Κοινωνία

Ζάκυνθος: Βίντεο της δολοφονίας του 22χρονου στα χέρια της αστυνομίας - Το χρονικό της τραγωδίας


Το άγριο έγκλημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, όπου ο 22χρονος τουρίστας από την Αριζόνα των ΗΠΑ "έσβησε" από τα χτυπήματα περίπου δέκα ανδρών, έξω από μπαρ. Το παλικάρι είχε πάει στη Ζακύνθο για καλοκαιρινές διακοπές. Στο γνωστό μπαρ της περιοχής όπου βρισκόταν για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του, έμπλεξε σε καβγά με έναν Σέρβο, θαμώνα του μαγαζιού, ο οποίος φέρεται να πλησίασε επιθετικά τον Αμερικανό και να άρχισαν να καβγαδίζουν.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έβγαλαν τους δύο άντρες έξω από το κατάστημα, όπου συνέχισαν τον καβγά. Όμως, φίλοι του Σέρβου φαίνεται πως πήγαν προς "βοήθεια" και όλοι μαζί άρχισαν να χτυπούν τον Αμερικανό! Μάλιστα, μεταξύ αυτών φέρονται να ήταν και υπάλληλοι του μαγαζιού από όπου ξεκίνησε ο καβγάς. Για το θανατηφόρο καβγά έχουν συλληφθεί ένας 32χρονο Σέρβος, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας στο μαγαζί και ένας 34χρονος Έλληνας, που εργάζεται ως μπάρμαν.

Ο Έλληνας μπάρμαν που συνελήφθη - ΦΩΤΟ από Facebook

Ο σερβικής καταγωγής πορτιέρης - ΦΩΤΟ από Facebook

Η σορός του άτυχου Αμερικανού, που ήταν φοιτητής σε πανεπιστήμιο στην Αριζόνα, θα μεταφερθεί για νεκροψία -νεκροτομή στην Πάτρα, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί. Επίσης, στο νησί βρίσκεται ήδη ένας άνθρωπος από την αμερικανική πρεσβεία και ενημερώνεται για την υπόθεση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό, από τον φονικό καβγά, τόσο μέσα όσο και έξω από το μπαρ. Το μεσημέρι ωστόσο, οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους και νέα βίντεο, τα οποία καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας διπλανών μαγαζιών. Διευκρινίζεται ότι τα φονικά χτυπήματα τα δέχθηκε ο άτυχος φοιτητής, έξω από το μπαρ. Σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την είσοδο του μαγαζιού...

Επίσης, εκτός από τους δύο που έχουν συλληφθεί, έχουν γίνει και 6 προσαγωγές για την υπόθεση. Πρόκειται για άλλον έναν μπάρμαν του μαγαζιού καθώς και έναν άνθρωπο που έχει σχέση με τη λειτουργία του καταστήματος. Οι υπόλοιποι προσαχθέντες, φέρονται να έχουν εμπλακεί στον καβγά που έγινε μέσα στο μαγαζί και είναι κατά πάσα πιθανότητα σερβικής καταγωγής.

Σύμφωνα με εκπομπή του "Ε", το πρωινό πριν από τη δολοφονία, ο δήμαρχος της Ζακύνθου είχε κάνει σύσκεψη για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τέτοιου τύπου περιστατικά βίας, τα οποία είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή του Λαγανά. Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν και εικόνες από έναν αιματηρό καβγά που είχε γίνει πριν από μόλις μία εβδομάδα, σε μπαρ του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του "Ε", οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμμετοχής σε συμπλοκή.

newsit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