Κόσμος

Πανηγυρικό «άκυρο» της Πολωνέζας Πρώτης Κυρίας στον Τραμπ! (βίντεο)


Ποιος να του το 'λεγε και πού να το περίμενε! Ο Ντόναλντ Τραμπ έζησε μια... δύσκολη στιγμή στην προσπάθειά του (κυριολεκτικά) για χειραψία με την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας.

Ο ορισμός της αμηχανίας! Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στη Γερμανία, για την Σύνοδο G20, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της.

Άκυρο!

Μια... άλλη Πρώτη Κυρία, όμως, αυτή της Πολωνίας, ήταν η αφορμή για ένα στιγμιότυπο που ο αμερικανός Τραμπ το... φυσάει και δεν κρυώνει, κυρίως γιατί ξέρει ότι δύσκολα θα ξεχαστεί.

Τι έγινε λοιπόν; Ο Τραμπ βρίσκεται δίπλα - δίπλα με τον πρόεδρο της Πολωνίας, Andrzej Duda, με τους ισχυρούς άνδρες των δύο χωρών να συνοδεύονται από τις συζύγους τους.

Οι δυο τους σφίγγουν τα χέρια και αμέσως μετά έρχεται η ώρα να ανταλλάξουν χειραψία και με τις δύο γυναίκες. Η Πρώτη Κυρία της Πολωνίας, λοιπόν, Agata Kornhauser-Duda κάνει την κίνησή της για χειραψία και ο Τραμπ περιμένει φυσικά πως θα χαιρετήσει εκείνον πρώτα.

Η φράση "μη φας έχουμε γλαρόσουπα" δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη εφαρμογή, αφού η Πολωνέζα Πρώτη Κυρία τον προσπερνάει κανονικά και δίνει το χέρι της πρώτα στην Μελάνια Τραμπ, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μένει με το χέρι... κρεμασμένο και μια μίξη απορίας και ελαφριού θυμού να αποτυπώνεται στο βλέμμα του...

Η Agata Kornhauser-Duda του έδωσε το χέρι αμέσως μετά βέβαια, ωστόσο φάνηκε να θέλει να περάσει ένα μήνυμα, δίνοντας πρώτα το χέρι της στην Μελάνια Τραμπ.

Μελάνια Τραμπ: Έλαμψε με πανάκριβο φόρεμα! Πόσο κοστίζει [pics]

Αν αναλογιστεί κανείς τις (αμέτρητες) υποτιμητικές αναφορές του Τραμπ απέναντι στις γυναίκες, τότε μάλλον αυτό που συνέβη ήταν μια από τις χειρότερές του στιγμές...

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