Ετοιμη για την ολική ανάφλεξη η Ρωσία : 200.000 στρατιώτες παρατάχθηκαν κατά μήκος των συνόρων με την Ευρώπη!

Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2017, 11:25 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 13, 2017 στις 5:20 μμ

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Από τις αρχές Αυγούστου 2017, οι νατοϊκές υπηρεσίες πληροφοριών παρατήρησαν  μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων και βαρύ εξοπλισμού σε όλα τα χερσαία σύνορα με τις χώρες της ΕΕ με τη Ρωσία, υπό την κάλυψη της  άσκησης του Zapad 2017 . Συνολικά υπολογίζεται επίσημα ότι έχουν λάβει θέσεις μάχης κατά μήκος των συνόρων με την ΕΕ πάνω από 200.000 Ρώσοι στρατιώτες. Ανεπίσημα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Στην ουσία έχουμε την εφαρμογή της ρωσικής MASKIROVKA η οποία αποτελεί ένα μεγάλο πλέγμα ενεργειών με σκοπό την παραπλάνηση του «εχθρού», την μετακίνηση συντριπτικών δυνάμεων στο άξονα επίθεσης χωρίς να γίνουν  αντιληπτές και πολλά …άλλα .  


Το τμήμα OSINT (Open-source intelligence) της αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πιστοποίησε την μετακίνηση βαρέων ρωσικών δυνάμεων με βαρύ οπλισμό κοντά στις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία .

«Παρακολουθώντας τα κοινωνικά δίκτυα και αναλύοντας τις φωτογραφίες, οι ουκρανοί εθελοντές της InformNapalm διαπίστωσαν ότι από τις αρχές του Αυγούστου 2017 ότι άρχισε μια μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη  ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού σε όλες τις γραμμές των ευρωπαϊκών συνόρων … από τις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας στην Αγία Πετρούπολη έως της  ακτές της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας », αναφέρει σχετικό ουκρανικό δημοσίευμα .

Η infoNapalm είναι μια MKO  για την ενημέρωση των Ουκρανών πολιτών και του ξένου κοινού για τον  πόλεμο κατά της Ουκρανίας, την προσάρτηση της Κριμαίας και τις δραστηριότητες των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών καθώς και των μαχητών του λεγόμενου «DPR», «LPR.

Επίσης, δίνεται προσοχή στα ιστορικά δεδομένα, που προσομοιάζουν με τις  ασκήσεις του Ιουλίου 2008 στην  Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια , των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με την επωνυμία «Kavkaz 2008» που προηγήθηκαν της χερσαίας επίθεσης  της Ρωσίας κατά της Γεωργίας τον Αύγουστο του 2008.

Οι εθελοντές της InformNapalm παρουσίασαν μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν τη μεγάλη ανάπτυξη του ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα ,  στις 2 Αυγούστου, καταγράφηκε τμήμα του ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού στο σιδηροδρομικό σταθμό Liski (επαρχία Voronezh).

Το ίδιο στις 3 Αυγούστου στο σιδηροδρομικό σταθμό Neklinovka (περιοχή Neklinov της επαρχίας Rostov). Στις 3 Αυγούστου, στο σταθμό Sergiev Posad (επαρχία Μόσχας). Στις 5 Αυγούστου στο σταθμό Krasnodar-1 (Krasnodar Krai).

Στις 7 Αυγούστου, στο σταθμό Zimovniki (επαρχία Ροστόφ). Στις 7 Αυγούστου στο σταθμό στη Σαμάρα. Στις 7 Αυγούστου, εμφανίσθηκε  φάλαγγα  στρατιωτικού εξοπλισμού στην Αγία Πετρούπολη. Στις 7 Αυγούστου, ένα τμήμα του στρατιωτικού εξοπλισμού κινούνταν μετά το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Volga στην επαρχία Volgograd. Στις 7 Αυγούστου,  κυκλοφορία  στρατιωτικού εξοπλισμού στην Κριμαία. Στις 8 Αυγούστου, τμήμα ρωσικού  στρατιωτικού εξοπλισμού κινούνταν στο σταθμό Nerekhta (επαρχία Kostroma). Στις 8 Αυγούστου – στο σταθμό Rossosh (επαρχία Voronezh), αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η ευρεία χρήση των  σιδηροδρομικών γραμμών  μπορεί να θεωρηθεί ως ένα άλλο έμμεσο σημάδι των μη εκπαιδευτικών στόχων της μεταφοράς εξοπλισμού. Για παράδειγμα, το 2008, δύο μήνες πριν από την έναρξη της εισβολής στη Γεωργία, η Ρωσία ξεκίνησε επειγόντως μέσω  σιδηροδρομικών γραμμών ισχυρές δυνάμεις κοντά στα γεωργιανά σύνορα», ανέφερε η InformNapalm.

 Την 7 Αυγούστου 2017, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η σιδηροδρομική γραμμή στα νότια της Ρωσίας που κατασκευάστηκε σε άμεση γειτνίαση με τα σύνορα της Ουκρανίας είχε αρχίσει να λειτουργεί πραγματικά.

«Προκειμένου να περιοριστεί η ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για σύγχρονα αμυντικά όπλα ικανά να αντιταχθούν αποτελεσματικά στις ρωσικές θωρακισμένες ομάδες που αναπτύσσονται κατά μήκος των  ρωσικών συνόρων. Οι ασκήσεις  Zapad 2017 θα μπορούσαν να αποτελούν  το πρώτο στάδιο σχεδίου εμπλοκής  της Λευκορωσίας στην ένοπλη σύγκρουση με την Ουκρανία», αναφέρει η έρευνα.

«Είναι πιθανό η μαζική μεταφορά ρωσικού βαρέως εξοπλισμένου εξοπλισμού στα σύνορα της Ουκρανίας να αφορά  τις πρόσφατες συστάσεις του Πενταγώνου προς τον Λευκό Οίκο για την προμήθεια  στην Ουκρανία αντιαρματικών και αντιαεροπορικών συστημάτων για να βελτιωθούν οι αμυντικές δυνατότητές της Ουκρανίας . Για αυτό ετοιμάζουν μελλοντική εισβολή», προσθέτει η έρευνα.

Οι ουκρανικές υπηρεσίες ομιλούν για  ρωσικές κινητοποιήσεις τύπου Maskirovka που είναι επίσης γνωστές ως «ασκήσεις επί των ασκήσεων» ή «επιθεωρήσεις ετοιμότητας».

Η «Μασκίροβκα» αφορά ένα  τεράστιο πλέγμα ενεργειών παραπλάνησης ενός ολόκληρου έθνους με σκοπό το αιφνιδιαστικό πρώτο πλήγμα ή ακόμα και την δημιουργία ψεύτικων στόχων σε περιπτώσεις βομβαρδισμών όπου κρίσιμες υποδομές πρέπει να προστατευτούν πάση θυσία.

Πρόκειται για μια ακόμη ρωσική κίνηση στην σκακιέρα μετά τις προετοιμασίες πολέμου στα επισιτιστικά αποθέματα και την συμβουλή να επιστρέψουν πίσω στη Ρωσία όσοι Ρώσοι σπουδάζουν ή μένουν στο εξωτερικό.

