Κόσμος

Αγριος καβγάς Γερμανών τουριστών σε παραλία της Μαγιόρκα -Άνοιξαν κεφάλια (βίντεο)


Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας εκτυλίχθηκαν σε παραλιακό δρόμο της Μαγιόρκα όταν δύο ομάδες Γερμανών τουριστών ήλθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων.

Στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός διακρίνονται οι δύο ομάδες να λογοφέρνουν για άγνωστο λόγο στην παραλία Ελ Αρενάλ του φημισμένου ισπανικού θερέτρου, ενώ ένας άντρας σέρνεται στο έδαφος, λίγο αφότου δέχθηκε κλωτσιά που τον έριξε απ’ τη μοτοσικλέτα του. Ένας άλλος άνδρας πηδά ένα τειχίο και τον κλωτσά στην πλάτη προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του.

Ένας απ’ τους άνδρες απομακρύνεται, αλλά ο άλλος τον ακολουθεί ενώ μέλη των δύο ομάδων προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Σε διακοπές είστε! Αφήστε το να πάει», ακούγεται ένας να λέει.

Όμως αντί να πέσουν οι τόνοι, ξεσπά ένας άγριος καυγάς κι αρχίζουν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο με γροθιές και κλωτσιές. Αίματα τρέχουν απ’ τα κεφάλια τουλάχιστον δύο εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου – άγνωστο πώς τραυματίστηκαν.

Ο καυγάς συνεχίζεται με περίπου επτά Γερμανούς τουρίστες να εκτοξεύουν γροθιές και κλωτσιές. Ένας απ’ τους άνδρες σωριάζεται στο έδαφος προσπαθώντας να ανασάνει απ’ το χτύπημα, ενώ γυναίκες ακούγονται στο βάθος να ουρλιάζουν παρακαλώντας τους να σταματήσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι η αστυνομία άργησε να φθάσει στο σημείο, κι ότι όταν τελικά έφθασε ο καυγάς είχε λήξει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...