ΗΠΑ

Τραμπ: Aποθεώνει την Ιβάνκα και της «χαρίζει» 50 εκατ. από τον προϋπολογισμό! (βίντεο)


Οι ΗΠΑ θα χρηματοδοτήσουν με 50 εκατ. δολάρια ένα νέο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας που θα στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα. Ως εδώ όλα καλά, μόνο που κύριος υποστηρικτής αυτής της ιδέας δεν είναι παρά η κόρη του αμερικανού προέδρου που πήρε την απόφαση αυτή, ξεσηκώνοντας ακόμα μια φορά σάλο στη χώρα.

Αποθεώνοντας την δουλειά της κόρης του Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων, πως η ζωή της Ιβάνκα θα ήταν πολύ ευκολότερη εάν δεν ήταν κόρη του!

«Αν δεν ήταν κόρη μου, όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα γι' αυτής» είπε ο Τραμπ σε μία από τις εκδηλώσεις της G20 που διεξάγεται στο Αμβούργο. «Αυτό ίσως είναι το μόνο άσχημο σε αυτήν, για να λέμε την αλήθεια», συνέχισε ο Τραμπ και απευθύνθηκε προς την χαμογελαστή Ιβάνκα: «Βοηθάς τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο και θέλω να σε ευχαριστήσω».

Η συγκεκριμένη επιδότηση του προγράμματος αυτού της Παγκόσμιας Τράπεζας θεωρείται εξαιρετικά υψηλή, ενώ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, συνολικά απαιτείται η συγκέντρωση ενός δισ. δολαρίων για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.
https://twitter.com/NBCNews/status/883680211056955392

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