Πρωτοφανείς εικόνες: Patriot PAC-3 αναπτύσσονται στη καρδιά του Τόκιο -Τρέχουν για καταφύγια οι Ιάπωνες – Κωδικός «πυρηνικός κεραυνός» από Β.Κορέα

Δημοσίευση: 11 Αυγούστου 2017, 12:12 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 12, 2017 στις 8:24 πμ

Του Βασίλη Καπούλα

Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιαπωνία, με την ιαπωνική κυβέρνηση να δίνει άμεσα διαταγή και να αναπτύσσονται στοιχεία αεράμυνας Patriοt PAC-3 στο κέντρο του Τόκιο και στις δυτικές περιοχές ενώ οι SM-3 τέθηκαν σε ετοιμότητα!Φωτογραφίες δείχνουν μονάδες Patriot στον περίβολο του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

Ιαπωνία και Ν.Κορέα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ρωσία και Κίνα αθόρυβα έχουν απομακρυνθεί από την «επίλυση» της κρίσης και μπορούμε να πούμε πως έστησαν παγίδα στις ΗΠΑ και στους συμμάχους της στην περιοχή.


Τυχόν εκτοξεύσεις προς το Γκουάμ θα φέρουν σε δύσκολη θέση την Ουάσινγκτον: αν δεν επιχειρήσει να αναχαιτίσει τους πυραύλους, η αξιοπιστία της θα δεχθεί πλήγμα και η Πιονγκγιάνγκ θα αισθανθεί αρκετή αυτοπεποίθηση για να διεξαγάγει μια πλήρη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου με τις συνέπειες να είναι τρομερές.

Είναι προφανές πως η Β.Κορέα διδάχθηκε από τα λάθη των Μ.Καντάφι, Σ.Χουσείν κτλ, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ το πυρηνικό της πρόγραμμα και οπλοστάσιο.

Από την άλλη πλευρά, αν επιχειρηθεί αναχαίτιση και ένας πύραυλος ξεφύγει και δεν καταστραφεί, θα αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα των αμερικανικών συστημάτων βαλλιστικής άμυνας.

Ετσι σε αυτή τη κρίση θα δοκιμαστούν στα άκρα συστήματα, αντοχές και ανθρώπινοι πόροι.

«Είναι μια απειλή για να τους εξαναγκάσει να βάλουν τέλος στις πτήσεις των B-1», εκτιμά ο Άνταμ Μάουντ του Κέντρου για την Αμερικανική Πρόοδο.

«Αντίθετα από τις αόριστες και εμπρηστικές απειλές του Τραμπ, αυτές της Βόρειας Κορέας έχουν στόχο, είναι σαφείς, ακριβείς και παρουσιάζουν έναν αξιόπιστο κίνδυνο κλιμάκωσης. Είναι δύσκολο να απαντηθούν».

«Η βορειοκορεατική ερμηνεία της ρητορείας της Ουάσινγκτον διαφέρει από τη δυτική ερμηνεία των συνηθισμένων απειλών της Πιονγκγιάνγκ. Για τον Βορρά, οι εμπρηστικές δηλώσεις του Τραμπ είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου», λέει ο Χονγκ Χιούν-Ικ, αναλυτής του Ινστιτούτου Sejong.

Χτες χιλιάδες Βορειοκορεάτες παρήλασαν με υψωμένες τις γροθιές στους δρόμους της Πιονγκγιάνγκ όπου οι αρχές οργάνωσαν διαδηλώσεις υποστήριξης.

«Δέκα εκατομμύρια καρδιές φλέγονται με την υπόσχεση να υπερασπίσουν μέχρι τον θάνατο τη μητέρα πατρίδα», διακήρυσσε ένα πανό.

Η λαοθάλασσα θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της στην πολεμική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τα πλακάτ έγραφαν:

«Χτυπήστε τις ΗΠΑ με πυρηνικό κεραυνό!», «Εκείνοι που θα μας ακουμπήσουν δεν θα γλιτώσουν τον θάνατο» και «Μια εκδικητική επίθεση αφανισμού».

Τέσσερις πύραυλοι θα εκτοξευθούν ταυτοχρόνως και θα πετάξουν πάνω από τις ιαπωνικές νομαρχίες Σιμάν, Χιροσίμα και Κοΐτσι, εξηγεί ο στρατός.

Οι πύραυλοι «θα πετάξουν 17 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα σε μια απόσταση 3.356,7 χιλιομέτρων και θα συντριβούν στη θάλασσα σε απόσταση 30 ή 40 χιλιομέτρων από το Γκουάμ». Έτσι θα βυθιστούν έξω από τα αμερικανικά χωρικά ύδατα.

Η Ιαπωνία, η οποία έχει προειδοποιήσει στο παρελθόν πως θα καταρρίψει όποιον πύραυλο απειλήσει το έδαφός της, επανέλαβε πως «δεν θα ανεχθεί ποτέ τις προκλήσεις» της Βόρειας Κορέας.

Η Ιαπωνία θεωρεί τον κίνδυνο μιας πυραυλικής επίθεσης από τη Βόρεια Κορέα υπαρκτό, εξ ου και τα τηλεοπτικά μηνύματα προς τον πληθυσμό να αναζητήσει καταφύγιο σε γερά κτίρια σε μια τέτοια περίπτωση.

Οι αρχές αρκετών πόλεων και κωμοπόλεων ξεκίνησαν μάλιστα ασκήσεις για τον τρόπο αντίδρασης των αμάχων σε περίπτωση επίθεσης, όπως στην πόλη Σακάτα.

Τα τύμπανα του πολέμου που ηχούν στην ανατολική Ασία έχουν προκαλέσει πανικό σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Ιαπωνίας, που διατρέχει μαζί με τη Νότια Κορέα τον μεγαλύτερο κίνδυνο να δεχθεί πυραυλική επίθεση από την Πιονγιάνγκ.

