Κόσμος

Ο Εμίρης του Κατάρ αγόρασε έπαυλη στο Μανχάταν για τους υπηρέτες του (εικόνες)

Το αραβικό κράτος πολλαπλασιάζει τα ακίνητα του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Αγόρασαν δύο πολύ γνωστές κατοικίες τη μία δίπλα στην άλλη στην East 72nd Street με στόχο να τις μεταμορφώσουν σε ένα παλάτι για τη βασιλική οικογένεια.

Επειδή όμως η βασιλική οικογένεια δεν ζει χωρίς τις φροντίδες των υπηρετών, αγόρασαν ακόμα ένα σπίτι, όπου θα διαμένει το υπηρετικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε τα δύο πρώτα σπίτια από το Γαλλικό Λύκειο το 2002 έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το εκπαιδευτικό ίδρυμα μετακόμισε σε άλλο κτίριο.

Για τη μεταμόρφωση των δύο κατοικιών σε ένα μεγάλο παλάτι, χρειάστηκαν πολλά χρόνια μετατροπών και αλλαγών.

Αφού αυτές έγιναν μιλάμε τώρα για ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην πόλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει εσωτερική πισίνα, δύο ορόφους με κρεβατοκάμαρες, πολλά σαλόνια και μία τεράστια ταράτσα.

Στο υπερπαλάτι που δεσπόζει στην καρδιά της Νέας Υόρκης, αναμένεται να διαμένει ο εμίρης στις επισκέψεις του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...