Η χώρα εκπέμπει SOS: Gay Pride 2017 με Τσακαλώτο, Καρανίκα, Φίλη στην πρώτη γραμμή του πυρός και συνέντευξη Α.Τσίπρα – Δίνει θέαμα η κυβέρνηση (φωτογραφίες, βίντεο)

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2017, 9:23 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 12, 2017 στις 7:43 πμ

Ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισε στο Gay Pride 2017 καθώς έδωσαν το παρόν  ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, ο Νίκος Καρανίκας, ο Ε.Τσακαλώτος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μόνο ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έλειπε αλλά αυτός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε gay περιοδικό. Αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει καμία πιθανότητα να επιβιώσει τα επόμενα χώρα στην παρακμή στην οποία βρίσκεται.

Αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα η αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σημερινό Gay Pride ως παράδειγμα για την ανοιχτή και σύγχρονη Ελλάδα που οραματίζεται η Κυβέρνηση.

«Όταν εμείς θα πάμε μπροστά θα έχουμε δίκαιη ανάπτυξη και θα μας πιστεύει ο κόσμος. Κανείς δεν πιστεύει ότι το λαϊκό κόμμα μπορεί να φέρει την ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο. Θα είναι ανάπτυξη με νέα εργαλεία και άλλους κοινωνικούς φορείς», είπε ο υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε επίσης πως δεν είναι όλα στην ζωή μνημόνιο αλλά «θέλουμε η ανάπτυξη να έχει δικαιώματα και σεβασμό για όλους τους πολίτες».


«Δεν είναι όλα οικονομία, είναι εξίσου σημαντικό τι γίνεται στις φυλακές, τι γίνεται στα δικαιώματα. Για εμάς είναι εξίσου σημαντική η αυριανή συγκέντρωση του Gay Pride. Εμείς έχουμε κάτι να πούμε και μετά τα μνημόνια», συμπλήρωσε ο Τσακαλώτος

Από 14.26:

Κατά τη διάρκεια της πορείας στους δρόμους της Αθήνας σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών που συμμετείχαν με μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση που εκδηλώθηκε και με απωθήσεις ενώ στο πλευρό των αστυνομικών βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας και ο Πάνος Λάμπρου.

Με το πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε, ακόμα, και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος εμφανίστηκε με πολύ καλή διάθεση και χαμογελαστός ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Η φετινή διοργάνωση έχει κεντρικό μήνυμα «Θέμα Παιδείας» με τους διοργανωτές να λένε ότι με το σύνθημα αυτό τονίζεται ότι «η επαφή με το βίωμα του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την επαναξιολόγηση των αρχών μας, την αμφισβήτηση των κοινωνικά κατασκευασμένων εννοιών και στερεοτύπων και τη σταδιακή ηθική πρόοδο της κοινωνίας μας».

Μέσα από τη διοργάνωση επιδιώκεται «μια κοινωνία στην οποία αξίες, όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα ιεραρχούνται ευνοϊκότερα. Μια κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα, είναι μια κοινωνία με παιδεία».

Από τις 12.00 το μεσημέρι, οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, μεταξύ αυτών, των ΛΟΑΤΚΙ ΑΜΕΑ, η Atlas, που υποστηρίζει ΛΟΑΤΚΙ πρόσφυγες, οι οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», η ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ άνω των 50 χρονών, «Περήφανοι Πρεσβύτεροι» (Proud Seniors) και πολλές άλλες, βρίσκονται στα περίπτερά τους, με έντυπο υλικό και δώρα, συνομιλώντας με τους επισκέπτες και τους περαστικούς για το δικαίωμα των ανθρώπων στον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ελευθερία της έκφρασης, τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό, κλπ.

Το «παρών» δίνουν πολιτικές ομάδες και κόμματα, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας. Επίσης, το «Pride» στηρίζουν με την παρουσία τους φοιτητικοί σύλλογοι, όπως από τη Νομική Αθηνών, αλλά και οι αστυνομικοί.

Ουρές κόσμου περιμένουν να βαφτούν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου -σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας- με τη «ζωγραφική προσώπου» (face painting). Πιο δίπλα, άλλοι τυπώνουν πλακάτ, μπλουζάκια και τσάντες με φράσεις, όπως «Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι απλώς άνθρωπος», «Δεν είναι μια φάση», «Είμαι γκέι και σας καίει». 

Ο Άγγελος Σκίμπας είναι μέλος της συλλογικότητας «Πολύχρωμο Σχολείο», η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους. Από το 2009 παράγει υλικό και επιμορφώνει εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων σχετικά με ζητήματα ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, γιατί δεν υπάρχει κανενός είδους εκπαίδευση στη χώρα μας για θέματα φύλου. Ούτε στις σχολές οι φοιτητές λαμβάνουν κάποια ενημέρωση, ούτε σχετικά μαθήματα, ούτε υφίσταται κάποιο πρόγραμμα από το υπουργείο. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο συνέδριο, που κάναμε, από την μεγάλη προσέλευση των εκπαιδευτικών», αναφέρει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Σκίμπας. Προσθέτει, επίσης, πως, σχετικά με τα ζητήματα φύλου, είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία το στερεοτυπικό άνδρας- γυναίκα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάθε φύλο. Σιγά- σιγά, όμως αυτό, μπορεί να αλλάξει.

Σημειώνεται πως ανακοινώσεις υποστήριξης του «Pride» εξέδωσε, μεταξύ άλλων η Περιφέρεια Αττικής, ο δήμος Αθηναίων, ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω της συνέντευξης στο έντυπο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας «antivirus», μίλησε για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, για το σύμφωνο συμβίωσης και τον πολιτικό γάμο. Επίσης, διπλωμάτες από 29 πρεσβείες στην Αθήνα συμμετέχουν και εκφράζουν την υποστήριξή τους στο Athens Pride.

Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να λάβει μέρος στο Athens Pride 2017. Ο υπουργός Οικονομικών ντυμένος απλά με ένα μαύρο μπλουζάκι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή κρατώντας το πανό στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο.

Το πανό που κρατούσε μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «Χαμογέλα κι εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικός γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».

«»Ανοιχτά, Δυνατά, Περήφανα». Απέναντι στις προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και τον συντηρητισμό» αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και σημειώνει:

«Στην Ελλάδα του 2017, η Πολιτεία κάνει επιτέλους τα απαραίτητα βήματα, τόσο για την #LGBTQκοινότητα αλλά με επίδραση και πέραν αυτής.

Mέτρα όπως η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελούν αυτονόητη υποχρέωση μιας πολιτείας που θέλει να μεριμνά για την ισονομία και την υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Και αυτό είναι θεμελιώδες σε μια σύγχρονη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα. Συνεχίζουμε».

Eπίσης δημοσιεύτηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περιοδικό ‘antivirus magazine’ και στην ερώτηση πόσο δύσκολο ήταν να περάσει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης ο Αλ. Τσίπρας απάντησε ότι «αποδείχθηκε ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ πιο μπροστά, απ’ όσο εμείς πιστεύουμε».

Είπε σχετικά:

«Στο ελληνικό Κοινοβούλιο διαμορφώθηκε μια προοδευτική πλειοψηφία που διέτρεξε οριζόντια τα περισσότερα κόμματα και αντανακλά την πρόοδο που έχει κάνει ολόκληρη η κοινωνία μας. Και, ασφαλώς, πώς με μια νομοθετική ρύθμιση αλλάζουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων. Γιατί, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας δεν επιδιώξαμε μονάχα για να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες που μας έφεραν στην πρωτοφανή κρίση των τελευταίων ετών. Στόχος μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών, και στα ‘μικρά’, στα καθημερινά. Να είναι η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα -σε όλα, όχι μόνο στο νόμισμα».

Στην ερώτηση γιατί Σύμφωνο Συμβίωσης και όχι πολιτικός γάμος, όπως και στην ερώτηση για το ζήτημα της παιδοθεσίας ο πρωθυπουργός απαντά ότι η κυβέρνηση επιλέγει ένα βήμα κάθε φορά, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, βεβιασμένες και απροετοίμαστες, διότι αν κάνει κάποιος πολλά βήματα μαζί υπάρχει και ο κίνδυνος να «μπουρδουκλωθεί» και να πέσει. «Οι «γάμοι της Τήλου» άνοιξαν δρόμους, λέει ο πρωθυπουργός με αναφορά στον αείμνηστο δήμαρχο Τήλου Τάσο Αλιφέρη.

Σχετικά με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ σημειώνει πως «σε θέματα με ιδεολογική βαρύτητα υπάρχουν διαφορές, αλλά υπάρχει κι ανεκτικότητα απέναντι στις ξεχωριστές μας ταυτότητες», υπενθυμίζοντας ότι στην περίπτωση του Συμφώνου Συμβίωσης διαπιστώθηκε ότι κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν.

