Δήμαρχος Λονδίνου: Δεν θα στρώσουμε κόκκινο χαλί στον Τραμπ όταν έρθει

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2017, 11:04 μμ

Ο Σαντίκ Καν έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποιώντας ότι δεν θα στρωθεί κόκκινο χαλί στον Αμερικανό πρόεδρο, όταν επισκεφθεί τη Βρετανία.

«Οταν ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πολιτικές με τις οποίες διαφωνούν πολλοί στη χώρα μας, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό η κυβέρνησή μας να στρώσει κόκκινο χαλί», δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου στο CNN. Η Τερέζα Μέι απηύθυνε πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη του Τραμπ τον Ιανουάριο, η οποία έγινε δεκτή, αλλά πηγή της Telegraph από την Ουάσινγκτον ανέφερε ότι δεν έχει κανονιστεί κάτι.

«Αν κάποιος έχει απόψεις που πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξουν, είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο μου. Αν πιστεύεις ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι μουσουλμάνος και υπερήφανος Δυτικός, θα χαρώ να σε διαψεύσω, είτε είσαι δημοσιογράφος του CNN είτε είσαι ο Ντόναλντ Τραμπ», συμπλήρωσε ο Καν.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου έχει επικρίνει ανοιχτά την ταξιδιωτική απαγόρευση του Τραμπ για πολίτες χωρών που είναι κατά κύριο λόγο μουσουλμανικές. Επειτα από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, ο Αμερικανός πρόεδρος τα είχε βάλει με τον Καν, επειδή είχε δηλώσει ότι δεν πρέπει να ανησυχούν οι πολίτες για την αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους.

  • Agnostimus

    Σιγά μωρή μουσουλμάνα! Χέστηκε ο Τραμπας με τις π@π@riες σου ….

  • Ταξίαρχος

    Kλούνεϊ made in Pakistan

  • KTHPIO7

    Μισαλλόδοξο σκουπίδι το παίζεις προσωπικότητα επειδή σε ψήφισαν τα υπόλοιπα μουσουλμανικά σκουπίδια της μητρόπολης των παρακμιακών νεοταξιτών και νομίζεις ότι είσαι προσωπικότητα. Δεν είσαι. Ήσουν, είσαι και πάντα θα είσαι ένα θλιβερό πακιστάνι. Θα έπρεπε να βουλώνεις το στόμα σου, αλλά ίσως σύντομα το κάνουν άλλοι για σένα.