/

 • Rogue Trooper
 • nikos(1)

  η Κύπρος ,,κείται ,,,μακράν!!
  έλεγε ο «Μητριάρχης» του δοσιλογισμού ,,,και προδότης του Εθνους!!

  και ..ανεκηρύχθει ……..ΕΘΝΑΡΧΗΣ !! ….ρε !! που ζούμε!!??

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  1000 χρονια πλιατσικο μας κανει η δυση..

  • AthanRules

   Eνώ ο δικός σου δίνει S-400 του Σουλτάνου….

   • Rogue Trooper

    Δεν τους έδωσε τίποτε, οι λυκοφιλίες σταμάτησαν προ πολλού!

   • κάτσε να τους δείς στα χέρια τούρκων τους S-400 πρώτα και μετά μιλάς…

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Γιατι απαγορευετε…καπιταλιμο εχουμε.

  • Rogue Trooper

   απειλώντας να μας αποτελειώσει με πυρηνικά!!!!!

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Δώσε λινκ επιβεβαίωσης.

  • Mercury

   Ενώ οι Τούρκοι, ε, στα ώπα ώπα μας έχουν

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα!
  Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Η Ρωσία θα θελήσει να κρατήσει τα στενά, αλλά δεν θα μπορέσει, θα αναγκαστούν να οπισθοχωρήσουν.

  Τότε θα τους μαζέψει η οργή του Θεού όλους, στην περιφέρεια του Βυζαντίου, εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή.

  Θα έχει περί τα 300-600 εκατομμύρια νεκρούς σε αυτή την ακαταστασία θα συμβάλει πάρα πολύ το Βατικανό, και τώρα ακριβώς το Βατικανό θα ξεριζωθεί διαπαντός. Ούτε ιδέα θα μείνει , ούτε τόπος

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα!
  Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Τότε θα τους μαζέψει η οργή του Θεού όλους, στην περιφέρεια του Βυζαντίου, εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή.

  Θα έχει περί τα 300-600 εκατομμύρια νεκρούς σε αυτή την ακαταστασία θα συμβάλει πάρα πολύ το Βατικανό, και τώρα ακριβώς το Βατικανό θα ξεριζωθεί διαπαντός. Ούτε ιδέα θα μείνει , ούτε τόπος

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  μετά θα έρθει το ΝΑΤΟ, ποιό είναι το ΝΑΤΟ; Οι επέσχυντοι απόγονοι του Βατικανού που κατέστρεψαν το Βυζαντινό Πολιτισμό.

  Θα τους φέρει εκεί μέσα τώρα η δικαιοσύνη του Θεού και δεν θα γυρίσει ένας πίσω να πει τι έπαθαν.

  Σε δύο ολιγοχρόνιες συνάξεις κατά τη γνώμην των πατέρων, θα έχει περί τα 220.000.000 νεκρούς

  • Rogue Trooper

   Το ΝΑΤΟ θα δώσει τη χαριστική βολή στον πολύπαθο πλανήτη τινάζοντάς τον με τα κρυφά πυρηνικά του 1 τρις ΩΤ!

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Θα πινουμε αγιασμο.

 • nikos(1)

  σχολεία ..χωρίς …σημαία …πίστη …ιδανικά!!

  η χαρά του φούστη και της ..μαντήλας!!

  όλα καλά …όλα …αριστιρά!!

  • Broukios

   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ. ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. Κ ΤΟ. ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΡΔΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
   ΧΟΥΝΤΑ ΑΜΕΣΑ

   • nikos(1)

    για ..παρτη σου αναρτω τραγουδάκι!

  • Rogue Trooper

   ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Πέρα από αριστιρά και βαθειά χωμένα μέσα.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Οργανισμός
  Ηλεγμένων
  Επιθέσεων

  Η ξεφτίλα των προδοτών των συμμαχικών εχθρών μας …
  ………………………………………………………………………………..και φυσικά

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ

 • nikos(1)

  και μια ..τραγουδάρα …δια να ευθημήσωμεν!!

  γκμό τους …εθνάρχες!!!