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει γίνει ακόμη ο διαχωρισμός του Κράτους από την Εκκλησία ο πρωθυπουργός απαντά ως εξής:

«Ορισμένες φορές έχει σημασία η χρήση των όρων. Μπορούμε να μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα με όρους που πληγώνουν και με όρους που μπορούν να γίνουν κατανοητοί κι αποδεχτοί. Εγώ, λοιπόν, όταν μιλώ με τον Αρχιεπίσκοπο χρησιμοποιώ των όρο «Διακριτοί ρόλοι εκκλησίας- κράτους», και νομίζω συνεννοούμαστε. Ο σχετικός διάλογος, άλλωστε, έχει ήδη ξεκινήσει με πρωτοβουλία μας και με τη σύσταση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να μην περιοριστεί μόνο εντός της Βουλής η κουβέντα αυτή και ξεκινήσαμε ευρεία διαβούλευση, ανοιχτή σε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα».

Με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου που κατέθεσε για διαβούλευση η κυβέρνηση κάνει πράξη ένα πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) κοινότητας και κυρίως των τρανς ατόμων, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του, στο περιοδικό ‘antivirus magazine’.

«Με το νομοσχέδιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννησή τους, να προχωρήσουν σε διόρθωση φύλου, με ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών χωρίς καμία επιβεβλημένη ιατρική επέμβαση ή ψυχιατρική εξέταση», τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Όσα άτομα, επίσης, το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά τους, μέσω της εκούσιας δικαιοδοσίας. Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ διακριτική, εχέμυθη και γρήγορη, και αφορά κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει να μεταβάλει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, χωρίς να μπορεί ο δικαστής να θέτει κανένα επιπλέον κριτήριο. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό όσο και στοιχειώδες βήμα εκσυγχρονισμού αλλά και εμβάθυνσης της ισότητας όλων των πολιτών.

Ευθυγραμμιζόμαστε έτσι, με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη Διεθνή Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ευθυγραμμιζόμαστε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση».

Ερωτηθείς για το νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης και το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση του φύλου, σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Δεν τα χρωστούσαμε μόνο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τα χρωστούσαμε στους εαυτούς μας, στις ιδέες και στους αγώνες μας για ισότητα και δικαιοσύνη. Και θα έλεγα χρωστούσε η ελληνική πολιτεία και μια συγνώμη στους χιλιάδες πολίτες της, που αντιμετώπιζε για χρόνια άνισα και σε πολλές περιπτώσεις απάνθρωπα.

Για αυτό, άλλωστε, ζήτησα και δημοσίως συγνώμη εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας στη Βουλή, τη μέρα της ψήφισης του συμφώνου. Με τη κοινότητά σας θέλουμε να έχουμε μια σχέση ειλικρινή. Όχι πελατειακή. Να δίνουμε μάχες μαζί απέναντι στο συντηρητισμό και τις προκαταλήψεις, αλλά και να δεχόμαστε τη κριτική σας όταν πρέπει ή να διαφωνούμε ανοιχτά, όταν έχουμε άλλη άποψη».

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος. Με πληροφορίες από newsbeast

Η απάντηση του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ  είναι γραμμένη σε αυτό το άρθρο Συγκλονιστική ομιλία: Μάγκας καθηγητής καταρρίπτει όλη την προπαγάνδα για τους ομοφυλόφιλους – Δείτε πως αποδομεί τους νεοταξίτες και μιλά για γενοκτονία!(βίντεο) (upd)

Capture

 • Θεσσαλονικιός

  1ος …
  Απλώς ΕΜΜΕΤΟΣ !!! Να ξερνάς ….

  • Captain Wanted
  • Hellenizer

   ΠΑΟΚ ΡΕ

   • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    FOR EVER!!!κι ομως δεν ειναι καλο πραγμα το ποδοσφαιρο δικε μου ,οταν ακους Χριστο Παναγιες και πλακωνωνται ειναι εφευρημα του καταραμενου δυστυχως.

  • Θεσσαλονικιός

   Ευχαριστώ την άγνωστη Λούγκρα για την αρνητική … ΤΙΜΗ μου !!!

 • WP

  Ηχηρες απουσιες:Η Ζουράρω με τον αράπη,η ξεκωλιαρα η καραφλη η Γιάνα η Μπαρούφα,η Παππάς και άλλοι κρυφοί,μονο ο Ευκλειτοριδης εκδηλωθηκε

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΣΧΩΖ!

 • HELLASARMAGEDON

  Λίγα τα ψωμιά αυτής της χώρας.

 • ταξιδευτής

  θα το διαγραψει ο Λαλακης…αλλα θα το πω
  «δλδ αμα τον πεταξεις εξω…σταματαει ολη η πορεια κ γονατιζουν ολοι μπροστα σου???»

  • conan

   χαχαχαχ

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!!!!

 • Aναξ

  https://youtu.be/YZ35SyV9UI4?t=170
  Ο Τσιπρας ειπε στους πο στηδες να ειναι υπερηφανοι για αυτο που ειναι.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ…….. ΓΡΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΞ!

 • Aksionikos


  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας
 • Hellenizer
 • Captain Wanted
  • Γιάννης ο Sniper

   Λογικό, αφού μιλάμε για οικονομία «τραβεστί». Αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνεις. Και ο διπλανός σου τους ψήφισε.

  • Dsnkara

   Προφανως το ψωμι τους εχει την ιδια αξια με την τρυπα των g@y

 • Hellenizer

  Έχουν ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια.

 • Captain Wanted

  Αηδία….Εμετός….
  Μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  • Hellenizer

   Έλα ρε πλάκα έχουν, δες το σαν τσίρκο του δρόμου που συμμετέχουν και βουλευτές.

   • Captain Wanted

    Το λες αυτό ..Διότι είσαι μακριά τους..
    Αν περνούσες απο μπροστά τους & έβλεπες αυτό το εκτρώμα..
    Πως θα αντιδρούσες;; Τι θα έλεγες;;;

    Στην επαρχία μένω..Δεν μένω Αθήνα..

    • Hellenizer

     και τι προτείνεις δηλαδή; να τρελαθούμε εμείς οι υγιείς επειδή αυτοί είναι άρρωστοι, όχι φίλε… δεν μπαίνω σε αυτή τη λογική, προτιμώ να τους βλέπω σαν τσίρκο και να γελάω με την κατάντια τους

     • Captain Wanted

      Γνώμες..
      Σεβαστό..

 • Γιάννης ο Sniper

  Αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει άρτο, ας δώσει θέαμα.

  Τσίπρα, αμόλα τους γύφτους στο γκέι πράιντ

 • conan
  • Γιάννης ο Sniper

   δεν το βλέπω καλά το κανόνι….

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

  • Aναξ

   (ασχετο)
   Άρχισαν τα δύσκολα για τους Κούρδους στη Συρία – Δέχτηκαν πυρά από Ρώσους και Σύριους http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/06/blog-post_594.html#more

   • conan

    αν αρχισουν και παιζουν το παιχνιδι των αμερικανων θα φανε καλα και αυτοι.με την διαφορα οτι θα μαζεψουν απο ολους,

    • Aναξ

     Συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ελλάδας και Αρμενίας
     http://www.pontos-news.gr/sites/default/files/styles/article_main_full/public/article/2017-06/askisi.ellas_.armenia.jpg?itok=Q7BCX8iu
     Από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής, υπό το συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) και Αρμενίας, στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας.

     Η συνεκπαίδευση περιλάμβανε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευση σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.
     πηγη http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/06/blog-post_854.html#more

 • Dsnkara

  ποιο ανωφελείς και επιζήμια κυβέρνηση στον τόπο και στην ελληνική ιστορία δεν έχει υπάρξει

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ……

   • Dsnkara

    α τα παιδακια καλος τα ολα μαζεμενα σας βλεπω σημερα …

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΙΚΗ

  • Hellenizer

   αμέρικλαν κούρασες

  • Θεσσαλονικιός

   Και στην ΝΠ !!! (πρώην ΝΔ )

 • lion 77

  Σημεία των καιρών…
  Ο Θεός να μας βοηθήσει…

 • Θεσσαλονικιός

  Αφιερωμένο στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όλο το τόξο των υποστηρικτών της ανωμαλίας !!!

  • Γιάννης ο Sniper

   έγραψε πάλι ο imaginos….

 • Spyros Spyropoulos

  Και αστυνομικοι στην «παρελαση» των φουστηδων…….τι αλλο θα δουμε Θεε μου?

  • conan

   κανα αλλο αρθρο καλυτερα.διαφημιση στους ουστηδες γινεται οσο τους βγαζουν

  • Ίυγξ Δρυς

   δικαίωμα στον βούρκο έχουν όλοι, στον ήλιο μοίρα όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο

  • Θεσσαλονικιός

   Αυτοί θέλουν σταμπάρισμα και μετάθεση στα Εξάρχεια …

   • Spyros Spyropoulos

    Μπορει να δηλωσουν αστυνομικινες και να μετατεθουν σε γραφεια αντι να κινδυνευουν στους δρομους…….χαχαχαχαχαχα

   • conan

    εκει θα ειναι αποδεκτοι,ας ανοιξουν θεσεις για αλλους που γουσταρουν να μπουν.

  • firestormLouis

   Γεια σου Σπυρο και τα αλλα καλα παιδια!! Την μουσουλμανκη κοινοτητα δεν ειδα !!Αυτοι δεν τους αρεσει η παρελαση ?
   Να τους κατακρινει η κυβερνηση! Ξεχασα οι Μουσουλμανοι τους πετανε απο τα μπαλκονια!!

