Κοινωνία

Ρισκάρουν τη ζωή τους για να πάρουν χρήματα από τις ασφαλιστικές - Δείτε τι έκανε αυτός ο άνδρας (βίντεο)


Οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν σκηνοθετήσει ατυχήματα, καταστροφές σε περιουσίες δικές τους αλλά και δολιοφθορές για να καρπωθούν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρίες είναι πολλές. Κάποιες από αυτές τις προσπάθειες μάλιστα είναι τόσο κακοσκηνοθετημένες που βγάζουν μάτι.

Ο νεαρός άνδρας και ο πεζός συνεργός του στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο ξεπέρασαν και τον πιο θεατρίνο ποδοσφαιριστή. Μία γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της όταν μπροστά της είδε έναν άντρα με ένα μηχανάκι να βγαίνει ξαφνικά μπροστά της, να της κόβει την πορεία και να ρίχνει το μηχανάκι πάνω στο όχημά της. Σα να μην έφτανε αυτό, ο μοτοσικλετιστής έκανε μία μεγαλοπρεπέστατη βουτιά πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, προσποιούμενος τον τραυματία.

Όλο το τραγελαφικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας, η οποία ωστόσο δεν έδειξε καμία διάθεση να πέσει θύμα της απάτης. Βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και σε έντονο ύφος είπε στον «τραυματία» αλλά και στον φίλο του που τυχαία βρέθηκε στο πεζοδρόμιο, μαγνητοσκοπώντας τη σκηνή: «Ηλίθιε όλο αυτό που έκανες το έχει καταγράψει η κάμερα του αυτοκινήτου μου».

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Ιουλίου και το βίντεο ανέβηκε προς ενημέρωση των οδηγών για τους επιτήδειους που καραδοκούν στους δρόμους του Νησιού.
https://www.youtube.com/embed/kn2fI8BqscQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...