Κοινωνία

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού και στα Χανιά

Η ανάρτηση ενός κατοίκου των Χανίων στο facebook για μια απόπειρα αρπαγής παιδιού από την παραλία των Αγίων Αποστόλων το πρωί της Κυριακής, αναζωπύρωσε τις φήμες που έχουν αναστατώσει την Κρήτη για επίδοξους απαγωγείς που κυκλοφορούν με ένα άσπρο βαν!

Η καταγγελία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζει ότι πρόκειται για περιστατικό που έχει διασταυρωθεί και συστήνει προσοχή στους γονείς. Η περιγραφή του βαν ταιριάζει με αυτή που είχε δοθεί στις 21 Ιουνίου από τρεις διαφορετικές περιοχές της Χερσονήσου στο Ηράκλειο. Τότε, υπήρξαν μαρτυρίες ότι οι δυο επιβάτες προσπάθησαν να πλησιάσουν ανήλικα παιδιά με δόλωμα ένα σκυλάκι, αλλά παρά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι καταγγελίες για το λευκό βαν είχαν ξεκινήσει στην Κοζάνη τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, όταν μια 24χρονη υποστήριξε ότι σώθηκε χάρη στα αδέσποτα σκυλιά που άκουσαν τις κραυγές της και άρχισαν να γαβγίζουν τους δράστες με αποτέλεσμα να φύγουν. Στις 5 Μαΐου, ένας μαθητής της τρίτης δημοτικού στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου Κοζάνης κατήγγειλε ότι ένας από τους επιβάτες του βαν τον κάλεσε κοντά για να του δώσει χρήματα και προσπάθησε να τον αρπάξει αλλά του ξέφυγε, ενώ στις 27 Μαΐου μια 15χρονη μαθήτρια το έβαλε στα πόδια όταν οι επιβάτες του βαν την φώναξαν κοντά στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης, τάχα για να της δώσουν ένα κινητό. Ούτε κάποια από αυτές τις καταγγελίες επαληθεύτηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...