   • Spyros Spyropoulos

    Η μουσουλμανικη κοινοτητα τους περιμενει στο τελος και με ενα 20ευρω θα τους περιποιηθει καταλληλως…………

    • firestormLouis

     Και εδω εκμεταλλευση οι Συριζεοι!!
     Αντι πινακιου φακης!!

 • Π.Π.

  Γιατι αγανακτουμε κατα των «προοδευτικων» κυβερνωντων;;;
  Δεν τους ψηφισε ο «σοφος», «κυριαρχος» λαος;;;;
  Και μην πει καποιος για το «17%» και άλλα τετοια, γιατι πρεπει να αναγνωρισουμε οτι και το υπολοιπο «δημοκρατικο τοξο» αναλογες «προτιμησεις» εχει.
  Ο Καμινης και ο Μπουταρης δεν ψηφιστηκαν απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Θεσσαλονικιός

   Ο Μπουτάρης ψηφίστηκε σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ και με «δάκτυλο» της ΝΔ …

  • Spyros Spyropoulos

   Ο Καμινης ψηφιστηκε στον δευτερο γυρο απο νεοδημοκρατες για να μην βγει ο 1ος του πρωτου γυρου Σακελλαριδης του ΣΥΡΙΖΑ!

 • Γιάννης ο Sniper

  Στο πανό βλέπετε τη νεολαία του 3% να απαιτεί να επιτρέπεται στους ομόφυλους να τεκνοθετούν….
  ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ…

  ΕΛΛΗΝΑ, ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ….

 • nikos(1)

  οπως είναι μαζωγμένες τις βάζεις στο καραβάκι και τις αμολάς στη νήσσον …Παναγια!!
  για ελέυθερο …κάμπινγκ!!

  η δικιά μας …πρώτη μούρη!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/7cbf5ff66cbbb3979e25ad62c2066d0a798afd0264071cc8bc1afc5fc63575b0.jpg

  • Aναξ

   Μολυνεται το ονομα της νησου.

   Στα Σοδομα θα επρεπε.

   • nikos(1)

    μπας και μετανοήσουν!! …τους φανερωθεί!

  • Hellenizer

   Πως είναι έτσι ρε… χαχαχαχαχα

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    Η ΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΚΔΩΣΗ……..

  • Kefalonia

   εδω λες να ενας π@υστης

 • Genesis

  Kαι μονο που υπαρχει η λεξη pride δηλωνει αισθημα κατωτεροτητας και κομπλεξ.

 • nikos(1)

  εικοσάεβρα …αμόλαγαν???

 • conan

  τελικα με αυτην την κυβερνηση μονο οι ουστηδες χαιρονται και ωφεληθηκαν.

 • Genesis

  Μεχρι το 90 το ελεγαν αρρωστια και τωρα ειναι φυσιολογικο…οτι να ναι.Σε λιγο θα πουν οτι το να εισαι γκει ειναι η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους…του Homo Homophilis

  • Hellenizer

   Πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης.

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   HOMO KOLOPSOLIS…….

   • Hellenizer

    Homo Karotophagis

   • Hellenizer

    Homo Pisogledis

 • LuckyLuke

  Σχεδιο Καλλεργη , η γενοκτονια των εθνων της Ευρωπης …

  • Genesis

   Αυτο ειναι αλλο

   • LuckyLuke

    Το ιδιο ειναι φιλε μου

    • Genesis

     Το σχεδιο αυτο προβλεπει την αναμειξη των φυλων της Ευρωπης ωστε με το χρονο και την εξελικτικη διαδικασια να προκυψει μια νεα φυλη ανθρωπου, Ευρω-νεγροιδης φυλη που θα οδηγησει την ανθρωποτητα σε εναν νεο κοσμο με μια παγκοσμια κυβερνηση,αυτη των ΗΠΑ.

     • LuckyLuke

      Oxi απαραιτητα των ηπα , του αντιχριστου μαλλον , επισης πονταρουν στην μειωση των γεννησεων εκτος
      απο τις επιμιξιες , ποιο ειναι το καλυτερο οπλο για την μειωση τους και την διαλυση των οικογενειων?
      η μοδα (κανονικοτητα) και με τον νομο των φουστηδων και των λεσβιων …

 • Διγενης ακριτας

  Ωρε που παμε ωρε!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τῆς μετανοίας ἄνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα,
  ὀρθρίζει γὰρ τὸ πνεῦμά μου,
  πρὸς ναὸν τὸν ἅγιόν σου,
  ναὸν φέρον τοῦ σώματος,
  ὅλον ἐσπιλωμένον,
  ἀλλ´ ὡς οἰκτίρμων κάθαρον,
  εὐσπλάγχνῳ σου ἐλέει.

  Ὁ Θεός, ἱλάσθητι ἡμῖν τοῖς ἁμαρτωλοῖς.
  Καὶ ἐλέησον ἡμᾶς. Ἀμήν.

 • Σεβαστή

  Α ρε Καρανίκα αρχηγέ τα λεφτά σου θα ήθελα και την θέση σου ,τίποτα άλλο !!!!!!

 • LuckyLuke

  JE SUIS ANOIKTOI PATOI

  • Hellenizer

   Γαμ… άστα να πάνε

 • Kefalonia

  τοσο καιρο λεγαμε π@υστηδες τους πολιτικους μεταφορικα, τωρα ειναι και κυριολεκτικα

  • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

   Ωραίο. Λες να είμαστε ομοφοβικοί;

 • Anti Bullying

  Μετά την χούντα δύο φορές μας έκραξε το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στο «δημοψήφισμα» του ’15 και τώρα. Όλως συμπτωματικώς κυβερνούσε το ζαβό και ο «δημοκρατικός» του θίασος με τις δήθεν ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  Council of Europe Commissioner for Human Rights
  7 June at 11:54 ·

  I am very concerned about reported collective expulsions from Greece of asylum seeking Turkish nationals. Allegedly, Greek security forces have summarily returned to Turkey several people, including one journalist, in recent days, thus preventing them from seeking and enjoying asylum. I urge the Greek authorities to cease immediately the pushback operations and uphold their human rights obligation to ensure that all people reaching Greece can effectively seek and enjoy asylum.

  No doubt Greece has been under immense migratory pressure in recent years and the help received from other EU member states has been far from effective in alleviating both this pressure and the suffering of refugees in the country. However, even in particularly challenging situations, states cannot resort to practices – such as collective expulsions – which are not in compliance with the European Convention on Human Rights and the non-refoulement principle enshrined in the UN Refugee Convention.

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Αυτοι κυβερνανε τους παλαι ποτε Ορθοδοξους Ελληνες και οι γαλαζοκοκκινοπρασινοι τους κρατανε τα μποσικα, με την οπισθεν, ολοι μεσα στο κολπο του αφελληνισμου και της αποχριστιανοποιησης. Καμια τυχη δεν εχουμε, ερχεται τεραστια σφαλιαρα.

  • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

   Μηπως ολο αυτο σε θυμιζει κατι απο αυτο που εχεις σαν νικ; .Ετσι εγινε και τοτε λογω ηθικου ξεπεσμου.

 • Γιάννης ο Sniper

  Πάντως οφείλετε όλοι να παραδεχθείτε ότι η αριστερή κυβέρνηση κρατάει ΚΑΙ το μαστίγιο ΚΑΙ το καρότο

  • conan

   μονο που το καροτο δεν το κραταει με τα χερια

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τῆς σωτηρίας εὔθυνόν μοι τρίβους, Θεοτόκε,
  αἰσχραῖς γὰρ κατεῤῥύπωσα,
  τὴν ψυχὴν ἁμαρτίαις,
  ὡς ῥᾳθύμως τὸν βίον μου,
  ὅλον ἐκδαπανήσας,
  ταῖς σαῖς πρεσβείαις ῥῦσαί με,
  πάσης ἀκαθαρσίας.

  Ὁ Θεός, ἱλάσθητι ἡμῖν τοῖς ἁμαρτωλοῖς.
  Καὶ ἐλέησον ἡμᾶς. Ἀμήν.

 • Sanelikos Extremistis

  Αφού τον τρώνε γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε

 • Hellenizer

  Δηλαδή όλοι αυτοί, το μαστιγώνουν το δελφίνι… Που είναι η φιλοζωική τώρα;

 • nikos(1)

  και όσοι …»διαμαρτύρονται» για τις αριστιρές φούστρες και φούστηδες του γκουβέρνου!!

  τη λάτζα σας κάνει …Νούδουλα και Μπαστόκια!! για αφτό τους αφήνετε …και οργιάζουν ….αλλοιώς θα κάνατε κανα συλλαλητηρίο …όπως κανατε για το …ΝΑΙ …σαπρακιασμένα!

 • Kefalonia

  η παθηση αφτη λεγεται αριστερη πισογλεντιαση, θεραπευεται με απανωτα χαστουκια

  • Ίυγξ Δρυς

   δεν είναι ελληνικό θέμα αλλά παγκόσμιο και καθοδηγούμενο…

   • Kefalonia

    νε σε εμας εγινε της μοδας μετα το 80

    • Ίυγξ Δρυς

     δεν με κατάλαβες μάλλον

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τὰ πλήθη τῶν πεπραγμένων μοι δεινῶν,
  ἐννοῶν ὁ τάλας, τρέμω
  τὴν φοβερὰν ἡμέραν τῆς κρίσεως,
  ἀλλὰ θαρρῶν εἰς τὸ ἔλεος τῆς εὐσπλαγχνίας σου,
  ὡς ὁ Δαυΐδ βοῶ σοι.
  Ἐλέησόν με ὁ Θεός, κατὰ τὸ μέγα σου ἔλεος.Ἀμήν.

 • Π.Π.

  Το φαινομενο των πολιτικων που «κουνουν την αχλαδια», ειναι παλαιο.
  Στο παρελθον , λεγεται, οτι υπηρξε υψηλο πολιτικο στελεχος μεγαλου κομματος που ηταν διαβοητος.
  Ειχε δε «κολλητο» ανερχομενο πολιτικο του ιδιου κομματος, ο οποιος, παλι λεγεται οτι, δια της «γνωριμιας» του αυτης, ανηλθε σε υψηλα αξιωματα.
  Η διαφορα των νυν απο τους τοτε, ειναι απλως οτι οι τωρινοι ειναι «υπερηφανοι». Στο παρελθον προσπαθουσαν να κρυβονται.

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ……..ΕΣΧΩΖ

 • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  Ρε μπας και έχουν δίκιο και εμείς όλοι άδικο;
  Ρε θα ρίξει φωτιά ο Πλάστης μου να μας κάψει.

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   »…ὁ Θεὸς ὑπερηφάνοις ἀντιτάσσεται,
   ταπεινοῖς δὲ δίδωσι χάριν…»

   • Bmw m5

    Εγω εαν ειμουνα θεος θα τους εστελνα στον πατερα τους απο την πρωτη μερα.

   • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Ετσι ακριβώς αδελφέ μου. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του εδώ που φτάσαμε.

    • Bmw m5

     Φωτια να βαλη λεω εγω.

     • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

      Το είπα πιό πάνω αδελφέ.

     • Bmw m5

      Δεν το πρωσεξα καρνταση.

     • Hellenizer

      Ήσυχα εσύ, μπουρλοτιέρη.

     • Bmw m5

      Που εισαι εσυ ρε??

     • Hellenizer

      αρμπαιτ

     • Bmw m5

      Εσυ???

     • Hellenizer

      Ναι, άστα…

     • Bmw m5

      Για λεγε??? Καλος ο παρας???

     • Hellenizer

      Τα ίδια είναι κάθε μήνα.

     • Bmw m5

      Ποσα???

     • Hellenizer

      1000 κάτι

     • Bmw m5

      Καθαρα!!!!????

     • Bmw m5

      Που??? Σφυρααααααα!!!

    • Εὐάγγελος Χ.Ο.

     Ὁ Θεός, ἱλάσθητι ἡμῖν τοῖς ἁμαρτωλοῖς.
     Καὶ ἐλέησον ἡμᾶς. Ἀμήν.

 • Ἐρχόμενος

  εεε δεν παίζεστε!

 • PAULETTA

  Με αυτούς θα πάμε για πόλεμο ρ廨ΠΟΥΣΤΗ»¨μου…??…!!!

 • Ἐρχόμενος
 • Δημητρης1980

  Συυυυκα, συκαλααααααααααακια!

  • Bmw m5

   Βαλε ενα.

  • Θεσσαλονικιός

   Σκάσε ρε μην πλακώσουν εδώ και κολλήσουμε τίποτα ….

 • Gary Lineker

  Τώρα που και αυτοί έγιναν μόδα θα αυτοκαταργηθούν. Έτσι γίνεται με ότι γίνεται της μόδας. Αφήστε τους να ξεσαλώσουν και θα περάσει και αυτό. it’s okey guys.

 • nikos(1)
  • Hellenizer

   Τριπλέτα;

   • nikos(1)

    και με…δώρο τη …ταμπλέτα!

    • Hellenizer

     χαχαχαχαχα

  • Τάλως

   μεθυσμενος λουστης!!

   • Bmw m5

    Υπαρχη τετοιο πραμα??

    • Τάλως

     υπαρχει σε υβριδια κατασταση στην ανωθεν φωτογραφια!

 • #jesuisahmet

  Να είσαι φυσιολογικός και να πρέπει να περάσεις από κει για να πας στην δουλειά σου και να μην μπορείς.

 • FrendiePappas

  Απ’ ότι φαίνεται… τα 2 χρόνια της κυβέρνησης «στα τέσσερα»… έκανε τη δουλειά του!!! Δεν πονάει άλλο!!! Τους αρέσει πλέον και βγήκαν δυναμικά και με υπερηφάνεια στη πρώτη γραμμή να δηλώσουν και να αγωνιστούν για τις ορέξεις τους!!! Μήπως τελικά, να δηλώσουμε «υπερήφανα» gay, όλοι οι Έλληνες, μπας και φιλοτιμηθεί η κυβέρνηση μας ώστε να αγωνιστεί εξ ίσου δυναμικά με τα προβλήματα της χώρας μας;;;!!!

 • Διγενης ακριτας

  Ωρε τι παθαμε!

 • PAULETTA
 • nikos(1)

  ας θαυμάσουμε και κάτι …όμορφο!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/3aa221778a3b3ae18475bfa90e2cbea8f3aa2ad3623ce5c9109dc37d427f8718.jpg

  μπλέξαμε με τη καταραμένη …ασχήμια!

 • Τάλως

  καμια ελπιδα για αυτη την ταλαιπωρη χωρα!!! οτι και να παθουμε το αξιζουμε!!!

 • Κώστας

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ,

  ΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!

  ΡΕ, ΕΔΩ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ !!

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «Οὐκ ἔστιν ἐν λόγοις ὁ ἀγών, ἀλλ’ ἐν πράγμασιν,
  οὐδὲ ρητῶν καὶ ἀποδείξεων ὁ καιρός.
  Πῶς γὰρ ἐν οὕτω διεφθαρμένοις κριταῖς;
  Ἀλλὰ δεῖ τοὺς ἀγαπῶντας τὸν Θεὸν
  ἔργοις αὐτοῖς γενναίως παρατετάχθαι
  καὶ πάντα κίνδυνον ἑτοίμους εἶναι παθεῖν
  ὑπὲρ τῆς εὐσεβείας
  καὶ τοῦ μὴ τῆ κοινωνία χρανθῆναι τῶν ἀσεβῶν».

  †Ἅγιος Μᾶρκος Ἀρχιεπίσκοπος Ἐφέσου ὁ Εὐγενικὸς

  Σύμμαχός μας Kραταιὸς ἔστω ὁ Θεός.

  «Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  • Κώστας

   ΕΛΑ ΡΙΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ !!

   • Εὐάγγελος Χ.Ο.

    …«Δεινὸν ἡ ῥαθυμία,
    μεγάλη ἡ μετάνοια»…

  • Διγενης ακριτας

   Φιλε τον Αγ.χριστοφορο τον ξερεις?

   • chrispap

    ολοι ξερουμε εναν αγιο

    • Διγενης ακριτας

     Εγω δεν τον ξερω γι αυτο.

     • chrispap

      σε αφησε μυαλο ο πριγιοβιτς.

   • Hellenizer

    Προστάτης των οδηγών.

    • Bmw m5

     Χμμμμμμμμ??

 • nikos(1)

  αν και το μωρό είναι για ….πρωινό …ξύπνημα!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/f599c036d805568962df6d933f8df40cbaa74ee901ac2bffd6d1f813669938b9.jpg

 • Κώστας

  ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ POS ΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΠΡΙΝ …

  ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΙ ΚΑΛΩΔΙΟΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ, ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ !!

  Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΑΦΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ …

  • Hellenizer

   Πέτα το στη θάλασσα και πες ότι στο έκλεψαν.

   • Κώστας

    ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΩ ΡΕ ΣΥ ΠΑΛΙ !!

    • Hellenizer

     Αφού στο έκλεψαν… πάνε στη τράπεζα και πούλα τρέλα, αν δεν κάτσει η φάση πάνε βρες το και παν’το πίσω χάρβαλο και πες ότι στο έσπασαν… νομίζοντας οτι έχει μέσα λεφτά… ποιος ξέρει…

     • Κώστας

      Δεν είναι τράπεζα, η POSIT είναι και είναι για κάρτες κινητής τηλεφωνίας, σαν tablet είναι !

     • Hellenizer

      Νόμιζα λες εκείνη τη μαλ@κία για τις κάρτες… Δε γίνετε αλλαγή;

     • Κώστας

      Γίνεται, αλλά αν δουν ότι το έσπασα θα μου το χρεώσουν, εκτός κι αν πω πως το έσπασε πελάτης, και πάλι δική μου υπαιτιότητα όμως …

     • Hellenizer

      πόσο πάει το μαλλί;

     • Κώστας

      Κανένα 200ρι σίγουρα .. Πρέπει να βρω έναν τεχνικό να μου το φτιάξει όπως όπως τουλάχιστον να το δικαιολογήσω ως βλάβη ..

     • Hellenizer

      Πακέτο ρε φίλε…

     • Κώστας

      Μεγάλο … Εδώ επισκεύαζα λάπτοπ το χειμώνα, εδώ κόλλησα όμως γιατί έχει να κάνει με οθόνη αφής …

 • Kefalonia

  αφτοι στον συριζα δικαιολογούνται , βλεπουν καθε μερα την κυρατασια ,λιγο ειναι

 • chrispap

  βλεπω σε λιγο να κανουν παρελαση οι στρειτ και να τους μπουγελωνουν οι μη

  • Anti Bullying

   χαχα κάτι θέλεις να πεις εσύ τώρα

 • Κώστας

  ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ;;;

  ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ;;;

  ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ !!!

  ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!

  • Hellenizer

   Όχι όλοι…

   • Κώστας

    Το λέω για να δω ποιοι θα τσιμπήσουν …

    Όσοι τον ψήφισαν γνωρίζουν ότι τους θυμάμαι …

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΠΟΣΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΚΟΜΑ,ΠΟΣΗ….ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΠΑΛΙ?

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ….

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας
 • Hellenizer

  Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα εν Χριστώ αδελφοί και αδελφές.

  Της κανονικές αδελφές…

  • Κώστας

   Χαχχαχαχχχα πέστα !!!

   Καληνύχτα αδερφέ !! Καλό ξημέρωμα !!! Θα πατάξουμε και θα εξαϋλώσουμε όλα τα κακά στοιχεία !!

  • Θεσσαλονικιός

   Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

   http://mjcdn.motherjones.com/preset_16/funny-you-dont-seem-gay.jpg

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Ταινιαρα!!!

  • kraser

   Εχεις εμπνευση σημερα μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Κώστας

  Π ΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  Γ ΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!

  ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!

  ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ !!!

  Ξ ΕΣΚΙΣΤΕΙΤΕ !!

  ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ !!!

  ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ !!!

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Δεν μιλας καλα γιααα τους…που σταραδες..

 • Ο Ελληνας

  Ενα μινιγκαν. Γρηγορα!

 • DisqussioneR

  Αυτό εδώ πάντως άνετα θα το …λεσβίαζα!!!!

  https://image.prntscr.com/image/Y03KIZMRQYGQqWPbd1z9Lg.png

 • apatsi

  στις μονες συγκεντρωσεις που μπορουν να εμφανιστουν οι βουλευτες του συριζα ειναι στις πουστροπαρελασεις

  • DisqussioneR

   Σωστός ο ερυθρόδερμος ;-)

   • apatsi

    ετσι

    • Θεσσαλονικιός

     Πιάσε ένα γιουβέτσι ..

 • apatsi

  πηγα εφαγα ηπια μια σοδα και μετα διαβασα την ειδηση να μην ξερασω

 • DisqussioneR

  Ούστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • DisqussioneR

  Σκούπααααααααααααααααααα!!!

 • Κώστας

  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΚΕΙ ΠΑΡΈΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Η ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ !!!

  • Θεσσαλονικιός

   Κακέ φασίστα !!!

   • Κώστας

    Είδες;;; Να δεις μετά για πότε θα γίνονταν το ντου για τους αποκεφαλισμούς !! Η Συρία θα ήταν παιδική χαρά μπροστά τους !!

  • Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς

   Kai Iaponia me geisses !

 • apatsi

  δωστε προσοχη θα μιλησω σοβαρα

 • Γιώργος fs.

  Με ποιους μπλέξαμε;
  Κάποιοι τους ψήφισαν…να τους χαίρονται!!

 • apatsi

  ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

 • apatsi

  ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

 • apatsi

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΥΝΑΙΔΙΣΤΑΝ

 • Aναξ

  ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!

  Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

  Την οργή της Σαουδικής Αραβίας κατά της Τουρκίας καθώς και όλων των άλλων χωρών που ακολουθούν στην διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το Κατάρ, αναφέρουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ με την επισήμανση ότι έχει κηρυχτεί γενικό μποϋκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα.

  Όπως αναφέρεται η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ακόμα και η Αίγυπτος, η Σενεγάλη, το Τσαντ, το Σουδάν, η Ερυθραία, οι Μαλβίδες, και μια σειρά άλλων χώρων που συντάσσονται με την Σαουδική Αραβία καλούνται να αρχίσουν γενικό μποϋκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα που εισάγουν μέχρι σήμερα.

  Οι οικονομικές και όχι μόνο κυρώσεις κατά της Τουρκίας αναμένεται να διευρυνθούν, καθώς η Τουρκιά έχει τοποθετηθεί πλέον ανοιχτά υπέρ του Κατάρ, εξέλιξη που έχει εξοργίσει το Ριάντ ενώ στο Κάιρο υπάρχουν από καιρό ανοιχτοί λογαριασμοί με την Άγκυρα εξ’ αιτίας της στήριξης που έχει δώσει στους Αδελφούς Μουσουλμάνους που η Αίγυπτος και οι άλλες χώρες έχουν χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση.

  Ήδη γνωστές τουρκικές εταιρείες όπως Ülker, Tamek, Pınar, Reis Gıda, Çaykur, Tadım, Dimes, που εξήγαν κυρίως ειδή διατροφής αλλά και άλλα προϊόντα έχουν αποκλειστεί από τις αγορές των χωρών αυτών.

  Παράλληλα και αυτό είναι σημαντικό, όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής και στρατηγικής συνεργασίας με τις χώρες αυτές ακυρώνονται αυτόματα.

  Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς η οργή της Σαουδικής Αραβίας που ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του μουσουλμανικού κόσμου που ακολουθεί το Ριάντ, προβλέπεται να έχει σοβαρές συνέπειες για την Τουρκία και όχι μόνο στο οικονομικό πεδίο.

  ΠΗΓΗ http://nikosxeiladakis.gr/γενικο-μπουκοταζ-σε-ολα-τα-τουρκικα-πρ/

 • Kefalonia

  ο βαρβαταντρας ο αποστολος το ειπε καθαρα , το ψαρι ψηνεται και απο τις 2 μεριες

 • apatsi

  ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ..ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΩΛΟ-ΚΥΘΑΚΙΑ

  • Θεσσαλονικιός

   Θα σε κυνηγάει ο μανάβης μας …

   • apatsi

    Ααγωνα κανω ρε αδερφε καπως πρεπει να αντιδρασουμε

  • Κώστας

   ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ;;;

   • Θεσσαλονικιός
    • apatsi

     τραβελι ειναι?γιατι εχω μπερδευτει πλεον δεν ξερω ποιο ειναι αρσενικο και ποιο θυλικο

     • Θεσσαλονικιός

      Όχι ρε … για το παγωτό λέω …

     • apatsi

      αυτο μεταλλαγμενο μηπως ειναι?και δω προβλημα υπαρχει

   • apatsi

    ας παρουν ροδακινα

    • Κώστας

     ΡΟΔΑΚΙΝΑ;;;

     Από πορτοκαλιά ;;;

     • apatsi

      αχαχαχαχ

 • Γιώργος fs.
 • Σε μία εκπομπή του Ιωάννη Παπαζήση , λίγο πριν τις »εκλογές» της δημοκρατίας στην Ελλάδα , το 2015.
  Μία κυρία στο τηλέφωνο είπε (αν θυμάμαι καλά…….) :
  ============================================================================================
  1) » O Αξέλ Τσίπρα θα φέρει το μεγαλύτερο κακό»
  2) » Εκτιμώ , ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πιο καταστροφικό κόμμα που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο »
  ============================================================================================
  Έπεσε μέσα ? Ohhhhh yeahhhhh !

  • Kefalonia

   με το που βγηκε επεσε το γεφυρη στην αρτα, τυχαιο?

   • Πάλι τόνους δε βάζεις , και ανησυχώ.
    Πόσους λογαριασμούς έχεις στο πάνελ , για να κουμαντάρεις ?
    Βιασύνη , ε ?
    Το χρήμα γαρ εγγύ ?

    • Kefalonia

     χαλασμενο κουμπι μην κανεις ετσι

 • Γιώργος fs.
 • DisqussioneR

  «Για τους ανόητους δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά»
  Δημόκριτος

 • Κώστας

  Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική του apatsi, στο μωρό μου που είναι κοριτσάκι ενός έτους πρέπει να σταματήσω να του βάζω στη σούπα του κολοκυθάκι γιατί ενδέχεται να πάρει το λοξό το δρόμο της Λέσβου …

  Σωστή επιστημονική προσέγγιση …

  Εύγε τέκνον μου …

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Με λίγα λόγια και καλά πρόκειται για έλληνες πουσταραδες.

 • BLUEARROW

  Το μυαλό μου πάει στο τι πόνο κ μαράζι τραβάνε οι οικείοι τους που μας διαβάζουν .
  Ήθελα να το καταθέσω αυτό έστω κι’αν χαλάσω λίγο την διάθεση…

  • apatsi

   καλα εκανες δωσε πονο γιατι ξεφυγαμε

  • nikos(1)

   σιγουρα λιγότερο απο τους γονείς του αδικοχαμενου μαθητή.

   • BLUEARROW

    Γιά τους περήφανους εννοώ.

  • Κώστας

   Όσο κι αν έχουν συνειδητοποιήσει τί βλαστάρια έφεραν στον κόσμο, είναι κάτι που δεν χωνεύεται … Δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση υπερηφάνεια το γεγονός πως έχει και την επίσημη αποδοχή του κράτους, η ντροπή και το στίγμα μένουν για μια ζωή ..

   Θα λένε η μάνα της λουλούς !! Ο πατέρας του φούστη …

   Μα καλά δεν του μιλούσαν από το σπ μπλα μπλα μπλα …

   • BLUEARROW

    Γνωρίζω περιπτώσεις γι’αυτό τόγραψα .
    Όλοι γνωρίζουμε .

    • Κώστας

     Εννοείται … Φέρονται πιο θηλυκά κι από γυναίκες … Πλέον οι περισσότερες γυναίκες φέρονται σαν αντράκια ..

     Αυτοί έχουν ξεπεράσει και τις γυναίκες …

     • BLUEARROW

      Άστο χαλάμε το Σαββατόβραδο
      Πώς πάει με τον τουρισμό ;

     • Κώστας

      Αλήθειες λέμε, χ εστήκαμε αν δεν μας κάνουν λάικ …

      Πώς να πάει ;;; Όταν βλέπεις κόσμο και αγοράζει μόνο τσιγάρα από εκεί καταλαβαίνεις τί ακριβώς γίνεται …

     • BLUEARROW

      Aυξάνεται το all inclusive

     • Κώστας

      Το al inclusive στην περιοχή παραμένει σταθερό …

      Η ποιότητα του κόσμου μειώνεται …

      Από τα νεύρα μου σήμερα που μου την έσπασε ένας Γερμανός που μου την είπε πως είμαστε ακριβότεροι από τη Γερμανία έσπασα το POS για τις κάρτες κινητής … Μετάνοιωσα που δεν το έσπασα στο κεφάλι του … Να πιανε και τόπο …

     • BLUEARROW

      Ίδιο μυαλό κουβαλάς με το δικό μου .
      Αυτό είναι καταστροφικό για την υγεία .

 • Apollon2012

  Θα συμφωνήσω με το πανό, είναι θέμα παιδείας, δεν χρειάζεται υψηλό δείκτη νοημοσύνης να καταλάβει κανείς τι κάνει κακό σε μια κοινωνία και τι όχι. Το μη ομαλό είναι κακό. Οτι πάει αντίθετα στη φύση είναι κακό. Το να κάνει σεx ανθρωπος με ζωό είναι το ίδιο λανθασμένο με το να κάνει σεx άνδρας με άνδρα, γυναίκα με γυναίκα. Είναι σαν να προσπαθείτε να δώσετε ρεύμα σε μια συσκευή φέρνοντας κοντά το αρσενικό με το αρσενικό. Και το χειρότερο; Ας πούμε το τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του, χωρίς να τον βλέπουν είναι δικαίωμά του, αυτοί και παρέλαση κάνουν, και παιδιά θέλουν να υιοθετήσουν. Τα παιδιά τι φταίνε;

  Προσωπικά δεν έχω δει κανέναν στρ8τ να κάνει παρέλαση. Αυτό τα λέει όλα…

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Όταν ο κορυφαίος υπουργός που έφερε και ψηφισε μνημόνια (Τσακαλώτος) σέρνει το χορό του γκέη πράηντ τότε γ@ματα… απο κει να καταλάβεις τι φουσταράδες κυβερνούν τους Έλληνες.

  • Θεσσαλονικιός

   Άσε μας ρε … που ήσουν μέχρι τώρα ;; Στην παρέλαση;;

 • apatsi

  αυτα τα αθωα πλασματα οι πουστιδες δεν φταινε μπορει να γεννηθηκαν ετσι μπορει να επεσαν θυμα βιασμου απο καποιον θειο τους σε μικρη ηλικια ενας πουσταρας ειναι θυμα της ιδιας της κοινωνιας μην τους κραζεται οι πουσταραδες ειναι κομματι της κοινωνιας μας αθωα πλασματα που μπορει να εκαναν καποιο σφαλμα μην καταδικαζετε αδικα το πουστριλικι τους..παρτε και εσεις εναν πουστη στο σπιτι σας βοηθηστε αυτα τα αθωα αξιαγαπητα πουστρακια να ενταχθουν στην κοινωνια μας…..

 • Γιώργος fs.
 • Δημήτρης

  Πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια…

 • apatsi

  πουστη-ριζεται η κοινωνια μας?

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Σε αριστερες αδερφες σε λινατσες και κυλοτες..

   • apatsi

    ετσι εν χριστω αδερφε αλεπου

 • Δραση αστυνομικων εναντια στον ρατσισμο εγραφε μια μπλουζα. Τι σχεση εχει η ρατσα με τον φουτσο, το μ@υνι και τις σεξουαλικες π@π@ριες του καθενος ; Καμια. Η νεα ταξη ειναι γεματη απο ανωμαλες και βλακωδες ιδεες και συνθηματα και απευθυνεται μονο σε υποδιεστερους ανθρωπους. Αφου ρε μεμετια ειναι » φυσιολογικο » να ειναι καποιος αδερφαρα γιατι πασχιζεται να μας το περασετε σαν κατι το νορμαλ. Βλεπεις κανα ζευγαρακι η κανα παντρεμενο ζευγαρι να κανει παρελασεις ; Αντε ρε αμοιροι….Πεταμε ενα τιτλο και χωρις να ξερουμε την σημασια και την ετυμολογια του τιτλου απλα τον δεχεστε. Εισαστε ξεφτυλες και υποστηριζετε κατι το μη ομαλο κοινως ανωμαλο και θα λαβετε τα πρεπων !

 • Γιώργος fs.
 • fygas78

  Τι να σχολιασω εγω τωρα ρε παιδια! Να σχολιασω ηρεμα η να βρισω για να εκτονωθω!
  Ντρεπομαι πραγματικα για ολα αυτα που συμβαινουν. Εχουμε ξεφυγει τελειως σαν εθνος.
  Δεν εχω κατι αλλο να πω. Εχω ξεμεινει απο λογια!

  • apatsi

   βρισε να ξεσπασεις

   • fygas78

    Δυστυχως με το να βρισω δεν λυνεται το προβλημα! Αυτο ειναι το θεμα.
    Ενας ηγετης πατριωτης αγαπητε μου να μας δωσει το εναυσμα!
    Και θα τα κανουμε ολα σταχτη. Και τα μνημονια και τους πολιτικους και τους ομοφυλοφιλους και τους εφιαλτες που ζουμε καθημερινα!

  • BLAC PIT

   ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΛΕΘΕΡΑ!!!!….ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ!!!!…ΕΞΟΝ ΑΠΟ ΣΥΚΑΑΑΑ!!!!…ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑ!!!!….ΜΟΝΟ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΛΕΙΠΗ!!!!…

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Αφού αποτελείωσε τη χώρα μ΄αυτά που συμφώνησαν τώρα ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΦΟΥΣΤΑΡΑΣ!!!!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/4e00d3108369b2fc5b12e361072cf15fbc6e8b67de604c29a284b00acfc33164.jpg

  ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

  • DisqussioneR

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • apatsi

   τσακαλωτε πουσταρα για παντα αεκαρα

  • Γιώργος fs.

   Ο Ευκλείδης το χρυσό μας !!!!😆😆😆😆

  • fygas78

   Κοιταξτε ατομα που κυβερνουν αυτο το τοπο! Βρε ουστ απο δω ξεφτιλισμενοι!

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Πιο ξεφτίλα δεν γίνεται αδερφέ. Και καθόμαστε και τους βλέπουμε…

    • fygas78

     Καθομαστε και τους βλεπουμε ενω θα επρεπε να τους στειλουμε ολους στον αγυριστο που να με παρει η ευχη να με παρει!

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Αυτός δικαιολογείται γιατί δεν μπορεί να δει ούτε να πιάσει το πουλί του ο φουκαράς…
  https://uploads.disquscdn.com/images/1dc564a14d0b3695535398708b392d5b83637ab71e059b020a8a737bb36bbced.jpg

  • apatsi

   ο τερμα αριστερα ποιος ειναι?

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Ο μπράβος των κοριτσιών στη μέση και τέρμα δεξιά…

    • apatsi

     αααααααααααααααααααα!!!!

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      Το κουρεύει το πρόβατο…

     • apatsi

      τα καπνιζει τα ζαμπον

     • BLAC PIT

      ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙ!!!!!…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!….

    • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

     Αυτον τον αριστιρο τερμα τον ειδα σε βιντεο να προχωρα με γοβες στην ρωσσια,ιδιος μενασακιδιο στην πλατη????

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      λινκ?

     • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

      Περιμενε το ψαχνω σε λιγο.

     • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

      Απτο 1και 40′ αρχιζει,κοιτα το.

     • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Για ξαδερφος του βαλιανατου μοιαζει..

   • BLAC PIT

    Ο ΤΣΑΧΠΙΝΟΚΩΛΑΡΑΚΗΣ!!!!!…

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Το του πιανουν αλλοι..

 • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

  Αχ καλουε ανοιχτοι ολοι,δυνατα οπισθοχτυπηματα,περηφανα στησιματα,ηταν καλουε και ο καροτος ο θακελαριδης εκει,αχ καλε θυκααααα.

