Ηλεκτροσόκ στο Στράτευμα από τις δηλώσεις Ν.Κοτζιά: «Ποια Τουρκία; Δεν είδατε τι έπαθε στην Συρία;» – «Η Εθνική Φρουρά εξοπλίζει τους εφέδρους» λένε οι Τούρκοι (βίντεο)

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2017, 9:49 μμ | Ανανέωση: Ιούλιος 13, 2017 στις 7:17 μμ

Ηλεκτροσόκ στο Στράτευμα και στην ηττοπάθεια ορισμένων έφεραν οι ευχάριστες δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο οποίος φαίνεται ότι παρακολουθεί πολύ καλά τα τεκταινόμενα στη Συρία και τις διαδοχικές απώλειες του τουρκικού Στρατού. Ο Ν.Κοτζιάς είπε αυτό που βλέπει και νοιώθει ο κάθε Έλληνας, η Τουρκία σαφώς και δεν είναι αήττητη, και ειδικά αυτή τη στιγμή ο Στρατός της είναι τρομερά ευάλωτος. Καλύτερα τώρα η σύγκρουση παρά αργότερα λόγω εξοπλισμών…

Ο Ελληνας ΥΠΕΞ ίσως παρακαλάει από μέσα του οι Τούρκοι να κάνουν κάποια λάθος κίνηση αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε μια αποστροφή του υπουργού Εξωτερικών που έχει τη σημασία της σε αυτήν τη χρονική περίοδο, κατά την οποία η τουρκική πλευρά εντείνει τις προκλήσεις και απειλεί ευθέως τη Λευκωσία να μην προχωρήσει στις γεωτρήσεις.

«Οι Τούρκοι δεν είναι αήττητοι» τόνισε εμφατικά και χωρίς να μασήσει τα λόγια του ο κ. Κοτζιάς, κάνοντας αναφορά στα βαριά πλήγματα που έχει δεχθεί ο τουρκικός στρατός στη Συρία.

«Θα δούμε τουρκικές προκλήσεις; Πιθανόν. Μη θεωρείτε ότι οι Τούρκοι είναι αήττητοι. Κοιτάξτε με τι ευκολία οι ισλαμιστές κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του τουρκικού μηχανισμού μέσα στην ίδια τη Συρία και τα μεγάλα προβλήματα που έχει η τουρκική στρατιωτική μηχανή εκεί. Δεν υποτιμώ αλλά ούτε θέλω να υπερτιμώ κανέναν. Πρέπει κανείς να διαμορφώνει τις συμμαχίες του» υπογράμμισε.

Ο πρώην διοικητής του τουρκικού κατοχικού στρατού στην Κύπρο, στρατηγός ε.α. Νετζατί Οζγκέν, κατηγόρησε την Εθνική Φρουρά της Κύπρου ότι εξοπλίζει τους εφέδρους.

«Παρέχονται όπλα και σφαίρες στους στρατιώτες που αποστρατεύθηκαν» είναι ο τίτλος άρθρου σε τουρκική εφημερίδα στο οποίο παρατίθεται ο ισχυρισμός του Νετζατί Οζγκέν, ότι οι Ελληνοκύπριοι, τη στιγμή που ζητούν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από την Κύπρο και την κατάργηση των Εγγυητριών Δυνάμεων, έδωσαν στους στρατιώτες που αποστρατεύθηκαν όπλα και 300 σφαίρες, με τις οποίες επέστρεψαν στα σπίτια τους.

«Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να διώξουν από το νησί στον τουρκικό στρατό και να καταλάβουν το σύνολο του νησιού» ισχυρίσθηκε ο Οζγκέν, δίχως όμως να στοιχειοθετεί τους ισχυρισμούς του.

Είκοσι μια ώρες μετά την άφιξή του στο τεμάχιο 11 το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του γεωτρύπανου.

Το West Capella βρίσκεται στο σημείο όπου θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα την γεώτρηση.

Επίσης στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα φαίνονται και οι πτήσεις ελικοπτέρων του ΚΣΕΔ προς το γεωτρύπανο.

Σε 75 μέρες τα αποτελέσματα της γεώτρησης

Σε 75 μέρες θα διαφανεί πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας εάν το τεμάχιο 11 θα διαφοροποιήσει το ενεργειακό δυναμικό της κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας η γεώτρηση της κοινοπραξίας TOTAL-ENI η οποία βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών θα ολοκληρωθεί σε 75 μέρες οπότε και θα καταδειχτεί στην πράξη το κατά πόσο το ενεργειακό δυναμικό του τεμαχίου είναι παρόμοιο με αυτό του μεγάλου κοιτάσματος «Ζόρ» της αιγυπτιακής ΑΟΖ.

Για να καταλάβουμε τι έρχεται, την αγορά οπλικών συστημάτων ύψους 367 εκατομμυρίων ευρώ (1,5 δις Σέκελ) από την ισραηλινή αμυντική βιομηχανία με σκοπό την προστασία των υπεράκτιων εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στην ισραηλινή ΑΟΖ ανακοίνωσε την Κυριακή η Διεύθυνση Προμηθειών και Παραγωγής του ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας.

Οι σχετικές συμβάσεις προμηθειών θα οριστικοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2017 και θα περιλαμβάνουν ποικίλα συστήματα για παρακολούθησης, κυβερνοπολέμου, έλεγχο και διοίκηση, επικοινωνίες, πλοήγησης και πολλά άλλα. Αυτά τα συστήματα θα εγκατασταθούν στα τέσσερα περιπολικά πλοία που αγοράστηκαν από τη Γερμανία.

Στόχος, όπως ανέφερε το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας είναι να είναι όλα τα συστήματα σε ετοιμότητα μέχρι να παραδοθούν τα πρώτα πλοία στο Ισραήλ το 2019.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αγορά αυτή αποτελεί το ήμισυ του προϋπολογισμού που ενέκρινε η κυβέρνηση για την υπεράσπιση της ΑΟΖ του Ισραήλ με τις δύο αρχικές προσφορές για το έργο να έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα.

Η Κύπρος δεν παραδειγματίστηκε

Με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα, ο ταγματάρχης εν αποστρατεία Άντυς Λοϊζου δήλωσε στο Sigmalive πως δυστυχώς η Κύπρος δεν παραδειγματίστηκε από το Ισραήλ αλλά ούτε από άλλη χώρα προκειμένου να οικοδομιση ισχυρές και αποτρεπτικές ένοπλες δυνάμεις.

«Παραδείγματα η Σιγκαπούρη, το Ισραήλ και άλλα κράτη. Είναι αδιανόητο μια χώρα πλούσια σε υδρογονάνθρακες να μην διαθέτει πολεμικά πλοία, ( κορβέτες, πυραυλακάτους κα), ούτε πολεμική αεροπορία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η υπό του Υπουργείου άμυνας συνεχής προβολή των ασκήσεων έρευνας και διάσωσης κρίνεται ως παραπλανητική καθότι αυτή δεν αποτελεί πρωτεύουσας αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων μιας χώρας. Είναι επιβεβλημένη οι οικοδόμηση πολεμικού ναυτικού και πολεμικής αεροπορίας ως δυνάμεων αποτροπής σε μια Κύπρο που η ΑΟΖ της είναι έντεκα φορές μεγαλύτερη από την επιφάνεια της. Ας μη ξεχνάμε ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό από το Ταμείο Αμυντικής Θωράκισης στην άμυνα για την οποία συγκεντρώνεται.»

Προηγμένα συστήματα πλοήγησης

Στο Ισραήλ τώρα, η εταιρεία Astornautics με έδρα την πόλη Πετάχ Τίκβα, κέρδισε μια προσφορά για την ανάπτυξη και την προμήθεια ενός συστήματος μεταφοράς δεδομένων πλοήγησης για τις κορβέτες τύπου Sa’ar 6. Το σύστημα θα συγκεντρώνει τα διάφορα δεδομένα πλοήγησης χρησιμοποιώντας αισθητήρες εγκατεστημένους στο πλοίο και θα παρέχει τα καλύτερα δεδομένα στις διάφορες μονάδες του πλοίου χρησιμοποιώντας προηγμένο και μοναδικό λογισμικό σύντηξης αισθητήρων.

Εντωμεταξύ, συνεχίζει το δημοσίευμα, η Rafael Advanced Defense Systems, κέρδισε μια προσφορά για ανάπτυξη ενός εσωτερικού και εξωτερικού συστήματος επικοινωνίας για τα πλοία.

Οικονομικά οφέλη για κράτος και οικογένειες

Σχολιάζοντας το deal, ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε ότι η συμφωνία θα οδηγήσει στην εισροή τεράστιων χρηματικών ποσών στα ταμεία τόσο του κράτους όσο και των οικογενειών.

«Το Υπουργείο Άμυνας και οι αμυντικές βιομηχανίες συγκαταλέγονται στις κύριες κινητήριες δυνάμεις της ανάπτυξης στο Ισραήλ. Αυτές οι συναλλαγές προμηθειών είναι προς όφελος του οικονομικού υδάτινου έργου-του έργου στο οποίο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) θα προστατεύσουν τα κοιτάσματα αερίου και είναι εξαιρετικά σημαντική για την άμυνα και την ασφάλεια του κράτους», δήλωσε ο Λίμπερμαν προσθέτοντας

« Γι ‘αυτό υπάρχει τεράστια σημασία στη συνέχιση των επενδύσεων στις αμυντικές βιομηχανίες, που ζωντανεύουν (οικονομικά) δεκάδες χιλιάδες οικογένειες και φέρνουν δισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία του κράτους κάθε χρόνο».

 

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Vv

  • Captain Wanted
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   δηλ ο εβραιος θεος ειναι και δικος μας?να μου λειπει

   • Bmw m5

    Πιος εβραιος θεος??

    • Ίυγξ Δρυς

     γιαχβέ

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     δεν λεω περισσοτερα γιατι πολλα παιδια δω μεσα πιστευουν και δεν θελω κοντρες και τσακωμους με καλους ανθρωπους

     • Bmw m5

      Εαν εχεις κακαλα πεστω, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ??

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      θα με φανε ζωντανο ,τες πα ,δεν πιστευω στον Χριστο μονο σε θεο,ουτε αλλαχ ουτε βουδα ουτε σιχ ουτε κανεναν, στον ΘΕΟ ΜΟΝΟ

 • Ο Κοτζιας ειναι κυβερνηση μονος του και οι αλλοι ιδεοληπτικοι συριζαιοι δεν εχουν θεση.
  Μαλιστα.

  • η προεκλογικη περιοδος αρχισε νωρις.
   τελικα θα εχουμε εκλογες Σεπ-Οκτ.

   • Captain Wanted

    Εκλογές ;;;;
    Σιγά μην φύγουν αυτοί..

    • θελουν να φυγουν με οσο το δυνατον πιο ψηλο ποσοστο.
     μην φτασουν το 2018 ποσοστα πασοκ

     • RED OR DEAD

      Είθε να φύγουν με ποσοστό δημαρ εν έτει 2012…

     • Captain Wanted

      Αμ δε..
      Το ξέρουν και οι ίδιοι οτι εξουσία δεν βλέπουν ούτε σε 1000 χρόνια.
      Τώρα το όνειρο τους που έγινε πραγματικότητα..
      Δεν το αφήνουν με τίποτα..
      Θα το παλέψουν μέχρι τον τελευταίο μήνα..

     • 70 εδρες τους ειναι αρκετες.

     • Captain Wanted

      Δεν φτάνουν για όλους..

   • RED OR DEAD

    Μια χαρά είναι η ημερομηνία των εκλογών…γιατί μετά θα πάμε για ψώνια…ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!!!!!

 • Rogue Trooper

  Ηλεκτροσόκ στο Στράτευμα από τις δηλώσεις Κοτζιά-Λαβρόφ: «Ποια Τουρκία; Δεν είδατε τι έπαθε στην Συρία;» – «Εθνική Φρουρά, Ρωσία και Κίνα εξοπλίζουν τους εφέδρους» λένε Αμερικανοί και Τούρκοι!

 • Captain Wanted

  Μια Κυβέρνηση Μόνος του..

  • Rogue Trooper

   Ο Νίκος Κοτζιάς χαλάει τα σχέδια του ΝΑΤΟ!

   • Δωριεύς

    Ἐλα ρέ Γιάννη. Σιγά τὰ ὠᾶ…

    • Rogue Trooper

     Και όμως κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με Μόσχα και Πεκίνο, γι’ αυτό ενοχλεί τη Ουάσιγκτον.

     • Captain Wanted

      Έτσι μπράβο.

  • τον εβγαλαν στον δρομο να μαζεψει επαμφοτεριζοντες συριζαιους πατριωτες
   δεν εμαθαν απο το παθημα του Μπαρουφακη και παιζουν παιχνιδι.

  • Δωριεύς

   Ἐπειδή σὲ ἐκτιμῶ, νά μὴν σχολιάσω τὸ σχόλιὸ σου…

   • Captain Wanted

    Κάνει καλή δουλειά..Μην λέμε τώρα κακίες..
    Το αναγνωρίζουν άπαντες αυτό..
    Ειδικά στην Κύπρο του βγάζουν το καπέλο

    Τώρα αν έχει κάποιο δόλο ..Κάποιο ύπουλο σχέδιο..
    Δεν το γνωρίζω..
    Εδώ θα είμαστε πάντως ..

    • δεν τα εξηγω καλα, απο οτι καταλαβαινω η δεν διαβαζεις τα σχολια μου.

     • Captain Wanted

      Δεν κατάλαβα..

     • στα τωρα σχολια για τον Κοτζια, λεω (και κατα την διαρκεια της ημερας απο τα πρωϊνα θεματα) προσωπικα δεν εχω απορια για την σταση του.

    • Ίυγξ Δρυς

     ευνοϊκές συγκυρίες θα έλεγα ακομμάτιστα…

    • ΙΩΝ 1942

     OYTE ΔΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ …!!!
     ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ …!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Το σημαντικότερο τμήμα της ομιλίας του
  γ. Ιωσήφ Βατοπεδινού, απομαγνητοφωνημένο.

  ΒΙΝΤΕΟ…http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

  Αυτό είναι. Αλλά πιστέυω οτι θα μιλήσουν τα αίματα των μαρτύρων μας, και θα μας δώσει αυτήν την ελεημοσύνην ο Θεός που δεν θα προλάβουν. Διότι είναι έτοιμοι! Κανείς δεν μπορέι να τους εμποδίσει πλέον! Ό,τι θέλουν κάνουν. Οι παγκόσμιες ηγεσίες είναι διαβολοποιημένες και ο Σατανάς κάνει ελέυθερα ό,τι θέλει. Έμεινε το όνομα του Θεού μόνον σε αυτή τη Χώρα, που λέγεται Ελλάδα. Και βλέπετε παραδόξως, όλος ο κόσμος εμίσησεν εναντίον μας χωρίς να μας ξέρουν.

  Ούτε και πειράξαμε ποτέ κανέναν. Ούτε κινδυνεύει κανείς να του επιτεθούμε. Έρχεται η Αμερική τώρα μαζί με το Ισραήλ και τους Τούρκους να κάνουν γυμνάσια μέσα στο Αιγαίο. Γιατί κινδυνεύουν από την Ελλάδα!!!

 • Δωριεύς

  Ἄχ καλέ. Τὸ κομμοῦνι κελαδᾶ ΕΘΝΙΚΑ. Θὰ σχίσω τὸ καλτσόν μου…

  • Hellenizer

   Έχεις καλτσόν;

   • Δωριεύς

    Ἄκου λέει. Καὶ καλτσόν φορῶ καὶ ζαρντιέρες ἔχω . Κάτι πρέπει νά σκισω ἀδελφέ. Ὁ Κοτζιᾶς ἔγινε ξαφνικά, ΕΛΛΗΝΑΣ. Θὰ τρελλαθῶ…Καλημέρα, ἀδελφέ.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα χτυπήσουν οι Τούρκοι τώρα, εμάς ειδικά κατ’ εντολήν των Εβραιοαμερικάνων το κάνουν αυτό. Γιατί θέλουν να εφαρμόσουν τη συνθήκη Σέγκεν. Και οι μόνοι που αντιδρούν είναι ο Ελληνικός Λαός. Ο λαός όχι η ηγεσία. Η ηγεσία, υπέγραψε. Ο λαός αντιδρά.

  Τώρα για να μην τους εμποδίσουμε γιατί πιστεύουν οτι έρχεται ο Αντίχριστος, τον περιμένουν είναι ο μεσίας τους, γελάστηκαν εις τον κύβον.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  αντε ξεκινατε να τους φαμε τον καρυτσαβλο γεια σου κοτζια με τα ωραια σου

  • Μπἀμπης

   Ηλείος ή Αχαιός;

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    Ηπειρωτης απο μανα και πατερα μεχρι 15 γενιες που ξερω ,αλλα εχω κολλητο Αρχαια Ολυμπια που το λεει και μ αρεσε

    • Μπἀμπης

     Εγώ κατάγομαι από ένα χωριό κοντά τη Ν. Μανωλάδα και θυμάμαι μια ζωή τη θεία μου να λέει στον θείο μου (σύζυγό της) «θα τον φας τον καρύτζαφλο;***»

     ***της κότας

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ηθελε την νοστιμια η θεια!!!!!!χαχα!!!

     • Μπἀμπης

      Χαλάλι της πάντως! Τελευταία και λαχανιασμένη καθόταν να φάει πάντα…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτες ηταν γυναικες τωρα τις καβαλησε ο διαολος,χειροτερες απο τους αντρες γινηκανε

     • Μπἀμπης

      …😜

 • Aααααα να μπράβο ! Ποια Τουρκία; Όντως !
  Αποσύρτε τώρα και τα Mirage 2000 EGM , πουλήστε τα F-16 Block 30 στην Βουλγαρία , κόψτε και μερικά κονδύλια που ηταν για τον Στρατό…
  αναβαθίσεις πλέον ΔΕΝ χρειάζονται…Ούτε νέες φρεγάτες , πλοία , ελικόπτερα….
  Όλα καλά.

  • Hellenizer

   Ε βέβαια!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  όταν οι Εβραίοι ήταν αιχμάλωτοι στους Αιγυπτίους επί 400 χρόνια, όσα κι εμείς εις την Ισλαμική χολέρα, και ήρθεν η ώρα να τους ελευθερώσει ο Θεός, τους λέει κοιτάξτε «θα σας επιστρέψω στην γήν του πατρός σας που σας υποσχέθηκα, όπως όμως θα’ ρθω να παιδέψω και να τυρανίσω αυτούς που σας κακοφέρθηκαν. Για να γλιτώσετε εσείς, να πάρετε από το αίμα της θυσίας να βάλει ο καθένας στην πόρτα. Όταν θα έρθει ο άγγελος ο ολοθρευτής να σας βρει σφραγισμένους. Αλλοιώς Είμαι ανεύθυνος.

  Πράγματι το βράδυ ήρθε, και αφάνισε τους Αιγυπτίους και από τους Εβραίους δεν έπαθε κανένας τίποτα,…

  αυτό θα γίνει και σ’ εμάς. Εμείς όμως δεν έχουμε ζώον θυσίας να πάρουμε αίμα, να βάλουμε εκεί, εμείς τη σφραγίδα την έχουμε από γεννήσεώς μας, από το βάπτισμα, την οποίαν πετάξαμε.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

  • Ίυγξ Δρυς

   όχι…

 • Διγενης ακριτας

  Να σταμαατησετε τις βλακειες. Ο Κοτζιας ξερει τι κανει.

  • συμφωνησε ο Τζημερος;

   • Διγενης ακριτας

    Οχι.

    • Θεσσαλονικιός

     Ο Κούλης ;;;

     • Διγενης ακριτας

      Ναι.

     • αρα συμφωνησαν και την ημερομηνια των εκλογων.

     • Διγενης ακριτας

      Κοντα επεσαν.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Το σημαντικότερο τμήμα της ομιλίας του
  γ. Ιωσήφ Βατοπεδινού, απομαγνητοφωνημένο.

  ΒΙΝΤΕΟ

  Αλλά ποιοί θα μείνουν όμως. Θα μείνουν ό,σοι κρατούν Χριστιανική ταυτότητα. Όχι αυτή που δίνει το Υπουργείο. Αυτή που υπογράψαμε στο βάπτισμα. Λοιπόν, φροντίστε όλοι μας να βρειτε αυτήν την ταυτότητα να την κρατάμε.

  Γιατί είπαμε , οταν θα περάσει ο οδοστρωτήρας να γίνει η κάθαρση, να μας βρει σφραγισμένους, και δεν θα μας πειράξει.

  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4137.html

  • Διγενης ακριτας

   Θα σου βαζω θετικες ετσι γιατι γουσταρω.

 • Spock

  φαινεται πως εχουμε αρκετους νοσταλγους του Παγκαλου και της Μπακογιαννη η αν προτιματε του Αβραμοπουλου και του Γ Α Παπανδρεου στο ΥΠΕΞ

  • Captain Wanted

   Η τον Πάγκαλο.
   Που πήρε την σημαία ο αερας..

   • Apollon2012

    Πως δεν κάναμε πόλεμο στον Αιολο δεν λες;;;

 • Ίυγξ Δρυς

  δεν καταλαβαίνω το άρθρο…πότε ο Έλληνας φοβήθηκε τον Τούρκο για να το κάνει τώρα;δεν φοβηθήκαμε τους Ναζί θα φοβηθούμε τους μπουνταλάδες; το έχουμε πει δεκάδες φορές οι Τούρκοι έχουν πολλές Φεράρι κι εμείς πολλούς Άιρτον Σένα…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ευστοχο!

  • Spock

   Ατυχης ο παραλληλισμος σου, ο Σενα σκοτωθηκε ,παρολα αυτα για το πνευμα του σχολιου σου θετικη απο μενα

   • Ίυγξ Δρυς

    ο έπαινος δίνεται ΠΑΝΤΑ για την προσπάθεια, παρολ’αυτά σε ευχαριστώ για το σχόλιο…

   • Apollon2012

    Τον Σένα τον έφαγαν. Δυστυχώς. Το ρεκόρ του στο Μονακό το έσπασαν πριν 1 μήνα. Φαντάσου αν ζούσε!

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Προτιμώ κοντζια και καμμένο για τα εθνικά θέματα αυτήν την στιγμή και ειδικα για την Τουρκια παρα μητσοτάκη και άδωνη!

 • Δεν σωζομαστε με τιποτα !! Η μας τρολλαρουν.

  να`χα το πλευρο μου πισω, να`χα μια παρηγορια τουλαχιστον.

  • και η τηλεοραση εχει Σαββοπουλο και τραγουδαει την «Συννεφουλα» … εκει καταντησαμε.

   • Hellenizer

    Γιατί, τι κακό έχει η συννεφούλα;

    • ειναι τραγουδι για αντρα;

     • Bmw m5

      Το » χαρε μπαμπεση σταυρωτη» σου αρεση??

     • ρε μπεμβεδάκια στα βαριά με τη μια;

     • Bmw m5

      Ετσι ειμαι εγω.

     • Hellenizer

      Είναι σε συνάρτηση με το βάρος του.

     • Bmw m5

      Μονο η ψωλινα μου

     • Hellenizer

      Για άντρα δεν ξέρω, για άνδρα μάλλον όχι, λογικά είναι για παιδικούς έρωτες.

   • ρε αυτό λες; εδώ κοίτα με φράκαραν στις αρνητικές χοχοχοχοχοχοχοχ!!!
    https://uploads.disquscdn.com/images/b54c737d52597e248fcc69d54f7a475acb29c9d41a706fcbe3722465f05ae7fc.jpg

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     εγω θα βαζα λαϊκ

     • άσε φίλε μιλάμε για πολύ μεγάλη μαλάκυνση…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τι ειχε το σχολιο μια χαρα τα ειπες δεν ειναι αληθεια αυτο?τες παντων καθεις με τα μυαλα του

     • βέβαια, και στο φινάλε η ψήφος είναι ψήφος! και η γνώμη του άλλου για μας δεν μπορεί πάντα να είναι αρεστή!
      αλλά ποσώς με ενδιαφέρει, απλά το βρήκα περίεργο και είπα να σας το δείξω!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μηπως τρεχει τιποτ αλλο?υπαρχει προγραμμα που τα βλεπεις αυτα αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται

    • όλοι όλοι όσοι συζητούσαμε ήμασταν καμια δεκαριά, και μου ΄χαν βάλει θετική σχεδόν όλοι, οπότε τι γίνεται εδώ μεσααααααααααααααα;;;
     βγήκαν τα τρολ και ψηφίζουν!!!

    • Hellenizer

     10 αρνητικές; Που βρέθηκαν όλοι αυτοί;

    • Captain Wanted

     Αν είναι δυνα΄τον…
     Αν είναι δυνατόν…

     • χαχαχαχαχαχαχα άρα Κάπτεν, καλά τα λέω! εφόσον εισπράττω αρνητικές!!!

     • Captain Wanted

      Ολο το συριζαικό του ντισκας σε εσένα έπεσε ;;
      ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

     • χαχαχαχαχαχαχαχαχα…και όχι μόνο!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      σ ενα αλλο μπλογκ που μιλαγαμε το πρωϊ μ εναν φιλο απο δω μεσα τον κοψανε και εφαγε μπαν γιατι εκανε σχολιο για την κυβερνηση,στο ιδιο μου ριξανε μπαν και εμενα σχεδον για τον ιδιο λογο,καλο μου κανανε γιατι ηρθα εδω αλλαξα ομως προφιλ και στεναχωρηθηκα ,μου αρεσε ο ελ σιντ

     • εδώ όμως μπορείς να σχολιάσεις και με το παλιό σου προφιλ!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      παω και απο κει ποτε ποτε ,ειναι κατι καλα παιδια και μιλαμε λιγο,ειναι κουραστικο να αλλαζεις συνεχεια θα συνηθισω τον βικινγκ

     • Bmw m5

      Δεν μου αρεση καθολου, βαλε το m3

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ετσι ειμαι το πιστευεις?να βαλω φωτο?

     • Bmw m5

      Βαλε να δω??

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΜΙΣΟ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙς

     • HaraldHadrada MERCYLESS
     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δυο χρονια πριν τρωρα εχουν μακρυνει ολα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τρωει σχολια ανεβασα σχολια και φωτο και μου τα καταπινει

    • Apollon2012

     Περίεργο που δέχτηκες αρνητικές γιατί δεν βλέπω ποιο είναι το λανθασμένο σε όλα όσα γράφεις. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να δεις ποιοι σου έδωσαν αρνητικές; Ενα παλικάρι έλεγε πως υπάρχει.

     • είναι θέμα που μπαίνει στα χωράφια του προγραμματιστή το να δείς ποιο προφιλ σου χώνει αρνητικές, το disqus παλαιά τις έδειχνε αλλά μετά το ΄κοψε επειδή θα το βρήκε αντιεμπορικό φαίνεται…το να βλέπεις τον αριθμό και μόνο των αρνητικών είναι εύκολο με ένα πρόσθετο στον chorme browser. Στο συγκεκριμένο θέμα δε που έφαγα τις δέκα αρνητικές απ΄ότι είδα έχεις φάει κι εσύ κάποιες αρνητικές επίσης χαχαχαχαχαχα!!!!
      τα παιδία παίζει φίλε μου, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και φτιάχνουν προφιλ στο disqus!

