Επίθεση του Εσφιγμενίτη Γέροντα Μεθόδιου κατά πάντων! Γιατί κατηγόρησε τους π. Ζήση και Μεταλληνό-Τι είπε για τον πρωθυπουργό-Ποιον πρέπει να ψηφίσουμε κατά την άποψή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2017, 1:40 μμ

“Θέλουν να φαίνεται πως αγωνίζονται κατά του Οικουμενισμού αλλά μέσα από τον Οικουμενισμό δεν φεύγουν”… Με αυτή τη φράση μεταξύ άλλων επιτέθηκε κατά των πρωτεργατών του αντι-οικουμενστικού κύματος, όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, τους οποίους ανέφερε ονομαστικά, κατηγορώντας τους πως ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ο Εσφιγμενίτης ηγούμενος Γέροντας Μεθόδιος σε προ μηνός κήρυγμά του.


Μίλησε για το πως προετοιμάζεται η Εκκλησία του Αντιχρίστου, για τους ομοφυλόφιλους, για την αφωνία των Ιεραρχών, για το ηλεκτρονικό φακέλωμα, για την πανθρησκεία, για τους Τούρκους και την Αγιά Σοφιά και πολλά άλλα….

“Αλίμονο στην Ελλάδα αν έχει τέτοιους πρωθυπουργούς” σχολίασε, ενώ τόνισε πως πρέπει να ψηφίζουμε μόνο εκείνον που θα βγει και θα πει “εγώ είμαι Ορθόδοξος, θα σας προστατέψω από το ηλεκτρονικό φακέλωμα”

Τρίτη 14 Ιουνίου 2017 με το Πάτριον Εκκλησιαστικόν Εορτολόγιον – Ημερολόγιον.Ο πύρινος λόγος του εορτάζοντος Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Γνήσιας Ιεράς Βασιλικής, Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω +Αρχιμανδρίτου Μεθοδίου που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της εορτής του Αγίου Μεθοδίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητού, στο Συνοδικό της Μονής.Στην λαμπράν ταύτην εορτήν παρέστησαν Ιερείς και Μοναχοί, πνευματικά τέκνα της Μονής αλλά και πλήθος φιλοχρίστου λαού, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, την μνήμη του Αγίου Μεθοδίου καί ευχήθηκαν τα δέοντα στον Σεβάσμιο Γέροντα Μεθόδιο.Ευχόμαστε ο Τριαδικός Θεός, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Μεθοδίου να σας διαφυλάττει σώον, υγιή, μακροημερεύοντα και ορθοτομούντα πάντα, τον λόγον της Αληθείας.Να συνεχίσετε να ποιμαίνετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη τον λαό προς όφελος όλων των πιστών της Ορθοδόξου Εκκλησίας.Εις πολλά και ευλογημένα έτη, Γέροντα.Η συντακτική επιτροπή των διαχειριστών της σελίδας "f/b: Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou".

Gepostet von ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ am Dienstag, 27. Juni 2017