 • BLAC PIT

  ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ?????!!!!!…:ΣΤΑ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!…..ΚΑΜΙΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!….ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΙΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ!!!…ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ!!!!!..ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΤΙΓΟ!!!!…ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!!!….ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ!!!!…ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!!…..ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!!…

 • Γιώργος fs.

  Ασσούρ…άφησε τα νούμερα και ανέβασε καμία καλή εικόνα!!

 • apatsi

  πουστροδιαβαση 50 ευρω προστιμο στους στρειτ
  http://www.newsbeast.gr/files/1/2017/06/6174596736_IMG_2833.jpg

  • BLUEARROW

   Ποιός έδωσε την άδεια να λερώσουν την διάβαση του Ελληνικού λαού ;
   Aνομία παντού ….

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Είναι η διάβαση για τη βουλή δε βλέπεις? Κι εκει μέσα γεμάτο φούστηδες είναι…

    • BLUEARROW

     Ανομία κ διάλυση με τις ευλογίες του κράτους θυσία στην …ιδεολογία !

   • apatsi

    ο πουστροδημαρχος

   • Κώστας

    Όποιος δίνει και την άδεια για τις πουστροπαρελάσεις …

  • Κώστας

   Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! Διάβαση μόνο για πολιτικούς !!!

 • Κώστας

  Απλώς αναρρωτιέμαι, θέμα για γκέι και δεν μας αφήνετε να γράψουμε τη λέξη στα Αγγλικά …

  Στα Ελληνικά δηλαδή είναι πιο σικ ;;

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ
  • DisqussioneR

   Σε πρόλαβα χοίρε!!! Πιο κάτω ;-)

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Σορυ δεν το είδα.

    • DisqussioneR

     np mate ;-)

  • apatsi

   αντρας ειναι

   • DisqussioneR

    Τον θέλω!!

    • apatsi

     λευτερης πουστριαν αρμενιος μενει ανω τουμπα

     • DisqussioneR

      Να μετακομίσει γρήγορα στα νότια… πού να τρέχω εκεί πάνω??

 • apatsi

  ο πιο αντρας στην εκδηλωση μετα απο ψηφοφορια γ@μ@ει και δερνει
  http://www.protothema.gr/files/1/2017/06/10/pr/5.jpg

  • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

   Καλουε ενας αντραςςςς.

 • Κώστας

  Φούστηδες και στο βουνό,

  φούστηδες και στο χωριό…

  (συνεχίστε) apatsi δικό σου !!

 • BLUEARROW

  Κοιτάξτε τι βάρβαρος λαός είναι οι Γερμανοί .
  Παίζουν με Σάν Μαρίνο ,έριξαν 7 γκόλ κ παίζουν φόρτσα να διασύρουν ακόμα περισσότερο ενα μικρό κρατίδιο ……

  • Κώστας

   Νομίζουν και παίζουν pro μάλλον, σουμπούτεο !!!

 • ΧΑΡΗΣ

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΥΛΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
  ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΑΝ !!!!

 • Κώστας

  Φούστηδες με συνεφιά,

  φούστηδες με καταχνιά …

 • DisqussioneR

  της ….φουστάνας γίνεται!!!!

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  ΑΝΤΡΙΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

 • Κώστας

  Φούστηδες και στη βροχή,

  φούστηδες και στην τιβι !!

 • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

  Φούστης εδώ
  φούστης εκεί
  φούστης και παραπέρα…

  • DisqussioneR

   Το είδες το βίδεο? Δες το θα πάθεις πλάκα…

   • Assur ΛΕΩΝ Ο ΧΟΙΡΟΣΦΑΚΤΗΣ

    Το είδα κι έπαθα. Το έχω φυλλάξει για να το παρακολουθήσω καλύτερα μετά το κράξιμο των φουσταράδων…

    • DisqussioneR

     Okzzzz

 • DisqussioneR
 • apatsi

  ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?
  Α 2 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ
  Β 3 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
  Γ 3 ΛΕΣΒΙΕΣ
  Δ 2 ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΟΥΣΤΗ
  Ε 1 ΑΝΤΡΑ 1 ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ 1 ΠΟΥΣΤΗ
  ΣΤ 3 ΤΡΑΒΕΛΙΑ
  Η 3 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  http://www.protothema.gr/files/1/2017/06/10/pr/4.jpg

 • Κώστας

  φούστηδες με λεοπά,

  φούστηδες και με παπά ;;;

 • Eleni Panagoulia

  Ζώα καμαρώστε ποιούς ψηφίσατε, η οργή του Θεού δεν θα έρθει μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους εσάς που τους ψηφίσατε

  • apatsi

   δεν τους ψηφισα δεν τους ψηφισα

  • Κώστας

   ΠΕΣΤΑ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ !!! ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ !!!

 • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

  Ο Σακελαριδης ειναι αυτος καλουεεε????

  http://www.protothema.gr/files/1/2017/06/10/pr/4.jpg

  • apatsi

   δεν βλεπω καροτο

   • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

    Τα καροτα μετα στο σπιτι.

  • RED OR DEAD

   Λάθος…ο Ξεκwλ@ρίδης είναι! κι όπως βλέπουμε…το σηκώνει το μανίκι!;)

  • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

   Ποιος φουθτης μουβαλε αρνητικη,κυκλοφορανε και υπογιτες δω μεσα????

   • DisqussioneR

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    Κατασκοπεύουν υποχθόνια… ή αλλιώς φούστικα!

   • PRO-ΠΑΡΑΜΥ-ΘΑ-Σ

    Σουζηηηη,σε τσουουζειειειει???

 • DisqussioneR

  S O S

  • apatsi

   ΠΕς

   • DisqussioneR

    SOS λέμε! Με αυτούς που μας φόρτωσαν στο σβέρκο!!!

    • apatsi

     ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ

 • apatsi

  ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΩΝ
  ΚΩΛΟ-ΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
  http://www.athinorama.gr/lmnts/articles/2003393/1.jpg

  • RED OR DEAD

   Και για τις τελειωμένες…γεμιστές μελιτζάνες!!!;)

 • RED OR DEAD

  ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΆ
  Σ’ ΌΛΑ ΤΑ ΠΛΥΣΤΑΡΙΆ!!!

 • apatsi

  ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?
  Α 2 ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ
  Β 3 ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ
  Γ 3 ΛΕΣΒΙΕΣ
  Δ 2 ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ 1 ΦΟΥΣΤΗ
  Ε 1 ΑΝΤΡΑ 1 ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ 1 ΦΟΥΣΤΗ
  ΣΤ 3 ΤΡΑΒΕΛΙΑ
  Η 3 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  http://www.protothema.gr/files/1/2017/06/10/pr/4.jpg

  • RED OR DEAD

   Εγώ βλέπω ένα όργιο ανωμαλίας…

 • apatsi

  ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΝΤ@ΠΟΣΤ@ΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΝΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

 • christos10.1

  Εδώ που τα λέμε, αυτή την φορά δεν μπορώ να γράψω αρνητικά για τον τσυριζα…
  Απλά τα στελέχη του βρέθηκαν στο…Φυσικό τους χώρο!!!
  Είδατε χαμόγελο και χαρά??? Θέλει η φουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…

 • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

  Χαιρομαι που βλεπω την Ζωϊτσα για να ξυπνησουν μερικα ζώα που την νομιζαν μπουμπουλινα.

 • Cleas Filipos

  Το σκεφτήκατε ποτέ τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα με τέτοιους παρδάλους που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά η ακόμα και να διαστρευλωσουν τα υπάρχοντα παιδιά από την φυσική τους πορεία στην ζωή, δεν θα υπάρξει μέλλον χωρίς παιδιά και αναγκαστικά θα πρέπει να φέρουν παιδιά και κόσμο από τρίτες χώρες αλλιώς πιως θα πληρώσει την σύνταξη, την ασφάλια, την λειτουργία του κράτους?? Το αποτέλεσμα θα είναι η Ελλάδα να γίνει μια τριτοκοσμική χώρα.- Η Ελλάδα δεν θα υπάρχει πια και για αυτό θα φταίνε τα σκουλήκια που κατατρώγουν το σώμα από μέσα, Εδώ χρειάζεται τσεκούρι και φωτιά όπως έκανε ο Ηρακλής με την λερναία ύδρα.-

 • Vagelis Georgopoulos

  Ρε κρέμασμα Πού θέλετε παλιολούγκρες… Να ξεβρωμίσει ο τόπος… Έχετε δηλητηριάσει όλη την κοινωνία. Αλλά δεν φταίτε εσείς.. Οι συριζαιοι μας κυβερνούν….. Αρε Παπαδόπουλε… Θα τρίζουν τα κοκκαλά σού. Κρίμα για την κατάντια της Ελλάδιτσας μας. Κρίμα για το αίμα των προγόνων μας. Φωτιά και τσεκούρι… Καθάρματα…

 • Jorge Melissa

  ΗΠΑ: Ορθόδοξος ιερέας: «Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να είναι πιο “ανοικτή” και να καλωσορίσει τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια»
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/06/blog-post_11.html

  • Giorgos Markou

   τα αποτελέσματα του οικουμενισμου ειναι αυτά!

