Αρχείο

«Είμαστε χειρουργημένοι και λιώνουμε στους θαλάμους» - Τριτοκοσμικές εικόνες στον «Ευαγγελισμό» την ώρα που ο υδράργυρος σπάει τα κοντέρ - Δείτε βίντεο


Τριτοκοσμικές εικόνες στον «Ευαγγελισμό» ενώ είναι σε εξέλιξη ο μεγάλος καύσωνας με χειρουργημένους ασθενείς να... δροσίζονται μέσα στα δωμάτια τους με ανεμιστήρες γιατί δεν δουλεύει ο κλιματισμός του νοσοκομείου.

Με ανεμιστήρες σε λειτουργία οι χειρουργημένοι άνθρωποι στα κρεβάτια τους ταλαιπωρούνται από την ζέστη και την ασθένεια τους.

Το κράτος για άλλη μια φορά ανύπαρκτο.Εικόνες ντροπής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσκομεία της χώρας.

«Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα δεν γίνεται άλλου, ο κλιματισμός αντί λειτουργεί, υπολειτουργεί... όλοι οι άνθρωποι αυτοί εδώ είναι χειρουργημένοι και δεν δουλεύει ο κλιματισμός, υποφέρουμε» λέει μία κυρία της οποίας η μητέρα πρόσφατα χειρουργήθηκε.

«Παιδάκι μου τον ανεμιστήρα μας τον έφερε αυτός που μου έβαλε τον ορό, είμαι χειρουργημένη και δεν αντέχω την ζέστη αυτή... δεν ξέρω τι γίνεται και δεν δουλεύει ο κλιματισμός πάντως ειδοποιήσαμε την διοίκηση και μας έφεραν τον ανεμιστήρα» είπε μία άλλη  κυρία.

Την ίδια ώρα, στα γραφεία των ιατρών τα κλιματιστικά λειτουργούν κανονικά με τους νοσηλευτές να δηλώνουν στους συνοδούς των ασθενών πως η μόνη λύση είναι να προμηθεύονται από το σπίτι και με δικά τους έξοδα ανεμιστήρες.

Μάλιστα τονίζουν πως υπάρχουν ακόμη και κάποιοι που... ενοικιάζουν ανεμιστήρες!
https://www.youtube.com/embed/enC3aQsS8Gg
https://www.youtube.com/embed/R9-FVathRtI
https://www.youtube.com/embed/Yo0gSNJ5u-Q
https://www.youtube.com/embed/ZgXyja7ua8g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