Κόσμος

Ιδιοκτήτης πετά από τη σκάλα πελάτισσα επειδή άργησε να κάνει check – out (βίντεο)


Τη διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τον αγενέστατο ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Άμστερνταμ, το οποίο νοικιάζει μέσω της υπηρεσίας Airbnb, να πετά από τις σκάλες μια μαύρη γυναίκα επειδή καθυστέρησε να κάνει check out!

Το βίντεο ανάρτησε στο Ιnstagram η μία από τις δύο φιλοξενούμενές του. Σύμφωνα αυτή όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια με τη φίλη της άργησαν να κάνουν check out από το δωμάτιο του Ολλανδού.

Η ίδια υποστηρίζει ότι επρόκειτο για καθυστέρηση «λίγων λεπτών» αν και ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι καθυστέρησαν δύο ώρες.

Στο βίντεο βλέπουμε τον ιδιοκτήτη να ξεστομίζει αρχικά βρισιές και έπειτα να πετάει μία από τις δύο κοπέλες από τη σκάλα.

«Η φίλη μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έχει εσωτερικά τραύματα και μελανιές. Είμαι τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ. Αυτό είναι ρατσισμός και δεν δικαιολογείται… είναι βία εναντία σε μαύρους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο», σχολίασε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές