Πολιτική

Μαλλιά κουβάρια στην εξεταστική για την υγεία - «Ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει» (βίντεο)


Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, στην οποία καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή στάθηκε η επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο «για στημένη Εξεταστική με προαποφασισμένα πορίσματα».

«Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα. Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα. Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον "στάβλο" εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου:

«Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βδελυγμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή», τόνισε.


Ένταση στην Εξεταστική από Enikos_gr

Υπενθυμίζεται ότι με γραπτή δήλωση σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «ύστατη πολιτική εξαχρείωση» της Επιτροπής και για «κατασκευασμένους μάρτυρες και προαποφασισμένα πορίσματα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές