Πολιτική

Σκουρλέτης: Ουδέποτε παρουσίασε ο Βαρουφάκης σχέδιο για παράλληλο νόμισμα σε υπουργικό συμβούλιο

Ουδέποτε υπήρξε παρουσίαση σχεδίου από Βαρουφάκη σε υπουργικό συμβούλιο για παράλληλο νόμισμα, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η επιλογή ήταν μία και στρατηγική, να αναζητήσουμε λύση εντός ευρωζώνης για να αποφύγουμε την περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού. “Μας κατηγορείτε για κάτι που δεν κάναμε;”,  αναρωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. “Δεν φλερτάραμε με άλλες επιλογές”, συνέχισε και πρόσθεσε “θέλετε κι εσείς σε αυτό το φιλμ νουάρ, το βίπερ που θα βοηθήσει τις πωλήσεις βιβλίου Βαρουφάκη να συμβάλλετε. Μην υιοθετείτε άκριτα ό,τι ακούγεται”.

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε έωλο και αστείο το επιχείρημα περί 100 δισ. που χαθήκανε επί ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι ήδη η οικονομία κινείται με θετικούς ρυθμούς.
Αναφορικά με την έξοδο τις αγορές δήλωσε ότι είναι πολύ καλές οι προοπτικές από τη χθεσινή έξοδο. “Όχι προσπάθεια θριαμβολογίας”, επεσήμανε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...