Κόσμος

Μελάνια Τραμπ - Μπριζιτ Τρονιέ: Σημειώσατε 1 - Την ισοπέδωσε - Δείτε εικόνες

Σαν "μπουλντόζα" η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να "εξαφανίσει" την Μπριζίτ Τρονιε για δεύτερη φορά σήμερα (13.07.2017), αποδεικνύοντας πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει μία Πρώτη Κυρία να σταθεί δίπλα της. Η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον σύζυγο της Ντόναλντ και το Προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας απόλαυσαν το δείπνο τους στο εστειατόριο Jules Verne στον Πύργο του Άιφελ.

Η Μελάνια ήταν απλά μαγική... καλύτερα και από την θέα που είχε το τραπέζι τους. Φόρεσε μία pencil φούστα χρώματος μπλε σκούρο, την οποία συνδύασε με λευκό top με φτερά, κόκκινη ζώνη στη μέση και μαύρες γόβες. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους ενώ τα μαλλιά της αποφάσισε να τα κάνει ανέμελες μπούκλες.

Από την άλη η Μπριζίτ Τρονιέ έπελεξε ένα φόρεμα κοντό το οποίο την έκανε να μοιάζει μεγαλύτερη από ότι είναι μιας και ήταν σχετικά "βαρύ". Το φόρεμα είχε ασπρόμαυρο μοτίβο ενώ είχε ζιβάγκο. Το ύφασμα του ήταν χειμωνιάτικο ενώ η εμφάνιση παρωδία ολοκληρώθηκε με καλσόν στο χρώμα του δέρματος (έχει εμμονή μάλλον) και μαύρες γόβες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...