Χτυπάν Καμπάνες οι Λημνιοί και …Βγαίνουν τα Γεράκια! (Δείτε το βίντεο)

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2017, 4:37 μμ

Εκεί που χτυπά η καρδιά μας εκεί που η ανάσα του Τούρκου καθημερινά «ακούγεται» στον αέρα του νησιού …Είναι η ώρα που οι Λημνιοί πιάνουν τις Στράτες στο νησί  και στο Ουρανό βγαίνουν ξανά τα Γεράκια της ΠΑ!

Δεν υπάρχει χειριστής της Πολεμικής Αεροπορίας που να μην έχει περάσει απο την Σμηναρχία της Λήμνου ,δεν υπάρχει Λημνιός που να μην γνωρίζει οτι τα ατσάλινα πουλιά της Αεροπορίας θα είναι πάντα εκεί να φυλάξει  τούτον τον τόπο που εδώ χτυπά η Καρδιά της Ελλάδος !

Δεν  είναι τυχαίο που οι Καθημερινές εισβολές του Ελληνικού FIR γίνονται εδώ ,όπως και δεν είναι τυχαίο οτι οι Χειριστές που υπηρετούν εδώ είναι γνωστοί ώς οι «Τσαμπουκάδες του Αιγαίου»

DSCN1480-3

Καταγραφή. ενός και μόνου επεισοδίου μιας ώρας της ημέρας  έγινε απο την κάμερα της ΕΡΤ …Στο νησί βρέθηκε και ο Αρχηγός της ΠΑ που μίλησε στους Χειριστές για την σημασία στην Άμυνα της νήσου Λήμνου !

veteranos.gr

  • IP

    Παντα στην πρωτη γραμμη,γρηγοροι,προσεχτικοι,εμπειροι,αλανθαστοι,να αναχαιτησουν χωρις να φτασουν σε ριψη του εχθρου,τα νευρα ατσαλι,ψυχραιμοι,ειναι οτι καλυτερο και πολυτιμοτερο εχει ο στρατος μας στο συνολο του,και πιο ειδικα η πολεμικη αεροπορια μας.Συγχαρητηρια σαυτα τα παιδια,σαυτους τους Ελληνες λεβεντες που μας προστατευουν καθε μερα οποτε χρειαστει,στον γαλαζιο εναεριο χωρο μας.

  • Κωνσταντινος Χατζης

    Με τετοια αριστη Στρατιωτικη εκπροσωπισει αν ειχαμε και λιγο ικανη πολιτικη ηγεσια η Ελλαδα θα ητο η δακτυλοδεχτουμενη χωρα στον κοσμο.Θερμα συγχαρητηρια στην αξια Στρατιωτικη ηγεσια που εκπαιδευει τα ατρομητα Ελληνοπουλα για την υπερασπισει της Πατριδος μας.