Κοινωνία

Μεγάλοι σεισμοί που «πιάστηκαν» στην κάμερα- Δείτε τι συμβαίνει σε πισίνες (βίντεο)


Σκοπός της δημοσίευσης αυτού του βίντεο δεν είναι η τρομοκράτηση, ασφαλώς, αλλά η ενημέρωση καθώς θα διαπιστώσετε μέσα από την καταγραφή εικόνων από μεγάλους σεισμούς ανά τον πλανήτη, το πώς μπορεί να προκληθεί τεράστιο πρόβλημα αν μεγάλος σεισμός σας βρει σε θάλασσα ή πισίνα.

Για τη στεριά, λίγο - πολύ, καθώς ζούμε σε μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου τα γνωρίζουμε τα μέτρα πρόληψης. Δείτε, όμως πώς οι μεγάλοι σεισμοί μπορούν να προκαλέσουν ανατάραξη των υδάτων ακόμα και μέσα σε πισίνες, με αποτέλεσμα να προκαλούνται τεράστια κύματα που μπορούν να προκαλέσουν πνιγμό ή σοβαρό τραυματισμό.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, αλλά ο πανικός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Γι' αυτό, όπου κι αν βρίσκεστε, αν αισθανθείτε πως κάτι δεν πάει καλά, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αμέσως να βγείτε από το νερό. Είτε είστε σε θάλασσα, είτε σε πισίνα.

Δείτε το βίντεο...

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdailyfix365%2Fvideos%2F10155168999283692%2F&show_text=0&width=400

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...