Κοινωνία

Πρωτάθλημα κορασίδων: Το τουρνουά της ντροπής -Πιάστηκαν γονείς στα χέρια (βίντεο)


Τελικά δε συμβαίνουν άσχημα περιστατικά μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις!

Γονείς αρπάχτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, μπροστά στα νεαρά κορίτσια που παρακολουθούσαν εμφανώς τρομαγμένα.

Με τις ομάδες παρατεταγμένες στο παρκέ και λίγο πριν οι «πράσινες» σηκώσουν το τρόπαιο που κατέκτησαν, στην εξέδρα ξεκίνησε μία λεκτική διαμάχη μεταξύ γονέων αθλητριών του Παναθηναϊκού και του Φάρου Κερατσινίου. Τα αίματα άναψαν σύντομα, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και γρονθοκοπήματα μεταξύ πατεράδων, την ώρα που στο παρκέ οι ανήλικες κοιτούσαν αποσβολωμένες τις σκηνές απείρου κάλους!

Οι γονείς αποτέλεσαν παράδειγμα προς αποφυγήν και δεν σεβάστηκαν τα ίδια τους τα παιδιά που ταξίδεψαν μέσα στον καύσωνα από την Αθήνα για να διαγωνιστούν στο άθλημα που αγαπούν και μέσα από το οποίο εκφράζονται! Όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά τον άθλο της Εθνικής ομάδας που πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και έκανε… μόδα στην πατρίδα μας το μπάσκετ Γυναικών.

Ο κάμεραμαν του επίσημου καναλιού της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) άλλαξε πλάνο και εστίασε στις αθλήτριες, θέλοντας να αποφύγει να καταγράψει το ξύλο στην εξέδρα, ενώ οι μικρές μπασκετμπολίστριες είτε έκλαιγαν, είτε προσπαθούσαν να τρέξουν προς την εξέδρα για να βάλουν τέλος στο σκηνικό βίας, που ουδεμία θέση έχει εντός ενός κλειστού γυμναστηρίου.
Δείτε τις απίστευτες εικόνες μετά το 13:45 του βίντεο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