     • Apollon2012

      Επιμένω πως είναι περίεργο… Υγεία. [Βλέπω τις αρνητικές, πρέπει όμως να βρούμε τρόπο να βλέπουμε ποιοι τις βάζουν για να μας λένε και τον λόγο]

     • αυτό θα ήταν ευχής έργο!

     • ASVOS

      AS PANE NA KANOYN ERwTA ME TON EAYTO TOYS TA LOKwPAIDA

     • Σωστός!

     • ASVOS

      AN MPOREIS DES KAI GIA MENA POSES ARNHTIKES PAIRNw

     • Αν μπαίνεις απο chrome απλά εγκαθιστάς αυτό εδώ το πρόσθετο και αυτομάτως τις βλέπεις τις αρνητικές και τις δικές σου και των άλλων.
      https://chrome.google.com/webstore/detail/disqus-downvote-exposer/onccocebmmmcfgipaappfpolojndnkce

    • Dmitri Donskoy

     Γιατί δε μου εμφανίζει τις αρνητικές ψήφους στα σχόλια;

   • ASVOS

    EGw 8A AFIEPwNA STA MEMETIA TO {ASTHN NA LEEI} TOY MEGALOY FILOSOFOY BASHLH KAPA

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    Κυριε παρατηρητα πως ανεβαζουμε φωτο απο το πσ σε σχολιο?

    • πατάς το εικονίδιο στο κάτω μέρος κι ανοίγει ότι έχεις στο pc σου και διαλέγεις τι θες να ανεβάσεις…
     https://uploads.disquscdn.com/images/3e34040bfaa618e79f4286af73076fe4013f19e9c9d3dc5f29b621581eb71cec.jpg

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αμεριστες ευχαριστιες στο επομενο ταξιδι παρε με μαζι κανα δυο χιλιαδες χρονια πριν !!!!!!!!!!!!!!!!!

     • ναι φίλε, εκεί να πάμε πίσω στο χρόνο ολοταχώς να ησυχάσουμε!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      χαλια ηταν και τοτε αλλα δεν κανανε κουμαντο οι λελεδες τραπεζιτες αλλα το σπαθι,οι κυβερνητες δεν ηταν τσιπρες αλλα Ηρακλειοι και Ιουλιανοι και Λεωνιδες

     • με εβρισε ;

     • τς τς τς αμέσως να αρπαχτείς εσύ!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ρωτησα πως να ανεβασω φωτο ειπα του τρελλομπεμβε οτι μοιαζω στο αβαταρ κσαι του βγαλα την φατσα μου

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αν τα βαλεις με τον ηλιο καηκες–Δαιδαλος

  • Διγενης ακριτας

   Και τωρα τι θα κανουνε?

 • Οι τούρκοι θα πουν και θα ισχυριστούν πολλά τώρα…το θέμα είναι εμείς μέχρι που είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε, πάντως μην πει κανείς έως και σε σύρραξη γιατί το λιγότερο θα κοροϊδεύει τον εαυτό του (με τη συγκεκριμένη, αλλά και την επόμενη όπως διαφαίνεται κυβέρνηση…).

  • Hellenizer

   Είπαμε η Ελλάδα έχει στάση αμυντική και πιο συγκεκριμένα παθητική αμυντική.

   • αυτό το παθητικά….ακούγεται κάπως….παθητικό δε νομίζεις;

    • Hellenizer

     Βλέπεις το αντίθετο;

    • Bmw m5

     Σε θυμιζει τιποτα??

    • RED OR DEAD

     Πως αλλιώς να το πει;Αφού έτσι λέγεται και είναι ΔΥΣΤΥΧΏΣ γεγονός…

     • Ίυγξ Δρυς

      στα τέσσερα ίσως;

   • Ίυγξ Δρυς

    η στάση στα τέσσερα πως λέγεται;

    • RED OR DEAD

     Σύριζα…;)

    • Μπἀμπης

     Προτείνω πρηνηδοπαλαμηδόν

     • Bmw m5

      Αιιιι υστερα.

    • Bmw m5

     Σκυψ πουτσ φαει.

     • Hellenizer

      Ο δικός σου ο καημός _ούτσα λούσα και χορός.

     • Bmw m5

      Με αρεσει να τουν παταω.

    • ASVOS

     Doggy stil?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητεία τού Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη για την Ελλάδα

  Ένθυμείστε ότι είπε, τι είπε ο Χριστός, όταν επήγαν τίνες Έλληνες, όταν επήγε ο Ανδρέας και ο Φίλιππος.
  Ένθυμείστε τώρα που είπανε, τίνες άνδρες Ιδείν θέλουνε τον Κύριο και είπε:
  «Νυν εδοξάσθη ο ΥΙός του Ανθρώπου», Καί γιατί;

  Πώς γιατί; τά πράγματα μαρτυρούν γιατί, Είπαμε ότι διότι δεν εχύθηκε αίμα, διότι μετά πιστών φιλοσόφων επλησίαζαν τον Θεό μερικοί.
  Και δια τούτο, ήταν ετοιμασμένοι και ωραίαι ψυχαί.

  Εις αυτές τις ωραίες ψυχές λοιπόν θέλησε ο Θεός τις ολίγες να πλέξει το εγκώμιο. Συν τούτο έχομε και ένα άλλο.

  Ποιος ο λόγος λοιπόν, αυτοί οι Απόστολοι, να μην έγραψαν τα Ευαγγέλια, την Καινή Διαθήκην, τα άλλα όλα εις την εβραϊκήν γλώσσα, την δική τους, που μάλιστα ήταν και αγράμματοι;

  Προς εντροπήν των συμπατριωτών, διότι ήταν ανάξιοι αυτοί να ακούσουνε στην εβραϊκή γλώσσα τα λόγια αυτών που σταύρωσαν τον Χριστό,

  Και έγραψαν εις την, εις την Ελλάδα, γιατί η Ελλάς είχε την γλώσσα αυτήν η όποια ήτανε ωραία γλώσσα, αφ’ ενός μεν που ήτανε ωραία γλώσσα και είχε και απήχηση σ’ όλη την οικουμένη, αλλά αφ ετέρου δε, ότι ήτανε και άξιοι.
  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/profhteia-toy-geronta-simwna-arbanith-gia-thn-ellada.html

 • conan

  ο καμμενος τελευταια δεν λεει πολλα και ανησυχω..παλια τους ειχε πολεμησει ολους απο 5 φορες με δηλωσεις..

  • Μπἀμπης

   Μισό λεπτό… μιλάει στο τηλέφωνο!

  • ανελαβε ο Κοτζιας του συριζα για να μην γινει διασπαση και ανεβασουν ποσοστα οι ΑΝΕΛ

   • ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ… καταλαβατε;

    • Bmw m5

     Πηγη??

     • Lalakis o πορθητης.

     • Bmw m5

      Λαλακης Ο ΜΠΑΝΟ-ΜΠΑΜΜΜΜ, ΓΙΓΑΝΤΑ.

     • RED OR DEAD

      Αρέσεις και μετράς…:)

  • Ίυγξ Δρυς

   ο πατέρας μου, όταν ήμουνα μικρός, πάντα μου έλεγε: Όταν τρώμε δεν μιλάμε!!!

  • Spock

   δεν του βγαινουν οι Α burke ,ουτε τα Μ1Α1 ουτε τα Φ35 ουτε τα brandley και απ οτι μαθαινω ουτε τα kiowa, λογικα ανησυχει……

  • Hellenizer

   Έχει συντηρήσεις τώρα, πτώσεις και καταδύσεις

  • Αντύπα

   θα χλαπακιάζει…

  • RED OR DEAD

   Τώρα τρώει ο μπούλης…δηλώσεις από τον άλλο μήνα…αφού ρευτεί!;)

 • brοukios

  ΔΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΡΊΣΙΜΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ

  • Hellenizer

   Πολύ κρίσιμων.

   • brοukios

    ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ. ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΌΝΩΣΗ Κ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ 500 ΚΑΝΤΗΛΙΑ

  • Ίυγξ Δρυς

   μειδίασε ελεύθερα

   • Bmw m5

    Τι να κανει??

    • brοukios

     ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ‘ΤΙ’ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
     ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΤΑ ΛΕΩ

     • Bmw m5

      Τρολαρο ρε.

     • brοukios

      ΤΡΟΛΑΡΩ ΜΕ. ΩΜΕΓΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Bmw m5

      Αφου δεν υπαρχει η λεξη??

     • brοukios

      ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΉΜΑ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΩΣ ΡΗΜΑ

    • Ίυγξ Δρυς

     να χαμογελάσει ανεπαίσθητα

     • Bmw m5

      Ανεπαισθητα??

     • Ίυγξ Δρυς

      όταν πας στο αποχωρητήριο, αφοδεύεις και σκουπίζεσαι, τότε τον «παίρνεις» ανεπαίσθητα…

     • ελαααααααααα

     • Ίυγξ Δρυς

      δεν έβρισκα λέξη για τα εισαγωγικά….

     • Bmw m5

      Οχι εγω.

 • Bmw m5

  Γεια σου ρε κοτζια γιγαντα???

  • RED OR DEAD

   Σωματικά και ως προς την κοιλιακή περιφέρεια…συμφωνώ απόλυτα!;)

   • Ίυγξ Δρυς

    μαζεύει πολεμοφόδια για τον πόλεμο

 • Spock

  τελικα οι γαμψομυτηδες θα μας σωσουν η θα μας χαντακωσουν ?

  • Bmw m5

   Σωσουν.

  • Hellenizer

   Και τα δυο, με την σειρά που τα έβαλες.

  • ASVOS

   POIOI EIN OI GAMPSOMYTHDES|???

 • © Proud to be Greek

  Aρχίζουν και παίρνουν στο ψιλό τους τούρκους και οι ΥΠΕΞ, μη γνωρίζοντας ακόμα οτι αυτά που εχουν πάθει στην Συρία είναι μια πρόγευση αυτών που θα πάθουν στο Αφρίν (ηδη ξεκίνησαν οι μάχες) που θα γίνει το Κομπάνι τους,
  με την Σουηδία μάλιστα να εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγγείλει κατηγορίες στην τουρκική κυβέρνηση για εγκλήματα πολέμου.

  • brοukios

   Η ΣΟΥΗΔΙΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ.

   • Spock

    εισαι πολυ συνεσταλμενος στις εκφρασεις σου….οικος ανοχης του Ισλαμ πες καλυτερα

  • conan

   θα μπορουσαν και να τον συλλαβουν ειπαν αν γινοταν επισημα διωξη η κατι τετοιο..

 • Hellenizer

  TCG Anadolu

  Έρχεται το 2021 και τοτε θα πει το ερντουγανι, λεγατλερι για μακετ, ειν μακετο τουτουλαρ εργολαβι;

  http://www.thebrofessional.net/wp-content/uploads/2015/11/1462378461587.jpg

  https://thaimilitaryandasianregion.files.wordpress.com/2016/01/xlarge_juan_carlos_f-35.jpg?w=625

  https://pbs.twimg.com/media/C_Xz2NAXkAAlx7x.jpg

  • brοukios

   ΕΧΩ ΕΝΑ. ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ Κ. ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ

   • εγώ είχα φτιάξει κάτι σπιτφάϊαρ απο το Β΄παγκόσμιο πόλεμο!

    • brοukios

     ΦΕΡΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ. ΜΑΤΙ ΣΕΙΡΑ

     • κάτσε να φτιάξω κι ένα αεροπλανοφόρο να τα στεγάσω και μετά ανακηρύσσω μέχρι και ΑΟΖ !

     • brοukios

      ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ Κ. ΕΧΩ ΑΟΖ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΤΟ. ΣΠΊΤΙ

     • Hellenizer

      Αν θες τρυπάνι έχω.

     • αμέσως να κονομήσεις εσύ ε;
      με τα πετρέλαια του Μπρούκιου!

     • Hellenizer

      Μη στείλεις τίποτα τζι αι τζο και μας την σπάσεις…

     • μέχρι και τον σουπερ μάριο θα στείλω!

     • brοukios

      ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΚΟ. ΜΟΥ ΕΝΑ
      ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ. ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΕΡΕ Κ ΤΟ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ

     • Hellenizer

      Ναι αλλά το κοίτασμα 50-50

     • brοukios

      60-40 ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Κ. ΞΕΡΩ ΝΑ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ

     • Hellenizer

      Ωραία, αν θες το κάνουμε και 80-20 υπέρ μου, μην νομίζεις ότι σε εκμεταλλεύομαι.

    • Hellenizer

     Ναι; Με τι; Με πλαστελίνη;

    • RED OR DEAD

     Mk.;

   • Hellenizer

    Τα άρματα για Τ-80 τα κόβω.

  • Βραδύνους ψηφοφόρος
   • Hellenizer

    Για βρες που είναι ο μακεδων.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση αποφασίζει μόνη της το ύψος των αμοιβών
  της, η Βουλή αποφασίζει μόνη της το ύψος των αμοιβών των βουλευτών,
  η Δικαιοσύνη αποφασίζει μόνη της το ύψος των αμοιβών των δικαστών.

  Και όλοι αυτοί μαζί αφήνουν τον βασικό μισθό του

  εργαζόμενου πολίτη έρμαιο στις δυνάμεις της αγοράς, όπου κουμάντο κάνουν οι οικονομικά ισχυροί.

  Δεν θα ήταν άραγε καλύτερο, οι αμοιβές όλων αυτών των αξιωματούχων να
  υπολογίζονται με κάποιον αλγόριθμο (ανάλογα με τη θέση κ.λ.π.) σε σχέση
  με τον βασικό μισθό;;;

  Πέτρος Χασάπης
  τρικλοποδιά

  • brοukios

   ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Κ ΥΨΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

 • Dmitri Donskoy

  Γιατί δε μου εμφανίζει τις αρνητικές ψήφους στα σχόλια; (Δικά μου ή άλλων)

 • Assurbanibal

  Ελπίζω να μην είναι φανφάρες σαν αυτές που πούλησε η ομάδα Τσίπρα πριν το δημοψήφισμα…

  Κάπως έτσι είχαμε πάρει τα πάνω μας και τότε, ψηφίσαμε ΟΧΙ πιστεύοντας οτι διαθέτουν απίδια, κι ακόμη βαστάμε τους κwλους μας απο τις ψ…λιές που φάγαμε μετά.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   βαλε προγραμμα

  • Ίυγξ Δρυς

   ήταν ανεπαίσθητες ψ…λιές αυτές, τώρα ετοιμάζουν τις κανονικές…

  • Captain Wanted

   κι ακόμη βαστάμε τους κwλους μας απο τις ψ…λιές που φάγαμε μετά.

   ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
   ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
   ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
   https://uploads.disquscdn.com/images/bbdf4049eb10ac0d6a07b766285b50e8b9f454da6d4cb8fb300f44fb9a0fae74.gif

  • μα δεν εφαρμοσθηκε ποτε το ΟΧΙ
   φαγαμε του ΝΑΙ μονο.

   • Assurbanibal

    Αυτό λεω, έτσουξε το άτιμο…

  • Mercury

   Δικόζ μου είσαι εσύ..χτυπιέμαι κανα δυο μέρες τώρα οτι όοοοολο αυτό καταντάει ύποπτο

 • brοukios

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΓΚΕΣ.
  ΑΝ. ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
  ΤΑ ΛΕΜΕ

  • έγινε Μπρούκιε, αν τύχει πόλεμος θα σου ΄ρθει ….sms!
   xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

   • brοukios

    ΣΩΣ-ΤΟΣΤ

  • Spock

   ναι, τα διαβατηρια στο κομοδινο…..

   • Mercury

    τιιιιι?

    • Spock

     που εισαι εσυ?καλα εισαι?

     • Mercury

      ναι !

     • Spock

      χαρηκα

     • Mercury

      σας περίμενα απένταντι :D !

     • Mercury

      έπρεπε να πάρω ταξί να πεταχτώ απέναντι για να σας βρω..αχαχα

   • Mercury

    εδώ είστε χρυσά μου και σας ψάχνω?

    • sorry για την απαντηση σε παλιο ποστ, αλλα ορισμενα πραγματα δεν ειναι για ολους.
     αν δεν κανεις χαβαλε απλως (και καλα κανεις αν κανεις) στειλε μου μαιλ να σου πω για θεσ/κη και την παρεα που τυχαια μαζευτηκαμε απο παλια στο ντεφι και τωρα ειναι εδω. σσ. προσεχε τα τρολλ

     • Mercury

      OK

  • Captain Wanted

   Καλό ξημέρωμα να έχεις Μάχιμε broukie..

   • brοukios

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΠΛΟΙΑΡΧΕ

  • conan

   θα ξερουμε οτι γινετε για τα πετρελαια.

   • Mercury

    εεεεεε?

    • conan

     που σαι ρεεεε

     • Mercury

      εσύ που είσαι? ρωτάω γνωστούς δεν λένε τίποτα, από ξένο έμαθα τα νέα λημέρια

     • conan

      εδω στηνω την νεα κυβερνηση (αλλα δεν εχω πει τιποτα ακομα)

     • Mercury

      Κόναν , αρχηγέ μεγάλε, ξέρεις εσύ ….. ;-)

     • RED OR DEAD

      Άλλοι πουλούσαν ελπίδα…ο αδελφός Κιμμέριος πουλάει μόνο…ΛΕΠΊΔΑ!!!;)

     • Mercury

      Δεν πουλάει, την κραδαίνει αφήνοντας έκθαμβους τους οπαδούς και πιστούς του υπηκόους…. ( ώρε γλύψιμο, επιθυμώ διακαώς τον ίδιο θώκο με το παρελθόν, γιαυτό, μην ανησυχάτε, δεν είναι μόνιμο)

     • RED OR DEAD

      ΠΟΥΛΆΕΙ!!!σε όποιον…λαιμό του σταθεί εμπόδιο!!!;)

     • Spock

      εεεεεεεεεεεππ!!!!!!

     • conan

      σσσ

     • Mercury

      ψιτ ! πες εσύ, στο αυτί , κανείς δεν μας ακούει

     • Spock

      θελω ΥΠ Διαστημικης πολιτικης αλλοιως δεν εχει ψηφο εμπιστοσυνης χεχεχε

     • Mercury

      παν-εύκολο. Μαζί με τα φου 35 θα παραγγείλουμε και έναν πλανήτη για σένα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καλως τον εδω μαστε ολοι

     • Mercury

      Αδερφέ? ! αχαχαχα, καλωσ σε βρήκα

     • τον γνωριζεις;

     • conan

      ναι..

     • να μην χανω χρονο, γι αυτο σε ρωτησα. οκ :-)

     • Hellenizer

      Μπαν;

     • Mercury

      Μπουν

     • να μην ψαχνω ειπα!

     • τεμπέλη!

     • Mercury

      όχι μ αρέσει, συνοπτικές διαδικασίες, λίγα λόγια , πολλά κικ, σωραίος

     • εντάξει, τότε αναιρώ!

     • Mercury

      Τι έγινε? Βρήκες άλλον καλύτερο από τον Υδράργυρο? Βρε, θα βγω έξω για ποτό να δείτε σεις

     • conan

      μπορεις να συστηθεις παντως εδω ειναι νορμαλ τα πραγματα..

     • Mercury

      Ε, συστήθηκα. Για χειραψίες, φωτογραφίες και αυτόγραφα παρακαλώ μην σπρώχνετε, κάνει ζέστΑ

     • ωραίος!

     • conan

      α.

     • νορμάλ; χμμμμ ναι δε λέω…νορμάλ…:)

     • Mercury

      νορμαλ.. και βλέπουμε

     • έεεεεετσι……:)

  • RED OR DEAD

   Θα σφυρίξουμε κλέφτικα!!!;)
   Καλή σου νύχτα αδελφέ!!!:)

  • ASVOS

   EGw EIMAI MEGALOS GIA POLEMO APLOS 8A EYXwMAI NA NIKHSOYN OI DIKOI MAS

  • Hellenizer

   Έχει φτηνά εισιτήρια για Παρίσι, μόλις τελειώσει ερχόμαστε και παίζουμε αντιστασιακοί και μπαίνουμε στην ερτ.

 • Hellenizer

  Ε ρε γούστα που βγάζαμε όταν βγήκε.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

  Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.

  Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο»

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/oi-orthodoxoi-tha-sygkroystoyn-me-toys-nato-koys.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες…»

  Έλεγε ο πατήρ Παΐσιος ότι το Βυζάντιο έφτιαξε το Άγιον Όρος και ότι ήρθε η εποχή που θα ξεκινήσει το Άγιον Όρος να φτιάξει πάλι το Βυζάντιο.

  Aκόμη έλεγε : «Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες, να ξέρετε ότι τις χτίζουν, για να πάμε εμείς μέσα». (…)

  (Σελ.440)

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/otan-tha-deite-oi-toyrkoi-na-htizoyn-tis-dikes-mas-ekklhsies.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  .αφιερομα στον αγιο παισιο

  https://peradio.com/

 • Hellenizer

 • Hellenizer

 • Γιάννης ο Sniper

  Που φτάσαμε… Ο Κοτζιάς να εμψυχώνει το στράτευμα. Μάλλον σε σε κάνα λόχο από γκέι παρέηντερς θα μιλούσε.

  • Assurbanibal

   Έλα ρε Γιάννη τώρα μη γίνεσαι κακός…

   • paris georgiou

    Ασσουρ παίζει τίποτα; από εκει;

    • DiscussioneR

     Κάτσε εδώ και άστα αυτά… τώρα γύρισα!

     • paris georgiou

      Εδώ είμαστε φίλε μου

     • DiscussioneR

      Βλέπω τον έσωσες το ναυαγό…

     • paris georgiou

      Μέσα στην ταλαιπωρία ήταν

     • DiscussioneR

      Τουλάχιστον είχε λάσπη εκεί?

     • paris georgiou

      Οχι παρόλο που ήταν ναυαγος στα γούστα ήταν, με καρυδες και χυμους

     • DiscussioneR

      Ο Ασσούρ σαρβάϊβορ!… Ούτε ο Ντάνος να ήταν ;-)

     • paris georgiou

      Και όμως είπε θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο

     • DiscussioneR

      Θα νικήσει σίγουρα!! Για πλάκα τους έχει ο γίγαντας ;-)

    • Assurbanibal

     Μπα τίποτα.

  • Assurbanibal

   Ένα παρασύνθημα «ΜΕ ΤΟΝ ΚwΛΟ ΓΕΝΑΙΟΙ ΜΟΥ» έδωσε αλλά δεν τον πήρε κανένας στα σοβαρά…

  • ASVOS

   OKOTZIAS EINAI MAggAS

   • Mercury

    …………αλλά ανήκει στην κυβέρνηση του Αλέκσι. Πως συνδυάζεται όλο αυτό? Υπάρχει χάσμα

  • Θαλασσόλυκος

   Φίλε διαφωνώ με αυτό που λες. Ο Κοτζιάς έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ….

 • Hellenizer

  • Assurbanibal

   Αυτό αξιζει πάρε πολλές θετικές!

 • DiscussioneR

  Ήρθα! Τι έγινε το ρεσάλτο, ακόμα??…

  • paris georgiou

   Καλώς τον

   • Γιώργος fs.

    Καλησπέρα φίλε Πάρη!

    • paris georgiou

     Γειά σου Γιωργαρε

     • Γιώργος fs.

      Μόλις έπεσε ο εγγονός για ύπνο και είμαι έτοιμος για μάχες!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     καλησπερα πατριωτη

     • Γιώργος fs.

      Καλησπέρα αδερφέ!!

  • το μονο ρεσαλτο που γινεται εδω και 7 χρονια ειναι στο εισοδημα του Ελληνα.

   • DiscussioneR

    Αυτό είναι πρόβα τζενεράλε… Για το καλό λέω…

   • Γιώργος fs.

    Καλά αυτό το ρεσάλτο είναι απίστευτο!!
    Μας τα πήραν όλα !!

    • Ταξίαρχος

     μας εχουν αρπαξει και πληρωνουμε λυτρα

   • Mercury

    Το εισόδημα ειναι αυτό που καταλαβαίνει, το απτό. Η επίθεση είναι γενικευμένη και ύπουλη όμως

  • Γιώργος fs.

   Είμαι έτοιμος για όλα!!

   • DiscussioneR

    Δε βλέπω να γίνεται τίποτα από τον έρντυ…. Οπότε θα του το γυρίσουμε στο: ρε σάλτα και….!

 • Θαλασσόλυκος

  Παιδιά η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτεί ωριμότητα και σοβαρότητα.
  Δείτε εάν θέλετε τα παρακάτω βίντεο για να δείτε τι παίζεται στο περίπου (πάντα καπου στη μέση είαι η αλήθεια).

  • Assurbanibal

   Είναι πολλή ώρα? Να ανοίξω πολυμέσα ή θα κάνεις περίληψη λεκτική?

   • Θαλασσόλυκος

    Τα άκουγα, ενώ παράλληλα έκανα κάτι δουλειές. Πολύ καλές γνώμες. Εάν ισχύουν, την έχουμε βάψει. Πέραν του ότι η επέμβαση Πούτιν και η «σωτηρία» Ερντογάν μέσω της έγκαιρης πληροφόρησης από τους Ρώσους μας έσωσε. Η Τουρκία θα αποκτούσε αμερικανοκρατούμενη 100% κυβέρνηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται..

  • εμεις καλα θα ειμαστε.

  • DiscussioneR

   Οι καιροί είναι πονηροί και επίφοβοι…

   • Assurbanibal

    χαχαχαχα που το θυμήθηκες?

    • DiscussioneR

     Ξεχνιούνται αυτές οι ατάκες?…

 • Θαλασσόλυκος

  Ο Σάββας Καλεντερίδης είπε ότι το πραξικόπημα στην Τουρκία ήταν στημένο από τους Αμερικανούς, ώστε να πέσει ο Ερντογάν και να ανεβεί μία κυβέρνηση, η οποία θα είχε ως αποκλειστικό στόχο να τελειώσει το ζήτημα της Κύπρου υπέρ της «τουρκικής» επικράτησης, ώστε η Μεγαλόνησος να περάσει σε παγκόσμια αμερικανική κυριαρχία. Είχαν γνώση οι Αμερικανοί για τις γεωτρήσεις που γίνονται τώρα, αλλά δεν τους βγήκε.

  • Θεσσαλονικιός

   Άρχισε τις κοτσάνες και ο Σάββας … κρίμα.

   • Θαλασσόλυκος

    Οι πραξικοπηματίες δεν έχουν πολιτικό κόστος. Σκέψου το.

    • Θεσσαλονικιός

     Να σκεφθώ τι ;; Ότι ήταν τόσο βλάκες οι εκπαιδευμένοι σε αυτά Αμερικανοί ώστε να οργανώσουν πραξικόπημα στις 21:00 ημέρα Παρασκευή ;;
     Ούτε κάφρος στην Αφρική δεν τα πιστεύει αυτά ..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      υπαρχει η θεωρια οτι προδοθηκα και το επισπευσαν

     • Θεσσαλονικιός

      Δεν επισπεύδονται αυτά, έχουν λεπτομερές χρονοδιάγραμμα ..

     • Θαλασσόλυκος

      Μα ήταν να γίνει όντως πιο μετά, αλλά υπήρξε ρουφιανιά κι έγινε κακήν – κακώς.

     • οι παντες γνωριζαν για τι πραξικοπημα.
      μονο ο Ερντο δεν το γνωριζε.

     • DiscussioneR

      OMG!!!

     • Θαλασσόλυκος

      Μια πεντακοσαριά χιλιάδες πάντως Τούρκους, τους άλλαξε τα πετρέλαια!!! Κάτω απ’ τη γη είναι αυτή τώρα..

     • Θεσσαλονικιός

      Χαχαχαχαχαχχαχααααα

  • DiscussioneR

   Δηλαδή ήθελαν να φάνε τον Ερντογάν και τους τη σκαπουλάρησε?…. Δε μπόρεσαν οι πλανητάρχες?…

   • Θαλασσόλυκος

    Αφού τον πληροφόρησε ο Πούτιν…

    • DiscussioneR

     Στο τσακ δηλαδή….
     (μ’αρέσει η πλοκή πάντως, έχει φάση)

     • Θαλασσόλυκος

      Ο Κοτζιάς πάντως ζεσταίνει μηχανές.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      σιγά τά ωά !

     • Θαλασσόλυκος

      Διαφωνώ.

     • Assurbanibal

      Είναι δίκροκα λες?

     • RED OR DEAD

      Όχι…από αλανιάρη κόκορα είναι!!!Χαχαχαχαχα!!!;)

     • Assurbanibal

      Το μπαγάσα τον Κοτζιά μας έχει σκλαβώσει τελικά…

     • paris georgiou

      Πρώην Σύντροφος Πασοκος και αυτός

     • RED OR DEAD

      …κράτα μικρό καλάθι αδελφέ Σαρδανάπαλε!;)

     • DiscussioneR

      Ναι, από αυτά βγαίνουν οι δικέφαλοι!!

     • DiscussioneR

      Ευτυχώς έπεισα το διαχειριστή και δεν αγόιρασε ακόμα πετρέλαιο…. Πάντα νωρίς αγόραζε αυτός μην και δεν προλάβει…

     • Hellenizer

      Για να κόψει τον γύρο;

   • Γιώργος fs.

    Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο!!
    Αν ήθελαν να τον φάνε….τώρα θα αποτελούσε παρελθόν! 😆😆😆

    • Θαλασσόλυκος

     Όπως τον Κιμ Γιονγκ ούν;;

     • Γιώργος fs.

      Ο Κιμ είναι παιχνιδάκι για τους Κινεζους !!
      Όταν το αποφασίσουν θα αποτελέσει παρελθόν…και μάλιστα με άσχημο τρόπο!!

     • DiscussioneR

      Θέλουν κι αυτόν να τον φάνε?…
      Ανθρωποφάγοι τελικά…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     δεν θελανε να φανουνε οι αμερικανοι αλλα οι τουρκοι αποδειχθηκαν αχρηστοι

     • DiscussioneR

      Χεχε… πλοκή…. καλά το είπα! ;-)

   • Mercury

    Αν όντως ισχύει, τότε πολύ μπάμιας ο Ομπάμα βρε παιδάκι μου…

    • DiscussioneR

     Αποτριχωμένος !

     • Mercury

      Αυτοί είναι κίλλερς όμως…θα πρέπει να έπαιξε κάτι πολύ χοντρό για να πέσουν έξω

     • DiscussioneR

      Δε θα μας το πουν ποτέ!….

     • Mercury

      Να, είδες τι μας κάνουν? Και μετά σου λέει πως αρχίζουν οι παλαβές θεωρίες συνομωσίας, να, έτσι..

     • DiscussioneR

      Α να γεια σου!!

  • γιατι δεν με διαβαζες πριν 1 χρονο;

   • Θαλασσόλυκος

    Πούυυυυ να θυμάμαι έναν χρόνο πριν;;
    Κάνε μία περίληψη.

   • Assurbanibal

    χαχαχαχαχαα

  • Hellenizer

   Μαλ@κία είπε ο Σ. Καλεντερίδη, κανείς δεν κάνει πραξικόπημα 23:30 το βράδυ Παρασκευή προς Σάββατο γιατί είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

   • Θαλασσόλυκος

    Εγώ παρέθεσα μία άποψη έγκριτου διεθνολόγου..

    • Hellenizer

     Δεν είναι διεθνολόγος, πρώην πράκτορας της ΕΥΠ είναι και αξιωματικός του ΕΣ. Αυτός το είχε αναλάβει και την υπόθεση οτσαλάν.

     • Mercury

      Σωστά. Τον άκουσα σε εκπομπή τον περασμένο χειμώνα και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, αχαχα

     • Θαλασσόλυκος

      Σαν να λέμε τέρμα άσχετος με το θέμα..

     • Hellenizer

      Άσχετο δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν συμφωνώ.

     • Θαλασσόλυκος

      Εγώ την άποψή του απλώς παρέθεσα. Έχει τρομερό ενδιαφέρον.
      Όντως δεν ήξερα ότι δεν είναι ΚΑΙ διεθνολόγος.

     • Hellenizer

      Όλοι στην Ελλάδα διεθνολόγοι και γεωστρατηγικοί αναλυτές έγιναν μόλις άρχισε η κρίση το θέμα με τις ΑΟΖ κλπ….

     • Assurbanibal

      Τότε που ξεφτιλιστήκαμε και τον στείλαμε Αφρική για να τον πιάσουν οι Τούρκοι?

     • Hellenizer

      Ναι.

     • Assurbanibal

      Μεγάλες και παγκόσμιες ρόμπες ξεκούμπωτες γίναμε εκείνη την περίοδο…

     • Hellenizer

      Η αλήθεια είναι διαφορετική, αλλά είναι από εκείνες που την πεις ή όχι δεν αλλάζει κάτι. Το λάθος να ξέρεις ήταν κατά 80% του ίδιου του οτσαλάν.

    • Mercury

     Μην ξαναπείς έγκριτο τον Σάββα, είναι από άλλη γωνία αυτός

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    προδοθηκε(?) και το επισπευσαν

    • Θαλασσόλυκος

     Σίγουρα υπήρχαν πολλοί που γνώριζαν. Για αυτό και ξήλωσε όλη την αεροπορία του.

    • Hellenizer

     Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν ή το υποκίνησε ο ερντογαν ή ήξερε ότι θα γίνει και φρόντισε να αποτύχει, οπότε το άφησε και να εξελιχθεί.

   • Mercury

    Άλλο πάλι και τούτο..γιατί?

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    προδοθηκα και το κανανε νωριτερα για 5 το πρωϊ το ειχαν

 • «απο το Α ως και το Ω δημιουργημα εισαι μεγα» καλο, δεν λεω.

  • DiscussioneR

   Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! (αλλά με κάνεις και κοκκινίζω…)

  • Ταξίαρχος

   Σεφερλής απο το Α εως το Ω σε ενα ζειμπέκικο

   • Mercury

    Ουρανοί!!

    • Ταξίαρχος

     Ήσουν για μένα, το Α, και το Β, το Γ το Δ,
     το Ε, το Ζ, το Η το Θ το Ι το Κ το Λ το Μ…
     το Ν, το Ξ, το Ο, το Π…
     το Ρ και το Σ, το Τ, το Υ, το Φ….
     Για μένα ήσουνα, το Ω, και το Ψ…
     (ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ Χ)
     Το Χ… Δεν το ξέχασα… Απλά…το προσπέρασα…
     Γιατί ο Χ, ο άγνωστος Χ, σε πήρε από μένα,
     και γω γυρνώ, μεσ’ τη βροχή με μάτια κλαμμένα.

     • Mercury

      Την επόμενη φορά θα σκεφτώ να κερδίσω το λόττο ρε συ..αχαχα, μόλις που έλεγα » έχει γούστο να δω κι εκείνη-την-πονεμένη-ψυχή και τζουπ! να σαι

     • DiscussioneR

      Πες τα νούμερα γρήγορα! Μην τα ξεχάσουμε..

     • Mercury

      Δεν τα μοιράζομαι, τι με πέρασες, για κανα κομμουνιστή, όλα κοινά και κοινόβια? Μπα σε καλό σου

     • Ταξίαρχος

      ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ :p

     • Ταξίαρχος

      Δε μπορει να κανει κατι αλλο, ηδη μια φορά κινδύνεψε να πάει για εσχάτη προδοσία με το παράλληλο νόμισμα και τα IOU

     • Mercury

      Να πάει να μείνει στην Κούβα και να πειραματίζεται με διασταυρώσεις χόρτου το σκέφτηκε ως εναλλακτική του να έχει να κάνει και κάτι άλλο? Ουφ.. Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?

     • Θαλασσόλυκος

      Ταξ ποια είναι η γνώμη σου για τον Κοτζιά;

     • Ταξίαρχος

      Όαση στη μετριοτητα ΣΥΡΙΖΑ

     • Mercury

      πως τον αφήνουν όμως? εγώ έχω θέμα μ αυτήν την διαφορφοποίηση. Εκτός και αν ο Αλέξης κατά την γνωστή του βραδύνοια δεν πήρε ακόμα χαμπάρι και το χει θολό το γκέιμ του Νικόλα

 • Θεσσαλονικιός

  Για άλλη μία φορά … δεν υπάρχει «Στράτευμα» , Ένοπλες Δυνάμεις λέγονται !!!

  • DiscussioneR

   Στείλε μέιλ στα κεντρικά

   • Θεσσαλονικιός

    Λες να υπάρχει κανένας ο οποίος θα το καταλάβει ;;

    • DiscussioneR

     Εσύ κάνε το σωστό και θα δείξει ;-)

  • Assurbanibal

   Σιγούρο?

   • DiscussioneR

    Θα δηλώσουμες συμμετοχή στο επόμενο σαρβάιβορ? Σε θέλω συμμαχητή!

    • Θεσσαλονικιός

     Άστα αυτά βαζέλα, για περίπτωση πείνας τον θέλεις …

     • Assurbanibal

      Κρύβε λόγια ρε μπουγάτσα…

     • DiscussioneR

      Μα να μην έχουμε και μια εναλλακτική? Με τις καρύδες θα τη βγάλουμε?…

    • Assurbanibal

     Τρελλός είσαι? Κόστα Ρϊκα δικό μας νησί με μήστερ γουήλσον, καρύδες, γκομενάκια και δε συμαζεύεται…

    • RED OR DEAD

     Μα πως;Αφού είναι διάσημος!!!;)

 • Θαλασσόλυκος

  Οι Γάλλοι πάντως ανέκαθεν στήριζαν Ελλάδα.
  Ο λόγος; Η Γαλλική Τοτάλ, μια χαρά στήνει εξέδρες άντλησης πετρελαίου στο οικόπεδο 11 της Κύπρου. Κάτι ήξεραν..

 • @Marios

  Μογγολια ελάτε με την όπισθεν!!!!

  • paris georgiou

   Μπήκες δυναμικά Μαριε

   • @Marios

    ΠΑΝΤΑ

    • paris georgiou

     Ετσι

  • Assurbanibal

   Ωπ φίλε Πελεκάνε ήρθες για να βάλεις τραγουδάκι?

   • @Marios

    Είμαι στα χάι μου απόψε αχα

   • paris georgiou

    Είναι ανεβασμενος ο Μάριος

    • Assurbanibal

     Απ΄τα καλύτερα παιδιά,

     • paris georgiou

      ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

   • © Proud to be Greek

    Ηρθε για να τους αλλάξει ταχύτητα επειδή πολύ….ετρεχαν…………..

    • Assurbanibal

     Έλα ρε Eponymos.

    • RED OR DEAD

     Αφού είναι γνωστό πως…την τερματίζουν την έκτη!;)

 • να ριζω μερικα μπαν;
  τιγκαρε απο σχολια και χανω επισημανσεις εδω και αρκετη ωρα.

  • καλα, φευγω για τσιγαρα.
   μην το κανετε αμερικαν μπαρ για κανα 20 λεπτο

   • Θαλασσόλυκος

    ΕΣΧΩΣ για τσιγάρα.

   • Assurbanibal

    Έφυγες?

  • DiscussioneR

   Ρίξε στους διπλότριπλους+ λογαριασμούς!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   και τρωει και σχολια το μηχανημα

   • DiscussioneR

    Νηστικό αρκούδι δε χορεύει…

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Παιδιά Λαλάκης απών!!! Δώστε πόνο!!!

  • Assurbanibal

   AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA OK ροη ροτζερ!!!!!!

   • paris georgiou

    Χάθηκε και ο Σύντροφος, άκου σπίτι στην Ακρόπολη

    • Assurbanibal

     Ναι ρε φίλε που είναι ο Βλαντ? Λες να τα πίνει με τον Ακη σε ουζερί της Πλάκας?

     • paris georgiou

      Γρουσουζης είναι τον ακούσαμε και βγάλαμε το πλοίο Καπετάν Ακης και ναυαγησε

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     έχω χάσει επεισόδια… έλλειψα για καμμιά ώρα…

     • paris georgiou

      Οχι Ροη δεν εχασες εχτές γίνανε

  • conan
  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Ωχ!!! Έμεινε το ινδικό χοιρίδιο στο πόδι του… (Τι θέλω και μιλάω…)

  • DiscussioneR
   • paris georgiou

    Ερχεται

   • Ταξίαρχος

    ασε να κανουμε κανα μπανιο

    • Θαλασσόλυκος

     Τι μπάνιο ρε συ Ταξ, μας έχει φάει το λιοπύρι!

     • Ταξίαρχος

      υπομονη καμμια 20αρια μερες μεινανε

     • Θαλασσόλυκος

      Γιατί μετά τι αρχίζει; Πάμε πόλεμο;

     • Ταξίαρχος

      μετα δεν θα κυκλοφορει ανθρωπος

   • Γιώργος fs.

    Δροσίστηκα !!!

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     Από την βροχή ή από την κοκκινιά;;;… (Δεν θα την συναντήσω;;; θα της πω τα χαΐρια σου… πλάκα κάνω δεν είμαι μαρτυριάρα)

   • Θαλασσόλυκος

    Ωραίο..

  • Γιώργος fs.

   Ο φίλος μου ο Τζόνη…είναι εδώ;;

   • paris georgiou

    Αποχώρησε μάλλον

   • DiscussioneR

    Πήγε να αλλάξει κεφαλή πυρήνα…

    • Γιώργος fs.

     Οπότε μπορώ να ανεβάσω κάτι χωρίς να δεχτώ…παρατήρηση!!!😃😃😅

     • DiscussioneR

      Νομίζω αργεί η πυρηνική κεφαλή να αλλάξει… ;-)

  • ASVOS

   PROSEXETE TI LETE

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Πήγαινε για ένα μπανάκι!!!

    • ASVOS

     DIKIO EXEIS POLY YGRASIA

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ρε παιδια μου τρωει οτι γραφω!!!!λαλακηηηηηηηη!

   • Assurbanibal

    Πάτα ταξινόμηση με βάση τα νεότερα κι αν δε φτιάξει πήγαινε για ύπνο και μπες αυριο πρωί ξανά που θα είσαι φρεσκος φρέσκος.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ευχαριστω

  • κι εσυ Βρουτα;

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  μου χει φαει πεντε σχολια

 • Captain Wanted

  Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου η Καρδίτσα μπαίνει στα ρεκόρ Γκίνες με τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο!!

  Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας οι δυο συνδιοργανωτές Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας και Περιφέρεια Θεσσαλίας ορίστηκε η ημερομηνία τέλεσης του μεγαλύτερου event στο νομό.

  Ο λόγος για τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο με τον τιτλο I love Νουγκατινα που θα γίνει στην κεντρικη πλατεία της Καρδιτσας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017.

  Ο Συλλογος Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοράστο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκο καθώς και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος για την άμεση στήριξη του αιτήματός μας ώστε να κατακτήσουμε απο κοινού το πρώτο ρεκόρ Γκίνες για το νομό.
  http://www.karditsalive.net/karditsa/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-29-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81-%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF

 • Γιώργος fs.

  Τώρα που εφυγε ο Λαλάκης…όποιος δεν είναι ήσυχος θα …. https://uploads.disquscdn.com/images/329cf494916ed8a95a65da4d268b29b4bbd83a7a0ec02cba85de2cc88d6c8217.jpg

  • Captain Wanted

   Συνέχεια χωρίς κράνος θα ήμουν..
   ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

 • Hellenizer
 • conan

  νεο

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   κι άλλο;;;

  • DiscussioneR

   ρεσάλτο?

 • ASVOS

  KALYNYXTA PAw GIA MPANAKI KAI ONEIPA GLYKA

  • DiscussioneR

   Καληνύχτα γέροντα

  • RED OR DEAD

   Επίσης αδελφέ!!!;)

 • Observer

  Τα μεμετια ειπαμε, ολο μπλα μπλα κι απο πραξεις παπαλα! Στη Συρια εκει που μπηκανε στη φωλια των Κουρδων μονο φερετρα και κατεστραμενα αρματα μαχης θα παρουν! Στη Κυπρο απλα θα παρακολουθουν τη γεωτρηση καιγοντας πετρελαιο στα πλοια τους! Στο Αιγαιο ακομα περιμενουμε την απαντηση τους για το ναρκοπλοιο που πυροβολησε το Λιμενικο! Παπατζηδες και θρασυδειλοι! Με μια σοβαρη και αποφασιστικη ηγεσια (το γραφω και γελαω ρε παιδια, ανεκδοτο μου ακουγεται) θα τους ειχαμε τσαλακωσει πολυ ασχημα τα μουτρα!!!!