Ωστόσο, υπάρχει σταδιακά, μεγάλη συσσώρευση στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Αρκετές μονάδες μάχης έχουν διευρυνθεί κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ασκήσεων . Το πιο σημαντικό είναι ότι τα στρατεύματα κινούνται σε μεγάλες αποστάσεις σε φαινομενικά προγραμματισμένες ασκήσεις, οι οποίες ανακοινώνονται μία ή λίγες ώρες πριν αρχίσουν. Αυό  επιτρέπει στη Ρωσία να συγκεντρώσει δυνάμεις κοντά στα σύνορά της και αυτά τα στρατεύματα  στη συνέχεια θα ενισχυθούν, για παράδειγμα, με  μεγαλύτερες δυνάμεις  κατά τη διάρκεια της άσκησης .

Μεγάλη συγκέντρωση έχουμε  στο Pskov που βρίσκεται κοντά ακριβώς  στα εσθονικά σύνορα . Εκεί έχει την έδρα της  η 76η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία  VDV. Στις 7 Αυγούστου η Ρωσία ανακοίνωσε ότι μια από τις  μονάδες αυτοκινούμενου πυροβολικού  2S4  240 χιλιοστών μετακινήθηκε σε  περιοχή κοντά στο Pskov. Αυτά είναι εξειδικευμένα οπλικά συστήματα που προορίζονται για την διάσπαση  αμυντικών οχυρώσεων  σε αστικές περιοχές.

Σήμερα η 31η Αερομεταφερόμενη  Ταξιαρχία μετακινήθηκε από το Ουλιάνοφσκ  στην ίδια περιοχή για να εκπαιδευτεί  με τις τοπικές δυνάμεις  VDV.

Ταυτόχρονα, οι ρωσικές ναυτικές δυνάμεις έχουν  μεταφέρει μονάδες Πεζοναυτών  στη Βαλτική, με πρόσχημα την παρέλαση του ναυτικού στην επέτειο ίδρυσης  του Βόρειου Στόλου. Οι δυνάμεις αυτές   είναι  ικανές να αλλάξουν την τοπική ισορροπία , ειδικά εάν η Ρωσία ξεκινήσει εχθροπραξίες με οποιοδήποτε από τα κράτη της Βαλτικής, την Φινλανδία ή την Σουηδία.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν ότι η Μόσχα ….κινείται για επερχόμενη σύγκρουση με την δύση, η οποία διαφαίνεται περισσότερο από ποτέ ως σίγουρη.  

 • Assurbanibal

  Θα γίνει ψιλοχαμός…

  • paris georgiou

   Χαμός

   • Assurbanibal

    Τι γίνεται?

    • paris georgiou

     Δεν ανοίγει η σελίδα από εκεί

     • Assurbanibal

      Κρίμα.

     • paris georgiou

      Γλίτωσε η περιπτέρου

   • kariolis kokoς

    ΧΑΜΟΖΖ

    • paris georgiou

     Που είσαι ρε Kariolis;;;;;;;;;;

    • paris georgiou

     Ολα καλα φίλε μου; ;;

    • Γιώργος fs.

     Ωραίος ο Kariolis !!!

     • paris georgiou

      ΠΑΝΤΑ

  • © Proud to be Greek

   Αξιος Γέροντα Ασσούριε Χοιροσφάχτη

  • Γιώργος fs.

   Εύγε Ασσούρ!!

  • Δημητρης Πριοβολος.

   Εσενα Ασσουρ τι σε νοιαζει;; Αυριο βραδυ θα εισαι σε κανα φουρνο η σε σουβλα!!!!!
   Δευτερα βραδυ και Τριτη της Παναγιας ( βοηθεια μας η χαρη της ) ολοι γουρνοπουλα τρωνε…

   • Mercury

    να αφήσουμε και λίγο όμως για πρασσοτηγανιά με κρασάκι όταν θα αρχίσουνα να σφίγγουν τα κρύα ( είναι λατρεία η πρασσοτηγανιά, δεν την διαπραγματεύομαι)

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μμμμμμ!θα ψαξω συνταγη

     • Mercury

      Θα την κάνεις βουνίσια όπως εμείς…είναι εύκολη.
      Κόβεις κομματάκια τα πράσσα, τα ζεματάς. Παίρνεις μια άλλη κατσαρόλα, ρίχνεις την τηγανιά με κρασί στο νερό και όταν πάρει βράση, τα πράσσα. Όταν βράσει ρίχνεις λαδάκι ( το προσέχεις) το αφήνεις σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύεις ελαφρά για να φύγουν τα υγρά. Σβήνεις με λεμόνι στυμμένο. Τα πράσσα θα πρέπει να φαίνονται σαν παχιές κλωστές. Το χοιρινό έχει λιώσει και έχει ανακατευτεί με τα πράσσα ενώ υποάρχουν και κομματάκια ολόκληρα μικρά. Ζεστό όπως είναι , ρίχνεις και μαύρο πιπέρι και αρχίζεις τις μασαμπούκες πίνοντας κρασί ! ( βουτάς και ψωμί, δεν θέλω ντροπέεεεες)

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι,βρηκες ανθρωπο που ντρεπεται!βαρβαρος ειμαι!ευχαριστω,ωραιο φαινεται δεν το εχω δει πουθενα εμεις στην ηπειρο φτιαχνουμε πρασσοπιττα

     • Mercury

      Εννοείται οτι φτιάχνουμε πρασσόπιτα, με σκέτα πράσσα ( και τραχανά να δέσουν) και μπάχαρι αλλά και με κρέας και πράσσα. Φύλλο χειροποίητο φυσικά

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΝΑΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ !!!!!!!!!υπερ ευχαριστω!ειμαι μεζεδακιας

     • Mercury

      εννοείται, να τσιμπάς, να πίνεις, να έχεις ανοίξει κουβέντα , να είσαι στο τραπέζι μια ώρα, το καλύτερό μου

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      Ελληνικοτατο,ολα δενουν και η κουβεντα,δυστυχως κανω αυτο ακριβως αυτη την στιγμη ,αλλα μεσω νετ,να μην εχεις ανθρωπους να μιλησεις φατσα μπατσα που λενε ,θα μπορουσα να ειμαι αυτη την στιγμη στο δευτερο καλυτερο κλαμπ του νομου (ειναι του κουμπαρου μου,με παρακαλαει)αλλα προτιμω την πολυ καλη ,εστω και εξ αποστασεως και αορατη ,παρεα σας ,με γεμιζει περισσοτερο εγκεφαλικα και ψυχικα

     • Mercury

      Κάπως έτσι οι περισσότεροι, μην νομίζεις, κι αυτό επειδή τα τελευταία χρόνια η αλλοίωση δεν είναι μόνο κοινωνική αλλά την βλέπεις στους ανθρώπους δίπλα..υπάρχει μια παράξενη διάθεση , πιο πολύ υστερία , δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά..πάντως, λιγοστεύουν όσοι ταριάζω μαζί τους κάθε μέρα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      χμμμμ!εχω χασει πασα ιδεα,ειμαι πολυ μπερδεμενος

     • Mercury

      Δεν είσαι ο μόνος :-)

     • Mercury

      Άσε που φτουράει πολύ επειδή το πράσσο κάνει μπούγιο ( όχι οτι είναι ολύ ακριβή η τηγανιά, αλλά λέμε τώρα)

   • Assurbanibal

    Να ΄σαι καλά ρε Μήτσο! Με παρηγόρησες μια χαρά τώρα…

    • Mercury

     Πιο κάτω δίνουμε και συνταγές :P

 • Αντύπα

  Λάβατε θέσεις!

