ΗΠΑ

Τσέλσι Κλίντον κατά Τραμπ: «Οι γονείς μου δεν μου ζήτησαν ποτέ να πάρω τη θέση τους»

Στην αντεπίθεση περνά η μονάκριβη κόρη της οικογένειας Κλίντον μετά το καυστικό σχόλιο του Αμερικανού προέδρου για την ίδια και τη μητέρα της, Χίλαρι, στο Twitter.

Η Τσέλσι Κλίντον δεν δίστασε να απαντήσει «κατάλληλα» στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος ενέπλεξε την ίδια και τη μητέρα της στο μίνι σκάνδαλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ με αφορμή την παρουσία της Ιβάνκα στις εργασίες της συνόδου κορυφής του G20 στο Αμβούργου.

Αν και η Τσέλσι είναι φίλη με την αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, έσπευσε να υπερασπιστεί την οικογένειά της και να σφάξει με το... γάντι τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ, αφού προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ και τα social media όταν παραχώρησε την καρέκλα του στην Ιβάνκα, έγραψε στη συνέχεια στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter: «Αν είχε ζητηθεί από την Τσέλσι Κλίντον να πάρει τη θέση της μητέρας της, καθώς η Χίλαρι θα παρέδιδε τη χώρα μας, οι Fake News (ψευδείς ειδήσεις) θα έλεγαν ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ».

Μόλις είδε το σχόλιο του Αμερικανού προέδρου, η μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

«Καλημέρα κύριε Πρόεδρε. Δεν θα είχε συμβεί ποτέ στη μητέρα μου ή τον πατέρα μου να μου το ζητήσουν. Εσείς παραδίδατε τη χώρα μας; Ελπίζω πως όχι».

O Ντόναλντ Τραμπ όπως και η Τσέλσι Κλίντον, μητέρα δύο παιδιών, έχουν ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στο Twitter η οποία ενισχύθηκε στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ. Τσέλσι και Ιβάνκα παρά τις αντιπαλότητες των γονιών τους, διατηρούν φιλικές σχέσεις και πολλές φορές έχουν εκφράσει η μία θαυμασμό για την άλλη.

Η αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου και ειδική σύμβουλός του στο Λευκό Οίκο αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε επειδή αντικατέστησε τον πατέρα της σε στρογγυλή τράπεζα στη G20. Τα τελευταία δύο 24ωρα,η Ιβάνκα έχει εξαφανιστεί από τα social media.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...