Ρωσία

Ύποπτοι για χρήση απαγορευμένων ουσιών 155 Ρώσοι ποδοσφαιριστές

Προ ημερών η Daily Mail αποκάλυψε το θέμα. Βάσει αυτού οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που συμμετείχαν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν ύποπτοι για ντόπινγκ.

Σήμερα τα όσα υποστηρίζει το μέλος του WADA Ρίτσαρντ Μακλάρεν, ο άνθρωπος που έφερε στην επιφάνεια το σκάνδαλο με τους ντόπινγκ που απέκλεισε δεκάδες Ρώσους αθλητές και αθλήτριες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σοκάρουν περισσότερο.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο ΜακΛάρεν, αυτή την στιγμή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-ντόπινγκ έχει στα «χέρια» του 155 δείγματα Ρώσων ποδοσφαιριστών τα οποία ελέγχονται για ντόπινγκ.

Ωστόσο, ο Καναδός ειδικός δεν έμεινε εκεί. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως πρόκειται για μια οργανωμένη «κίνηση» των ρωσικών Αρχών με σκοπό φυσικά τις μεγάλες διακρίσεις των Ρώσων ποδοσφαιριστών η οποία φτάνει στο σημείο να έχει δημιουργήσει και μια τράπεζα αίματος, με καθαρά δείγματα για να μην μπορούν να «πιαστούν» οι ποδοσφαιριστές και να μην μπορούν να τιμωρηθούν.

Κάλεσε την FIFA να λάβει σοβαρά υπόψη της τα όσα αναφέρει και σε συνεργασία με την WADA να αρχίσει την έρευνα για να «σώσει» το ποδόσφαιρο.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...