  • paris georgiou

   Έτοιμοι είμαστε, εν αναμονη των γεγονότων

   • Γιώργος fs.

    Καλησπέρα φίλε Πάρη!!
    Θα είμαστε 100% έτοιμοι…..αλλα από Σεπτέμβρη!!!

    • paris georgiou

     Καλησπέρα Γιωργαρε, αντε να οργανωθουμε σιγά σιγά

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     καλησπερα οπλιτοδρομε!ετοιμαζουμε τιποτα?να ξεθαψω τα………τσεκουρια?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία» – Grothia
  grothia.gr/…/5028/politikos-apo-komma-poytin-evrei-katestrepsan-tin-rosia…
  28 Ιουλ 2015 – Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία» Αναφέρει η ιστοσελίδα The Times of Israel:Η καταγγελία του Oleg Bolychev, βουλευτή του. … ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Ένας πολιτικός …

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»
  redskywarning.blogspot.com/2013/06/blog-post_22.html
  22 Ιουν 2013 – αριστερούς» Εβραίους , οι όποιοι , όπως και οι Έλληνες ομόλογοί τους ,να μισούν τόσο την εθνικότητά … Όσο για το άρθρο, για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκα που έλεγα ότι μόνο οι εβραίοι είναι οι Ναζί

 • Γιώργος fs.

  Τον Κιμ περιμέναμε και για άλλο μέτωπο φεύγουμε!!😆😃

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: ΙΣΡΑΗΛ: Παραδοχή για φυλετικά διαχωρισμένα μαιευτήρια
  redskywarning.blogspot.com/2016/04/blog-post_11.html
  11 Απρ 2016 – Οι Εβραίοι κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν δικαίωμα τους, όπως και εσείς το γράφετε! … ακρίβεια στην γενοκτονία μας εφόσον τους ναζί ΜΟΝΟ για την γενοκτονία των Εβραίων τους κατηγορούν

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ &ΔΙΔΑΧΕΣ

  Αλίμονο στα κράτη του βορρά

  Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».

  Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο .

  «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας .

  Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .

  Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

  Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Χτυποῦν λαλοῦν καμπαναριά,
  θυμᾶμαι τὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ
  καὶ κείνη τὴν γλυκιὰ κυρὰ
  ποὺ τὴν ἐλὲν ἐλευθεριά,
  θὰ ΄ρθεῖ ξανά!

  θὰ ΄ρθεῖ ξανά!
  θὰ ΄ρθεῖ ξανά!
  θὰ ΄ρθεῖ ξανά!

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
  ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΕΣ

 • © Proud to be Greek

  Μα που είναι ο Καμμένος??
  Κοιμάται όρθιος??

  • DisqussioneR

   Φτιάχνει στεφάνια από δάφνες…

 • AthanRules

  Κλείνω διακοπές στο Γκουάμ. Στις 20 του μηνός πετάω!

  • VLAD.. the out of water

   πας για καταδυσεις;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Για νεκροτομες

   • AthanRules

    ScubaDiving!

 • PatmosI

  Τι ανάφλεξη και φαφαριές…. εδώ να δείτε ανάφλεξη….βρίσκομαι εν μέσω κράσου και ενός λόχου μικτής σϋνθεσης…ιταλίδες αμερικανίδες…..πυρηνικά..

  • paris georgiou

   Αυτα ειναι, ατομικές βόμβες, λεμε

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αρε φιλε ,χρειαζεσαι ενισχυσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  άλλος ένας λόγος γιά τόν οποίον δέν θά κάνει τίποτε ο δόναλντ.Τίποτε καί πουθενά.

 • Αντύπα

  93-61 ! νταπαντούπο ΖωΖε μας!

 • © Proud to be Greek

  Εχω την αίσθηση οτι κάτι ΜΕΓΑΛΟ και κακό θα γίνει, πρώτα στην Απω Ανατολή και οχι στην Αν. Ευρώπη, και καλά θα είναι να εχει και εκεί τον νού της και στρατεύματα η Ρωσία.
  Πάντα πρωταγωνιστής στον πόλεμο φυσικά η Αμερική, και μην ξεχνάμε το Ιράν.

  • VLAD.. the out of water

   «γιατι απ την ανατολη,
   κορεα μαντζουρια,
   εισβαλει η αμερικη με την ιαπωνια..»
   γνωστα αυτα αδερφε!

 • Mercury

  Πλέον θα λέμε » οι πόλεμοι της ημέρας»…χαμός !!

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Ο χαμός θα ξεκινήσει από την Αμερική. Εκεί βράζει το καζάνι πολύ περισσότερο απ’ ότι στον υπόλοιπο κόσμο και είναι θέμα χρόνου να γίνει το μπαμ. Στον υπόλοιπο πλανήτη τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ παγιωμένα. Δεν έχουν τις εσωτερικές αντιθέσεις της αμερικάνικης κοινωνίας. Το πολυφυλετικό – πολυπολιτισμικό μοντέλο τώρα δείχνει τις αδυναμίες του και είναι θέμα χρόνου να γίνει της τάνας. Ο Τράμπ κατάφερε να ξυπνήσει αυτό που με το ζόρι κρατούσαν σε ύπνωση τόσα χρόνια οι προηγούμενοι κυβερνώντες. Πάρτε ποπ κορν , ποτά και τσιγάρα και πιάστε θέση στον καναπέ. Η παράσταση αρχίζει εντός ολίγου.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   πεστα φιλε και γω φωναζω καιρο και ειδικα τις τελευταιες μερες μετα την εκλογη τραμπ που πηραν τα πανω τους οι εθνικιστες και η εθνικη ενωση οπλων

  • kraser
   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    5 μύρια «σακούλες» έχει παραγγείλει η υπηρεσία. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί

    • Απ΄ότι φαίνεται, δεν θα τους μείνουν……

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Δεν κάνουν τζάμπα έξοδα αυτοί φίλε μου

  • Mercury

   Θα συμφωνήσω, μόνο που ο Τραμπ δεν ξύπνησε κάτι αλλά εξέφρασε την μαζική απαίτησ του κόσμου που δεν είχε ως τώρα κάποιον που να εκφράζει αυτήν την πλευρά. Κι εμείς κάπως έτσι. Βλέπουμε, καταλαβαίνουμε, υποφέρουμε αλλά δεν υπάρχει κάποιος να πει «δεν πάει άλλο, μαζευτείτε όλοι να δούμε τι θα κάνουμε»

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ετσι , ηγετη θελουμε

    • Mercury

     Ναι..

