Κοινωνία

«Το Μάτι»: Ένα περίεργο και σχεδόν τέλειο σφαιρικό νησί που κινείται (εικόνες, βίντεο)

Στη μέση της Νότιας Αμερικής υπάρχει ένα περίεργο και σχεδόν τέλειο σφαιρικό νησί που κινείται από μόνο του. Η ξηράς στη μέση-που ονομάζεται «Το Μάτι» (The Eye) επιπλέει σε μια λίμνη από κρύο νερό, η οποία είναι εξαιρετικά παράξενη σε αντίθεση με τη γύρω περιοχή. Το κάτω μέρος φαίνεται να είναι στερεό σε σύγκριση με το έλος γύρω από αυτό.

Μέχρι τώρα, κανείς δεν έχει δοκιμάσει να εξηγήσει «το μάτι» ή να διαλευκάνει τα πολλά μυστήρια του.

Πολλοί άνθρωποι στην περιοχή υποστηρίζουν ότι είναι «ένας κύκλος μέσα σε ένα άλλο κύκλο που αντιπροσωπεύει το Θεό στη Γη ,» – ενώ οι ερευνητές επισημαίνουν ότι η περιοχή αξίζει πολύ περισσότερο της προσοχής μας.

Το Google Earth έχει γίνει ο τόπος για να ψάξουμε και να εξερευνήσουμε την επιφάνεια του πλανήτη μας, όπως ποτέ πριν. Για χρόνια αυτό το εργαλείο της Google έχει χρησιμοποιηθεί από ερευνητές, επιστήμονες και απλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να κάνουν συναρπαστικές ανακαλύψεις.

Αυτή τη φορά το Google Earth αποκαλύπτει ένα μυστηριώδες νησί που βρίσκεται στο Δέλτα του Parana μεταξύ των πόλεων του Campana και Zárate στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Εκεί, βρίσκεται μία βαλτώδη περιοχή και ένα μυστηριώδες σφαιρικό νησί που είναι σχεδόν 100 μέτρα σε διάμετρο και κινείται από μόνο του στο κανάλι του νερού που το περιβάλλει.

Το ανακάλυψε ένας Αργεντινός σκηνοθέτης ο οποίος διερευνά παραφυσικά φαινόμενα.

https://youtu.be/xgI2iKmWZiY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...