Κόσμος

«Vocal Europe»: Η περίεργη σύμπτωση που συνδέει όλους όσοι αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση έκανε το ευρωπαϊκό think tank «Vocal Europe» πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα πολλοί αναλυτές αναφέρονται στις ενδεχόμενες επιπτώσεις.

Αυτό που παρατήρησε το Vocal Europe είναι ότι όλοι όσοι αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν παιδιά.

Στον πίνακα και στην ανάρτηση του think tank αναφέρονται, μάλιστα, ονομαστικά οι ηγέτες: Άνγκελα Μέρκελ. Εμμανουέλ Μακρόν, Τερέζα Μέι, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, φιγουράρουν στον πίνακα.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν οι διεθνείς αναλυτές οι πρωταγωνιστές των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, στην ΕΕ αλλά και στον κόσμο, μπορεί να εκφράζουν τις αγωνίες τους για τις επόμενες γενιές, αλλά είναι κάπως πιο δύσκολο να καταλάβουν την επόμενη γενιά.

«Είναι οι ηγέτες χωρίς παιδιά το τέλος της ΕΕ;» διερωτώνται οι αναλυτές και, ίσως, να μην έχουν απόλυτο άδικο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...