  • Broukios

   ΤΗΧ ΑΔΕΡΦΕ

 • Για αυτύς τους Καναδούς που βοήθησαν τους Τούρκους, άρα ενεπλάκησαν υπέρ της μιας πλευράς μιας σύρραξης, τι απέγινε; Ερευνήθηκαν; Προσήχθησαν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ποτέ με ανάλογες κατηγορίες;

  • Broukios

   ΑΧΑΧΑΧ. ΚΑΛΟ

   • ε μα…αφού είναι υπέρμαχοι της νομιμότητας οι δυτικοί μορέ, είναι καλοί αυτοί πάντα!

    • Broukios

     ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ.
     ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΑ ΤΟΥΣ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΣΤΆΣΗ.
     ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
     ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ

    • Rogue Trooper

     Νομιμότητα α λα κάρτ!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Περιμένουν στη σειρά πίσω απ’ τους αμερικλάνους για τα εγκλήματα στις Φιλιππίνες,
   στη Κορέα, στο Βιετνάμ, στο Αφγανιστάν, στον Παναμά, στο Ιράκ, στη Σερβία…

   • είναι μεγάλη η κατάταξη όντως…

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Έχω ξεχάσει & τους εμφύλιούς τους, τους Ινδιάνους & πόσα άλλα άραγε;

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Μην ξεχνάς Χιροσίμα και Ναγκασάκι που έχουμε και την επέτειο.

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Πωωω … μου διέφυγε προς στιγμή & το ανέβασα το πρωί …
     Απαράδεκτος !

   • Rogue Trooper

    Οι ερπετοσιωνιστές παραμένουν στο απυρόβλητο και κανένα δικαστήριο δεν έχει τα κότσια να τους επιβάλλει την εσχάτη των ποινών!

    Σήμερα, 72 χρόνια μετά το αποτρόπαιο ερπετοσιωνιστικό έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την ανθρωπότητα τα τέρατα επέλεξαν να χτυπήσουν άλλο στόχο για να γλυτώσουν το εδώλιο!

   • ΙΩΝ 1942

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Η ΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ …???…ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ …???
    ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ .

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ούτε εγώ, πιθανόν ούτε αυτοί ξέρουν…
     Τα σχέδια της ΣΙΑ-ΩΝΙΣΤΩΝ μόνον αυτοί τα ξέρουν !
     Και όπως γνωρίζεις πολλές φορές μας »δείχνουν» ότι υποστηρίζουν
     τον Άλφα ενώ βοηθούν τον Ωμέγα για να βγει ο Χι…

     • ΙΩΝ 1942

      ΟΚ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…!!!

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Μην περιμένεις επίγεια δικαιοσύνη. Το βλέμμα μόνο ψηλά.

  • firestormLouis

   Αισχως Σου λεει ΟΗΕ!!
   Πρεπει εμεις να σπρωξουμε για να πανε δικαστηριο οι Καναδοι!
   Και αυτοι οι Καναδοι οι χαζοχαρουμενοι τρεχουν απο εδω και απο εκει θαρρεις και τους το ζητησε κανενας!!

 • υπέροχο…

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Μην ξεχνάς ότι είναι αοιδός των αριστερών.

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Η φωνή του & τα τραγούδια του είναι άλλο μέρος του λόγου…
    Μην τα βάζουμε όλα κάτω απ’ τον οδοστρωτήρα !

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Έχεις δίκιο αλλά ξέχασες να αναφέρεις και τη τσέπη του (που πλόλαβε ο φίλος από πάνω) και τη σύζυγό του, βουλευτίνα του ΜΠΑΤΣΟΚ. Αφού λοιπόν είναι άλλου μέρους του λόγου το τραγούδι πάρε κι αυτήν την αφιέρωση που δεν τολμώ να την βάλω ολόκληρη για να μην είναι σε κοινή θέα. watch?v=dEHL8a3rUCk
     υγ–Πολλές φορές μου κάνει εντύπωση με σένα, που σε δέχομαι πραγματικό Ορθόδοξο να αγνοείς ότι απαιτείται μετάνοια από όλους και ειδικά από τους πιο μιαρούς. Την βλέπεις σε αυτούς;

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Όχι, δεν υπάρχει μετάνοια σε τέτοιους φραγκοφονιάδες,
      αλλά ο Θεός τον έχει προικίσει με καταπληκτική φωνή
      & τα τραγούδια του μας άγγιξαν ως νέους, άσχετα αν ποτέ δεν τα πίστεψε
      (και το δήλωσε αυτό)

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Σοβαρά, το έχει δηλώσει; Δεν το ήξερα.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ο άνθρωπος έχει φτύσει κατάμουτρα όλο τον λαό που τον έζησε,
      ποτέ του δεν χάρισε τίποτα, ούτε αγαθοεργίες έκανε…
      Μόνον μηνύσεις μοιράζει συνεχώς, είναι για φτύσιμο.
      Καλά του ξηγιόταν ο Τζίμης που τον έκραζε & όταν με μήνυση
      του απαγορεύτηκε να αναφέρει ακόμα & το όνομα του Νταράλα
      τον έκραζε ως …ακατανόμαστο !

   • Δημητρης Πριοβολος.

    Αοιδος των αριστερων ….με δεξια τσεπη!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι δαίμονες της πλατείας Ταξίμ…

  Όσο θα ζω, ποτέ δεν θα ψηφίσω αριστερά.
  Με οποιαδήποτε κομματική επιγραφή.
  Εύχομαι να ζω να δω το γκρέμισμα και τον τεμαχισμό αυτού του μνημείου σύμβολο των Κεμαλοφασιστών και Μπολσεβίκων

  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2013/06/blog-post_8960.html

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Από τα πυρηνικά όπλα υπάρχουν άλλα ανώτερα και αμυντικά και επιθετικά και λέγονται Υπαρξιακά (και εξαφανιστικά για τους αντιπάλους). Είναι λοιπόν αίσχυστη μεμψιμοιρία να κλαιγόμαστε και να φοβόμαστε μη μας ρίξουν πυρηνικά και μην μας κάνουν και μην μας δείξουν όταν ο μόνος σύμμαχος της Ελλάδος είναι πανέτοιμος όχι απλά να μας βοηθήσει αλλά να μας αναδείξει στον κολοφώνα της δόξης μας. Ο κολοκοτρώνης ήξερε τον τρόπο και γι αυτό δεν έχασε μάχη.

 • chrispap

  αμφιβαλλω εαν και αυτοι που πολεμησαν στην κυπρο ξερουν τι συνεβη

  • Rogue Trooper

   Δεν είσαι ο μόνος!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Know Your Enemy: Οι φυλές των λευκών αριστερών

  «Γνώρισε τον εχθρό σου και γνώρισε και τον εαυτό σου, και σε εκατό μάχες ποτέ δεν θα κατατροπωθείς» . – Σουν Τσου, «Η Τέχνη του Πολέμου»

  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/05/know-your-enemy.html

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Υπάρχει και καλύτερο : Γνώρισε τον Τριαδικό Θεό και κέρδισε την Αιωνιότητα.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ποιός έδωσε εντολή να φύγει η ΜΕΡΑΡΧΙΑ από την
  ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ;;;

  ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
  ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

 • Stratis

  Έλληνες ηγέτες για να σωθή η Ελλάδα

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Είμαστε μαζί τους, απλά δεν έχουν βάλει υποψηφιότητα !

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Δεν θα βάλουν αλλά θα επιλεγούν με κλήρωση που είναι της «μοδός». Η μόνη διαφορά είναι ότι την κλήρωση (επιλογή) θα την κάνει ο Ύψιστος.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Κούβα μοντέλο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

  Στην πραγματικότητα, οι Αμερικανοί έχουν πολλά να μάθουν από την Κούβα του Κάστρο. Δεν είναι να απορεί κανείς που ο David Rockefeller και άλλοι πρωτοκλασάτοι του CFR περιγράφουν την Κούβα του Κάστρο ως «παράδειγμα προς μίμηση»*.

  Τι μπορεί να μάθουν οι Αμερικάνοι από την Κούβα του Κάστρο; Μεταξύ άλλων, μπορούν να μάθουν πώς καταστρέφεται η μεσαία τάξη.

  Για πολλές δεκαετίες, οι συνωμότες του CFR έχουν καταστρέψει την αμερικανική μεσαία τάξη. Λοιπόν, ο Κάστρο το έκανε στην Κούβα μέσα σε λίγα χρόνια.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/04/blog-post_4.html

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Προδοσία και εγκατάλειψη της Μαρτυρικής Μεγαλονήσου Κύπρου,
  Από τους μασόνους πολιτικούς της Ελλάδος (του ψΕΥτοΡΩμαίικου)
  ,,,και αξιωματικούς,,,τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι,,,

  Με το πρόσχημα ότι·
  «Η Κύπρος είναι μακριααά…» (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΡΗΜΑ)

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

  • ΙΩΝ 1942

   ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ…???
   ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ …ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ …!!!

