Κοινωνία

Χρήστος Χωμενίδης: Αναρχικός με προειδοποίησε να μη ξαναπατήσω στα Εξάρχεια, του είπα να μού....»

Σε μια συνάντηση που είχε σήμερα στα Εξάρχεια αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Χωμενίδης. Ο «τυπάκος με αντιεξουσιαστική εμφάνιση», όπως αναφέρει, τον προειδοποίησε να μην ξαναπατήσει στα Εξάρχεια, με τον συγγραφέα να τον προτρέπει «να μού κλ… τα αρ…».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του γράφει:

«Προ ολίγου, στην οδό Σόλωνος, τυπάκος με αντιεξουσιαστική εμφάνιση, ο οποίος δεν ήξερε το όνομά μου και με αποκαλούσε "δημοσιογράφο", με προειδοποίησε να μην ξαναπατήσω στα Εξάρχεια.

Προφανώς τον προέτρεψα να μού κλ[…] τα αρ[…], τον πληροφόρησα ότι στα Εξάρχεια σύχναζα προτού ο ίδιος γεννηθεί και τον κάλεσα να με πλησιάσει και να επαναλάβει ό,τι μού είπε από απόσταση αναπνοής. Προφανώς απομακρύνθηκε με ταχύ βήμα, αφού με απείλησε ότι θα θυμάται τη φάτσα μου.

Πρέπει να πάρουμε την πόλη μας πίσω! Ο μόνος ίσως τρόπος είναι να αρχίσουμε μαζικά να ξανακάνουμε τις βόλτες μας, να πίνουμε τους καφέδες και τα ποτά μας, σε δεύτερη φάση να στεγάζουμε τα μαγαζιά και τα γραφεία μας στα "άβατά" της. Αρκεί πλέον η ανοχή στις συμμορίες!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...