 • Jorge Melissa

  Η Ευρώπη δειλά στην αρχή με τον Διαφωτισμό και απροκάλυπτα στον 20ο και
  21ο αιώναδιάλεξε ελεύθερα και ενσυνείδητα την Αθεΐα- υλισμό- ανωμαλία-
  ψυχική νέκρωση. Τώρα θα γνωρίσει το Ισλάμ, από την ανάποδη.
  Διότι στην φύση δεν υπάρχουν κενά. Ο ισχυρότερος επικρατεί.
  Πνευματικοί νόμοι: Ο Θεός αγάπη εστί, αλλά ο Θεός είναι και Δικαιοσύνη.
  _____________________________________________

 • Jorge Melissa

  Λέγανε στον Θεό; » Φύγε μακρυά μας! » και » Τι μπορεί να κάνει για μας ο Παντοδύναμος» Ιωβ 22; 17
  Συνέπειες της αμαρτίας
  Ο Γάμος ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου, κατοχυρώνεται νομοθετικά σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Με άλλα λόγια, οι λεγόμενες προοδευτικές κοινωνίες τού δήθεν πολιτισμένου κόσμου, περιφρονούν τον Σοφό Νομοθέτη και χλευάζουν τα νομοθετήματά Του. Αλλά απ’ αυτήν την απαξίωση θα προκύψουν νομοτελειακά και τρομερές συνέπειες. Από την διατάραξη της θείας τάξης,θα ξεφυτρώσουν κοινωνικά προβλήματα που θα πλήξουν την κοινωνία όπως ο ανεμοστρόβιλος σαρώνει και διαλύει στο διάβα του τις ξύλινες καλύβες. Το εωσφορικό πνεύμα της Ν.Τ.Π. οικοδομεί σήμερα μία σύγχρονη Βαβέλ στις διάνοιες των ανθρώπων. Η αντι-βιβλική και αντι-Χριστιανική νοοτροπία προωθείται σε όλα τα επίπεδα, με τελικό στόχο να αντικατασταθεί ο Χριστός με τον Αντίχριστο. Το Ευαγγέλιο όμως μας λέει στην Β’ Τιμοθέου 3; 14 <> Οι αρχιτέκτονες της Βαβέλ γνωρίζουν ότι ο Κύριος είναι επί θύραις και φρίτουν…

 • Jorge Melissa

  «Κύριε ὁ Θεός ἡμῶν… τό εὐσεβές ἡμῶν ἔθνος τῆ δυνάμει σου κραταίωσον, τήν νεότητα παιδαγώγησον, τό γῆρας περικράτησον, τούς ὀλιγοψύχους παραμύθισον, τούς ἐσκορπισμένους ἐπισυνάγαγε, τούς πεπλανημένους ἐπανάγαγε καί σύναψον τῆ ἁγία σου Ἐκκλησία, ἤν τῆ θεία σου χάριτι καλῶς διαφύλαξον…

 • Giorgos Markou

  οι ιδιοι δεν ειναι που κάνουνε πορεία κατα των αμερικανων και πανε και μεχρι την πρεσβεία;
  Τωρα έχουν χορηγό την ιδια πρεσβεία;
  αχαχαχααααααα

  Ετσι ειναι αν δεν προσέχεις Ελληνα θα σε κυβερνανε πουτ@νες και π@υστηδες!

 • George Voyajakis

  τα θελει και σενα ο οργανισμος σου……
  Το μονο που μπορω να σας ευχηθω ειναι να δειτε τα παιδια σας LGBT…..κατ’αναλογια και χωρις παρεξηγηση παντα.

 • Sakis Tzikas

  Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. Αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξευκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.

 • Giorgos Markou

  και τι περιμένουνε οι Ελληνες και οι Χριστιανοι να κανουνε αντιδιαδηλώσεις; Γιατι σε αλλες χωρες διαμαρτύρονται κατα της πολίτικης των Ρομπέν των Πρωκτών. Πάρτε τους με τα αυγα τι τους κοιτάτε τους κτηνοβάτες;

 • EKTELESTHS

  https://uploads.disquscdn.com/images/8a5342b50639863ca1bb11a157a1034708b6382f7a95ae25bef6ea65068be808.jpg ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΩΛΟΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ…ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ «ΛΟΥΓΚΡΙΣΤΑΝ»!

 • Giorgos Markou

  Στην μεση ανατολή χρηματοδοτούν τον ISIS και στην Ευρωπη τους ομοφυλόφιλους. Τι δεν κατάλαβες; Ετσι καταστρέφουνε λαους και τους κανουν σκλάβους τους!

  Για να επιτευχθεί ο σκοπός της νεας ταξης πραγματων πρέπει να αποδομηθούν οι
  εθνικές κοινωνίες. Και ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις να το κάνεις είναι να αποδομήσεις πρώτα την οικογένεια, επειδή η οικογένεια είναι το πρωταρχικό κύτταρο, ο πυρήνας του έθνους.

 • EKTELESTHS
 • EKTELESTHS
 • EKTELESTHS
  • Yannis

   We’ ve been expecting you

   • EKTELESTHS

    I AM ON MY WAY….

 • Giorgos Markou

  https://uploads.disquscdn.com/images/489f74c2a5dd7d79585340c6476d923fae7e4acb7738f6ab21c157435173b82a.jpg
  Οταν δεν θα σας χρειάζονται πια οι εβραιοσιωνιστες και οι Αμερικανοι αυτη θα είναι η <> σας πισογλεντηδες! Οχι δεν ειναι απειλή, αυτο συμβαίνει σε καθε εναν οταν δεν βολεύει πια το σύστημα των τοκογλύφων! Οι σπόνσορες σας θα σας στέλνουν για <>.

  • EKTELESTHS

   I LIKE IT ROOF THERAPY! (ΤΑΡΑΤΣOΘΕΡΑΠΕΙΑ)

 • Yannis

  Αυτό είναι, μας κυβερνούν αδελφές και λεσβίες. Άντε μετά να φοβερίσουν τους Τούρκους και τους Αλβανούς με το να το παίζουν «άντρες»

 • Giorgos Markou

 • EKTELESTHS

  ΠΛΗΡΩΣΤΕ «ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ» ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ…
  Αν η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είχε εξοργιστεί με τον τρόπο που ο Α. Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ το 2013, είναι ώρα να αναζητήσουμε όλοι τον λόγο για τον οποίο ο Α. Τσίπρας την ξανάνοιξε. Γνωρίζουμε ότι η ΕΡΤ είναι χορηγός επικοινωνίας του Athens Pride; Ότι τα χρήματα της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ΕΡΤ διαφημίζουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ανεστραμμένο -πλέον- σύμβολο αυτού που στον τότε πολιτισμό χαρακτηριζόταν «κιναιδισμός»; Ντροπή=Καμάρι, Υπερηφάνεια. Έληξε η χρησιμότητα της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας. Ακούμε πλέον για την έκφυλη Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα. Γιατί οι απόγονοι των νεωτεριστών του 19ου αιώνα κατεδαφίζουν το δόγμα τους «η Ελλάδα του 1833 στηρίχθηκε στο αρχαιοελληνικό πνεύμα ελευθερίας-δημοκρατίας επειδή στο ίδιο στηρίχθηκε προηγουμένως η δυτική διανόηση;» https://uploads.disquscdn.com/images/fce63530128feb9dc4f55899a3ef4c564f6a18336ff4114d5f4fc25a4d377732.jpg

 • EKTELESTHS

  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!://uploads.disquscdn.com/images/64e7844a89cb0b2b5ea8eafa7a4a648273cb1782459653cdbe53f25e0522bef6.jpg

 • Giorgos Markou

  κυβέρνηση του κ@λου κυριολεκτικά!

 • Πητ Ωγειρος

  λόγω χαλαρων σφικτήρων

  • Demetris Priovolos

   Τελειο…

  • δντπμκ

   Lol ε δε νομίζω να είναι τόσο χαλαροί…. : )))))

 • Demetris Priovolos

  Αυτα να τα βλεπουν μερικοι που κατηγορουν τους Ελληνες του εξωτερικου για προδοτες!!! Τι κανουν οι Ελληνες του «εσωτερικου» που πολεμανε και υπερασπιζονται την πατριδα;;;Καζακο και η λοιπη αλητεια που εισαστε ρε που-στρο-νια;;

 • Πητ Ωγειρος

  Αυτό κ. Τσακαλώτο δεν είναι αγώνας για δικαιώματα αλλά ψηφοθηρία. Εκεί που πρέπει είσαστε λαπάδες. Εδώ εναντίον ποιών αγωνίζεστε; Των γιαγάδων και των παπούδων ή της Λουκά; Σαπίλα και σαβούρα αριστερή. Άντε και του χρόνου στο πράιντ των κτηνοβατών, των επιδειξιών, των σκατολάγνων, των νεκρόφιλων και κάθε καταπιεσμένου σεξουαλικού προσανατολισμού.

 • kris nasia

  MHN ΞΕΧΝΑΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ , ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ , ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ……. Κ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ….

 • kris nasia

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑ????? ΑΡΑ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ !

 • Stratis

  Απο αυτούς τους αλήτες περιμένουμε προκοπή