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Εμείς έχουμε τον Ύψιστο μόνο και τον φτύνουμε.

    • ΙΩΝ 1942

     ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ …!!!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Βαρύ, αλλά αληθές στο μεγαλύτερο μέρος της ψευτοκοινωνία μας…

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Δυστυχώς αγαπητέ η πικρή αλήθεια. Οι πλείστοι τον φτύνουν. Είδες καμιά αντίδραση για τις κουβέντες περί προσευχής; (συγνώμη για την καθυστέρηση – τώρα είδα την απάντηση).

  • Kokinoskufitsa

   ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΣ

  • Δωριεύς

   Τὸ 1976 ὁ μακαριστὸς Αὐγουστίνος ἦταν Μητροπολίτης Φλωρίνης. Εἶναι Πρωτοχρονιὰ καὶ Ἱερουργεῖ στὴν Μητρόπολη. Ξαφνικὰ σταματᾶ καὶ γυρίζοντας στὴν σύζυγο τοῦ νομάρχη, λέγει…» Ἤ φεύγεις ὰπὸ τὸν Ναὸ ἤ δὲν συνεχίζω τὴν Λειτουργία. Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ εἶσαι ντυμένη ὡς κλόουν μὲ γοῦνες καὶ λιλιὰ…».
   Καὶ αὐτὴ ἔφυγε κάτωχρος καὶ συνέχισε ὁ Ἅγιος, αὐτὸς, Ἱερωμένος, τὴν λειτουργία…
   Φοροῦσε ράσα τετριμμένα καὶ ὁλόκληρος ὁ μισθός του ἦταν διὰ τοὺς πένητας καὶ τὰ ὀρφανά…
   Τὴν εὐλογία Του.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Δ΄ Σταυροφορία και η άλωση της Κωνσταντινούπολης (1204 μ.Χ.)


  BYZANTIO KAI ΔYΣH —— ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ. Oι σχέσεις των Bυζαντινών με τους Δυτικοευρωπαίους υπήρξαν ανέκαθεν δύσκολες. H άμεση επικοινωνία ανάμεσα στα δύο τμήματα της Xριστιανοσύνης είχε κοπεί.

  Oι σιδερόφρακτοι στρατιώτες της Δύσης έμειναν έκθαμβοι απο το θέαμα της Πόλης που αντίκρισαν. Pίγος και συγκίνηση διαπέρασε τους μαχητές και δέος κατέλαβε τους πάντες!

  http://users.sch.gr/pchaloul/byzantium/byzantio-stayrof.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Η λεηλασία της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους δεν έχει το αντίστοιχό της στην Ιστορία»
  Σερ Στήβεν Ράνσιμαν.
  “Ιστορία των Σταυροφοριών”

  Η Δ’ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ

  http://www.impantokratoros.gr/ransiman_d_stavroforia.el.aspx

  248. Και τα λάφυρα ήταν τόσα πολλά που κανείς δεν ήξερε να πει πόσα, χρυσάφι, και ασήμι και σκεύη και πολύτιμα πετράδια και μετάξια και γούνινα φορέματα από γκρίζο σκίουρο και από ερμίνα, και όλα τα ακριβά πράγματα που βρέθηκαν ποτέ στη γη. Και δίνει βέβαιη μαρτυρία ο Γοδεφρίδος ο Μαρεσάλης της Καμπανίας, αληθινά και έχοντας σωστά τα λογικά του, πως από τότε που χτίστηκε ο κόσμος δεν πάρθηκαν τόσα λάφυρα από μια μόνο πόλη.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τότε θα τους μαζέψει η οργή του Θεού όλους, στην περιφέρεια του Βυζαντίου, εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή.

   Θα έχει περί τα 300-600 εκατομμύρια νεκρούς σε αυτή την ακαταστασία θα συμβάλει πάρα πολύ το Βατικανό, και τώρα ακριβώς το Βατικανό θα ξεριζωθεί διαπαντός. Ούτε ιδέα θα μείνει , ούτε τόπος

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Κοίτα που το γράφει και ο Ύμνος στην Ελευθερία του Σολωμού :
    Και εκεί πού ‘ναι η Αγία Σοφία μες στους λόφους τους επτά,
    όλα τ’ άψυχα κορμία, βραχοσύντριφτα, γυμνά,
    σωριασμένα να τα σπρώξει η κατάρα του Θεού,
    κι απ’ εκεί να τα μαζώξει ο αδελφός του Φεγγαριού.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Η Ρωμανία υπήρξε το κράτος της μοναδικής αλήθειας του κόσμου και έπρεπε να εξαφανιστεί από τα κράτη του πονηρού (Βατικανό-δύση και Ισλάμ).

