Πολιτική

Μιχαλολιάκος: «Από το success story του Α.Σαμαρά περάσαμε στο success story του A.Τσίπρα»

Επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορώντας τες ότι με τις μνημονιακές πολιτικές τους οδήγησαν την Ελλάδα «στην υποταγή και την ξενοκρατία».

Κατά την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τα αποτελέσματα του κλεισίματος της Αξιολόγησης στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «Μπολσεβίκες μεθόδους» και για ακραία χυδαία μνημονιακή πολιτική που οδήγησε τον ελληνικό λαό στα συσσίτια και τη φτώχεια.

«Εμείς δεν είμαστε ούτε με τους νεοφιλεύθερους ούτε με τους μαρξιστές», ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε:

«Βρισκόμαστε στον 8ο χρόνο της κρίσης. Από το success story του Αντώνη Σαμαρά περάσαμε στο success story του κ. Τσίπρα.

Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βυθίζεται στην εξαθλίωση ακούει υποσχέσεις ότι θα φάει με χρυσά κουτάλια. Η κυβέρνηση έσυρε τη χώρα σε ένα νέο μνημόνιο. Ενταφιάστηκε το παραμύθι περί ελάφρυνσης του χρέους. Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή που έκανε λόγο για ξεκάθαρη εξαπάτηση του λαού. Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών αποκάλυψαν ότι είχατε συμφωνήσει και καθυστερήσατε να κλείσετε την Αξιολόγηση για επικοινωνιακούς λόγους».

«Δεσμευτήκατε στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου μέχρι το 2060. Δώσατε ρητή δέσμευση γενοκτονίας του ελληνικού λαού. Το πλεόνασμα είναι σταγόνα-σταγόνα από το αίμα του ελληνικού λαού», υποστήριξε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, την κατηγόρησε ότι αποδέχεται πλήρως την «πολιτική του κ. Σημίτη», ο οποίος όπως είπε, είναι υπόλογος για την καταστροφή του χρηματιστηρίου, την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία και τα «φαρανωϊκά» Ολυμπιακά έργα που εν μέρει «οδήγησαν στην καταστροφή».
Παράλληλα επιτέθηκε και στον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι το 2015 στήριξε το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ, που έφερε τα σημερινά αντιλαϊκά μέτρα.

Ακόμα αναφέρθηκε στην απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, κάνοντας λόγο για προστατευόμενα παιδιά της Αριστεράς που τα έχουν κάνει πεδίο μάχης.
Τέλος, μίλησε για μεγάλα εθνικά θέματα που παραμένουν ανοικτά χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς, όπως η «τουρκική επεκτατικότητα και η ονομασία των Σκοπίων» δηλώνοντας ότι για το κόμμα του θα θεωρηθεί εθνική προδοσία οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο Μακεδονία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