Άλλωστε οι περισσότεροι από τους πυραύλους που δοκιμάζει το τελευταίο διάστημα το καθεστώς καταλήγουν στην ΑΟΖ της Ιαπωνίας.

Ιαπωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ζήτηση καταφυγίων είναι τόσο μεγάλη που οι εγχώριες κατασκευάστριες εταιρείες δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες και έχουν φτιάξει μακρές λίστες αναμονής, ενώ οι πωλήσεις ιονιστών και συσκευών φιλτραρίσματος και καθαρισμού του αέρα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εν μέσω φόβων για μια επίθεση με χημικά όπλα.

Ακόμη και αλλοδαπές εταιρείες που κατασκευάζουν καταφύγια έχουν κατακλυστεί με αιτήματα από την Ιαπωνία.

Μια αμερικανική φίρμα που εδρεύει στο Τέξας είδε τις παραγγελίες της να διπλασιάζονται τις τελευταίες εβδομάδες – περίπου το 80% εξ’ αυτών προέρχονταν από την Ιαπωνία.

Δείτε παρακάτω ένα από καταφύγια που κατασκευάζει η αμερικανική εταιρεία Atlas Survival Shelters

Τα καταφύγια στοιχίζουν κατά μέσο όρο αρκετές χιλιάδες δολάρια, αλλά η τιμή των μεγάλων μπορεί να ξεπεράσει και το ένα εκατομμύριο.

Η αμερικανική εταιρεία Rising S Bunkers με έδρα στο Τέξας κατασκευάζει καταφύγια που παρέχουν, όπως λέει, προστασία από πυρηνικές επιθέσεις.

Tέλος, η Ουάσινγκτον κατηγορεί την Κίνα πως έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό απέξω στην πιο πρόσφατη κρίση με την Πιονγκγιάνγκ. Το Πεκίνο έχει κρατήσει «χαμηλό προφίλ» καθώς η ένταση κλιμακωνόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η Κίνα «έχει πει πολύ λίγα πράγματα» δημόσια για την κατάσταση αυτή την εβδομάδα, επαναλαμβάνοντας τις συνήθεις εκκλήσεις της για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

Ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και πάνω από μία εβδομάδα επειδή συμμετέχει σε ένα μυστικό κογκλάβιο του Κομμουνιστικού Κόμματος στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπεϊντάιχε προετοιμαζόμενος για ένα κρίσιμο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο, λένε διπλωμάτες.

Ένας διπλωμάτης από την Ασία με έδρα το Πεκίνο δήλωσε πως την Κίνα απασχολεί επίσης μια παρατεταμένη συνοριακή διαμάχη με την Ινδία.

«Η Κίνα έχει διαφορετικές προτεραιότητες και είναι σαφές ποιες είναι αυτές», δήλωσε ο διπλωμάτης, που μιλούσε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Τα κρατικά ΜΜΕ απηύθυναν ως συνήθως έκκληση για διάλογο προκειμένου να τερματιστεί η κρίση, αλλά επέκριναν επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ότι δεν κάνουν αρκετά για να περιορίσουν τη φωτιά.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua κατηγόρησε την Ιαπωνία ότι «ψαρεύει σε θολά νερά», χρησιμοποιώντας τη Βόρεια Κορέα ως δικαιολογία για τη δική της επαναστρατιωτικοποίηση.

Σήμερα επίσης, η κινεζική ταμπλόιντ με επιρροή Global Times ανέφερε πως η Ουάσινγκτον «θέλει μόνο να αυξήσει τις κυρώσεις και τις στρατιωτικές απειλές εναντίον της Πιονγκγιάνγκ».

Η Κίνα κατευθύνει επίσης την οργή της στη Νότια Κορέα λόγω της ανάπτυξης του αντιπυραυλικού συστήματος THADD. Το Πεκίνο υποστηρίζει πως το THADD απειλεί την ασφάλειά του και φοβάται πως το ισχυρό ραντάρ του συστήματος θα βλέπει βαθιά μέσα στην Κίνα και δεν θα κάνει τίποτα για να επαναφέρει τη Βόρεια Κορέα στο τραπέζι των συνομιλιών.

«Η Κίνα δεν ανησυχεί τόσο πολύ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να επιτεθούν ξαφνικά στη Βόρεια Κορέα. Ανησυχεί για το THADD», λέει ο Σουν Ζε, συν-διευθυντής του China Initiative της Σχολής Διεθνών και Δημοσίων Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Την ίδια στιγμή στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος Μουν Τζάε-ιν κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να επιταχύνει τις προετοιμασίες για την προστασία της χώρας από πυραυλική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε μάλιστα από τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, την άδεια κατασκευής ισχυρότερων βαλλιστικών πυραύλων.

 

 

 • Assurbanibal

  Μόνο για το ξανθό στη φώτο, πήγαινα κι ένα καταφύγιο…

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΞΑΝΘΑ.
   ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΑΝΘΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ

   • Assurbanibal

    Συμφωνώ παιχταρά μου.

  • Γιώργος fs.

   Σωστός ο Ασσούρ!!!

  • να υποθεσω οτι λογω θερους εχετε βαλει τις παντοφλες στο παταρι;

  • RED OR DEAD

   Μαζί σου αδελφέ Σαρδανάπαλε…με ανάβουν τα καταφύγια και αυτή είναι ότι πρέπει για πολλαπλές «βυσματώσεις»!!!χαχαχαχαχα!!!;)

 • Americanos

  Μην φοβάστε.Οι παντοδύναμες και αήττητες Αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις θα κινηθούν αστραπιαία και θα καταστρέψουν την Βόρεια Κορέα στην στιγμή.Το μικρό κίτρινο ανθρωπάκι θα φυλακιστεί και η δημοκρατία θα αποκατασταθεί ξανά στον πλανήτη.
  God bless America.Land of the free.Home of the brave

  • AthanRules

   Ωραίος. Κι εγώ πιστεύω ότι νικητής θα είναι η Αμερική. Σωστά τα λες.

  • RED OR DEAD

   Το γεμίζεις το πορτ μπαγκάζ κοριτσάρα μου;

 • Γιώργος fs.

  3ος στο καταφύγιο!!!

  • Koutroulis

   χωραει αλλος ενας με το σοι του ?

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Ενα τσουτσου κομπρεσερ για τα Γιαπωνεζακια παρακαλω..

 • Γιώργος fs.

  ΟΚαμμένος που βρίσκεται;

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   τι τον θες…να τον παρω στο κινητο να δω που βοσκει;

  • Doctor

   Συντονιζει…..κανενα τσιμπουσι

  • Mercury

   Τον θες κι αυτόν στο καταφύγιο? πόσα στρέμματα νομίζεις οτι είναι?

  • RED OR DEAD

   Αναχαιτίζει γουρουνοπούλες!!!χαχαχαχαχα!!!;)
   ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΎΓΓΑΥΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΈ ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

  • Proud to be Greek

   Θα σου ελεγα τωρα αλλα δεν θελω να σε προσβαλω

 • Koutroulis

  10 9 8 7 6 5 4 3 2 2 παρατεταρτο …..

 • #jesuisahmet

  Πρώτοι θα κάνουν πίσω οι αμερικανοί,ήδη από χθες λένε ότι ψάχνουν διπλωματικές διόδους για εκτόνωση.

 • Koutroulis

  Η φωτο με την ξανθια μου θυμησε ενα αινιγμα

  ειναι μια μανα μια κορη (ξανθια) και ενας μαυρος και μενουν ναυαγοι σε ενα νησι ( καταφυγιο στην προκειμενη περιπτωση) μετα απο 3 μηνες η μανα φωναζει τον μαυρο κουμπαρο και η κορη θειο
  Πως γινετε ?
  ΥΓ
  Δεν ειχαν καμμια συγγενια πριν

  • Mercury

   ε? :o

  • Doctor

   Aντε,ποτε θα το πεις;

 • chrispap

  wifi εχει το καταφυγιο;

 • Καμουφλαζ παντελονι πρασινο μπλουζακι !! Εντυπωσιακο.
  (πρασινο ειναι, μην διορθωσει κανεις)

  • RED OR DEAD

   Κατάρτι αδελφέ Μοντεράτωρ…;)

   • νταξ! θα κοψω τα συμπληρωματα διατροφης ειπαμε :-)

    • RED OR DEAD

     Τουναντίον!μπουκώσου και άλλαξε της τον αδόξαστο!!!χαχαχαχαχα!!!;)

     • δυνατα κι Ελληνικα …

      η πολιτικη ορθοτης εχει παει περιπατο.

 • Mercury

  Η ξανθιά ήταν ό,τι θα δούνε και διαβάσουν όλοι !!!! αχαχα

  • το αρθρο ειναι του Βασιλη, αρα το διαβαζουμε αφθωρει και παραχρημα.

   • Mercury

    εννοείται αλλά είδα ήδη σχόλια που με δικαιώνουν :D

 • #jesuisahmet

  Αν δεν έχει ΕΝΦΙΑ το καταφύγιο ψήνομαι.

  • Proud to be Greek

   Στην Ελλαδα να εισαι σιγουρος και μαλιστα φουσκωμενο.

   • #jesuisahmet

    Τότε άκυρο δεν αξίζει η επένδυση.

    • Proud to be Greek

     (Αυθαιρετο μηπως???)

     • #jesuisahmet

      Στην Αμερική έχω δει βίντεο με preppers που τα φτιάχνουν μόνοι τους πάντως.Εδώ στην Ελλάδα πιθανό να σε κλείσουν σε τρελάδικο αν σε δουν να φτιάχνεις κάτι παρόμοιο.

     • Proud to be Greek

      Οχι και τρελαδικο…..απλα θα σε ρουφιανεψουν στην πολεοδομια….

     • #jesuisahmet

      Καλά αυτό σίγουρο

   • RED OR DEAD

    Κοινόχρηστα και φως-νερό-τηλέφωνο; ;)

  • Doctor

   Τεκμηρια,φορος πολυτελους διαβιωσης,Ενφια,κτηματολογιο,αστα Αχμεντ ,σ αυτο το κρατος μην δουν κανεναν να προοδευει

   • #jesuisahmet

    Άστα να πάνε

 • Proud to be Greek

  Πατριοτ ειχαν αναπτυχθει στο Τοκιο και το ’16.
  Δεν γινεται να ζουν συνεχεια με τον φοβο πως θα ξυπνησει ο χοντρος……..

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ?να παρουμε ενα για τα γεραματα

 • Alexander the Greatest

  Αν σκάσει πυρηνική, θέλει στην καλύτερη 10 χρόνια μέχρι να πεις ότι καθάρισε ελάχιστα ο αέρας έξω και ίσως δεν πάθεις αμέσως καρκίνο από τα υπολλείματα, αλλά με λίγη τύχη θα ζήσεις άλλα 10 χρόνια. Και τι θα κάνεις 10 χρόνια εκεί κάτω, μου λες; Τι θα τρως και τι θα κάνεις αν η ξανθούλα σε 10 χρόνια γίνει υστερικιά, γκρινιάρα και πάρει 40 κιλά από το καθισιό; Μήπως αν είναι να γίνει, καλύτερα να σε πάρει και σένα μια και έξω;

  • Mercury

   Μόλις είπες κάτι πολύ σοφό

   • Alexander the Greatest

    Προβληματίστηκα, και παραθέτω το συλλογισμό μου…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   το νερο που θαναι φαρμακωμενο που το πας?μια στολη και φιλτρα κατι θα κανουν ,ειδικα αν εισαι μακρια,τα νερα ομως……………

  • Koutroulis

   εμεις θα βγαινουμε στην ταρατσα για να ξεπιανομαστε

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  παει το γκαζον!