   • Mercury

    Γέλασα

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Χαίρομαι που σκορπώ τη χαρά. Αλλά προς τι ο γέλως κι όχι ο κλαυσίγελως;

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   μετά θα έρθει το ΝΑΤΟ, ποιό είναι το ΝΑΤΟ; Οι επέσχυντοι απόγονοι του Βατικανού που κατέστρεψαν το Βυζαντινό Πολιτισμό.

   Θα τους φέρει εκεί μέσα τώρα η δικαιοσύνη του Θεού και δεν θα γυρίσει ένας πίσω να πει τι έπαθαν.

   Σε δύο ολιγοχρόνιες συνάξεις κατά τη γνώμην των πατέρων, θα έχει περί τα 220.000.000 νεκρούς

 • Captain Wanted

  Ωρα βαθρου για την Κατερίνα!
  https://uploads.disquscdn.com/images/8972a749442f4283bf89e3d0a1e43c180c242e7df86d144aa50570c16c840076.jpg

  21:00 Επί-Κοντώ Γυναικών τελικός. Ώρα για βάθρο! Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε πως είναι έτοιμη για τον τελικό. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα έγκυρα “στιβικά” site την δίνουν φαβορί μαζί με την Silva CUB και την Morris USA αν και εγώ θεωρώ μόνο την Αμερικανίδα ικανή να την κερδίσει . Αυτή που μπορεί επίσης να ανέβει στο βάθρο είναι η McCartney NZL. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, η Στεφανίδη είναι έτοιμη και το έδειξε στον προκριματικό. Καλή επιτυχία Κατερίνα!
  http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1120578/ora-vathroy-gia-tin-katerina

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Εκτός από ματάρες έχει και δοντάρες…;-)

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Για να μασάει τις αντιπάλους !

   • Captain Wanted

    Καλησπέρα Σου..
    Έχει κάτι πισω_κινήσεις αθλήτριες αυτό το άθλημα..
    Μπουκιά & Συγχώριο.

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Ξέχασα να αναφέρω και το 6-pack…

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Σαν την χαρυβδη..

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     εεεε!! κόσμια για την Ελληνίδα άσχετα αν μας την έκανε με τον γιάνκη.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Καλα αυτο παντως με τον βλαχοαμερικανο ειναι ασυγχωρητο..

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Άσε αυτά τα θλιβερά, μην τα θίγουμε.

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Μου αρκεί που πανηγυρίζει ντυμένη με τη σημαία !

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Ελλάδα και μόνο Ελλάδα.

 • Kokinoskufitsa

  100Μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ….ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑ

  • Kokinoskufitsa

   ΠΑΝΕ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

   • Captain Wanted

    Το αγαπημένο σου άθλημα στον στίβο είναι ;;

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ναι, όταν την κυνηγάει ο λύκος !

     • Captain Wanted

      ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

     • Kokinoskufitsa

      ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ…ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ….ερωτιματικο…για να τον δειρω. ΕΜΕΝΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ, Ο ΜΠΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ….ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ….χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    • Kokinoskufitsa

     ΟΛΑ….ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ 800Μ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

     • Captain Wanted

      Το λατρεμένο μου 3.000 μ. στιπλ

     • Δωριεύς

      Θυμᾶσαι Γίγαντα τὸν μεγάλο Γιῶργο Παπαβασιλείου ; Τὶ ἀθλητής !!!

     • Kokinoskufitsa

      τι μου λεσ τωρα…!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Εμένα το αγαπημένο μου είναι το άλμα επί κοντώ. Πιστεύω να συμφωνείς…..;-)))))))))))))))

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Να πιασει το κονταρι σου και να προσγειωθει στην φατσα σου εε??

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Χρησιμοποιώ μόνο το δικό μου κοντάρι, αν με έπιασες….

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Μα δεν με καταλαβες να πιασει το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κονταρι και να προσγειωθει στην φατσα σου…https://media.aws.iaaf.org/media/LargeL/13966e6b-a0ce-490d-b7cc-ba9168f30193.png?v=2053813228

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Στο άλμα επί κοντώ αυτός που έχει το κοντάρι το τοποθετεί στην υποδοχή και «αλτάρει».