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Νομίζω ότι δεν ήταν ακριβώς αυτός ο σκοπός του Ντόναλντ. Αυτός απλά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά την πτέρυγα των εθνικιστών των οποίων μέχρι τότε η ψήφος πήγαινε στα κουτουρού. Κατάφερε να δημιουργήσει υποσχέσεις που όμως δεν είναι σε θέση να τις διαχειριστεί γι αυτό και άρχισε το γλέντι.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     πολυ καλη αποψη και θα δουμε πως θα επαληθευτει,γιατι νομιζω οτι τα περισσοτερα τα πιστευε και κανει προσπαθειες

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Φοβάμαι ότι είναι ο πιο απολιτίκ πρόεδρος όλων των εποχών. Στο μυαλό του όλα είναι αχταρμάς και στη μέση είναι το οικονομικό κέρδος. Από αυτή την άποψη ίσως ήταν καλύτερα για τους Αμερικάνους να είχαν εκλέξει την χίτλερυ. Τουλάχιστον αυτή θα ήξερε να διαχειριστεί τις πιέσεις από το παρασκήνιο. Ο Ντόναλντ είναι πολύ λίγος.

     • Mercury

      Η Χίλλαρυ θα έκανε τα χειρότερα , φασισμό ή και πόλεμο ( ίσως με το βαμβάκι ή με μια ΚΑΛΗ δικαιολογία) αλλά μιλάμε για μεγάλη πίκρα..

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Ενώ τώρα που όλοι είναι απογοητευμένοι είναι καλύτερα. Τέτοια διάσπαση στην Αμερική μόνο στην εποχή του εμφύλιου έβλεπες.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      υπεβοσκε παντα,ισως αυτος τα μαζεψει

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Ή θα επιταχύνει την έκρηξη. Θα δείξει σύντομα πάντως. Οι αντιθέσεις είναι πολύ μεγάλες για να τις στρογγυλέψει κάποιος

     • Mercury

      Σου έδωσα κάποια λινκς παραπάνω. Με λίγα λόγια, οι «αριστεροί» των ΗΠΑ δεν διαφέρουν από τους δικούς μας..διαιρούν, τραβουν το σκοινί, είναι ανάλγητοι και δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας τους παρά μόνο να περάσουν την γραμμή τους και πατούν επί πτωμάτων και ζόμπυ ( όπου ζόμπυ οι σημερινοί ψυχωσικοί απλοί αμερικάνοι )

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κοινως,αδερφαρες,πρεζακηδες,κουμουνια,σιωνιστες κλπ σαρα (τυχαιο εβραϊκο?) μαρα και κακο συναπαντημα

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Είναι γνωστό αυτό. Οι liberals , γιατί επισήμως δεν υπάρχει αριστερό ρεύμα στην Αμερική , είναι οι καταστροφείς κάθε αξίας στην κοινωνία. Οι περισδότεροι βέβαια από αυτούς εν αγνοία τους γιατί νομίζουν ότι υπηρετούν ιδανικά. Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η ζημιά από την καταστροφή της εκπαίδευσης.

     • Mercury

      Μπορείς να δικαιολογήσεις την έκρηξη εκ μέρους των » Democrats? βασικά μιλάμε για πλήρη υστερία, πέρα από λογική

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τετοιοι ηταν παντα,εμεις οι εθνικιστες μπορει να μαστε φανατικοι ,αλλα οι δημοκρατες-αριστεροι παντα ηταν υστερικοι

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      η χιλλαρυ θαχε βαλει φωτια ηδη

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Γιατί αυτός τι έχει κάνει ; Με όλο τον κόσμο τα έχει βάλει και από παντού τρώει φάπες.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν νομιζω ,εχει εσωτερικο πολεμο,εξω κανει καλα,φαπες? δεν νομιζω ,μεθα;υριο θα τα πουμε ποιος εχει δικιο,ειναι νωρις

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Αν δεις τα αποτελέσματα από τα μέτωπα που έχει ανοίξει μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου.

     • Mercury
     • HaraldHadrada MERCYLESS

      βλεπεις εσυ κατι νορμαλ στην διεθνη γεωπολιτικη? εγω οχι ,οποτε δεν μπορουμε να κανουμε σωστες προβλεψεις ουτε να κρινουμε ακομα

     • Mercury
     • συμφωνω με τον βαρβαρο

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Είναι εντελώς ηλίθιο να ανοίγεις τόσα μέτωπα ταυτόχρονα και απλά να τα συντηρείς ανοιχτά. Στην καλύτερη περίπτωση είναι ένδειξη αδυναμίας και από στρατηγική άποψη ισοδυναμεί με ήττα.

     • Mercury

      Eric Trump says Democrats would rather see America fail than see his father succeed.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Μια ζωή αυτό κάνουν οι «αριστεροί». Απλά το παληκαράκι είναι εντελώς άσχετο από πολιτική και φυσικά ανιστόρητο.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      νομιζω φωνη βοωντος εν τη ερημω

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      στον πολεμο,ακομα…..δενεν τω μεταξυ ως υπερδυναμη εχει την ευχερεια για καποια μετωπα,δεν κοντραρεται με μεγαλες δυναμεις αλλα με τσετουλα,τωρα ανεβηκε ο πηχης

  • © Proud to be Greek

   Λίγο μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά της Αμερικής που δεν επιρεάζουν άμεσα τον Πλανήτη και δεν εμπλέκονται τρίτες χώρες.
   Το πρόβλημα είναι οι ενδεχόμενες πολεμικές αναμετρήσεις κυρίως μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων.

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η εσωτερική αστάθεια σε μία από τις δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

 • δεν πολεμω νυχτιατικο…

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Εδώ έχει ξημερώσει ήδη. Ξεκινάω εγώ και σας περιμένω

   • Assurbanibal

    Η ταν ή επί τας!

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Ή ταν ή από παν έλεγαν στο χωριό μου 😜

     • Assurbanibal

      Καλά τα έλεγαν!

     • το καμα σουτρα ειναι οβερ ρεϊτεντ στο χωριο σου φαινεται.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Είμαστε γνωστοί ανά το πανελλήνιο ως εραστές αγαπητέ 😝

     • συντοπιτης Αιτωλοακαρνανας κι εσυ;

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Έλααα. Η γενέτειρα μου έχει διατελέσει ηγεμονία της αρχαίας Ελλάδας. Πατρίδα στρατηγών και ποιητών φίλε.

     • Mercury

      Πλαταιές? :P

     • :-ΡΡΡΡ

     • Mercury

      :P

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Αυτό ήταν χωριουδάκι στην υπηρεσία μας φίλε. Άλλωστε ούτε στρατηγούς παρήγαγε ούτε ποιητές. Μόνο χρήσιμους ηλίθιους

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οχι τετοια λογια για ενα «χωριουδακι» που κατεβασε πανστρατια οσο οι αλλοι κανανε θυσιες και πολιτικα παιχνιδια

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Τιμή και δόξα στους Πλαταιείς αλλά η ιστορία είναι αμείλικτη αδελφέ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      θα επιμεινω στην τιμη και την θυσια και θα παραβλεψω τα παντα αλλα,δεν γινεται να θεωρησω χρησιμους ηλιθιους αυτουθς που σταματησαν τους βαρβαρους στην ΠΡΩΤΗ ΤΟΥς επιθεση

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Το σχόλιο μου ήταν «ποιητική αδεία» υπερβολικό μόνο και μόνο για να δώσει έμφαση στα υπόλοιπα. Σε καμία περίπτωσει δεν υποτιμώ τη θυσία τους.

