Κόσμος

Σάλος στην Τουρκία με ταινία για το πραξικόπημα όπου «δολοφονούν» τον Ερντογάν


Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την ταινία που αναμένεται τις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και έχει ως θέμα έχει το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου 2016.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, με τίτλο «το Ξύπνημα», το πραξικόπημα επιτυγχάνει με το τρέιλερ της ταινίας να μην δίνει απάντηση για το τι συμβαίνει μετά.

Όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία έχει αντιδράσει έντονα απέναντι στην ταινία που παρουσιάζει τον Πρόεδρο, Ερντογάν και την οικογένειά του να δολοφονούνται.

Τα Μέσα που στηρίζουν τον Ερντογάν χαρακτήρισαν την ταινία «προκλητική», «αντιδημοκρατική», «οχετό» και ανέφεραν ότι χρηματοδοτείται από τον Φετουλάχ Γκιουλέν, παρά το γεγονός ότι ο παραγωγός της έφτιαξε και την ταινία «Ο ηγέτης», η οποία αποτελεί «αγιογραφία» του Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...