     • Captain Wanted

      Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Σου αρεσε αυτο με την υποδοχη εεε???

     • Captain Wanted

      Αμέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέ

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Και αυτη που αναρτησα πρεπει να εχει υποδοχη για μεγαλα κονταρια..

     • Captain Wanted

      Μεγάλα_Γερά Κοντάρια..
      Να συμπληρώσω..

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Πονηρέ!

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Είσαι για κάτι δυνατό;

     • Captain Wanted

      Στο τσακ είμαι να βγάλω φώτο απο το επι κόντο που γίνεται τώρα.
      Αλλά ο σκηνοθέτης δεν παίρνει καλα πλάνα..

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Συμφωνώ..

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Έτοιμο.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ωχχχ ρε νικητα ξερω πως παιζεται το επι κοντω δεν παιρνεις απο σεξουαλικα υπονοουμενα??

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Το υπονοούμενο δεν το έπιασες εσύ από την αρχή, φίλε μου.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ναι σορρυ εχεις δικιο κοιταζω βιαστικα τα σχολια ειμαι και αλλου εγω φταιω…

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Η σαουνα μετα τον αγωνα

     • Kokinoskufitsa

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Kokinoskufitsa

    11.50 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

  • Captain Wanted

   Δεν είναι τελικός..

 • Kokinoskufitsa

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Σε αυτη την χωρα οι προδοτες μενουν παντα ατιμωρητοι, ενας λαος βλακωδως επιλησμων.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ορά!

 • Comrade doge

  Live από Λονδίνο.

 • Kokinoskufitsa

  400Μ ΑΝΤΡΩΝ ΗΜΙ….Ο ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ

  • Captain Wanted

   Ο Νοτιο Αφρικανός που είχε σπάσει τα κοντερ,στους Ο.Α Του Ριο.
   Είναι στο παγκόσμιο δεν το έχω κοιτάξει.

  • Kokinoskufitsa

   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…ΑΥΤΟ ΣΗΓΟΥΡΟ….ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ

   • Captain Wanted

    Στα 400 ;;;;;;;

    • Kokinoskufitsa

     ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ…DE FACTO

     • Captain Wanted

      Ο Γουέιντ Φαν Νίεκερκ τερμάτισε σε 43.03 στον τελικό των 400 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σημείωσε ένα απίστευτο και ανεπανάληπτο παγκόσμιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας με εμφατικό τρόπο το 43.18 του «μεγάλου» Μάικλ Τζόνσον από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 1999 στη Σεβίλλη

     • Kokinoskufitsa

      ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ, ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚ. ΣΤΑ ΗΜΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ…..ΣΗΓΟΥΡΑ

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Το είδες;

     • Captain Wanted

      Οχι..
      Δεν μου ήρθε τίποτα..
      Να κάνω μια ανανέωση να δώ..

     • Captain Wanted

      ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      Αυτά είναι τι να λέμε τώρα..
      Σβήστο κάλε μου φίλε..

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Μοναδικό 3D gif!

     • Captain Wanted

      Όντως.

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Παγκόσμιο πόλεμο περιμένουμε και προς το παρόν βολευόμαστε με παγκόσμιο πρωτάθλημα.

     • Captain Wanted

      ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

     • Captain Wanted
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Μας πηρε ο διεθνης καπιταλιμος τους αγωνες…

  1000 χρονια πλιατσικο…

  Οι εβραιοι θα επερναν πνευματικα δικαιοματα απο ολα .

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Kokinoskufitsa

   ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Ειναι στο προ..

 • καποιος

  Θεμα :Η επική μάχη των Ελλήνων κομάντος
  Σχολια:Με άλλον μιλάς, άλλον γουστάρεις κι άλλος σου λείπει!

 • Captain Wanted

  Τσουρέκια φουσκωμένα μας τα έκαναν με τον αμερικάνο
  &
  ίσια ίσια που τερμάτησε..

 • Kokinoskufitsa

  ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ…

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Δεν την εδειξαν βρωμοαγγλοι ανθελληνες

   • Kokinoskufitsa

    ΤΟ ΕΙΠΕ….

   • Kokinoskufitsa

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ.

  • Kokinoskufitsa

   ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ..

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Πάντα πρώτη!

 • Kokinoskufitsa

  ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΨ

 • Kokinoskufitsa

  ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Kokinoskufitsa

   ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ….ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

  • Kokinoskufitsa

   ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΒΡΕ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

 • Comrade doge

  Μετά την αποκάλυψη για την δεκαετιών αμερικάνικη φάμπρικα των ντοπαρισμένων στο στίβο ξάφνου εξαφανίστηκαν οι αμερικανοί Βέγγοι.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Τώρα ντοπάρουν τους συριζαίους και τους κάθε λογής όμοιους.

 • Captain Wanted

  Θηρίο Η Κατερίνα …Δεν το χάνει το Χρυσό.
  https://uploads.disquscdn.com/images/de1c2c287997bd53ad86558b85ac2e66dafdf220f5395ca310ae201ca166b0ee.png

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Εχει κ@λαρα ετσι?

   • Captain Wanted

    Πισω_Κίνηση που κάνει τους πάντες & τα πάντα να σταματούν.

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Κάτσε καλά μη βάλω κανένα 3D…:-)))

     • Captain Wanted

      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • Kokinoskufitsa

  110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΗΜΙ

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Το παγκόσμιο ρεκόρ το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στα 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ.

   • Kokinoskufitsa

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Kokinoskufitsa

   ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Ανταποκριτρια της ερτ εισαι??

 • Kokinoskufitsa

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΚΟΥΕΙ?..

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Πάντα ακούει και τον ακούνε στερεοφωνικά οι δυτικοί. (για τον πραγματικό μιλώ).

   • Kokinoskufitsa

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΛΕΩ

 • Kokinoskufitsa

  ΠΑΕΙ Η ΜΙΑ ΕΓΓΛΕΖΑ…ΚΑΠΟΥΤ 9η

  • Kokinoskufitsa

   παει και ελβετιδα

   • Kokinoskufitsa

    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΔΑ 8η

 • Kokinoskufitsa

  5 συνεχιζουν στα 4.75

 • Kokinoskufitsa

  ΦΥΓΑΤΕ ΒΡΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ….ερωτιματικο

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Σε παρακολουθούμε!

 • nikos(1)

  ο ρη Μαντούρο ..λέει ότι συνέτριπσε τους …στασιαστές!

  Βενσερέμος!

 • Captain Wanted

  Ν Ε Ο – Θ Ε Μ Α
  Ο Κόσμος στα πρόθυρα Παγκοσμίου Πολέμου – Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για «προληπτικό πόλεμο» με την Β. Κορέα
  https://www.pentapostagma.gr/2017/08/%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC.html

 • Αντίπας Ευτύχιος

  Ο Τούρκος έχει πάρει την μισή ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλά αυτό δεν του φτάνει!!!
  , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΝΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Ίμβρος, Τένεδος ,κλπ…..Θέλει..θελει ΚΥΠΡΟ και άλλα νησιά !

  • Pepla

   Δε θα τους χάλαγε, να πάρουν και την άλλη μισή, αντιθέτως μάλιστα ! Τέρατα, δολοφόνοι, γενοκτόνοι, κλέφτες, αληταράδες, σιχαμένοι, τσαμπουκαλίδες ! Ας έρθουν να την πάρουν, αυτή τη φορά, δε θα περάσουν καθόλου καλά, γιατί τους τά ‘χουμε μαζεμένα, χρόνια τώρα !

 • Pepla

  Συγκλονιστικά συμβάντα, μεγάλη και βαρύτατη η προδοσία ! Ανάθεμα στον προδότη ΟΗΕ, ανάθεμα στους βρωμότουρκους και ανάθεμα στους Αμερικλάνους και Άγγλους, που είναι η κρυφή αιτία του κακού ! Όμως, μπράβο στα παλικάρια μας, πολέμησαν σα λιοντάρια και αν συνέχιζαν, πιθανόν να τους είχαν όλους αποδεκατίσει και να είχαμε νικήσει, το ξέρανε αυτό, το βλέπανε, αλλά δε μας άφησαν ! Όλοι το ξέρουμε, ότι και τώρα κάτι να γίνει απ’ τους Μογγόλους, όλοι οι «σύμμαχοί» μας, θα υποστηρίζουν διακαώς τους εχθρούς μας και κανείς εμάς ! Τα ίδια θα επαναλαμβάνονται, επ’ άπειρον !