     • Mercury

      εγώ δεν κατάλαβα ακόμα ητν καταγωγή σου…….χαχα

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Υπερήφανος Θηβαίος αγαπητέ

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      με συγχωρεις αλλα δε τους χωνεψα ποτε ,εχω παει και κατηγορουμενος στην Θηβα,με ειχαν γραψει οι εφημεριδες,οποτε δυο φορες

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      λόγω του ότι είναι πλούσια περιοχή ήταν ο πόλος έλξης για πολλούς εσωτερικούς μετανάστες. Μια από τις συνέπειες αυτού είναι ότι έχει εκφυλιστεί ο κοινωνικός ιστός της. Οι ντόπιοι πλέον είναι μειοψηφία και μάλιστα σιωπηρή. Δεν στο λέω σαν δικαιολογία. Είναι γεγονός.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχω σχεσεις απο εκει η θεια μου ηταν απο Ερυθρες (πρωην κριεκουκι ,μπλιαχ)ο αδερφος του πατερα μου πολλα χρονια αστυνομος σε χωρια εκει

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το πιστευω οτι δεν ηθελες να προσβαλλεις,εγω εχω την υποχρεωση ,με τις φτωχες μου γνωσεις να τους υπερασπιστω,σε ξερω,δεν σε παρεξηγησα

     • https://uploads.disquscdn.com/images/1a2f2096529fa884e7a06dbd1c790fcb7bbb062a5a448b09f4f222ab49de03b8.jpg

      δεξα βλεπεις το Θερμο, αριστερα τ`Αγρίνιο … 460μ

     • το πουρναρι ειναι σημα κατατεθεν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      απο τ αγαπημενα μου μερη εχω καθησει πολλες φορες πηγαινοντας για χωριο

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Χωρίς τίποτε το προσωπικό , από το Θέρμο κατάγονταν ο χειρότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ

     • ειχε τις ομορφοτερες γυναικες της περιοχης ομως :-)

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      σ’ αυτό μαζί σου

  • Assurbanibal

   Νωρίς νωρίς μας ήρθες.

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Ο άσωτος μοντ έχει καταντήσει. Πώς να δούμε προκοπή έτσι

    • Assurbanibal

     Όλο κοπάνες είναι τελευταία…

   • Έχει νυχτερινή βάρδια σήμερα………

    • Assurbanibal

     Σε κάνα τέταρτο τον βλέπω να κοιμάται.

  • conan

   εσυ χανεις φιλε μοδ

  • Καλώς τον και ας άργησες……..

  • kraser
  • paris georgiou

   Για πολέμους είμαστε τωρα;

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • 1 ωρα και 30 που θελει δεν υπαρχει περιπτωση να το ακουσω

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    προταση,εχω ωρα που το ακουω……παλι και τουμπαλιν

 • conan

  με ηγετη κοναν μεχρι και η βενεζουελα εξαπλωνεται https://uploads.disquscdn.com/images/e0e0476973b2a813c16e5c95c4837411250456eff64895a27d40c37a3f8d4c99.png

  • Mercury

   Αρχηγάρα μας !

   • conan

    η λατινικη αμερικη εχει κατακτηθει και δεν το ξερει

    • Mercury

     Στο προηγούμενο θέμα την Ελληνοποίησα ήδη. Φροντίζω πριν από σένα για σένα… Περιμένω το Υπουργείο, ναι? άντε μπράβο

     • conan

      τα εχουμε πει αυτα -)

     • Mercury

      Ναι αλλά έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι βάρβαρο με περισσότερες από 20 φέτες στους κοιλιακούς :P

     • conan

      χαχαχχα εχω19 εγω ειμαι εμπιστος

     • Mercury

      μμμμμμ

  • kraser
  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Αυτά βλέπει ο μαδούρος και βγάζει γλώσσα

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   φιλε κιμμεριε μονο με μας τους βαρβαρους θα παει μπροστα η χωρα,με φλωρους οπως ο Περικλης ή ο τσιπρας κλπ χσε μεσα

 • μαλλον θα δω το θεμα αυτο το πρωϊ.
  ησυχο υπνο να εχετε
  κλεινω asap

  • © Proud to be Greek

   gn

 • © Proud to be Greek

  (κάτι μου λεει οτι θα το δούμε αυριο κάποια στιγμή πρώτο θέμα)
  «Για πρώτη φορά αφαιρείται η υπηκοότητα από γενίτσαρους που συνεργάζονται με τους Αλβανούς!»

  Σε αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από -κατ’ επίφαση- ομογενείς, που συνεργάζονται στενά με τις αλβανικές αρχές κατά της ελληνικής μειονότητας, προχωρά η κυβέρνηση, απαντώντας στις συνεχιζόμενες κατεδαφίσεις ακινήτων και την υφαρπαγή περιουσιών που ανήκουν σε Έλληνες μειονοτικούς.

  Σε αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από -κατ’ επίφαση- ομογενείς, που συνεργάζονται στενά με τις αλβανικές αρχές κατά της ελληνικής μειονότητας, προχωράει η Αθήνα, απαντώντας στις συνεχιζόμενες κατεδαφίσεις ακινήτων και την υφαρπαγή περιουσιών που
  ανήκουν σε Έλληνες μειονοτικούς από τα Τίρανα.

  Στα χέρια του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, βρίσκεται μακροσκελής λίστα με ονόματα ομογενών της Χειμάρρας, που έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα, αλλά συνεργάζονται με τις αλβανικές αρχές κατά των εθνικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων της
  ελληνικής μειονότητας στην περιοχή.

  Πρόσφατα, ο κ. Σκουρλέτης υπέγραψε την αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από τον ανεκδιήγητο δήμαρχο Χειμάρρας, Γκιόργκι Γκόρο, στενό συνεργάτη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, στα σχέδια του για πλήρη αφελληνισμό της περιοχής που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια.
  Της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών προηγήθηκε αιτιολογημένη γνώμη του Συμβουλίου Ιθαγένειας, που έκρινε πως ο δήμαρχος Χειμάρρας «ανέλαβε δημόσια υπηρεσία στην αλλοδαπή, αντίθετη προς τα συμφέροντα της Ελλάδας».

  Στην «Black List» των υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικών, περιλαμβάνονται Δημοτικοί Σύμβουλοι και δημογέροντες (κοινοτάρχες) του Δήμου Χειμάρρας, δημόσιοι υπάλληλοι και μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Ράμα, που πρωτοστατούν στην υφαρπαγή περιουσιών που ανήκουν σε ομογενείς και σήμερα θεωρούνται «φιλέτα» της -λεγόμενης –αλβανικής Ριβιέρας.
  http://greeknation.blogspot.gr/2017/08/blog-post_833.html

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αχα!η υπηκοοτητα?τωρα τα ξεχωριζουμε απο την ιθαγενεια?ρε γμτ θα ριχνα τωρα βρισιες αλλα εχε χαρη που σεβομαι καποια ατομα εδω μεσα και δεν θελω μπανια

   • Mercury

    έτσι που έχουν μπλέξει τα μ πούτια τους, ούτε κι αυτοί ξέρουν

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    είναι σάν τήν γενοκτονία μέ τήν εκκαθάριση.Όπου θέλεις τό πηγαίνεις ))

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     δεν ειναι ετσι ομως,ειναι συγκεκριμμενες οι εννοιες,αλλο αν αυτοι κανουν το ασπρο μαυρο

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μά γι΄αυτό καταστρέφονται οι γλώσσες καί τά πανεπιστήμια.Γιά νά μήν μπορεί ο κόσμος νά κατανοήσει τίς λέξεις,άρα καί τίς έννοιες.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      απολυτα θα συμφωνησω

 • #jesuisahmet

  Ο τυπάκος που πάτησε τους antifa στην Αμερική είναι liberal antifa και αυτός.Μια ζωή μπερδεμένα αυτά τα αμερικανά.
  http://gotnews.com/breaking-charlottesville-car-terrorist-is-anti-trump-open-borders-druggie/

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   …………………της παρασκευης το γαλα!δεν ειναι στα καλα τους ,τα λεω απο καιρο

   • Mercury

    ψυχωσικούς τους ανεβάζω, ψυχωσικούς τους κατεβάζω αν πρόσεξες :D

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ενα τετοιο πραμα

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Αχμέτ το πρόβλημα είναι ότι στην Αμερική απεχθάνονται τις ιδεολογίας κι αυτό επειδή δεν μπορούν να τις κατανοήσουν. Το εκπαιδευτικό τους σύστημα είναι προσανατολισμένο στις οικονομικές σπουδές γι αυτό και σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας τους είναι απολίτικο. Μόνο τους εθνικιστές να εξετάσεις για παράδειγμα, θα δεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες που συχνά αντικρούονται μεταξύ τους γιατί δεν εκφράζουν ούτε ακολουθούν κάποια ιδεολογία αλλά τις περισσότερες φορές τις απόψεις του ηγέτη της ομάδας.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    γιατί τό λές αυτό; υπάρχουν καί κλασικές καί κοινωνιολογικές σπουδές εκεί.

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Ο δικηγόρος του διαβόλου θα ΔΟΥ απαντήσει ότι ότι οι «ανθρωπιστικές» επιστήμες είναι ανακάλυψη η οποία βοηθά στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας. Πρακτικά, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, άχρηστες.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      * Θα σου απαντήσει

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      θέλω νά πώ ότι υπάρχει τό γνωστικό υπόβαθρο γιά νά αναπτυχθούν ιδεολογίες.Καί τέλος πάντων,τί εννοείς ιδεολογίες; Ιδεολογία είναι καί η χορτοφαγία,ιδεολογία είναι καί τό νά ταξιδεύεις τόν κόσμο μέ ωτοστόπ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      θα διαφωνησω αλλα δεν θα εξηγησω γιατι ειμαι σε βαρεμαρα και φτιαγμενος καργα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      άφησα τό ούζο στή μέση Χαρίλαε καί βούτηξα στή μπανιέρα νά ηρεμήσω.Παρ΄΄οτι έξω έχει δροσιά,δέν μπορώ νά κοιμηθώ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μια απο τα ιδια,εξω εχω δροσια αλλα εχω σταθερο δεν μπορω να βγω στην αυλη,μεσα ειναι καπως υποφερτα σημερα δεν παραπονιεμαι

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      τό κακό είναι ότι τώρα άρχισα νά πεινάω ))))

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      φαε κατι,δεν πεθαινεις,μολις μετρησα πιεση 15,4 με 9,7 παω για αλλη μια μποτσα κι οθεος μεγαλος,θα τηγανησω και δυο ματακια με βουτυρακι συμπληρωμα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      11 μέ 9 έχω καί 80 παλμούς.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Η χορτοφαγία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδεολογία. Στάση ζωής ίσως ή και κοινωνική επιλογή. Δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Από το προηγούμενο άρθρο σου χρωστάω μια απάντηση που δεν στην έδωσα γιατί με πέταξε έξω. Ως ιδεολογικό υπόβαθρο εννοώ την φιλοσοφική και πολιτική κάλυψη ενός κινήματος. Κάτι που να εξηγεί με πολιτικούς και κοινωνιολογικούς όρους την αναγκαιότητα της ύπαρξης του. Οι αμερικανοί δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Αν δεις , οι περισσότερες ομάδες των εθνικιστών είναι καθαρά προσωποπαγείς. Αρχηγικές.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      με καλυψες,ευτυχως γιατι δεν θα γραφα τοσα

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Είναι πολύ νωρίς για μένα για να πιώ. Άσε που είμαι και άρρωστος 😝

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εγω θανατο δεν φοβαμαι μονο αναπηρια,οταν αρρωσταινω κανω χειροτερα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      περαστικά.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν γνωρίζω τί πρεσβεύουν κι έτσι δέν μπορώ νά έχω γνώμη.Αλλά,θεωρώντας ότι έτσι είναι όπως τά λές,ακόμη κι ο αρχηγός,θά πρέπει νά έχει κάτι ιδεολογικό νά προσφέρει γιά νά πείσει.Δέν είναι έτσι;

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κατι σαν εναν νεοναζι που τελικα ηταν παιδοφιλος και εβραιος?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      !!!!!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν εχω λινκ τωρα αλλα ετσι ειναι ενας κορυφαιος του «ειδους»ηταν τετοιος,μπαχαλο μιλαμε

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Ο βομβιστής της Οκλαχόμα που μακέλεψε σχεδόν διακόσιους ανθρώπους είχε διχάσει το εθνικιστικό κίνημα στην Αμερική γιατί οι μισοί τον υποστήριζαν ενώ οι υπόλοιποι ήταν εναντίων του. Κανείς τους όμως δεν χρησιμοποίησε πολιτικούς όρους για να στηρίξει τη θέση του παρά τοπικιστικές δικαιολογίες. Σε μια χώρα που τα όπλα δίνουν την τελική λύση, η πολιτική φαντάζει ως περιτή πολυτέλεια. Κι αυτό είναι εμφανές σε όλα τα επίπεδα. Από τις τοπικές κοινωνίες έως την κεντρική κυβέρνηση. Το Ιράκ και το Αφγανιστάν το έμαθαν στο πετσί τους

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    τι περιμενεις απο ενα κρατος πολυφυλετικο

   • #jesuisahmet

    Συμφωνώ απόλυτα γιατί το έχω διαπιστώσει,τον λόγο δεν τον είχα αποδώσει εκεί που ανέφερες αλλά έχει κάποια λογική βάση.Επικρατεί γενικά μια σύγχυση στις απόψεις τους.Αλλά έχουν και πλάκα, ειδικά απόψε έχει πολύ γέλιο στα διάφορα φορουμ που εριξα μια ματια με το γεγονός που έγινε. Και θα συμφωνήσω με το σχόλιο που έκανες παρακάτω, επικρατεί ένας αναβρασμός στην κοινωνία και φαίνεται ανάγλυφα εδώ και καιρό,πριν έρθει ο τραμπ.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  ανέβηκε είδηση ότι η τουρκία έκλεισε τά στενά καί στίς δύο κατευθύνσεις.Πολλά πλοία βρίσκονται σέ αναμονή.Γίνεται άσκηση λένε,αλλά δέν υπάρχει ειδοποίηση μέχρι πότε θά κρατήσει αυτό.

  • Mercury

   όου, ντίαρ… γκοτ νταμ ιτ, γκαντέμ !

  • conan

   λινκ?

