Κοινωνία

Κρήτη: Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ… για απομάκρυνση ρομά

Επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου για την απομάκρυνση τσιγγάνων, που είχαν εγκατασταθεί παράνομα σε αυτές.

Αστυνομικοί με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να απομακρύνουν οικογένειες τσιγγάνων από την περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου, τον Ξηροπόταμο, καθώς και από την οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, αλλά και το υπαίθριο πάρκινγκ στη Λεωφόρο Ικάρου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στους “αυτοσχέδιους” καταυλισμούς, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές ατόμων για διάφορες παραβάσεις, τα οποία λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Σημειώνεται ότι το “κυνήγι” των αστυνομικών αλλά και του προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας είναι συνεχές για την αντιμετώπιση της εγκατάστασης ρομά σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, πραγματοποιώντας αρκετά συχνά περιπολίες και διενεργώντας ελέγχους, προκειμένου το φαινόμενο να εξαλειφθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης