Άγιο Όρος

Επίθεση του Εσφιγμενίτη Γέροντα Μεθόδιου κατά πάντων! Γιατί κατηγόρησε τους π. Ζήση και Μεταλληνό-Τι είπε για τον πρωθυπουργό-Ποιον πρέπει να ψηφίσουμε κατά την άποψή του (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θέλουν να φαίνεται πως αγωνίζονται κατά του Οικουμενισμού αλλά μέσα από τον Οικουμενισμό δεν φεύγουν”... Με αυτή τη φράση μεταξύ άλλων επιτέθηκε κατά των πρωτεργατών του αντι-οικουμενστικού κύματος, όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, τους οποίους ανέφερε ονομαστικά, κατηγορώντας τους πως ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ο Εσφιγμενίτης ηγούμενος Γέροντας Μεθόδιος σε προ μηνός κήρυγμά του.

Μίλησε για το πως προετοιμάζεται η Εκκλησία του Αντιχρίστου, για τους ομοφυλόφιλους, για την αφωνία των Ιεραρχών, για το ηλεκτρονικό φακέλωμα, για την πανθρησκεία, για τους Τούρκους και την Αγιά Σοφιά και πολλά άλλα....

“Αλίμονο στην Ελλάδα αν έχει τέτοιους πρωθυπουργούς” σχολίασε, ενώ τόνισε πως πρέπει να ψηφίζουμε μόνο εκείνον που θα βγει και θα πει “εγώ είμαι Ορθόδοξος, θα σας προστατέψω από το ηλεκτρονικό φακέλωμα”

https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/videos/1323861970996070/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