Κοινωνία

Φονικό στο Κορωπί: Σοκάρει η απολογία της 27χρονης - «Με είχε τυφλώσει ο έρωτας» (βίντεο)


Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της απολογίας της 27χρονης που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κορωπί.
Ξεσπώντας συχνά σε κλάματα, απέδωσε τον φόνο στο ερωτικό πάθος.

Ο έρωτας για τον 42χρονο άνδρα, με τον οποίο η κατηγορούμενη έχει αποκτήσει δύο παιδιά, της είχε θολώσει το μυαλό και της κατέστρεψε τη ζωή, όπως υποστήριξε στην απολογία της.
«Με είχε τυφλώσει ο έρωτας. Θόλωσα, τρελάθηκα. Δεν είχα σκοπό να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Όταν πήγα στη φυλακή κατάλαβα πόσο ζώο ήμουν. Κατέστρεψα τη ζωή μου και μία γυναίκα και τα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη.

Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ότι το θύμα απείλησε το παιδί της τη μοιραία βραδιά, που οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, έξω από το σπίτι στο Κορωπί. Τότε, πήρε το μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο και ακολούθησε η συμπλοκή, μπροστά στα μάτια του δικού της παιδιού, αλλά και των δύο παιδιών της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...