Κοινωνία

Έβαζαν βενζίνη όταν εμφανίστηκε απ' το πουθενά ένας...ιπποπόταμος (βίντεο)

Πόσο πιθανόν είναι να σταματήσει κάποιος σε ένα βενζινάδικο και ακριβώς δίπλα του να περπατά καμαρωτός ένας μεγάλος άγριος ιπποπόταμος; Στην Ελλάδα είναι σχεδόν απίθανο. Στη Νότια Αφρική όμως, είναι αρκετά πιθανό και συνέβη. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν μεγάλο ιπποπόταμο να επισκέπτεται βενζινάδικο, προφανώς για... ανεφοδιασμό, όπως χαριτολογώντας είπε ο ιδιοκτήτης τοτυ.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό καταγράφηκε στη Σάντα Λουτσία, σε ένα τοπικό στατθμό ανεφοδιασμού καυσίμων.

Η παρουσία του ιπποπόταμου, παρόλα αυτά, μπορεί να αποτελεί αξιοθέατο για όλους εμάς που βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση, για όσους βρίσκονταν εκεί, όμως, ισοδυναμούσε με τον απόλυτο τρόμο.

Κάποιοι έμειναν ακίνητοι και σε αποσταση ασφαλείας, κάποιοι άλλοι ούτε που σκέφτηκαν να βγουν από το αυτοκίνητό τους και κάποιοι άλλοι παράτησαν τις μηχανές τους και... το έβαλαν στα πόδια!

Δείτε το βίντεο...

https://youtu.be/sFU1IZpZ4kc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...