Κόσμος

Αεροσυνοδός της Emirates «ανακυκλώνει» την σαμπάνια επιβάτη (βίντεο)


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την δημοσίευση ενός Ρώσου επιβάτη της αεροπορικής εταιρίας Emirates, ο οποίος μαγνητοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο μια αεροσυνοδό της εταιρίας να ρίχνει πίσω στο μπουκάλι της σαμπάνιας ότι είχε απομείνει από το ποτό ενός επιβάτη!

Ο Ρώσος επιβάτης Yevgeny Kayumov κατέγραψε το περιστατικό ενώ ταξίδευε προς το Ντουμπάι στην business class. Ο επιβάτης ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instangram, σχολιάζοντας ότι την στιγμή που μαγνητοσκοπούσε, δεν είχε καν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έκανε η αεροσυνοδός. Τα σχόλιά που ακολούθησαν ήταν εκατοντάδες, με κάποιους να υπογραμμίζουν ότι η αεροσυνοδός μπορεί να χάσει τη δουλειά της, ενώ αρκετοί σχολιαστές αναφέρθηκαν στην εταιρία, η οποία προσπαθεί να πλασαριστεί ως “η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο”.

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε την Emirates να απαντήσει επισήμως, υποστηρίζοντας “ότι αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική της εταιρίας μας” και να υποσχεθεί στους επιβάτες της ότι “θα ερευνήσει το περιστατικό”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...