Κόσμος

Eπεφταν σαν τα κοτόπουλα: Λιποθύμησαν 5 μέλη της βασιλικής φρουράς [εικόνες & βίντεο]

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και της πύρινης τραγωδίας στον Πύργο Γκρένφελ η Μεγάλη Βρετανία γιόρτασε με κατάνυξη τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Και ενώ όλα ήταν πολύχρωμα, πανέτοιμα και οργανωμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια κάποιοι δεν άντεξαν και λιποθύμησαν.

Ο λόγος για πέντε φρουρούς της βασιλικής φρουράς, οι οποίοι υπέκυψαν βάρους περίπου 1 κιλού του παραδοσιακού καπέλου τους αλλά αι στις υψηλές για την περιοχή θερμοκρασίας.

Τουλάχιστον 5 φρουροί απομακρύνθηκαν από τους συναδέλφους τους όταν δεν άντεξαν την θερμοκρασία των 28 Κελσίου λιποθύμησαν μπροστά στη βασιλική οικογένεια.

Οι συνάδελφοί τους ευτυχώς διατήρησαν την ψυχραιμία τους αλλά και τη θέση τους καθώς συνεχιζόταν οι εορτασμοί για τα γενέθλια της Ελισάβετ, με τις απαραίτητες τυμπανοκρουσίες αλλά και τους στρατιωτικούς σχηματισμούς.

Ένας από τους στρατιώτες αναγκάστηκε να βγάλει το καπέλο του ενώ κάποιον άλλον χρειάστηκε να τον μεταφέρουν με φορείο τουλάχιστον ενάμιση λεπτό αφού κείτονταν λιπόθυμος στο έδαφος.

Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως κατά τη διάρκεια της εορταστικής παρέλασης για τα γενέθλια της Βασίλισσας σήμερα ένας μικρός αριθμός φρουρών λιποθύμησε. Είναι μία εξαιρετικά ζεστή μέρα και όλοι όσοι λιποθύμησαν απομακρύνθηκαν από την παρέλαση και ελέγχθηκαν από ιατρικό προσωπικό».

Σημειώνεται ότι αν και είθισται στην παρέλαση να παραβρίσκεται πάντα ο πρωθυπουργός της χώρας, η Τερέσα Μέι δεν παρέστη, έπειτα από τη δριμεία κριτική εναντίον της γαι τον τρόπο που χειρίστηκε την τραγωδία στο Γκρέφελ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...