Κοινωνία

Αυτός ο άνδρας κολυμπάει καθημερινά 2χλμ. για να πάει στη δουλειά του (βίντεο)

Κολυμπάει καθημερινά στον ποταμό Isar με προορισμό τη δουλειά του.

Ο Benjamin David από το Μόναχο της Γερμανίας κάθε μέρα συσκευάζει τον φορητό του υπολογιστή, το κοστούμι και τα παπούτσια του σε μια αδιάβροχη τσάντα, τη βάζει στην πλάτη του και ξεκινά το ταξίδι του.

“Πηγαίνω στη δουλειά μου όχι με λεωφορείο ούτε με αυτοκίνητο ή άλλο μέσο, αλλά κολυμπώντας στο ποτάμι, καλύπτοντας καθημερινά μια απόσταση 2 χιλιομέτρων”, λέει ο ίδιος.

“Η κίνηση στον δρόμο δίπλα στον ποταμό είναι μεγάλη και ενοχλητική. Σου σπάει τα νεύρα, ενώ το κολύμπι με χαλαρώνει και με ηρεμεί”, συμπληρώνει.

Ένας σχεδιαστής από την Βασιλεία έφτιαξε την τσάντα όπου αποθηκεύει τα πράγματά του, η οποία φουσκώνει και λειτουργεί σαν σημαδούρα, ενώ είναι απολύτως αδιάβροχη.

“Φοράω σανδάλια για να μην βλάψω τα πόδια μου σε γυαλιά ή σκουριασμένα αντικείμενα που υπάρχουν στο ποτάμι. Το νερό προέρχεται από τις Άλπεις και το καλοκαίρι είναι πιο ζεστό, οπότε ανάλογα με την εποχή και τη θερμοκρασία θα βάλω ένα απλό μαγιό ή μια ειδική στολή.

Το καλοκαίρι κολυμπάω δύο φορές την ημέρα αλλά το χειμώνα το περιορίζω γιατί κάνει πολύ κρύο. Μόλις φτάσω, σκουπίζομαι, αλλάζω ρούχα και παραγγέλνω έναν ζεστό καφέ. Μετά πηγαίνω στο γραφείο. Μάλιστα, κάποιοι συνάδελφοι έχουν κολυμπήσει μαζί μου αρκετές φορές”, περιγράφει στο BBC.

https://youtu.be/F81oG8gCTv0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...