  • το αφησα να ξεραθει. Βαρεθηκα 20 χρονια κουνουπια.

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ξεκιναω σκαψιμο στην αυλη

  • Proud to be Greek

   Οταν τελειωσεις διαβιβασε.

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Εδώ πάλι…

    • Proud to be Greek

     Κολωσορισες και παλι ☺

  • RED OR DEAD

   Πάρε και την ξανθιά Σύγγαυρε αδελφέ Πολέμαρχε να μαζεύει τα χώματα!;)

   • Koutroulis

    πολυεργαλειο καταντησε η Ξανθια

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  τό χαλί είναι λαικατζίδικο,ο καναπές κολλάει άμα ιδρώσεις,οι πίνακες γύφτικοι,τό μέρος κλειστοφοβικό,η καταπακτή ύποπτη καί η ξανθιά ντεμί.Προτιμώ νά ανέβω σέ κανένα βουνό.Θέλω νά κοιτάζω τόν ήλιο πεθαίνοντας.
  Από τήν άλλη…γιατί νά πεθάνω; Είμαι από αθάνατη γενιά ρεεεεεεεεεεεεεε !!!!!
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !

 • Alexander the Greatest

  «Πεθερούλα μου καλή, σου πήρα ένα καταφύγιο για να σωθείς τώρα που έρχεται πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μπες μέσα γιατί κινδυνεύουμε, και μην ανοίξεις μέχρι να σου πω εγώ το ΟΚ, εντάξει; Άντε και θα τα ξαναπούμε σύντομα». Κλειδώνεις και αράζεις στο σπίτι ζώντας μια πιο ήρεμη ζωή.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ριχνεις και ενα καλο τσιμεντωμα στην εισοδο και ησυχαζεις

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αληθεια ο Πουτιν ακομα μιλια δεν εχει βγαλει

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    δέν τελείωσε ακόμη τό τσιμέντωμα τής δικής του πεθεράς φαίνεται..

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Δεν εννοώ αυτές, τα αρκουδίσια εννοώ…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ωχ!!!μονο ανεμιστηρα,πνιγομαι με εκεινα τα πραγματα

     • Koutroulis

      εμενα με πνιγει η ΔΕΗ

     • Proud to be Greek

      Δεν εισαι ο μονος…..

     • Koutroulis

      Δυστυχως

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    χαχαχαχααααα!!!!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  …ή στό χαράκι θά σταθώ
  ή στόν αέρα θά΄μαι
  γιά δέν τό καταδέχομαι
  νά στραταρίζω χάμαι

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ωραιες οι μαντιναδες,οτι καλυτερο εχει ν αναδειξει η Ελληνικη παραδοση

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  μή λυπηθείς άμα μέ δείς
  νά΄χω φτερά σπασμένα
  κομμάτια νά΄ναι,νά πετούν
  τά έχω μαθημένα

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Είχες ξεχάσει να ξεκολλήσεις τα χαρτάκια από το ημερολόγιο;;;;

   • Koutroulis

    σταματα με επνιξες..

   • #jesuisahmet

    Μακάρι να είχε τόσο ωραίες στο ημερολόγιο.

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Σωστός!!!

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    είμαι φιλόμουσο πλάσμα Κυρία.Καί η μουσική τής Κρήτης,θεωρώ,ότι είναι από τίς ωραιότερες τού κόσμου.Όσο γιά τόν στίχο της…απλά αξεπέραστος!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     ++++++++++++

 • Proud to be Greek

  Αισθανομαι τυχερος που ενας τρολοσχολιαστης εδω ειναι πολιτικος μηχανικος θα μου κανει ΔΩΡΕΑΝ την μελετη για πυρηνικο καταφυγιο για να κερδισει την ευνοια μου την οποια ομως δεν θα την εχει ΠΟΤΕ.

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Ψυχραιμία παίδες. Μην ξεχνάτε ότι ο Τράμπας υποσχέθηκε να διπλασιάσει τις δουλειές στην Αμερική. Όπως βλέπετε οι βιομηχανίες όπλων δουλεύουν στο φουλ και τώρα μπήκαν στο παιχνίδι και οι κατασκευαστικές. Δεν τους κλαίω τους Ασιάτες. Έχουν μαζέψει πολύ δολάριο και μάλλον ήρθε η στιγμή να το επιστρέψουν στην πατρίδα του.

 • Koutroulis

  Τα γυρνανε οι πλανηταρχες

  «There is this sort of rational dictator theory going around Washington that we could strike him with a measured strike and warn Kim Jong Un that if he retaliated we would come back tenfold — that idea is absurd,» Cirincione said. «That completely underestimates Kim Jong Un’s strong man image — if he allows his country to be attacked by the United States, if he sits back and takes it, his days in office are numbered.»
  There is no military solution, there’s only a negotiated one,» he said.

 • American Eagle 🇺🇸

  Είναι θέμα χρόνου πλέον ό κάτοχος του πλανήτη πλανηταρχης Ντόναλντ Τραμπ να δώσει εντολή στα θρυλικά Αμερικανικα στρατεύματα να εξαυλωσουν την βόρεια Κορέα.Η τιμωρία για το κοντό χοντρό κίτρινο ανθρωπάκι Κιμ Γιονγκ Ουν θα είναι πολύ αυστηρή, από τό εξαιρετικής ποιότητας δέρμα τού θά φτιαχτούν πορτοφόλια ενώ το κεφάλι τού θά κοσμεί ως τρόπαιο τό τζάκι τού πλανηταρχη στον λευκό οίκο.Οι εχθροί της πανίσχυρης Αμερικανικης υπερδύναμης πάντα έχουν άσχημο τέλος και τά παραδείγματα είναι πάμπολλα, Σαντάμ Χουσεΐν, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, Μουαμάρ Καντάφι και σύντομα ό Πουτινγκας ό θλιβερος ηγετισκος τής αρκουδοχωρας.God Bless American Empire.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • DiscussioneR

   Στο πατρικό σου στην τρούμπα έχει ζέστη?…

   • Koutroulis

    Δεν ειναι ενημερωμενο το αρθρο , Τρουμπα δεν λεει

    Οι στατιστικές δείχνουν ότι υπάρχουν μόνο 16 πόλεις με το όνομα Αθήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και 26 αμερικανικές πόλεις που περιέχουν το ελληνικό όνομα της Τροίας στο όνομά τους.
    Η Αθέατη γνώση σας προσφέρει έναν κατάλογο των αμερικανικών πόλεων με ελληνικά ονόματα που προέρχονται κυρίως από την ελληνική μυθολογία και την ιστορία.
    Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, έχει πάρει το όνομά της από την θεά Αθηνά: Μπορείτε να βρείτε το ελληνικό όνομα Αθήνα σε πόλεις στις πολιτείες:
    Τζόρτζια, Οχάιο, Αλαμπάμα, Ιντιάνα, Μέιν, Νέα Υόρκη, Πενσιλβάνια, Τενεσί, Τέξας, Δυτική Βιρτζίνια , Ουισκόνσιν, Λουιζιάνα, Μίτσιγκαν, Ιλλινόις, Πενσυλβάνια. Υπάρχει επίσης μια νέα Αθήνα στο Ιλινόις και μια κομητεία Αθήνα στο Οχάιο,
    Αττική, στην Νέα Υόρκη
    Αχίλλεια στην Οκλαχόμα και Αχιλλέας, στην Βιρτζίνια. Ο Αχιλλέας ήταν ο μεγαλύτερος πολεμιστής του Τρωικού Πολέμου, σκοτώθηκε μόνο όταν ένα βέλος χτύπησε τη φτέρνα του, το μοναδικό τρωτό σημείο στο σώμα του.
    Απόλλωνας στην Πενσυλβάνια, Βόρειος Απόλλωνας στην Πενσυλβάνια, Παραλία του Αππόλωνα στη Φλόριντα. Ο Απόλλωνας ήταν ο Ολύμπιος θεός της μουσικής και του φωτός.
    Αμαζονία, στο Μιζούρι (Οι Αμαζόνες στην ελληνική μυθολογία ήταν μια άγρια ​​γυναικεία φυλή πολεμιστριών)
    Αρκαδία στην Καλιφόρνια, στην Φλόριντα, στην Ιντιάνα, Αϊόβα, στο Κάνσας, στη Λουιζιάνα, στο Μίσιγκαν, στο Μιζούρι, στη Νεμπράσκα, στην Πενσυλβάνια, στη Νότια Καρολίνα, και στο Ουισκόνσιν (Η Αρκαδία ήταν ένα διάσημο μέρος στην αρχαία Ελλάδα και νομός της Πελοποννήσου στη σύγχρονη Ελλάδα.)
    Η Κορυφή του Αρη, στο Νέο Μεξικό (Αρης είναι ο έλληνας θεός του πολέμου)
    Αργώ, στο Τέξας (Αργώ ήταν το όνομα του διάσημου πλοίου που ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες χρησιμοποίησαν για να πλεύσουν στο ταξίδι τους για να πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας)
    Άργος, Ιντιάνα (το όνομα του σκύλου του Οδυσσέα », και μια περιοχή στην νότια Πελοπόννησο)
    Αρίων στην Αϊόβα και το Οχάιο (Αρίων ήταν ο ποιητής που πετάξαν στη θάλασσα οι πειρατές και που διασώθηκε από ένα δελφίνι)
    Ατλας ήταν ο άμοιρος Τιτάνας που ήταν καταδικασμένος να κρατάει τον ουράνιο θόλο στους ώμους του για πάντα. Πολλές παραλλαγές του ονόματός του μας έδωσαν μια σειρά από αμερικανικές πόλεις και τα ονόματα πόλεων:
    Η παραλία του Ατλαντα, στη Φλόριντα
    Ατλάντας στη Γεωργία, το Αϊντάχο, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, την Αϊόβα, το Κάνσας, τη Λουιζιάνα, το Μιζούρι, τη Νεμπράσκα, τη Νέα Υόρκη, το Τέξας. Υπάρχει επίσης το όνομα Ατλας στο Μίτσιγκαν και το Κάνσας, και το όνομα ΑΤλάντικ σίτι του Νιού Τζέρσει.
    Δάφνη, στην Αλαμπάμα (η Δάφνη ήταν μια όμορφη γυναίκα που καταδιώκονταν από τον θεό Απόλλωνα. μεταμορφώθηκε σε δέντρο, προκειμένου να γλυτώσει.)
    Κάστορ, στη Λουιζιάνα (Κάστορας και Πολυδεύκης ήταν διάσημο δίδυμο της ελληνικής μυθολογίας)
    Καλυψώ, Βόρεια Καρολίνα (Η νύμφη Καλυψώ ήταν μια μάγισσα που προσπάθησε να πείσει τον ήρωα Οδυσσέα να μείνει μαζί της στο νησί της.)
    Κασσάνδρα, στην Πενσυλβάνια (η Κασσάνδρα ήταν μάντισσα που ήταν καταραμένη από τον Απόλλωνα, έτσι ώστε να μη δίνει κανένας πίστη στις προφητείες της)
    Κλειώ στην Αλαμπάμα, την Καλιφόρνια, τη Γεωργία, την Αϊόβα, το Μίσιγκαν, τη Νότια Καρολίνα και την Δυτική Βιρτζίνια. Η Κλειώ ήταν μία από τις εννέα Μούσες της ελληνικής μυθολογίας
    Κόρινθος στο Κεντάκι, στο Μισισίπι, τη Νέα Υόρκη, το Τέξας, το Βερμόντ. Η Κόρινθος είναι μια σημαντική πόλη περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.
    Κρήτη στο Ιλινόις και την Νεμπράσκα. Η Κρήτη είναι το νησί όπου ανατράφηκε ο Δίας ως μωρό και το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα.
    Δελφοί στην Ιντιάνα, το Κεντάκι και τη Νέα Υόρκη. Οι Δελφοί ήταν το πιο γνωστό μαντείο στα αρχαία χρόνια.
    Εκτωρ στο Αρκάνσας, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη. Ο Έκτορας ήταν ο γενναίος Βασιλιάς της Τροίας που πολέμησε στην πλευρά των Τρώων εναντίον των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου. Σκοτώθηκε από τον Αχιλλέα.
    Ο Όμηρος στην Αλάσκα, την Τζόρτζια, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, τη Λουιζιάνα, τη Νεμπράσκα, τη Νέα Υόρκη και το Οχάιο. Ο Όμηρος ήταν αρχαίος ποιητής και συγγραφέας, ο οποίος μας έδωσε τα διάσημα βιβλία Ιλιάδα και Οδύσσεια
    Εσπερία, στην Καλιφόρνια. Η Εσπερία, το θηλυκό του επιθέτου Εσπέριος που αναφέρεται στον βραδινό ή σε αυτόν που βρίσκεται δυτικά.
    Εσπερος, στο Κολοράντο. Έσπερος (μυθολογία), μυθικό πρόσωπο που προσωποποιούσε τον Αποσπερίτη.
    Ειρήνη, στη Νότια Ντακότα και το Τέξας. Η Ειρήνη είναι ελληνικό όνομα και η προσωποποίηση της Ειρήνης.
    Ιρις, στη Νότια Καρολίνα. Η Ίρις ήταν η ελληνική θεά του Ουράνιου Τόξου.
    Ιθάκη, στη Νεμπράσκα, τη Νέα Υόρκη, το Οχάιο. Η Ιθάκη ήταν το το νησί του Οδυσσέα.
    Παρθενών, στο Αρκάνσας. Ο Παρθενώνας στην Αθήνα είναι ο υπέροχος ναός στην Ακρόπολη, που χτίστηκε προς τιμήν της μεγάλης θεάς Αθηνάς
    Δίκη στην Αϊόβα και το Τέξας. Η Δίκη (Δική) ήταν κατά την ελληνική μυθολογία η προσωποποίηση της Δικαιοσύνης
    Ηχώ στην Λουιζιάνα, τη Μινεσότα το Όρεγκον, το Τέξας, τη Γιούτα. Η Ηχώ ήταν ορεσίβια Νύμφη στην ελληνική μυθολογία, που οι Μούσες την δίδαξαν άσμα, αυλό και σύριγμα. Έτσι έμεινε γνωστή για τη μελωδική φωνή της.
    Έρωτας στη Λουιζιάνα και την Αριζόνα. Ο Έρωτας ήταν έλληνας θεός της αγάπης
    Άδης στο Κρίκ και την Ουάσιγκτον. Ο Άδης ήταν ο θεός του Κάτω Κόσμου
    Χέρκουλες στην Καλιφόρνια. Ηρακλής (ο Ηρακλής) ήταν ο μεγαλύτερος ήρωας της αρχαίας Ελλάδας.
    Μαραθώνας, στη Νέα Υόρκη. Η Μάχη του Μαραθώνα που διεξήχθη τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 490 π.Χ, αποτελεί σύγκρουση μεταξύ των Ελλήνων (Αθηναίοι και Πλαταιείς) και των Περσών κατά την πρώτη εισβολή των Περσών στην Ελλάδα.
    Μέδουσα, στη Νέα Υόρκη. Η Μέδουσα στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες.
    Μέντωρ, στη Μινεσότα και το Οχάιο. Ο Μέντωρ ήταν ένα πρόσωπο της Οδύσσειας στο οποίο ο Οδυσσέας εμπιστεύθηκε «τα του οίκου του» όταν έφευγε για τον Τρωικό Πόλεμο.
    Ο Όλυμπος ήταν το βουνό των αρχαίων θεών. Από τον Όλυμπο παίρνουμε τοπωνύμια, όπως: Olympic Valley στην Καλιφόρνια, Olympia Heights στη Φλόριντα, Olympia Fields στο Ιλινόις. Τα ονόματα αυτά θα μπορούσαν επίσης να προέρχονται από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου γίνονταν στην αρχαιότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
    Muse, στην Πενσυλβάνια. Οι εννέα Μούσες στην ελληνική μυθολογία ήταν αυτές που ενέπνευσαν τις τέχνες, τις επιστήμες, τη μουσική και όλα τα πολιτιστικά πράγματα.
    Ορέστης, στην Ιντιάνα. Στην ελληνική μυθολογία, ο Ορέστης ήταν γιος του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας, αδερφός της Ηλέκτρας και της Ιφιγένειας.
    Pandora, στο Οχάιο και το Τέξας. Η Πανδώρα σύμφωνα με το μύθο αποδέσμευσε και σκόρπισε στην ανθρωπότητα όλα τα δεινά και τις ασθένειες που ήταν κρυμμένες σε ένα πιθάρι
    Πηνελόπη, Τέξας. Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου.
    Σπάρτη στη Γεωργία, το Ιλινόις, το Κεντάκι, το Μίσιγκαν, το Μισισίπι, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, το Τενεσί, τη Βιρτζίνια και το Ουισκόνσιν. Η Σπάρτη ήταν μια διάσημη πόλη-κράτος στην αρχαία Ελλάδα, που φημιζόταν για τους εξαιρετικά πειθαρχημένους ​​πολεμιστές της
    Θήβα, στο Ιλινόις. Η Θήβα, όπως και ολόκληρη η Βοιωτία, έχει εξαιρετικά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική μυθολογία.
    Τροία στην Αλαμπάμα, το Αϊντάχο, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, την Αϊόβα, το Κάνσας, το Μέιν, το Μίσιγκαν, το Μισούρι, τη Μοντάνα, το Νιου Χάμσαϊρ, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο, την Πενσυλβάνια, τη Νότια Καρολίνα, το Τενεσί, το Τέξας, το Βερμόντ, την Βιρτζίνια, τη Δυτική Βιρτζίνια . Η Τροία ήταν η αρχαία μυθολογική πόλη όπου έλαβε χώρα ο περίφημος Τρωικός Πόλεμος.
    Ζέφυρος, στη Φλόριντα και Ζέφυρος στη Νεβάδα και το Τέξας. Ο Ζέφυρος ήταν ένας από τους θεούς του ανέμου.
    Νότος, στο Ιντάχο.Ο Νότος ήταν ένας άλλος θεός του ανέμου
    Ωρίον, στο Ιλλινόις και το Μίσιγκαν. Ο Ωρίων ήταν ένας γίγαντας της ελληνικής μυθολογίας που είχε τοποθετηθεί στα αστέρια σαν τον Αστερισμό του Ωρίωνα
    Ελεν, στη Τζόρτζια, το Μέριλαντ, το Μισούρι, τη Μοντάνα, τη Νέα Υόρκη, την Οκλαχόμα, τη Δυτική Βιρτζίνια Και Helenville στο Ουισκόνσιν. Η Ελένη της Τροίας ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στη γη, και η αιτία του Τρωικού Πολέμου.
    Ulysses, στο Κάνσας, το Κεντάκι, τη Νεμπράσκα, την Πενσυλβάνια. (Οδυσσέας)
    Ουρανία, στη Λουιζιάνα. Η Ουρανία ήταν η μία από τις εννέα Μούσες
    Ουρανός, στην Αλάσκα. Ο Ουρανός ήταν ένα πρωτότυπο Τιτάνα, σύζυγος της Γαίας (Μητέρας Γης).
    Αυτή ήταν απλά μια σύντομη λίστα με τις πόλεις των ΗΠΑ με ελληνικά ονόματα.
    Υπάρχουν ακόμα περισσότερες πόλεις και χωριά με σύγχρονα ελληνικά ονόματα ή αρχαία ελληνικά ονόματα.

    atheatignosi

    • Mercury

     όντως, μια φίλη μου μένει στην Σπάρτη-Νιου Τζέρσευ :-)

     • Koutroulis

      πες μου οτι εχει και 300 κατοικους να γουσταρω

     • Mercury

      ίσως ούτε καν…δεν έχω πάει αλλά είναι αυτό το κλασσικό με τα γκαζόν και τις αραιές μονοκατοικίες κλπ με ένα μικρό εμπορικό κέντρο κάπου και κανα 2 εκκλησίες… άλλη φάση

     • Koutroulis

      ειναι στην Αμερικη δεν μετραει

   • American Eagle 🇺🇸

    Εδώ στο Miami γλενταμε με τά καινούρια ρωσιδακια που μας έρχονται κάθε μέρα, είναι πολύ εύκολα και για five dollars κάνουν τά πάντα!

    • chrispap

     εχεις σκεφτει μηπως πληρωνεις πολλα ; μηπως δεν αξιζεις τοσο οσο νομιζεις και αναγκαζεσαι να πληρωνεις;

    • Tasos

     Ο αγμτος και ασχημος πλερωνει

  • Koutroulis

   Μηπως διακρινω ενα ρατσιμο με τους κοντους , χοντρους κιτρινους , οσους εχουν 2 ποδια χερια ,και δεν τρωνε hamburger ?

  • chrispap

   θυμαμε απο μικρο παιδι οτι οι αμερικανοι ειχαν ενα προβλημα με το βιετναμ.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    οι βαθειές πληγές δέν ξεχνιούνται )))

    • Koutroulis

     χεχε αφου νικησανε :P

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ρώτα τούς βετεράνους

     • Koutroulis

      ειναι αλλου αυτοι

   • Americanos

    Στο Βιετνάμ ήμασταν νικητές.Δεν χάσαμε ούτε μια μάχη.

    • chrispap

     οφ κορσ γιου ντιντ. ντρινκ α κοουκ ναου

    • Koutroulis

     ναι 100.000 σφαιρες για καθε vietcong

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  αχαχαχαχαααααα
  στό καταφύγιο έχει τηλεόραση!
  αν έλθει η πυρηνική συντέλεια τού κόσμου,ποιός θά εκπέμπει γιά νά βλέπουν;

  • Koutroulis

   φτου , παω να ξηλωσω την κεραια

 • Koutroulis

  Τελικα πολυ πουλαει ο Πολεμος
  ηδη εχω παρει 3 fredakia

 • 0:37

  • Koutroulis

   εξαρτατε ποιον θα παρεις στο καταφυγιο

   • Mercury

    Εγώ στο καταφύγιο θέλω έναν καταψύκτη με παγωτά πάντως.

  • Mercury

   Πωωωωω, έβλεπαν οι δικές μου οι μικρές το βίντεο γιατί λάτρευαν το τραγούδι και το ορίτζιναλ έχει γκέυ λάβ… τι νεύρα που είχα.. άσε που μου ρθε κεραμίδα το σχόλιό τους

  • Αντύπα

   ουουουουου ο λουγκρούμνος! ΕσΧοζ!

   • Mercury

    άσε τι τράβηξαμε το έβλεπαν τα μικρά το βίντεό του, μετά όμως έκαναν και στην σχετική επιμόρφωση στο σχολείο και μας λύθηκαν τα χέρια, ξεγνοιάσαμε ;P

    • Αντύπα
     • Mercury

      ε, δεν έχεις ακούσει σχετικά? πράγματι εισήχθη στο πρόγραμμα ως προαιρετικό αλλά πιστεύω, ελέω Γιαβρόγλου θα επανέλθουν δριμύτεροι.
      ΥΓ άσχετο αλλά δενβγάζω νόημα από τους στίχους αυτού του τραγουδιού, LOL

     • Αντύπα

      κάνουν προπαγάνδα ανωμαλίας στα παιδάκια οι συριζοψεκασμένοι νεοταξίτες

     • Mercury

      Τα περισσότερα αντιδρούν πάντως, μέμφονται

     • Αντύπα

      Ευτυχώς.

     • puaro

      βοηθεια, τι ειναι παλι τουτο;;;;;;;;
      καινουργιος υπουργος;;;;;;
      εγινε ανασχηματισμος;;;;;;

   • δεν ειναι αυτος, ειναι διασκευη.

 • Spyros Spyropoulos

  Εμεις συνεχιζουμε τα μπανια μας κανονικα….τα καταφυγια θα τα σκεφτουμε απο Οκτωβρη!

  • Koutroulis

   Ψυχραιμια πανω απο ολα

   • Spyros Spyropoulos

    Ψυχραιμος κολυμπω καθε μερα……μη μου τους κυκλους ταραττε!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
     • Spyros Spyropoulos

      Ασε που τωρα ετοιμαζομαι να την πεσω για κανα τριωρο….Γεια σου Ροη με τα ωραια σου!

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Γεια σου και σένα, λεβένταρε..

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Καλησπέρα, Σπυράκο!!! Πού χάθηκες;;;;

   • Spyros Spyropoulos

    Μπανια και επισκεψεις…..Αυγουστος γαρ!!!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     ++++++++++++

 • Αντύπα
 • © Proud to be Greek

  Τώρα είμαι online απο λάπτοπ σαν ανθρωπος.
  Σας ενημερώνω επειδή σιγουρα σας ενδιαφέρει.
  (οχι – δεν είναι απειλή – δεν υπάρχει λόγος πανικού)

  • skeptomenosellin

 • The_Truth

  Kim μονο μην ριξης την SONY θελω PlayStation 5 του χρονου

  • Αντύπα

   Και ο Κουρασμένος PSboy το περιμένει.

 • Αντύπα

  Με ενα τέτοιο μωρο στο καταφύγιο μένεις μέσα μεχρι να τελειωσουν οι προμήθειες.

  • Mercury

   Εγώ πάλι φοβάμαι μην μου τελειώσουν οι προμήθειες :(

 • Αντύπα

  Emp1 και δεν evg1 (απο το καταφύγιο)!

 • © Proud to be Greek
  • Mercury

   Αυτό με την πατάτα δεν το είχα ξανακούσει ;o

   • Αντύπα

    οι συριζαίοι βάζουν καρότο

    • © Proud to be Greek

     Αλλα οχι στα μαλλιά…………………

     • Assurbanibal

      λολ

     • Assurbanibal

      στο δέρμα για το μαύρισμα?

     • © Proud to be Greek

      Mου αρέσει που οι σκέψεις σου είναι αγνές χωρίς ιχνος πονηράδας ;-)

 • © Proud to be Greek

  Μα…….. που πηγαν όλοι??
  Γιατί δεν σχολιάζετε??
  Γιατί με κάνετε να νοιώθω θα σαν γεράκι που μόλις σκάει μύτη κρύβονται τα σπουργιτάκια??

  Θελετε να σας ξετρυπώσω λέγοντας «ζήτω ο Σύριζα και η αριστερά»??

 • © Proud to be Greek

  Διαβάστε επίσης:
  «Τι θα έκανε ο Γέρος του Μοριά στον Βούτση;»
  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/08/blog-post_771.html

  • Assurbanibal

   Το άρθρο υπογράφει ο Φαήλος…

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    καλο παιδι ο Φηλος τον ειχα γνωρισει παλια ,ειναι οντως πατριωτης

 • Assurbanibal

  Ο eponymos έπιασε πληκτρολόγιο στα χέρια του και έχει πα΄ρει τα πάνω του…

 • Αντύπα

  «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ»…!!!
  http://www.stoxos.gr/2017/08/blog-post_204.html

  • © Proud to be Greek

   Δεν καταργείται τίποτα.
   Αδικα σκοτίζεται ο κύριος stoxos.

 • © Proud to be Greek
 • BABIS

  Καλησπερα σας.

  • © Proud to be Greek

   Γειά σου ευγενέστατε Χαράλαμπε.

   • Assurbanibal

    Σήμερα υπάρχει συντονισμός…

  • Assurbanibal

   Καλησπέρα Χαράλαμπε.

 • eponymos, πεινασα.

  • Assurbanibal

   Κάτσε λίγο μιλάμε τώρα…

  • © Proud to be Greek

   Κι εγώ, αλλα περιμένω τα κορίτσια να φέρουν τα σουβλάκια απο την Αμφισσα

 • chris makis

  τρεχω γργορα να κρυφτω στο καταφυγιο της φωτο με το ξανθο νετο…

 • sefismel

  Τρώνε τα λεφτά απο τους μεροκαματιάρηδες εν μέσω της κρίσης για να φτιαξουν καταφύγια λες και θα σε σωσουν !!αν δεν εχεις βουνά δεν κανεις τίποτα

 • Limassolbull

  Τωρα τι μπορουνε να κανουν οι patriot απεναντι σε ετσι οπλικα συστηματα ειναι αγνωστο. Εδω δεν μπορουνε να αναχαιτησουν πυραυλους σκουτ των παλαιστινιων τεχνολογιας του 63. Απλα τους τρωνε τα λεφτα οι αμερικανοι κοροιδευοντας τους με τους υπερεκτιμημενους patiot.