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    δίπλα ρέ,στήν μπάρα.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   κολπακια του μουστακια

 • ΘΗΣΕΑΣ

  ολα δειχνουν πλεον ξεκαθαρα οτι οδευουμε σε κατι διαφορετικο απ οτι ξεραμε μεχρι σημερα. τα πιονια εχουν ηδη στηθει, η σκακιερα ειναι ετοιμη και οι παιχτες ετοιμοι να κανουν την πρωτη τους κινηση. ολοι εχουν θεσει σε ετοιμοτητα τους στρατους τους και τα πραγματα πηγαινουν ολο και πιο πολυ σε μια ατραπο με αγνωστο προορισμο.
  ο στοχος των μεν ειναι να διατηρησουν τις δυναμεις τους και να υλοποιησουν τα σχεδια τους, και οι δε να να μην το θελουν αλλα να στοχευουν στον δικο τους ανεξαρτητο δρομο.
  νομιζω οτι τελειωσαν ηδη τα ψεματα και οτι ξεκιναει!!!
  στην αμερικη εχει ξεκινησει, και δεν νομιζω οτι αυτη η κατασταση θα μπορεσει να ομαλοποιηθει.
  οτι και να γινει ομως εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει να κρατησουμε την πιστη μας και να θυμομαστε παντα τις αρχες και τα ιδανικα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, τα οποια ειναι επικαιρα οσο ποτε….
  οφειλουμε ομως ναειμαστε πανετοιμοι για καθε ενδεχομενο, παρολο που απ τα καναλια, αλλα ουτε και απο …ραδιο αρβυλα ειδησεις δεν μας λενε τιποτα, αλλα μας αφηνουν μεσα στην καλοκαιρινη ραστωνη να απολαμβανουμε το μπανακι μας…..
  μας οδηγουνε σαν προβατα στη σφαγη με αλλα λογια…(ποσο θα το ηθελαν ορισμενοι αυτο….καποιοι πονηρουληδες.) εχουν παιξει ομως ηδη τα ρεστα τους , και τωρα δεν εχουν αλλα….

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   παλι ευστοχος

   • ΘΗΣΕΑΣ

    και παλι ομως επιμενω οτι δεν θα γινει πολεμος, εχω την αισθηση οτι θα γινει μια …σκληρη μεταβαση απο το χθες στο αυριο. και παντοτε οταν γινετε μια μεταβαση τοτε πολλα απ οσα ξεραμε μεχρι σημερα (δηλαδη ετσι οπως μας εμαθαν) δεν θα ισχυουν και οτι θα μας κακοφανει παρα πολυ, με αποτελεσμα η θλιψη και η απελπισια να μας οδηγουν παντοτε στον στραβο τον δρομο.

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     λογικο

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     απολυτη σκλαβια θα το ελεγα

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     καπως ετσι πιστευω και γω ,θα κανουν τα δικα τους για να μας μαμησουν,χοντρικα

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   είμαστε στό σημείο, κατά τήν γνώμη μου, τού Γιάννης φοβάται τό θεριό καί τό θεριό τόν Γιάννη.Γι΄αυτό κανείς δέν τολμάει νά κάνει τόμπάμ καί μένουν στά λόγια.

 • conan

  επεσε ελικοπτερο της αστυνομιας που επιτηρουσε τους διαδηλωτες στην βιρτζινια.2 νεκροι

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   πως επεσε;

  • ΘΗΣΕΑΣ

   η κατασταση θα εξαπλωθει σιγα σιγα σε ολη την αμερικη. αυτο δεν σταματαει ετσι απλα

   • conan

    σχολιο απο ρτ This is what I have been waiting for-for so long. Finally the chaos chickens Americans have been spreading around the world for decades have come home to roost. I hope its as bloody and as messy as what they did in Iraq and Libya…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ετσι,ολά πληρωνονται

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    έτσι

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   καλο ξημερωμα,ο Θεος μαζι μας

 • Rogue Trooper

  Καλώς τον Σπυρέτο!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα Τζονι!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ενα μπαμ καλο ειναι γιατι οι πολυεθνικες ξεσαλωνουν

  Σκουπιζουν το χρημα απο την αγορα….εγιναν κρατοι εν κρατοι.

  Σιγα μην τους αφηνε ο κοντος να ξεσαλωσουν

  • Promitheas Apollonious

   καλημερα.

   Αυτο ηταν απο την πρωτη μερα που διμιουργησαν τα κρατη, φιλε δεν ειναι κατι νεο, η μονο τωρα συμβαινη.

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Εξαφανισαν την μεσαια ταξη…δημιουργουν ανθρωπους ζομπι

    • Promitheas Apollonious

     καμμια αντηρηση σε αυτο, αν και ειναι προγραμματισμενους κλωνους που διμιουργησαν, κατα την γνωμη μου και οχι ζομπι.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Καλημερα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: “One orb to rule them all” ή “ the New World Orb-er”
  redskywarning.blogspot.com/…/one-orb-to-rule-them-all-new-world-orb.ht…
  23 Μαΐ 2017 – Πολλές φορές πατριώτες ηγέτες που εκλεγήκαν «κατα λάθος», υπέκυψαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στην αθέατη σατανο συμμορία εμπόρων του χρήματος «ροτσιλντ και σια». Οπως και να’χει, αυτό

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
  • Spyros Spyropoulos

   ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΙΖΧΥΕΙ

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ¨Θα εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, εναντίον στα τέκνα των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαία πολεμιστή και τα τέκνα των Ελλήνων θα σου πάρουν τη ρομφαία από τα χέρια και θα σου τη βάλουνε εις τον πάτο¨

  Γέρων Πανικός Διομήδης

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Roosh V : «Η μόνη λύση για να σωθούμε είναι να αφαιρεθεί η ψήφος από τις γυναίκες!»

  «Οι γυναίκες, και ιδιαίτερα οι ανύπαντρες γυναίκες ψηφίζουν τόσο βλακωδώς» – Ann Coulter

  Αφαιρέστε το δικαίωμα της γυναικείας ψήφου και στις αμέσως επόμενες εκλογές, κάθε αριστερό κόμμα θα συνθλιβεί. Μετά από δύο εκλογές, οι πολιτικοί θα μιλούν άμεσα στους άνδρες και για το εγγενές ενδιαφέρον τους για πατριαρχία, οικονομική επιτυχία, σταθερές οικογένειες και δίκαιη κατανομή των γυναικών στην κοινωνία.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/05/roosh-v.html

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ANN COULTER ΘΕΑ

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    οι γυναίκες έχουν ειδικές νοητικές ικανότητες που λειτουργούν σχεδόν αποκλειστικά με βάση την συγκίνηση, την υποταγή και τις κοινωνικές συγκρούσεις περισσότερο από τη λογική, την κυριαρχία και την αξία. Οι δυτικές χώρες έχουν μετατραπεί σε μια εθνική εκπροσώπηση της γυναικείας ψυχής.

    Το κανάκεμα των γυναικών οδηγεί στην καταστροφή του πολιτισμού

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΣΩΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΘΥΛΗΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
     ΝΟΜΟΣ.

