Κόσμος

Με μαζική διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας εναντίον του Ερντογάν (εικόνες)

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, Κυριακή, καθώς μετά από 25 ημέρες και 425 χιλιόμετρα που περπάτησαν από την Άγκυρα, ολοκληρώθηκε η «Πορεία για τη Δικαιοσύνη». Μια πορεία που εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Κουνώντας τουρκικές σημαίες, αλλά και πανό με τη λέξη «δικαιοσύνη» σε χρώμα κόκκινο κι άσπρο, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για ν' ακούσουν τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Νέα αρχή για τη χώρα, χαρακτήρισε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, την πορεία. «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η 9η Ιουλίου είναι ένα καινούριο βήμα, ένα καινούριο κλίμα, μία νέα γέννηση. Η τελική μέρα της Πορείας για τη Δικαιοσύνη είναι μία καινούρια αρχή και ένα νέο βήμα. Δεν είναι το τέλος της πορείας, είναι μία ημέρα ειρήνης και θέλησης για ζωή, είπε χαρακτηριστικά o Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...