  • Mercury

   Έχω ήδη προτείνει να εξαιρέσουμε από την προσέλευση στις κάλπες τους Κρητικούς για 2 τετραετίες να φτιάξουμε χώρα. Στην δική μας πραγματικότητα, η λεβεντομαμακακία, η ξεροκεφαλιά και η έλλειψη κάθε αίσθησης κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύουν μας έχει καταστρέψει από δεκαετίες. Επί νικών ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε το 70 % των λαχανοπαραγωγών Χανιών και έκαναν την διαφορά. Ε όχι

  • Mercury

   Και όσο το σκέφτομαι και ορισμένοι που σκέφτοναι τόσο αβασάνιστα όσ εσύ, καλά θα ήταν να αραιώνουν απ την κάλπη μπας και δούμε φως. Το λέει και η προφητεία πυ δεν έχω πρόχειρη να σου λινκάρω

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Οι αληθειες πονανε.

    • Mercury

     Σε πόνεσε? Δεν νομίζω ..γιατί αν δεν κάνεις πέιστ διάφορα είσαι μάλλον αμοιβαδικός τύπος

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΣΥΧΡΑΙΜΙΑ

     • Mercury

      Την χάνω όταν αντιμετωπίζω την αμετροεπή επίδειξη έλλειψης ΚΡΙΤΙΚΗΣ σκέψης που χαρακτηρίζει τον χαρακτηριστικό γοριλοειδή νεομακάκα που έχει μυρμηγκιάσει στην χώρα ΜΟΥ

  • skeptomenosellin

   Βλαδίμηρε υπάρχουν τουλάχιστον τόσο ζωάδια άνδρες ψηφοφόροι όσο και γυναίκες. Δεν έχουν μόνο αυτές το προνόμιο μην στενοχωριέσαι……

   • Mercury

    Όταν παίρνει τσιτάτα που αφορούν κυρίως τις ΗΠΑ και τα ρίχνει νέτα σκέτα λες και αφορούν την ελληνική πραγματικότητα, πες μου, ποιος πρέπει να απέχει από τις κάλπες?

    • skeptomenosellin

     Ο Βλαδίμηρος είναι οκ.
     Πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους πειραχτήρι ;-))

     • Mercury

      Δεν θα συμφωνήσω

     • skeptomenosellin

      Σεβαστή η άποψή σου :-))

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Ποσες εκτρωσεις εχει η ελλαδα.

     • Mercury

      Δεν γνωρίζω

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Θα βρω και θα σου πω

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
  • skeptomenosellin

   Καλημέρα Πανικέ…
   Κάποι τα έγεγαν αυτά θυμάσαι?
   Ότι δεν υπάρχουν δλδ αριστεροί και δεξιοί αλλά μόνο Έλληνες? :-)))

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΩΣΤΟΣ

    • skeptomenosellin

     Κι εσύ αδελφέ… !!! :-)

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
      ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!

     • skeptomenosellin

      Δεν νομίζω να χρειαστεί.
      Στο τέλος ΟΛΟΙ θα καταλάβουν…….
      Θα αργήσουν λίγο, αλλά θα καταλάβουν… :-))

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΠΑ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΟ ΤΟΝ Β΄ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

     • skeptomenosellin

      Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι Έλληνες αδελφέ μου αν χρειαστεί……

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ

     • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

      οπου δεν ΠΕΙΘΕΙ λογος, πιπτει ραβδος!

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα Πανίκο!!

  • ACBOC

   Οταν λευτερωθει η Ελλας δεν θα πονανε τα μυαλα μας

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

   • ACBOC

    Ποιος ειν αυτος ο καταμαστουρας?

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Κατρουγγαλος

     • ACBOC

      Οκ Κατουρ-γαλος

   • Γιώργος fs.

    Πράσινη ανάπτυξη του στρατηγικού σχεδιαστή Καρανίκα!! 😆😃😅

  • firestormLouis

   Καλημερα Πανικος και οταν λεμε Ελλας περνουμ Ασπιρινη!!

 • Γιώργος fs.

  Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
 • Γιώργος fs.
 • firestormLouis

  Καλημερα σε ολους τους απιθανους πατριωτες και καλη Κυριακη!!

  • ACBOC

   Καλημερα κυριε Λουη

   • firestormLouis

    Καλημερα!! Ασε το «κυριε «!!
    Χαλαρωσε λιγο !!Δεν ειμαστε και σε κανενα γραφειο!!!

    • ACBOC

     Στα γραφεια δεν αποκαλουμε κανεναν κυριο

     • firestormLouis

      Ρε συ αναρχικος?Χαχαχαχα
      Καλος,
      καλη απαντηση και ευφυης!!

     • ACBOC

      Εχω μονο τις δικες μου αρχες που ειναι πολυ διαφορετικες απο την μεγαλη πλειοψηφια

     • firestormLouis

      Ωραιος !!
      Τα πιστευω να μην αλλαζουν αναλογα τις καταστασεις!!
      Στο Συριζα πιστευουν το αντιθετο:
      Τα πιστευω πρεπει να αλλαζουν σαν φορεσιες!!

    • Mercury
     • firestormLouis

      Χαχαχα!!
      Κοιταξα στον καθρεφτη να δω μηπως ασπρισα!!

     • Mercury

      Δεν χρειάζεται, το κάνουν και σε όσους δεν έχουν εμφανή σημάδια ντεκαντάνς οι αλήτες…

     • firestormLouis

      Κατι ξερει ο Αλεξης που τα βαφει κατραμι και κανει αποτριχωση γαμπες και στηθος !

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα φίλε Λούη!!

   • firestormLouis

    Καλη Κυριακη Γιωργο!

  • skeptomenosellin

   Καλημέρα Λούη… :-))

   • firestormLouis

    Καλημερες!!Ολα καλα !!

    • skeptomenosellin

     ΟΛΑ ΚΑΛΑ αδελφέ….

     • firestormLouis

      Καθε μερα χωρις πυρινικη βομβα ειναι μια ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ !!!

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχαχαχ

 • Jorge Melissa

  Καλημέρα και καλή κυριακή σε όλη την διαδικτυακή ομήγυρη!

  • skeptomenosellin

   Επίσης αδελφέ….

  • ACBOC

   Μπουενας Διας αμιγκο

 • skeptomenosellin

  Καλημέρα σας αδέλφια….

 • skeptomenosellin

 • Jorge Melissa

  Γιατί δεν ανοίγει ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή; Τι φοβούνται οι Tούρκοι…
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/t.html#more

 • Γιώργος fs.
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Γιώργος fs.

   Απορώ πως τα καταφέρνουν και σηκώνουν τον Πανάρα!!😆😃😅

 • Jorge Melissa

  Η μεγάλη πτώση
  Ένας άνθρωπος έπεσε σ’ ένα λάκκο. Ήταν αδύνατο να βγεί μόνος του. Χρειαζόταν κάποιος να τον βγάλει έξω, να τον σώσει.
  Πέρασαν διάφοροι από κει…. Ένας μαρξιστής, τον είδε και είπε: <<Να, αυτά είναι τα αποτελέσματα του καπιταλισμού!
  Ένας μουσουλμάνος είπε: <>!
  Ένας ινδουιστής είπε: <>.
  Ένας επιστήμονας το απέδωσε στον νόμο των πιθανοτήτων.
  Ένας θεωρητικός είπε:<>.
  Τελικά ήρθε ο Ιησούς Χριστός, είδε τον πεσμένο άνθρωπο, έσκυψε, τον έπιασε από το χέρι και τον έβγαλε έξω.

 • fokos

  μονο δεν τους εδωσε στολες για το ραντισμα ρβχπ Aληθεια εμεις εχουμε η ειναι στα χαρτια ;;;